Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό
  • Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις
  • Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν
  • Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη
  • Σαν σήμερα 10 Απρίλη
  • Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σε Μνημόνιο και η Κύπρος
Πολιτική

Σε Μνημόνιο και η Κύπρος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Δεκ 2012, 00:00

 

«Ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά είχαμε να ενσωματώσουμε στον προϋπολογισμό και τις πρόνοιες τις οποίες έχουμε περίπου συμφωνήσει μαζί με την ομάδα της τρόικα. Είναι μια ασυνήθιστη διαδικασία και ελπίζουμε ποτέ ποτέ να μην ξαναχρειαστεί να γίνει, αλλά έχει γίνει δουλειά, είναι έτοιμη, και με ικανοποίηση είμαστε τώρα σε θέση να σας παραδώσουμε τον προϋπολογισμό». Μ’ αυτά τα λόγια παρέδωσε στον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής το σχέδιο κρατικού προϋπολογισμού του 2013 ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Χριστόφια, Βάσος Σιαρλή. Το μνημόνιο είναι έτοιμο, οι βασικές απαιτήσεις του ενσωματώθηκαν στον προϋπολογισμό και οι… κόκκινες γραμμές του «κομμουνιστή» Χριστόφια δεν έγιναν ροζ αλλά άσπρες. Ο ίδιος ο Χριστόφιας, σε γραπτή δήλωση που έκανε από τις Βρυξέλλες, «ξέχασε» να πει οτιδήποτε για κόκκινες γραμμές. Μίλησε μόνο για «σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα και πάντοτε έχοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που διέρχεται ο τόπος μας».
 
Λεπτομέρειες για το ύψος της χρηματοδότησης και το ύψος του «προγράμματος» δεν ανακοινώθηκαν. Το τελικό ποσό του δανεισμού θα καθοριστεί μέσα στο Δεκέμβρη, όταν ο οίκος Pimco θα παραδώσει την έκθεσή του για τις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών. Από δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου προκύπτει ότι το ύψος του «πακέτου» θα ξεπεράσει τα 17 δισ. ευρώ, ενώ σε σχέση με τις «παρεμβάσεις» γίνεται λόγος για κατάργηση της ΑΤΑ, για κλιμακωτές μειώσεις μισθών και συντάξεων μεταξύ 9,5% και 15% και νέα μείωση 3% το 2013. Για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων γράφεται ότι θα γίνει αναλογιστική μελέτη το 2014 και πως 7,2 δισ. ευρώ που του χρωστάει το κράτος θα διαγραφούν! Καταλαβαίνετε τι θα βγάλει η αναλογιστική μελέτη. Η Αρχή Τηλεπικοινωνιών δε θα ιδιωτικοποιηθεί προς το παρόν, αλλά το θέμα θα τεθεί αν το χρέος καταστεί μη βιώσιμο. Τέλος, για τη διαχείριση των εσόδων από το φυσικό αέριο γράφεται ότι βρέθηκε συμβιβαστική φόρμουλα που εξασφαλίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου (κάτι σαν τον περιβόητο «ειδικό λογαριασμό» της Ελλάδας, προφανώς, που τηρείται μεν στην Ελλάδα, αλλά ελέγχεται από την τρόικα και όλα τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις συν τα πρωτογενή πλεονάσματα δεσμεύονται και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων).
 
Ολ’ αυτά θα τα μάθουμε όταν το Μνημόνιο δημοσιοποιηθεί, αν και εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να διαβάσουμε και πολλές λεπτομέρειες. Ξέρουμε ποια είναι η λογική των Μνημονίων και ξέρουμε την τακτική της κινούμενης άμμου που ακολουθούν οι δανειστές και η τρόικά τους. Τα Μνημόνια επικαιροποιούνται διαρκώς και τα αντιλαϊκά μέτρα έρχονται σε διαδοχικά πακέτα, με συχνότητα τριμήνου.
 
Φυσικά, τα «μνημονιακά» κόμματα στην Ελλάδα έστησαν τρελό πανηγύρι, χτυπώντας –για ευνόητους λόγους– τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σαχινίδης βγήκε την Τετάρτη στον Real FM, στην εκπομπή του Χατζηνικολάου και θύμισε ότι στον ίδιο σταθμό, στον ίδιο δημοσιογράφο, ο Τσίπρας έφερνε ως παράδειγμα τον Χριστόφια που πήρε δάνειο από τον Πούτιν και έτσι δεν αναγκάστηκε να κάνει προσφυγή και να υπογράψει Μνημόνιο. Την Πέμπτη στη Βουλή διάβασε και τι ακριβώς είχε πει ο Τσίπρας στις 29.2.2012: «Στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι και αυτό μας το αποδεικνύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ευτυχώς υπάρχουν παραδείγματα. Στην Κύπρο υπάρχει μια κυβέρνηση της αριστεράς, σε άλλες συνθήκες, σε μικρογραφία των προβλημάτων που έχουμε εδώ στην Ελλάδα, αλλά ο κ. Χριστόφιας όμως κατάφερε να δανειστεί από τη Ρωσία του Πούτιν 2,5 δισ. ευρώ και να μην μπει στο ΔΝΤ και να αποφύγουμε να έχουμε και τις δύο χώρες του ελληνισμού στο ΔΝΤ και την επιτήρηση».
 
Ο Τσίπρας, αντί να το βουλώσει, απάντησε κιόλας στον Σαχινίδη. Και τι είπε; «Ακούω το μεγάλο επιχείρημα ότι από κάποιους –που πλέον έχουν γίνει και αναγνώστες του Μαρξ του Λένιν, φαντάζομαι ότι η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας περνάει από τη “Σύγχρονη Εποχή” πριν έρθει στο κοινοβούλιο– ορίστε και ο αριστερός πρόεδρος της Κύπρου  θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να πάει σε μνημόνιο. Αφήσετε να δούμε τι είδους μνημόνιο και αν θα πάει. Αλλά προσέξτε εσείς τον Γενάρη του 2010 ζητήσατε 7 δισ. από τις αγορές σας δώσανε 25, πήρατε τα 12. Γιατί; Ο Χριστόφιας πήρε όσα του δίνανε και διεκδίκησε να πάρει απ’ όπου μπορούσε να πάρει και πήρε ακόμη και από τον Πούτιν. Εσείς τι κάνατε αυτά τα δυο χρόνια;». Τι να του πεις; Οτι ο ίδιος ο Χριστόφιας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις και είναι έτοιμοι για την υπογραφή του Μνημόνιου; Οτι τα Μνημόνια είναι παντού το ίδιο αντιλαϊκά; Ας κρίνει κάθε νοήμων άνθρωπος αυτά που είπε και προπαντός ας βγάλει συμπεράσματα για το τι πρόκειται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν βρεθεί στην κυβέρνηση.
 
Επ’ αυτού, σημειώνουμε όσα είπε ο Δραγασάκης, στην οικονομική φυλλάδα του συγκροτήματος Μπόμπολα, πριν από μια βδομάδα («Ημερησία», 24. 11.12), απαντώντας στην κατηγορία ότι υπόσχονται επαναφορά μισθών και συντάξεων: «Στόχος μας δεν είναι να επιστρέψουμε στο παρελθόν ούτε να αναστήσουμε ένα μοντέλο που έχει καταρρεύσει (…) Για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές πρέπει να μπει τέρμα στα μνημόνια και τη λιτότητα, και να αρχίσει η σταθεροποίηση και η ανάκαμψη των εισοδημάτων, αρχίζοντας με την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα προηγούμενα επίπεδά του, όπως προβλέπεται και στο πρόγραμμά μας». Μόνο ο κατώτερος μισθός, λοιπόν, και όχι επιστροφή στο παρελθόν.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΒάστα με να σε βαστώ, να εξαπατούμε το λαό
Επόμενο άρθρο Εξουσιαστική σαβούρα

Σχετικά Αρθρα

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

Πολιτική 7 Απρ 2026, 20:49

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

Πολιτική 1 Απρ 2026, 15:09

Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το δικαστήριο δικαίωσε πλήρως την Παρασκευή Τυχεροπούλου

Διατάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της στον (νέο) ΟΠΕΚΕΠΕ και να της καταβληθεί αποζημίωση

Πολιτική 30 Μαρ 2026, 18:55

Να μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών

Σκόπιμο το μπάχαλο με την αίθουσα - αποτέλεσμα κυβερνητικού σχεδιασμού

Πολιτική 27 Μαρ 2026, 12:55
Ροή Ειδήσεων
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
Καταστολή

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

9 Απρ 2026, 10:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Απρίλη

9 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

8 Απρ 2026, 19:55
Διεθνή

Χεζμπολά: Στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης ιστορικής νίκης

8 Απρ 2026, 14:54
Η παπάρα

Τρέμε Μπουμπούκε, ο Τάκαρος θα σε εκθρονίσει

8 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Δεκαπενθήμερη εκεχειρία και έναρξη διαπραγματεύσεων με τους όρους του Ιράν

Η μπλόφα του Τραμπ αφορούσε τους αμερικανούς πολίτες, όχι το Ιράν

8 Απρ 2026, 11:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Απρίλη

8 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οταν ένα Quadcopter ερωτεύεται ένα Namer…

7 Απρ 2026, 22:24
Διεθνή

Ο ναζί Τραμπ απειλεί, το Ιράν οργανώνει την άμυνα και την αντεπίθεσή του

7 Απρ 2026, 21:26
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

7 Απρ 2026, 20:49
Παιδεία

Το ΝΑΤΟ καλεί φοιτητές για «πρακτική άσκηση» για να τους κάνει «τελάληδες» της ιμπεριαλιστικής πολιτικής του

7 Απρ 2026, 18:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

1919: Δολοφονείται ο Εμιλιάνο Ζαπάτα.

1965: Ανεπιτυχής απόπειρα εκτέλεσης του σάχη του Ιράν.

1968: Συλλήψεις νέων του «Ρήγα Φεραίου» και του ΠΑΜ.

1970: Επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στους Δελφούς.

1971: Βόμβα στα γραφεία της παρεκκλησιαστικής οργάνωσης «Ζωή».

1982: Περισσότερες από πενήντα χώρες υπογράφουν συνθήκη που απαγορεύει τα βιολογικά όπλα.

1989: Βόμβα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος του προϊσταμένου του Εφετείου Αθηνών αρεοπαγίτη Σαμουήλ Σαμουήλ (1η Μάη).

1993: Δολοφονείται ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Νότιας Αφρικής Κρις Χάνι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo