Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Απρίλη
  • Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση
  • Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979
  • Η πρώτη φορά στην Ιστορία που το Ισραήλ πλήττεται καίρια και ήττάται από ΚΡΑΤΟΣ της Μέσης Ανατολής
  • Η «δικαιοσύνη» της Γαλλίας εξακολουθεί να καταδιώκει τον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
  • Οι αλήθειες του ραβίνου και τα πουλημένα μίντια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ολοι εναντίον όλων στο ΠΑΣΟΚ
Πολιτική

Ολοι εναντίον όλων στο ΠΑΣΟΚ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Ιούν 2014, 00:00

Δεν ξέρουμε αν το είχαν στήσει από την αρχή ή αν τους προέκυψε, το σίγουρο όμως είναι ότι Λοβέρδος και Βενιζέλος χρησιμοποίησαν το ζήτημα των απολύσεων διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, για να αντεπιτεθούν (σε επίπεδο προπαγάνδας πάντοτε) σε εκείνους μέσα στο ΠΑΣΟΚ που αμφισβητούν τον Βενιζέλο και ζητούν «αριστερή στροφή» του ΠΑΣΟΚ. Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι πως αυτοί δε λένε λόγια, αλλά αγωνίζονται έμπρακτα για το… προοδευτικό πρόσημο της συγκυβέρνησης.

Οπως όλα δείχνουν, Βενιζέλος και Λοβέρδος, παλαιοί σύμμαχοι που έγιναν εχθροί όταν ο πρώτος δεν έβαλε τον δεύτερο στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη τον Ιούνη του 2012, έχουν ξανασυμπήξει συμμαχία. Η συμμαχία δεν αφορά, προφανώς, μόνο την υπουργοποίηση του Λοβέρδου, αλλά και τις εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ-Ελιά, ενδεχομένως και την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, όταν αποχωρήσει ο Βενιζέλος. Ο Λοβέρδος έχει την ανάγκη να αποτινάξει το στίγμα του φανατικά μνημονιακού υπουργού, που καμάρωνε για την απόλυτη προσαρμογή του στις απαιτήσεις της τρόικας, αρχικά ως υπουργός Εργασίας του Παπανδρέου και στη συνέχεια ως υπουργός Υγείας. Θέλει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, συμβατό με το «προοδευτικό πρόσημο» στην πολιτική ζωή και στη συγκυβέρνηση. Γι’ αυτό ήθελε το υπουργείο Γεωργίας, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Εκεί δεν παίζει η τρόικα, ενώ μπορείς να κάνεις και οριακή ρουσφετολογική πολιτική.

Ο Βενιζέλος, από τη μεριά του, πρέπει ν’ αποκρούσει την πίεση που δέχεται από διάφορες ομάδες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, που τον κατηγορούν για «εναγκαλισμό με τη δεξιά», προκρίνοντας την αντικατάστασή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, για να μπορούν στο μέλλον να το παίζουν δίπορτο, προβάλλοντας ως κυβερνητικοί εταίροι είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και υιοθέτησε αμέσως τις δήθεν αντιστάσεις του Λοβέρδου και έσπευσε στο Μαξίμου, δήθεν για να διαπραγματευθεί με τον Σαμαρά. Αφού και οι δύο έκαναν το «κομμάτι» τους, ο μεν Λοβέρδος δήλωσε πως απλώς… ήθελε χρόνο για να ενημερωθεί και πως δεν προτίθεται ούτε να παραιτηθεί ούτε να βάλει εμπόδια στην κυβερνητική πολιτική, ο δε Βενιζέλος συμφώνησε με τον Σαμαρά να «τρενάρουν» λίγο ακόμη τη διαθεσιμότητα, τάχα για να βρουν τη βέλτιστη λύση. Και βέβαια, δυο μέρες μετά, η συγκυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα υλοποιήσει τάχιστα όλα τα προαπαιτούμενα που έχει συμφωνήσει με την τρόικα, για να πάρει τις δόσεις του Ιούνη και του Ιούλη (1+1 δισ. ευρώ).

Είναι δυνατόν Βενιζέλος και Λοβέρδος να πιστεύουν ότι με τέτοια προπαγανδιστικά κόλπα, χωρίς το παραμικρό πρακτικό αντίκρισμα, μπορούν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό; Αν σκεφτούμε τη βοήθεια που τους προσφέρουν τα αστικά ΜΜΕ, τα οποία ανεβάζουν τους τόνους και δραματοποιούν σκόπιμα την κατάσταση, ναι, είναι δυνατόν να εξαπατήσουν κάποιους. Ισως και περισσότερους από το 8% που ψήφισε Ελιά στις πρόσφατες ευρωεκλογές.
Διότι την τελική κατάληξη (ότι δηλαδή εκατοντάδες διαθέσιμοι θα απολυθούν) δε θα την κάνουν πρώτη είδηση τα ΜΜΕ. Πρώτη είδηση κάνουν τις καντρίλιες του Λοβέρδου και τις (ανεπίσημες) δηλώσεις του Βενιζέλου, ότι η συγκυβέρνηση πρέπει να «ξαναδεί» τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις (να τις «ξαναδεί» με την τρόικα, φυσικά, γιατί τις έχει ήδη συμφωνήσει).

Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όμως, αυτή η συνδικαλιάρικη προπαγάνδα δεν μπορεί ν’ αλλάξει τα πράγματα. Εκεί τα μαχαίρια έχουν βγει και δε θα ξαναμπούν στα θηκάρια αν δεν τρέξει αίμα. Ο Σαχινίδης, για παράδειγμα, πουσάρεται από διάφορα κέντρα και με έναν ορυμαγδό άρθρων και συνεντεύξεων αυτοπροβάλλεται ως ο ηγέτης εκείνος που θα επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στη γνήσια Σοσιαλδημοκρατία με τις ιστορικές ρίζες, ενώ δεν παραλείπει να θέσει ζήτημα ηγεσίας, λέγοντας ότι αυτή θα την καθορίσει η βάση. Ο Σκανδαλίδης έχει πάρει υπό την προστασία του τον γραμματέα (και ευρωβουλευτή πλέον) Ν. Ανδρουλάκη, ο οποίος μοστράρεται ως νέος και άφθαρτος. Ο Καρχιμάκης προσπαθεί να παίξει δικό του παιχνίδι, οι παπανδρεϊκοί έχουν χάσει τον μπούσουλα, ενώ οι παλιοί βαρόνοι σκέφτονται ακόμα και να επαναφέρουν από την εφεδρεία τη Βάσω Παπανδρέου!

Το πρόβλημα του Βενιζέλου είναι πως όλοι τον θεωρούν τελειωμένο και το πρόβλημα των άλλων είναι πως δεν μπορούν να ξεφορτωθούν τον Βενιζέλο όσο το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση Σαμαρά, διότι αν για τους δικούς τους κομματικούς λόγους ρίξουν την κυβέρνηση, το σύστημα θα τους εξαερώσει, όπως εξαέρωσε πρώτα το ΛΑΟΣ (όταν αποχώρησε από την κυβέρνηση Παπαδήμου) και μετά τη ΔΗΜΑΡ (όταν αποχώρησε από την κυβέρνηση Σαμαρά). Είναι υποχρεωμένοι όλοι τους να αναζητήσουν το φθινόπωρο ένα συμβιβασμό, χωρίς ν’ αφήσουν τα μαχαίρια από τα χέρια.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαταγγελία του Συντονιστικού Κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών για το «σχέδιο ΚΑΡΦΙΤΣΑ»
Επόμενο άρθρο Κουβέλης: φλας αριστερά για στροφή δεξιά

Σχετικά Αρθρα

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

Πολιτική 1 Απρ 2026, 15:09

Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το δικαστήριο δικαίωσε πλήρως την Παρασκευή Τυχεροπούλου

Διατάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της στον (νέο) ΟΠΕΚΕΠΕ και να της καταβληθεί αποζημίωση

Πολιτική 30 Μαρ 2026, 18:55

Να μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών

Σκόπιμο το μπάχαλο με την αίθουσα - αποτέλεσμα κυβερνητικού σχεδιασμού

Πολιτική 27 Μαρ 2026, 12:55

Πόσο απέχει η Αθήνα από την Τεχεράνη;

Πολιτική 23 Μαρ 2026, 19:45

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Συστοιχία ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία έβαλε κατά ιρανικών πυραύλων

Πολιτική 19 Μαρ 2026, 13:24

Predator/παρακολουθήσεις: Ξανά εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης

Πολιτική 18 Μαρ 2026, 13:13
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

3 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

2 Απρ 2026, 22:50
Διεθνή

Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979

2 Απρ 2026, 21:11
Διεθνή

Η πρώτη φορά στην Ιστορία που το Ισραήλ πλήττεται καίρια και ήττάται από ΚΡΑΤΟΣ της Μέσης Ανατολής

2 Απρ 2026, 14:59
Διεθνή

Η «δικαιοσύνη» της Γαλλίας εξακολουθεί να καταδιώκει τον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά

2 Απρ 2026, 11:00
Διεθνή

Οι αλήθειες του ραβίνου και τα πουλημένα μίντια

2 Απρ 2026, 10:01
Παιδεία

111η Σύνοδος Πρυτάνεων: Πάντα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των Πανεπιστημίων και των φοιτητών

2 Απρ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Απρίλη

2 Απρ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

1 Απρ 2026, 22:39
Διεθνή

Μέσα στον νότιο Λίβανο: Ο πόλεμος φθοράς της Χεζμπολά αναδιαμορφώνει το πεδίο της μάχης

1 Απρ 2026, 21:17
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Πανελλαδική Ημέρα Δράσης ενάντια στα Ωνάσεια Σχολεία (1η Απρίλη)

1 Απρ 2026, 20:02
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση: Οι αγχόνες δεν μας τρομάζουν

1 Απρ 2026, 19:56
Πολιτική

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

1 Απρ 2026, 15:09
Παιδεία

Ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών/Φοιτητριών Ιονίου Πανεπιστημίου ζητά άμεσες απαντήσεις και στέγη για όλους

1 Απρ 2026, 13:31
Διεθνή

Zoρζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά: Nα ενωθούμε όλοι γύρω από την Αντίσταση

«Aν το Ιράν χάσει σήμερα, η ιστορία θα μας παρασύρει όλους»

1 Απρ 2026, 13:26
Διεθνή

Συμφωνία Ιταλίας–Αλβανίας: νομικά σαθρό το καθεστώς κράτησης

1 Απρ 2026, 12:40
Διεθνή

Τα drones τακτικής δράσης της Χεζμπολά αιφνιδίασαν τους σιωναζιστές και παγίδεψαν το στρατό τους

1 Απρ 2026, 12:15
Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ | Επιστολή ειρήνης από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ προς τον Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν Πεζεσκιάν

1 Απρ 2026, 10:06
Παιδεία

Δημόσια Σχολεία: «Βρέχει» σοβάδες

1 Απρ 2026, 05:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Απρίλη

1 Απρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

1906: Η “Μάχιμη Εργατική Ενωση” περικυκλώνει το σπίτι του αντιδραστικού διευθυντή επιχείρησης Βασίλι Σνεσάρεφ και το πυρπολεί (Ρωσία).

1917: Ο Λένιν μεταβαίνει κρυφά στη Ρωσία μέσω Γερμανίας.

1941: Αυτοκτονεί ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Πίλος λόγω εισβολής των Γερμανών στη χώρα.

1948: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν υπογράφει το «Σχέδιο Μάρσαλ».

1969: Γέννηση Πόλας Ρούπα.

1984: Απόπειρα κατά του αμερικανού σμηνία Ρόμπερτ Τζαντ (17Ν).

1990: Βόμβες σε κτίριο της ΓΣΕΕ, υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, γραφεία του ΣΕΒ και Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΑ-1η Μάη).

1991: Πέντε βόμβες σε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Ρουκέτα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ στο Γαλάτσι (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo