Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!
  • Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)
  • Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»
  • Σαν σήμερα 20 Γενάρη
  • AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»
  • Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σε ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου ο Τσιτουρίδης
Πολιτική

Σε ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου ο Τσιτουρίδης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Απρ 2007, 00:00
Εγεννήθη ημίν Ιφιγένεια. Πολύ θα το ήθελε ο Σάββας Τσιτουρίδης, γι’ αυτό και οι συνεργάτες του φρόντισαν να διοχετεύσουν προς τα έξω την άποψή του, ότι δεν δέχεται να γίνει Ιφιγένεια. Επέλεξε να παρομοιάσει τον εαυτό του με ένα ευγενικό πρόσωπο. Διότι, όπως είναι γνωστό από την αρχαιοελληνική μυθολογία, η Ιφιγένεια είναι μια αθώα παιδούλα που τη θυσιάζει τελικά ο Αγαμέμνονας για να πνεύσει ούριος άνεμος. Μολονότι στην αρχή αντιστάθηκε στην πίεση των στρατηγών, στο τέλος υποχώρησε για να σώσει την ενότητα του στρατεύματος. Ιφιγένεια, λοιπόν, ο Σάββας και Αγαμέμνονας ο Καραμανλής, ο οποίος ακόμα ανθίσταται στις πιέσεις που δέχεται να τον ξωπετάξει από την κυβέρνηση, για να γαληνέψει το σκάνδαλο των ομολόγων και να πνεύσει ούριος άνεμος που θα φουσκώσει τα πανιά της ΝΔ ώστε να πλεύσει πλησίστια και τροπαιούχοςστο λιμάνι των εκλογών.
 
Πλην όμως, ουδείς (πλην του Σάββα και των ελάχιστων κολαούζων που του έχουν απομείνει) πιστεύει ότι το σενάριο θα τον χρίσει Ιφιγένεια. Αποδιοπομπαίος τράγος θα είναι, ρόλος εντελώς εξευτελιστικός, που μπορεί ακόμα και να τερματίσει την πολιτική του καριέρα. Κάποιος πρέπει να πληρώσει για το σκάνδαλο των ομολόγων και οι πάντες έχουν επιλέξει να είναι αυτός. Διότι ουδείς θέλει να πλήξει την κυβέρνηση ψηλά, δηλαδή στο πρόσωπο του Αλογοσκούφη. Εχει και το πολιτικό παιχνίδι τους κανόνες του.
 
Σε όσους έχουν ζητήσει, εμμέσως ή αμέσως την αποπομπή Τσιτουρίδη (αντιπολίτευση, ΜΜΕ, υπουργοί και στελέχη της ΝΔ) προστέθηκε αυτή την εβδομάδα και ο ΣΕΒ, που διά του προέδρου του μίλησε «για ένα μεγάλο σκάνδαλο προμηθειών, για μια περίπτωση διαφθοράς σε κάποιες συγκεκριμένες συναλλαγές». Τα περί «ανίδεων κυβερνήσεων» (Αλογοσκούφης) και «δεν ζημιώθηκαν τα Ταμεία (Τσιτουρίδης) θεωρούνται από τους βιομήχανους ανεπαρκείς δικαιολογίες για να εκτονώσουν την ένταση. Εμμέσως προτείνουν ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το «μεγάλο σκάνδαλο προμηθειών» (από αυτόν που διόρισε τους διοικητές των Ταμείων) και διέξοδο με εκλογές το ταχύτερο δυνατόν.
 
Και τότε γιατί ο Καραμανλής δεν διώχνει τον Τσιτουρίδη; Μία εκδοχή είναι πως ο Τσιτουρίδης «τα στήλωσε» και δεν δέχεται να φορτωθεί αυτός την ευθύνη. «Παζαρεύει με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Καραμανλή, Ι. Αγγέλου», έγραψε ο Τύπος στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Δε νομίζουμε ότι ο Τσιτουρίδης είναι σε θέση να παζαρέψει τίποτα, όμως μπορεί να απειλήσει ότι θα ανοίξει το στόμα του και θα «δώσει» τους μεγάλους ενόχους του σκανδάλου. Ομως, αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει ως εκβιασμός πάνω στον Καραμανλή, γιατί μέχρι τώρα ο Τσιτουρίδης έλεγε ότι δεν έχει τρέξει τίποτα και μετά το Μαξίμου μπορεί να τον λιώσει. Το μόνο που μπορεί να παζαρέψει (ή μάλλον να ζητήσει) ο Τσιτουρίδης είναι να τον ξαποστείλουν όσο γίνεται πιο ήπια, για να μπορέσει να διεκδικήσει ξανά τουλάχιστον τη βουλευτική του έδρα (υπουργείο ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί, παρά μόνο μετά από χρόνια και αν…).
 
Νομίζουμε, λοιπόν, ότι άλλοι παράγοντες έχουν πρυτανεύσει στη σκέψη του Καραμανλή και των επιτελών του. Πρώτο, είναι η κλασική αδυναμία του Καραμανλή να διαχειριστεί κρίσεις. Εχει δείξει ότι δεν είναι πολιτικός που δρα εν θερμώ, δεν είναι πολιτικός των θεαματικών κινήσεων. Είναι σιγουρατζής, για να το πούμε όσο γίνεται πιο απλά. Αφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, πιστεύοντας ότι το σκάνδαλο θα πάει μέχρι το Πάσχα και θα ξεφουσκώσει, την πάτησε και τώρα τον έχουν πάρει τα γεγονότα από κάτω. Επιπρόσθετα, σκέφτεται πως τώρα μια αποπομπή Τσιτουρίδη θα φανεί υποκριτική και θα είναι τζούφια, ενώ αν την είχε κάνει από την αρχή θα μπορούσε ενδεχομένως να ελέγξει την κατάσταση. Φοβάται ακόμα, ότι αν «στείλει» τώρα τον Τσιτουρίδη, έχοντας χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, η αντιπολίτευση θα επιμείνει, θα τη θεωρήσει ως αναγνώριση του σκανδάλου και θα επιμείνει στη σκανδαλολογία ζητώντας την αποπομπή και άλλων υπουργών. Ο επόμενος στη σειρά είναι ο Δούκας, τον οποίο δεν δίστασε να «δείξει» ακόμα και ο Αλογοσκούφης και μάλιστα με τελετουργικό τρόπο μέσα στη Βουλή, όταν κάλεσε δυο φορές τον Δούκα να καταθέσει τη σύμβαση Δημοσίου-JP Morgan (λες και ο Αλογοσκούφης δεν είχε αντίγραφο) και όταν ο Δούκας δεν έκανε καμιά κίνηση, κάλεσε τους γραμματείς να πάνε να την πάρουν από τον Δούκα. Ο Αλογοσκούφης… δεν ήθελε ούτε να πιάσει στα χέρια του το βδελυρό χαρτί!
 
Τέλος, έτσι που ήρθαν τα πράγματα, κρατάει τη θυσία της Ιφιγένειας-Σάββα σαν τελευταίο χαρτί στα χέρια του. Ολα δείχνουν ότι δεν θα την αποφύγει και ίσως τη στιγμή που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές ο Τσιτουρίδης να έχει πάρει την άγουσα για το Κιλκίς. Το μέγαρο Μαξίμου είναι αυτό που τροφοδοτεί όλα τα δημοσιεύματα περί απομόνωσης του Τσιτουρίδη και φουσκώνει κάθε μέρα (το παιχνίδι αυτό το ξέρουν πολύ καλά ο Ρουσόπουλος με τον Λούλη), για να τον σπρώξει σε παραίτηση. Επισήμως, βέβαια, αυτό διαψεύδεται, όπως γίνεται πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Ρουσόπουλος, ενώ εμμέσως απέρριψε την πρόταση του προέδρου του ΣΕΒ για πρόωρες εκλογές, αρνήθηκε οποιοδήποτε σχόλιο στην άποψη που εξέφρασε ο Δασκαλόπουλος ότι πρόκειται για σκάνδαλο, αφήνοντάς τον να αδειάζει τον Τσιτουρίδη.
 
Θα δοθεί τότε το τελικό σήμα της συγκάλυψης, της οποίας η πρώτη φάση απέτυχε, γιατί η κυβέρνηση τη χειρίστηκε αλαζονικά. Και κάποιες άλλες κινήσεις, όπως αυτή της JP Morgan, λειτουργούν στην ίδια κατεύθυνση. Να κλείσει το όλο ζήτημα σαν ένα απλό διαχειριστικό σκάνδαλο, με την κυβέρνηση να «αναλαμβάνει τις ευθύνες της» με την αποπομπή ενός υπουργού. Να αποκρυβεί η ουσία, που είναι η σύνδεση αυτού του επιμέρους σκανδάλου με το μέγα και διαρκές σκάνδαλο της καταλήστευσης των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. Και να μην υπάρξει σύνδεση ανάμεσα σ’ αυτή τη διαρκή ληστεία και την πολιτική στο Ασφαλιστικό, τις συνεχείς αντιασφαλιστικές ανατροπές και την κυοφορούμενη νέα ανατροπή. Δεν είναι τυχαίο ότι η συνδικαλιστική γραφειοκρατία, μολονότι είχε την ευκαιρία στο πιάτο, δεν ξεκίνησε καμιά τέτοια καμπάνια. Προσφέρει και αυτή τη συνεισφορά της στη σταθερότητα του συστήματος.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕυκαιρίες για κέρδη στην Υγεία
Επόμενο άρθρο Eκλογές ζητά ο ΣΕΒ

Σχετικά Αρθρα

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Πολιτική 19 Ιαν 2026, 18:55

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

Πολιτική 16 Ιαν 2026, 14:01

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

Αγροτικά 16 Ιαν 2026, 11:41

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

Πολιτική 14 Ιαν 2026, 11:02

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:58

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:01
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

Μάλι: Ημέρα εθνικού στρατού.

1948: Αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Μαχάτμα Γκάντι.

1980: Ακρωτηριάζεται το αριστερό πόδι του Τίτο.

1981: Δύο βόμβες σε γραφεία της ΔΕΗ (ΕΛΑ).

1996: Ο Γιασέρ Αραφάτ γίνεται ο πρώτος εκλεγμένος ηγέτης (88,1%) του παλαιστινιακού λαού.

2013: Βομβιστικό χτύπημα στο «The Mall Athens» (Μαρούσι), δύο τραυματίες («Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Αγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων»).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo