Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη
  • Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ
  • Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 
  • Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!
  • Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ξεκατίνιασμα και αντιλαϊκότητα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ

Ξεκατίνιασμα και αντιλαϊκότητα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Οκτ 2007, 00:00
Ποια ριάλιτι και πράσιν’ άλογα; Το μεγαλύτερο ριάλιτι, που παίζεται καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες είναι ο αγώνας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Καθώς πλησιάζουμε προς την 11η Νοέμβρη η ένταση καθημερινά ανεβαίνει. Οι παίκτες ρίχνουν όλα τα όπλα τους στην παλαίστρα, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δίνουν και παίρνουν, οι βοηθοί πιάνονται μαλλί με μαλλί και ξεκατινιάζονται όπως τα διάφορα «νούμερα» στις εκπομπές της Πάνια, της Στεφανίδου. Ποια Πέπη Τσεσμελή και πρόεδρος Λεωτσάκος; Κίμωνας εναντίον Ρέππα είναι όλα τα λεφτά. Πού να φτουρίσει ο Μικρούτσικος μπροστά στον Πάγκαλο, κι η Δρούζα μπροστά στη Βάσω. Σε απελπισία έχει βυθιστεί ολόκληρος ο θίασος της trash tv καθώς βλέπει να του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα ο πασοκικός θίασος.

Παρηγοριούνται μόνο με τη σκέψη ότι αυτό το πολιτικό ριάλιτι έχει ημερομηνία λήξης και μετά η δόξα θα είναι πάλι δικιά του.
 

Εμείς ελπίζουμε στο δεκαπενθήμερο που απομένει να βγουν και τα υπόλοιπα στη φόρα, να γελάσουμε δεόντως με το ξεκατίνιασμα και το βράδυ της 11ης Νοέμβρη να έχουμε το αποκορύφωμα του σόου, με την εκλογή του νέου αρχηγού, όποιος κι αν είν’ αυτός (είτε ο Γιωργάκης, όπως επιμένουν να δείχνουν τα γκάλοπ, είτε ο Βενιζέλος, αν καταφέρει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή). Μέχρι τότε, τρεις παρατηρήσεις.
 
Η πρώτη γενικού χαρακτήρα. Οσα εκτοξεύουν οι μεν κατά των δε είναι αλήθεια. Πλην ελάχιστων και ασήμαντων λεπτομερειών, όλα είναι αλήθεια. Μια αλήθεια που θα την ξεχάσουν όταν τελειώσει το ματς και θα ξαναγαπηθούν (οι περισσότεροι τουλάχιστον).
 
Η δεύτερη παρατήρηση είναι ήσσονος σημασίας. Νομίζουμε ότι το πολιτικό σύστημα της ψωροκώσταινας παίρνει μια πρωτιά. Οχι σε παγκόσμιο επίπεδο (γιατί οι καμπάνιες των αμερικανών υποψηφίων προέδρων σε καθένα από τα δυο κόμματα εξουσίας δεν παίζονται με τίποτα), αλλά σε ευρωπαϊκό. Εμείς τουλάχιστον δεν θυμόμαστε άλλη περίπτωση που αρχηγός ευρωπαϊκού κόμματος να εκλέχτηκε με τέτοιες διαδικασίες. Συνήθως εκλέγονται από κομματικά συνέδρια και οι καμπάνιες που κάνουν έχουν μορφή κομματικών διαδικασιών. Ας είναι, ανοίξαμε τουλάχιστον ένα δρόμο, έστω κι αν είναι ο δρόμος της ξεφτίλας.
 
Η τρίτη παρατήρηση είναι μείζονος σημασίας. Μήπως θυμάται κανείς την «αριστερή στροφή» που επαγγέλλονται οι διαγκωνιζόμενες πασοκικές κλίκες; Εδώ και σαράντα μέρες αλληλοβρίζονται δημοσίως και ιδιωτικώς, αλλά πολιτική αντιπαράθεση, αντιπαράθεση προγραμμάτων, δεν είδαμε. Και επειδή η ζωή τρέχει, παρά τα ξεκατινιάσματα των Πασόκων, έχουμε δείγμα γραφής απ’ όλες τις πλευρές για το πιο φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, το Ασφαλιστικό. Ο Βενιζέλος πήρε το πρόγραμμα που είχε καταρτίσει η Διαμαντοπούλου (η Ηγερία της… ευελφάλειας, όπως μετέφρασε στα ελληνικά τη βασική ιδεολογική κατεύθυνση του ευρωπαϊκού νεοφιλελευθερισμού), πρόσθεσε λίγη φλυαρία (σ’ αυτό είναι μανούλες ο ίδιος και το επιτελείο του) και το σέρβιρε ως πρόγραμμα, αφήνοντας ανοιχτό το έδαφος σε κάθε ανατροπή. Ο Γιωργάκης προτίμησε πιο… κόμπακτ λύση. Ιδού οι «δεσμεύσεις» που ανέλαβε μιλώντας σε ημερίδα της ΕΣΕΕ στη Λάρισα, το προηγούμενο Σάββατο:
 
«1. Το κράτος θα εγγυηθεί τις συντάξεις, την τριμερή χρηματοδότηση και το δημόσιο χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος,
 
2. Οι κοινωνικοί εταίροι είναι οι βασικοί πυλώνες στη διοίκηση και διαχείριση των Ταμείων,
 
3. Το κράτος θα εγγυηθεί την αυτονομία και την καλύτερη λειτουργία τους, με σοβαρή και αξιόπιστη εποπτεία,
 
4. Οπου το κράτος έχει σοβαρό λόγο για τις διοικήσεις και επιλογές προσώπων, είτε είναι σε Ταμεία είτε σε ΔΕΚΟ είτε σε άλλους δημόσιους οργανισμούς, οι διαδικασίες δεν θα είναι στενής κομματικής αντίληψης, εξυπηρέτησης κάποιων γνωστών και φίλων, αλλά ανοιχτές, ώστε να βρεθούν οι καλύτεροι με αξιοκρατικά κριτήρια και με κριτήρια διαφανή».
 
Διαβάστε οποιαδήποτε τοποθέτηση του Καραμανλή, του Αλογοσκούφη ή του Μαγγίνα. Θα βρείτε τα ίδια ακριβώς πράγματα, τις ίδιες φλυαρίες. Γιατί, βέβαια, αυτές οι γενικότητες όχι μόνο δεν αποκλείουν, αλλά αντίθετα εισάγουν τις συνεχείς ανατροπές σε βάρος των εργαζόμενων και των συνταξιούχων. Το παράδειγμα του Ασφαλιστικού είναι ένα καλό μέτρο για να αξιολογηθεί η διαμάχη στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Το συνεχές ξεκατίνιασμα και τα χωρίς όριο χτυπήματα της κάθε κλίκας ενάντια στην άλλη, συνιστούν έναν αγώνα για την εξουσία, πάνω σε κοινό αντιλαϊκό έδαφος.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣΟΚ

Οι τοίχοι έχουν φωνή
Επόμενο άρθρο

ΠΑΣΟΚ

Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. το έλλειμμα

Σχετικά Αρθρα

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

Διεθνή 21 Οκτ 2025, 22:13

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

Πολιτική 21 Οκτ 2025, 08:43

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

Αγροτικά 20 Οκτ 2025, 09:21

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

Πολιτική 17 Οκτ 2025, 10:07

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

Πολιτική 16 Οκτ 2025, 10:43

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

Πολιτική 14 Οκτ 2025, 17:59
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

21 Οκτ 2025, 19:51
Κόντρες

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

21 Οκτ 2025, 11:55
Πολιτική

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

21 Οκτ 2025, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

Ημέρα για τον τραυλισμό.

Βατικανό: Εθνική γιορτή.

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα βετεράνων.

1944: Ο ΕΛΑΣ αρχίζει επιθέσεις με σκοπό τη διάλυση του ΕΔΕΣ στην Ηπειρο.

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

1977 : Μεγάλες διαδηλώσεις-επεισόδια σε εννιά ιταλικές πόλεις, βόμβες στα γραφεία της «Grundic» στο Μιλάνο, της «Volks Wagen» στη Βενετία, σε γερμανικό λεωφορείο (Μπολζάνο) και σε γραφεία της «Mercedes» (Μπρέσια και Νάπολι), πυρπολήσεις αυτοκινήτων, 24 τραυματίες, μετά τη δολοφονία των κρατούμενων της RAF..

1989: Βόμβα σκάει στα χέρια του ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας Μιχάλη Παυλή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου ο πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτακης επρόκειτο να συναντηθεί με εκπροσώπους «παραγωγικών τάξεων» του νησιού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΠΑΣΟΚ

    17Ν
    • ΠΑΣΟΚ

      Εφετείο 17Ν
  • ΠΑΣΟΚ

    ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΠΑΣΟΚ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΠΑΣΟΚ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΠΑΣΟΚ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΠΑΣΟΚ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΠΑΣΟΚ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΠΑΣΟΚ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΠΑΣΟΚ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΠΑΣΟΚ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΠΑΣΟΚ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Ποιοι είμαστε
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Επικοινωνία
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Όροι χρήσης
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Ποιοι είμαστε
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Επικοινωνία
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo