Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη
  • Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη
  • Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της
  • H επιτομή της βαρβαρότητας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Στις 15 Νοέμβρη τα νέα μέτρα
Πολιτική

Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

Στις 15 Νοέμβρη τα νέα μέτρα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Οκτ 2010, 00:00
Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου επιδίδονται από την περασμένη Τετάρτη σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πείσουν ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα. Αν είναι έτσι, τότε γιατί προσκυνούν τον Ρεν και τις κοινοτικές υπηρεσίες να μην ανακοινώσουν τη νέα, αναθεωρημένη τιμή του ελλείμματος στις 22 Οκτώβρη, αλλά στις 15 Νοέμβρη, μια μέρα μετά τις τοπικές εκλογές;
 
Δεν γνωρίζουμε αν η ανακοίνωση από τη Eurostat έγινε τελικά χτες, που ήταν η προγραμματισμένη ημερομηνία. Ομως, αυτό ήταν που παζάρευε ο Παπακωνσταντίνου με τον Ολι Ρεν στις Βρυξέλλες. Ο επίτροπος φάνηκε να κλίνει προς τις ελληνικές θέσεις. Επικαλέστηκε μάλιστα μια ακατανόητη δικαιολογία. Μπορεί τα στοιχεία για το έλλειμμα να δημοσιοποιηθούν στις 15 Νοέμβρη –είπε– ώστε τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο και η ΕΕ και το ΔΝΤ να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, η οποία θα ληφθεί υπόψη κατά τις διαδικασίες κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 2011. Μ’ άλλα λόγια, ο επίτροπος μας περνάει για ηλίθιους. Το τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού πρέπει να κατατεθεί στις 18 Νοέμβρη. Πότε θα προλάβουν μέσα σε τρεις μέρες να κάνουν τους υπολογισμούς τους με βάση τα νέα στοιχεία για το έλλειμμα;
 
Είναι φανερό πως πρόκειται για μια πολιτική απόφαση. Η Κομισιόν συμφώνησε να κάνει αυτή την αβάντα στην κυβέρνηση Παπανδρέου (ανάλογες αβάντες έχει κάνει σε όλες τις κυβερνήσεις στο παρελθόν), αλλά στο μεταξύ οι υπηρεσίες της τρόικας θα δουλεύουν αθόρυβα και θα καθορίζουν τα μεγέθη του επόμενου προϋπολογισμού και τα πρόσθετα μέτρα που πρέπει να παρθούν. Η κυβέρνηση απλώς θ’ αναλάβει να τα πλασάρει μετά τις εκλογές, χωρίς να έχει κανένα περιθώριο επιλογής. Το Μνημόνιο είναι ευαγγέλιο και το Μνημόνιο προβλέπει τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων, όταν οι στόχοι του δεν επιτυγχάνονται.
 
Μπορεί ο Ρεν να τους έκανε τη χάρη να αναβάλει την ανακοίνωση του αναθεωρημένου ελλείμματος, για να βοηθήσει την προεκλογική εκστρατεία της κυβέρνησης, μπορεί γενικώς να δείχνει αυτοσυγκράτηση και να κρατάει χαμηλούς τόνους, δεν είναι και διατεθειμένος, όμως, να γίνει καραγκιόζης. Οταν ρωτήθηκε τι επιπτώσεις θα έχει η αναθεώρηση του ελληνικού ελλείμματος, απάντησε με την πιο ήπια έκφραση που μπορούσε να βρει: «Οι δημοσιονομικοί στόχοι για το 2011 θα διατηρηθούν, κάτι που ενδέχεται να απαιτήσει κάποια πρόσθετα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής».
 
Δεν είπε τίποτα το εξαιρετικό ο Ρεν. Το αυτονόητο είπε. Ομως, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου βάλθηκαν να μας τρελάνουν. «Υποθετικού χαρακτήρα» χαρακτήρισε τη δήλωση Ρεν ο Παπακωνσταντίνου. Παραδέχτηκε, βέβαια, εν αντιθέσει με ό,τι έκανε πριν μερικές μέρες, ότι «η επίπτωση αυτή στο έλλειμμα και στο χρέος των περασμένων ετών επηρεάζει και το 2010», έσπευσε όμως να συμπληρώσει ότι «η επίπτωση στο έλλειμμα είναι μικρή» και ότι «είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να εκτροχιαστεί το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής για το 2010 και τα επόμενα χρόνια». Και γιατί δεν τρέχει τίποτα; Διότι ο μέγας οικονομολόγος Παπακωνσταντίνου είχε φροντίσει να συνυπολογιστεί αυτή η εξέλιξη, κατά την περίοδο κατάρτισης του Μνημόνιου! Ναι, το είχε συνυπολογίσει τότε που διαβεβαίωνε ότι το έλλειμμα δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να ξεπεράσει το 13% κι όταν η Eurostat το πήγε στο 13,6% έκανε τον… Κινέζο. Οπως είχε συνυπολογίσει και τον πληθωρισμό (που σχεδόν τετραπλασιάστηκε από την «πρόβλεψη» του Μνημόνιου), όπως είχε συνυπολογίσει και τα έσοδα, τα οποία έχουν εκτροχιαστεί εντελώς.
 
Επειδή ο ελληνικός λαός έχει συνηθίσει να κουμπώνεται κάθε φορά που ακούει τον Παπακωνσταντίνου να δίνει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, επειδή έχει κάθε λόγο να πιστέψει τον Ρεν, που μίλησε για ανάγκη συμπληρωματικών μέτρων, και όχι τον Παπακωνσταντίνου, το προπαγανδιστικό επιτελείο της κυβέρνησης αποφάσισε πως πρέπει να βγει μπροστά ο ίδιος ο Παπανδρέου, μπας και οι δικές του διαβεβαιώσεις φέρουν καμιά ψήφο στα πράσινα ψηφοδέλτια. Κι αυτός ξεπέρασε τον περσινό εαυτό του. Τώρα δεν κραυγάζει «λεφτά υπάρχουν». Τώρα κραυγάζει ότι δεν θα παρθούν νέα μέτρα. Επειδή, όμως, αυτά που έχουν παρθεί έχουν γονατίσει τον ελληνικό λαό, δεν διστάζει –σαν γνήσιος Μαυρογιαλούρος– να υποσχεθεί… επιστροφές: «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να άρουμε κάθε βάρος από όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που κλήθηκαν να συμβάλουν για να σωθεί η πατρίδα μας. Και δεν ξεχνώ τις θυσίες των απλών πολιτών, των συνταξιούχων, των εργαζομένων. Θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν το μέρισμα της επιτυχίας, μόλις η Ελλάδα ορθοποδήσει»!
 
Πόσο θα είναι το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009; Θα αγγίξει το 16%. Δεν το λέμε εμείς, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλος, παλιά καραβάνα της πολιτικής, το είπε: «Αυτά είναι τα κατορθώματα της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή και του κ. Αλογοσκούφη, οι οποίοι έλεγαν μέχρι τον Σεπτέμβρη ότι το έλλειμμα είναι 6% και το έλλειμμα πάει στο 16%». Για να μη κάνουμε λογαριασμούς, μιας και δεν έχουμε τα ακριβή στοιχεία, σημειώνουμε πως θα δημιουργηθεί μια «μαύρη τρύπα» γύρω στα 2,5 δισ. ευρώ, η οποία πρέπει να κλείσει, βάσει των προβλέψεων του Μνημόνιου.
 
Τα νέα μέτρα είναι πέρα από κάθε συζήτηση (ειδικά μετά και τη δημοσιοποίηση των απολογιστικών στοιχείων του εννιάμηνου). Αν πρέπει να συζητηθεί κάτι είναι το ποια ακριβώς θα είναι αυτά τα μέτρα. Εχει, όμως, αυτό καμιά σημασία; Επιλέγεις ποτέ τρόπο εκτέλεσης;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

Στις συμπληγάδες ΗΠΑ-Ρωσίας
Επόμενο άρθρο

Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

Ενταφιάζεται το Δημόσιο Πανεπιστήμιο

Σχετικά Αρθρα

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

Πολιτική 17 Οκτ 2025, 10:07

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

Πολιτική 16 Οκτ 2025, 10:43

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

Πολιτική 14 Οκτ 2025, 17:59

Ξανά κατηγορούμενοι οι Χλύκες (πατέρας και γιος) και ο Καλφούτζος

Πολιτική 13 Οκτ 2025, 19:39

Βορίδης: Είχε ενημερωθεί ότι είναι λαμόγια κι αυτός υπέγραφε ατομικές πράξεις για να πληρωθούν!

Νέα ντοκουμέντα στο φως

Πολιτική 12 Οκτ 2025, 12:17

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

Αγροτικά 10 Οκτ 2025, 14:23
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Καταστολή

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

16 Οκτ 2025, 10:48
Πολιτική

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

16 Οκτ 2025, 10:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Καμαρώνουν για τα καμένα

15 Οκτ 2025, 22:14
Διεθνή

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

15 Οκτ 2025, 20:50
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

Μαυριτανία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1863: Ορκίζεται βασιλιάς των Ελλήνων ο πρίγκιπας της Δανίας Γεώργιος Α’.

1921: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Γκράντζο στη διάρκεια απόπειρας πραξικοπήματος.

1977: 220 νεκροί στη διάρκεια απεργιών σε εργοστάσιο ζάχαρης του Ελ Σαλβαδόρ.

1977: Βόμβες σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πίστεως στο Πασαλιμάνι και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

1977: Εκτελείται ο επιχειρηματίας Μάρτιν Σλάιερ (RAF).

1983: Εκτελείται  ο πρωθυπουργός της Γρενάδας Μόρις Μπίσοπ στη διάρκεια αιματηρού πραξικοπήματος από φράξια του κόμματός του.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    17Ν
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Εφετείο 17Ν
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    ΕΛΑ
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Ποιοι είμαστε
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Επικοινωνία
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Όροι χρήσης
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Ποιοι είμαστε
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Επικοινωνία
  • Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Αισχρή προεκλογική προπαγάνδα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo