Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ
  • Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν
  • 30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία
  • Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!
  • Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές
  • Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πολυθεσίτες yesmen
Πολιτική

Πολυθεσίτες yesmen

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Νοέ 2008, 00:00

Σαν παιδιά του φροντίζει ο υπουργός Γεωργίας Α. Κοντός εκείνους τους υπηρεσιακούς παράγοντες που δεν λένε όχι σε καμία εντολή του, ανεξάρτητα αν αυτή είναι νόμιμη ή παράνομη.

Παράδειγμα πρώτο, ο διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου Δ. Ιατρίδης. Μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη, ήταν Διευθυντής στο Πολιτικό Γραφείο του Α. Κοντού ως υφυπουργού Γεωργίας. Με απόφασή του στις 18 Οκτώβρη του 2007 (δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ΥΟΔΔ 464), ξαναέγινε διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου. Από την απόφαση αυτή μαθαίνουμε, ότι ο Δ. Ιατρίδης είναι ταυτόχρονα και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του υπουργείου Γεωργίας.

Οσο η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση, κατήγγειλε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, γιατί στελέχη του ήταν Ειδικοί Σύμβουλοι των υπουργών και ταυτόχρονα προϊστάμενοι τμημάτων ή οργανικών μονάδων. Οταν έγινε κυβέρνηση ξέχασε και αυτές τις καταγγελίες και έχει κάνει καθεστώς την πρακτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Δεν θ’ αποφύγουμε τον πειρασμό να υπενθυμίσουμε στον Α. Κοντό, ότι σύμφωνα με το ΠΔ 63/2005 (Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα), άρθρο 56 παρ. 3, οι διευθυντές των πολιτικών γραφείων «δεν επιτρέπεται να ασκούν διοίκηση ή διαχείριση των υποθέσεων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες των υπηρεσιών του υπουργείου». Ο Δ. Ιατρίδης, ενώ ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί διοίκηση στους τομείς που επιλαμβάνεται η Διεύθυνση Εκπαίδευσης, αυτός με την ιδιότητα του προϊσταμένου της το κάνει.

Στις 2 Νοέμβρη του 2007, ο Δ. Ιατρίδης έγινε μέλος του ΔΣ της Αγρογή ΑΕ, εταιρίας που εποπτεύεται από τον εκάστοτε υπουργό Γεωργίας, ο οποίος φροντίζει να τοποθετεί στο ΔΣ ανθρώπους του. Τέλος, ο Δ. Ιατρίδης, με απόφαση των Α. Κοντού και Γ. Αλογοσκού-φη, την 1η Απρίλη του 2008 έγινε μέλος του ΔΣ της ΕΤΑΝΑΛ ΑΕ. Και για τις τρεις αυτές πρόσθετες απασχολήσεις ο Δ. Ιατρίδης αμείβεται επί πλέον αυτών που παίρνει ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Α. Κοντού. Μόνο από τη συμμετοχή του στο ΔΣ της ΕΤΑΝΑΛ ΑΕ παίρνει επιπλέον 500 ευρώ τον μήνα.

Παράδειγμα δεύτερο, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γεωργίας Κ. Σκαδιάς που «γ… και δέρνει», κατά το κοινώς λεγόμενο. Με πέντε αποφάσεις του Α. Κοντού (πάρθηκαν το διάστημα από 28 Νοέμβρη του 2007 μέχρι 31 Ιούλη του 2008) και μία του Χρ. Φώλια (πάρθηκε 18 Δεκέμβρη του 2007), συμμετέχει σε έξι αμειβόμενες επιτροπές! Η διάρκεια των επιτροπών του υπουργείου Γεωργίας είναι μονοετής, ενώ του υπουργείου Ανάπτυξης τριετής. Με τα στοιχεία που έχουμε, είναι ακόμη πρόεδρος του Κεντρικού Ταμείου Γεωργίας Κτηνοτροφίας και Δασών (ΚΤΓΚΔ) και πρόεδρος της Επιτροπής που επιλαμβάνεται του τέλους ελέγχων που εισπράττεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας. Είναι άγνωστο σε πόσες επιτροπές, απ’ αυτές που είχαν συγκροτηθεί επί υπουργίας Ε. Μπασιάκου, πήρε μέρος ο Κ. Σκαδιάς που είναι ο φόβος και τρόμος των υπαλλήλων του υπουργείου Γεωργίας. Στις επιτροπές του Α. Κοντού, που είναι ακόμη ενεργές, ο Κ. Σκαδιάς είναι πρόεδρος και η αποζημίωση που εισπράττει για τη συμμετοχή του σ’ αυτές είναι διπλάσια αυτής των απλών μελών των επιτροπών.

Διευκρινίζουμε, ότι η συμμετοχή του στις πέντε επιτροπές του Α. Κοντού δεν είναι ονομαστική, προβλέπεται από το άρθρο 20 παρ. 1 του νόμου 3399/2005 και θα μπορούσε να συμμετάσχει σ’ αυτές αντ’ αυτού οποιοσδήποτε υπηρεσιακός παράγοντας. Δύο απ’ αυτές τις επιτροπές έχουν 17 μέλη, δύο 11 και η μία 5 μέλη. Οι τέσσερις πρώτες επιτροπές είναι πολυάριθμες, δυσκίνητες και τα περισσότερα των μελών τους συμπεριλήφθηκαν μόνο και μόνο γιατί προβλέπεται αμοιβή για τη συμμετοχή τους. Θα σταθούμε λίγο στην επιτροπή που συγκροτήθηκε για να καθορίσει τα κριτήρια κατάταξης της γης σε γη υψηλής ή μη παραγωγικότητας. Η επιτροπή αυτή είναι 17μελής μόνο και μόνο για να βολευτούν διάφοροι «ημέτεροι» υπηρεσιακοί παράγοντες και παρατρεχάμενοι καθηγητάδες. Απουσιάζουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και ο Α. Κατζηλάκης, αρμόδιος τμηματάρχης της Διεύθυνσης Χωροταξίας και Προστασίας Περιβάλλοντος. Ο Α. Κατζηλάκης επέμενε για τρία τουλάχιστον χρόνια να συγκροτηθεί η επιτροπή που θα καθόριζε τα κριτήρια για την κατάταξη της γης ως γης υψηλής ή μη παραγωγικότητας. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας αρνούνταν πεισματικά να συγκροτηθεί αυτή η επιτροπή και τον κυνήγησε άγρια για την επιμονή του αυτή. Η πολιτική ηγεσία ήθελε να λύσει παράτυπα το σπουδαίο ζήτημα του καθορισμού των κριτηρίων κατάταξης της γης.

Τρίτο παράδειγμα, ο Δ. Μπαμπίλης, γενικός διευθυντής φυτικής παραγωγής. Αυτός εξακολουθεί να συμμετέχει σε τρεις αμειβόμενες επιτροπές ετήσιας διάρκειας, με αποφάσεις που έλαβε ο Α. Κοντός. Οι επιτροπές αυτές είναι: α) Η 17μελής επιτροπή για τον καθορισμό των κριτηρίων για την κατάταξη της γης, που συγκροτήθηκε στις 13 Δεκέμβρη του 2007 και θα λειτουργήσει μέχρι της 13 Δεκέμβρη του 2008. β) Η επιτροπή μεσογειακής διατροφής, που συγκροτήθηκε στις 9 Σεπτέμβρη του 2008 και θα λειτουργήσει μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη του 2009. Σ’ αυτή ο Δ. Μπαμπίλης εκτελεί και χρέη αναπληρωτή προέδρου. γ) Η επιτροπή για τα αχρεωστήτως καταβληθέντα από το υπουργείο Γεωργίας χρήματα, που συγκροτήθηκε στις 12 Σεπτέμβρη του 2008 και θα λειτουργήσει μέχρι τις 12 Σεπτέμβρη του 2009. Ο Δ. Μπαμπίλης συμμετέσχε επίσης σε δύο ακόμη επιτροπές. Μία εξάμηνης διάρκειας για τα βιοκαύσιμα (συγκροτήθηκε με απόφαση του Χρ. Φώλια) και μία ετήσιας διάρκειας (17-10-2007 έως 17-10-2008), που συγκροτήθηκε με απόφαση του Α. Κοντού και ασχολήθηκε με τα ενεργειακά φυτά.

Τέταρτο (και τελευταίο γι’ αυτό το φύλλο) παράδειγμα, ο Θ. Νότος που εκτέλεσε χρέη Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντού, αρχικά της φυτικής και στη συνέχεια της ζωικής παραγωγής. Τώρα έχει συνταξιοδοτηθεί και από τις 4 Ιούνη του 2008 είναι πρόεδρος του ΟΠΕΓΕΠ (Οργανισμός Πιστοποίησης και Ελέγχου Γεωργικών Προϊόντων). Συμμετείχε στην επιτροπή για τα ενεργειακά φυτά (17-10-2007 έως 17-10-2008) και συμμετέχει ακόμη στην επιτροπή για τον καθορισμό των κριτηρίων για τη γη και στην επιτροπή για τη φέτα. Και οι δύο επιτροπές είναι 17μελείς και θα λειτουργήσουν μέχρι τις 13 Δεκέμβρη του 2008.

Οι επιτροπές εργασίας είναι μια μάστιγα για τη λεγόμενη δημόσια διοίκηση. Διασπαθίζεται δημόσιο χρήμα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Οι συμμετέχοντες σ’ αυτές στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν στην κατηγορία των υπαλλήλων που υπηρετούν πιστά την πολιτική ηγεσία και έχουν σαν βασικό προσόν να λένε ναι σε όλα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔεκανίκι του συστήματος
Επόμενο άρθρο Ζητείται: πρόεδρος – προπονητής – παίχτες – γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σχετικά Αρθρα

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

Πολιτική 16 Οκτ 2025, 10:43

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

Πολιτική 14 Οκτ 2025, 17:59

Ξανά κατηγορούμενοι οι Χλύκες (πατέρας και γιος) και ο Καλφούτζος

Πολιτική 13 Οκτ 2025, 19:39

Βορίδης: Είχε ενημερωθεί ότι είναι λαμόγια κι αυτός υπέγραφε ατομικές πράξεις για να πληρωθούν!

Νέα ντοκουμέντα στο φως

Πολιτική 12 Οκτ 2025, 12:17

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

Αγροτικά 10 Οκτ 2025, 14:23

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

Πολιτική 8 Οκτ 2025, 21:39
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Καταστολή

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

16 Οκτ 2025, 10:48
Πολιτική

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

16 Οκτ 2025, 10:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Καμαρώνουν για τα καμένα

15 Οκτ 2025, 22:14
Διεθνή

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

15 Οκτ 2025, 20:50
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!

15 Οκτ 2025, 20:10
Αγροτικά

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

15 Οκτ 2025, 15:03
Υγεία

ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους υγειονομικούς στο «Αττικόν»

15 Οκτ 2025, 14:33
Αθλητισμός

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

15 Οκτ 2025, 12:18
Αθλητισμός

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

15 Οκτ 2025, 11:08
Διεθνή

Γάζα: Μαζί με τους δωσίλογους τσακίζονται και οι τοκογλύφοι

Ο Μαχμούντ Αμπάς ανέλαβε την προστασία των δωσίλογων

15 Οκτ 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

Ημέρα άρτου.

Ημέρα διατροφής.

Ημέρα υπέρ της υγιούς σπονδυλικής στήλης.

Τζαμάικα: Ημέρα εθνικών ηρώων.

1940: Οι ναζί ιδρύουν το γκέτο της Βαρσοβίας.

1945: Αιματηρή συμπλοκή με χειροβομβίδες μεταξύ μοναρχικών και κομμουνιστών στο Γαλάτσι.

1945: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων του ΟΗΕ.

1946: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού στη Νυρεμβέργη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου δέκα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ναζί.

1964: Η Κίνα γίνεται η πέμπτη πυρηνική δύναμη στον κόσμο.

1967: Βόμβα στο «Πι-Εξ» της Συγγρού.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της «Αυγής» από νεοφασίστες.

1994: Σε δημοψήφισμα στη Φιλανδία οι πολίτες τάσσονται υπέρ της ένταξης στην ΕΕ με 56,5%.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo