Το μόνο που μένει τώρα είναι να τελέσουν από κοινού τους γάμους τους, η Αχτσιόγλου με τον Τζανακόπουλο και η Μιχαηλίδου με τον Κεφαλογιάννη (ναι, είναι ζευγάρι στην κυβέρνηση και στη ζωή). Τι γλύκες ήταν αυτές! Τι θέρμη, τι ευγένεια, τι αγάπη! Αφού ο Μηταράκης δεν άντεξε και φίλήθηκε σταυρωτά με τη Θεανώ. Αν δεν ήταν και ο Βρούτσης, που μια ξινίλα τη βγάζει πάντοτε, μέχρι και για ποτάκι μπορεί να έβγαιναν, όλοι μαζί, πρώην και νυν, παραδώσαντες και παραλαβόντες. Εκεί που ο αστικός Τύπος είδε «πολιτικό πολιτισμό», εμείς είδαμε συναντίληψη διαχειριστών της αστικής εξουσίας, πιστών στο δόγμα «εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θα 'ρθεις».
ΥΓ. Από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε, διαπιστώσαμε ότι αυτή η Δόμνα Μιχαηλίδου, εκτός από πωρωμένη δεξιά και αντικομμουνίστρια είναι και… χαντάκι, από το οποίο θα αρδεύονται οι παραπολιτικές στήλες και οι σατιρικές εκπομπές.
Τελευταία Νέα :
- Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη
- ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
- Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα
- Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας
- Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση
- Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris








