Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων
  • ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή
  • Σαν σήμερα 10 Μάρτη
  • Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν
  • Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο
  • Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μπαλώματα συγκάλυψης στο σκάνδαλο με τα ενοίκια των κτιρίων
Πολιτική

Υπουργείο Γεωργίας

Μπαλώματα συγκάλυψης στο σκάνδαλο με τα ενοίκια των κτιρίων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιούν 2010, 00:00

Είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία για τα ενοίκια που καταβάλλονται για τα κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας καθώς και υπηρεσίες φορέων που εποπτεύονται απ’ αυτό. Εχουμε και λέμε, λοιπόν.

♦ Νοικιάζεται κτίριο στην οδό Βερανζέρου 46 στην Αθήνα, 1.520 τετραγωνικά μέτρα (m2), και καταβάλλεται μηνιαίο μίσθωμα 21.735 ευρώ ή 14,30 ευρώ το m2.  Το κτίριο αυτό βρίσκεται κάτω από την οδό Αριστοτέλους και κάτω από την Ομόνοια. Η κατάστασή του δεν είναι καλύτερη απ’ αυτή του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου Γεωργίας, που βρίσκεται στην Αχαρνών 5 και σε μια απόσταση 300 περίπου μέτρων. Το κτίριο της Αχαρνών 5 νοικιάζεται με 6,18 ευρώ το m2. Το κτίριο της Βερανζέρου 46, λοιπόν, νοικιάζεται κατά 2,31 φορές ακριβότερα από το κτίριο της Αχαρνών 5! Ποιος, ποια, ή ποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες μεσολάβησαν και φούσκωσαν το ενοίκιο, με το αζημίωτο φυσικά;

♦ Νοικιάζεται κτίριο κοντά στην Πλατεία Κολιάτσου, στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Σκαλιστήρη 19. Για το κτίριο αυτό καταβάλλεται μίσθωμα 29.820,76 ευρώ το μήνα, ενώ έχει κάλυψη 1,226 m2. Δηλαδή, 24,32 ευρώ/τετραγωνικό μέτρο, που είναι το πιο υψηλό μίσθωμα και μάλιστα για κτίριο που απέχει πολύ από το κέντρο και θα έπρεπε λογικά το μίσθωμά του να είναι στο πλαίσιο των μισθωμάτων των κτιρίων της Αχαρνών. Δηλαδή από 6,18 μέχρι 10,02 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και όχι 24,32.

♦ Στην Αχαρνών 381 νοικιάζεται κτίριο 4.000 m2 προς 5,18 το τετραγωνικό. Το κτίριο της Αχαρνών 381 είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κτίριο της οδού Πατησίων και Σκαλιστήρι 19. Η καταβολή ενοικίου  ακριβότερου κατά 4,7 φορές περισσότερο είναι ιδιαίτερα προκλητική και επιβεβαιώνει για μια φορά ακόμη, ότι εδώ υπάρχει καραμπινάτο σκάνδαλο. Και κάτι ακόμη. Το κτίριο της Αχαρνών 381 έχει 4.000 τετραγωνικά μέτρα. Εχουμε την πληροφορία ότι στο κτίριο αυτό υπάρχουν πολλά κενά γραφεία. Δεν προλάβαμε να την διασταυρώσουμε, αν και το πιο πιθανό είναι η πληροφορία να είναι ακριβής. Μπαίνει λοιπόν το ερώτημα.  Γιατί να νοικιαστεί το κτίριο της Πατησίων και Σκαλιστήρη 19, όταν οι υπηρεσίες αυτές θα μπορούσαν να στεγαστούν στο κτίριο της Αχαρνών 381; Μήπως για να βγάζουν «μαύ-ρα» κέρδη οι «ημέτεροι» υπηρεσιακοί παράγοντες;

Τι θα γίνει με τα υψηλά μισθώματα και πώς θα πάμε στα επίπεδα των μισθωμάτων των κτιρίων της Αχαρνών 5 και Αχαρνών 381; Για παράδειγμα, το μίσθωμα του κτιρίου στη διασταύρωση Πατησίων και Σκαλιστήρη 19 για να πάει στα επίπεδα των κτιρίων αυτών θα πρέπει είτε να μειωθεί από 58% μέχρι 74,5% είτε να ψάξουν να βρουν άλλο κτίριο.   

Στο προηγούμενο δημοσίευμά μας είχαμε αποκαλύψει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας, ενώ είχε ενημερωθεί, δεν έκανε τίποτα, σφυρίζοντας κλέφτικα. Τώρα, όμως, μετά το δημοσίευμά μας, γίνονται διάφορες κινήσεις–μπαλώματα. Συγκεκριμένα, πάνε να μειώσουν λίγο τα μισθώματα των κτιρίων που νοικιάζουν για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Και σ’ αυτή την περίπτωση τα μισθώματα θα είναι πολύ υψηλά και το σκάνδαλο των ενοικίων θα διαιωνίζεται.

Αυτές οι κινήσεις γίνονται εν κρυπτώ και όχι στο φως της δημοσιότητας, όπως κόπτεται ότι ενεργεί η υπουργός Γεωργίας. Γιατί η Κ. Μπατζελή δεν δημοσιοποιεί, με επίσημες ανακοινώσεις, όλα τα μισθώματα των κτιρίων; Γιατί δεν διεξάγει ουσιαστική και στο φως της ημέρας έρευνα για το ποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες συμμετείχαν στη σύναψη τέτοιων υψηλών μισθωμάτων; Θέλει δεν θέλει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας θα αναγκαστεί από τα πράγματα να κάνει ουσιαστική έρευνα, γιατί δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Υπουργείο Γεωργίας

Μπαράζ ψεμάτων από τον Πεταλωτή
Επόμενο άρθρο

Υπουργείο Γεωργίας

Η Κ. Μπατζελή τρενάρει τη λήψη αποφάσεων

Σχετικά Αρθρα

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

Πολιτική 9 Μαρ 2026, 11:00

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

Πολιτική 8 Μαρ 2026, 09:17

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

Πολιτική 6 Μαρ 2026, 13:10

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 5 Μαρ 2026, 21:05

Eλαφρυντικά ζητούν οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 23:16

Φρεγάτες και αεροπλάνα στην Κύπρο για βοήθεια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των αμερικανο-σιωνιστών

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 20:20
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
Πολιτισμός

ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή

10 Μαρ 2026, 08:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

10 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
Καταστολή

Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο

9 Μαρ 2026, 13:26
Διεθνή

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

9 Μαρ 2026, 12:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

9 Μαρ 2026, 11:00
Κόντρες

Πύραυλος με υπογραφή

9 Μαρ 2026, 10:35
Διεθνή

Ενας πόλεμος που η Δύση δεν μπορεί να κερδίσει: Ισραηλινός δημοσιογράφος προειδοποιεί για στρατηγική κατάρρευση στη σύγκρουση με το Ιράν.

9 Μαρ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάρτη

9 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aναβαθμισμένες ποιοτικά και ποσοτικά οι ενέργειες των μαχητών της Χεζμπολά ενάντια στους σιωναζιστές

Συγκεντρωτικά Παρασκευής 6 και Σαββάτου 7 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 19:22
Παιδεία

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

8 Μαρ 2026, 12:51
Πολιτική

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

8 Μαρ 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
Διεθνή

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

6 Μαρ 2026, 14:45
Διεθνή

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

6 Μαρ 2026, 14:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

Θιβετιανή πρωτοχρονιά.

1910: Καταργείται η δουλοπαροικία στην Κίνα.

1944: Ιδρύεται με πρωτοβουλία του ΕΑΜ στη Βίνιανη της Ευρυτανίας η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης (κυβέρνηση του βουνού).

1978: Βόμβα ακροδεξιών στον κινηματογράφο “Έλλη” στη διάρκεια προβολής της σοβιετικής ταινίας “Ουράνιο τόξο“, δεκαοκτώ τραυματίες (οι τρεις πολύ σοβαρά).

1979: Βόμβες σε δύο λεωφορεία στο Μεταξουργείο (ΕΛΑ).

1991: Πέντε βόμβες σε τουριστικά λεωφορεία (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Υπουργείο Γεωργίας

    17Ν
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Εφετείο 17Ν
  • Υπουργείο Γεωργίας

    ΕΛΑ
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Υπουργείο Γεωργίας

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργείο Γεωργίας

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Επικοινωνία
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Όροι χρήσης
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Επικοινωνία
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo