Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund
  • Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών
  • Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Με το ίδιο νόμισμα
Πολιτική

Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

Με το ίδιο νόμισμα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Σεπ 2007, 00:00
Οχι θα άφηνε ανεκμετάλλευτη το ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητα του Ορχάν Χατζηιμπράμ με τη ΝΔ στην Ξάνθη. Δε μπορούσε, βέβαια, να βγει μπροστά ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ και ν’ αρχίσει τις κατηγορίες, γιατί είναι σχετικά πρόσφατη η υπόθεση της υποψηφιότητας της Γκιουλ Καραχασάν (αλήθεια, τι έγινε αυτό το κορίτσι;) στην υπερνομαρχία της Θράκης. Το έργο ανετέθη στη φυλλάδα των Ζούγκλα-Μαυροτρύπα, που βρήκε τον Χατζηιμπράμ και του πήρε συνέντευξη.
 
Παλιά καραβάνα στην πολιτική ο Χατζηιμπράμ, δήλωσε ότι είναι Τούρκος και ότι επιθυμεί την είσοδό του στη Βουλή προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Είπε, δηλαδή, αυτά που επιθυμεί να ακούσει ο μειονοτικός ψηφοφόρος, προκειμένου να ψηφίσει έναν υποψήφιο. Τα είπε σε μια μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, τα διατυμπάνισε σε όλη τη χώρα, επομένως απέκτησε προβάδισμα έναντι όλων των άλλων τούρκων υποψηφίων, είτε αυτοί βρίσκονται στη ΝΔ είτε στο ΠΑΣΟΚ. Τη συνέχεια την ήξερε εκ των προτέρων. Ηξερε ότι θα γίνει ντόρος και είχε έτοιμη την απάντηση: «Επέμεινε ο δημοσιογράφος να του πω τι είμαι. Εγώ του είπα αυτό που είμαι, κάνοντας χρήση του νόμιμου δικαιώματός μου. Δήλωσα συγχρόνως ότι η μειονότητα, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης προσδιορίζεται με θρησκευτική ταυτότητα, ως μουσουλμανική, και ότι ο εθνοτικός προσδιορισμός είναι νόμιμο δικαίωμα του κάθε Ελληνα πολίτη». Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Και μάγκας έναντι της τουρκικής μειονότητας και εντάξει απέναντι στην επίσημη πολιτική.
 
Κάπως έτσι απάντησε και ο Καραμανλής, όταν του τέθηκε το ζήτημα στη Θεσσαλονίκη: «Το καθεστώς της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης διέπεται, όπως είναι γνωστό, από τη Συνθήκη της Λωζάνης, την οποία τηρούμε πιστά και στην οποία είμαστε προσηλωμένοι. Πέραν τούτου, στο Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που ισχύει διεθνώς και φυσικά, υιοθετεί και η χώρα μας, περιλαμβάνεται και η έννοια του αυτοπροσδιορισμού, ως ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να καταπατήσει». Τότε γιατί η ΝΔ έπεσε να ξεσκίσει την Καραχασάν, όταν το ΠΑΣΟΚ ανήγγειλε την υποψηφιότητά της; Ξεχνάει κανείς τη λυσσασμένη επίθεση του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Γ. Καλαντζή, που ουδείς από την κυβέρνηση αποδοκίμασε;
 
Επί της ουσίας, το παιχνίδι αυτό παίζεται εδώ και χρόνια. Από τη μια θέλουν να υφαρπάξουν τις ψήφους της μειονότητας και γι’ αυτό χρησιμοποιούν ανθρώπους που παίζουν ρόλο στην τοπική κοινωνία, ενώ από την άλλη συνεχίζουν την πολιτική εθνικής καταπίεσης στο όνομα της ιμπεριαλιστικής συνθήκης της Λωζάνης. Οσο για τη μειονότητα, που στην πλειοψηφία της ανήκει στα πιο φτωχά στρώματα του πληθυσμού, μετατρέπεται σε άθυρμα στα χέρια διάφορων επιτήδειων ομοεθνών της, που έχουν στενές σχέσεις με το εκάστοτε καθεστώς της Αγκυρας. Γιατί ο μεγαλοελληνικός εθνικισμός εμποδίζει τους έλληνες εργάτες και φτωχούς αγρότες να προσεγγίσουν τη μειονότητα πρωτίστως ως ταξική οντότητα, αναγνωρίζοντάς της εκ προοιμίου όλα τα εθνικά δικαιώματα. Μόνο έτσι μπορούν να μπουν στο περιθώριο οι εθνικιστές, οι πράκτορες και τα λαμόγια.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

Αστήρικτη εμμονή
Επόμενο άρθρο

Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

18 σκληροί, αντιλαϊκοί μήνες

Σχετικά Αρθρα

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 19:55

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 19:16

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 18:28

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

Πολιτική 29 Ιούν 2025, 10:06

O Μητσοτάκης «παραίτησε» τον Βορίδη

Για να μείνει ο ίδιος στο απυρόβλητο

Αγροτικά 27 Ιούν 2025, 18:58

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης αυτοδιαψεύδεται

Η άθλια δικολαβίστικη υπεράσπιση ενός ακροδεξιού

Αγροτικά 27 Ιούν 2025, 13:03
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

2 Ιούλ 2025, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

30 Ιούν 2025, 19:55
Πολιτική

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

30 Ιούν 2025, 19:16
Διεθνή

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

30 Ιούν 2025, 18:37
Πολιτική

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

30 Ιούν 2025, 18:28
Πολιτισμός

To Γκλάστονμπερι βάφτηκε στα χρώματα της Παλαιστίνης από Kneecap και Bob Vylan

Σπασμωδικές αντιδράσεις από βρετανική κυβέρνηση και BBC

30 Ιούν 2025, 14:02
Κόντρες

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

30 Ιούν 2025, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

29 Ιούν 2025, 22:34
Αγροτικά

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Καταστροφική και παράνομη απόφαση για διακίνηση ζωοτροφών και εκτός των ζωνών προστασίας και επιτήρησης!

29 Ιούν 2025, 13:51
Πολιτική

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

29 Ιούν 2025, 10:06
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ γνωστοποιούν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη, στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Το μεταναστευτικό κατά την άποψή μου μπορεί να λυθεί με δύο τρόπους, οι οποίοι σιγά σιγά πρέπει να λέγονται ξεκάθαρα. Ο πρώτος τρόπος είναι η φύλαξη των συνόρων, να καταλάβουμε τι εννοούμε, φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες, και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί. Η φύλαξη των συνόρων έχει νεκρούς. Πρώτο είναι αυτό. Και δεύτερο, όσοι πλέον μπουν εδώ, θα έχουν τη λογική των αντικινήτρων. Όταν βρίσκεσαι εδώ πέρα, όχι κοινωνική παροχή δεν θα έχεις, δεν θα μπορείς να φας, δεν θα μπορείς να πιείς, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο, και θα λες στους άλλους στο Πακιστάν, εδώ πέρα περνάμε χειρότερα από ό,τι στο Πακιστάν. Αν δεν περνάνε χειρότερα, θα έρχονται. Πρέπει να περνάνε χειρότερα. Η ζωή τους, η κόλαση, να φαντάζει παράδεισος σ’ αυτά που θα ζουν εδώ πέρα.

Αθανάσιος (Θάνος) Πλεύρης

(To -κάθε άλλο παρά μακρινό- 2011 τα έλεγε αυτά ο υιός Πλεύρης, θέλοντας να εντυπωσιάσει σύναξη φασιστών. Ηταν τότε στο ΛΑΟΣ. Σε ένα χρόνο είχε περάσει στη ΝΔ του Σαμαρά. Στη δε ΝΔ του Μητσοτάκη έγινε υπουργός Υγείας και τώρα γίνεται υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, στη θέση του «ατυχήσαντα» τέως χουντόφρονα και τσεκουροφόρου φασίστα Βορίδη. Mηπως άλλαξε στο μεταξύ απόψεις; Μήπως έχει αποκηρύξει αυτές τις ανοιχτά φασιστικές απόψεις σαν «νεανικά αμαρτήματα»; Οχι βέβαια. Απλά δεν τις λέει με την ίδια ωμότητα που τις έλεγε σ’ εκείνη την παλιά σύναξη νεοφασιστών και νεοναζιστών. Ο Δεκέμβρης του 2023 είναι πολύ κοντά. Τότε, απ’ αφορμή τροπολογία της κυβέρνησης για τη χορήγηση άδειας διαμονής σε μετανάστες για λόγους εργασίας, ο Πλεύρης έλεγε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλω και πιο σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν το έχω κρύψει. Υπ’ αυτή την έννοια, θεωρώ ότι οποιαδήποτε έκπτωση γίνεται σε αυτή την πολιτική, έστω και για έκτακτες συνθήκες, έστω και για όρους που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο κόσμο, για συγκεκριμένη περίοδο… Ακολουθήσαμε μία σκληρή μεταναστευτική πολιτική και έχουμε δικαιωθεί. Αυτό, πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια στον κόσμο, είναι μία έκπτωση από αυτή την πολιτική. Εγώ δεν συμμερίζομαι το επιχείρημα ότι δεν είναι τίποτα αυτό. Αυτό είναι ότι έχουμε πει, ότι δεν θα επιτρέπουμε στους παράνομους μετανάστες να μπαίνουν στη χώρα και θα τους επαναπροωθούμε και τώρα ερχόμαστε και λέμε ότι για έκτακτες συνθήκες, τους δίνουμε τη δυνατότητα και θα παραμένουν. Εγώ αυτό το αντιμετωπίζω ως μία κακή εξαίρεση της καλής μας μεταναστευτικής πολιτικής. Θεωρώ ότι οι ενστάσεις που έχει αναπτύξει ο κ. Σαμαράς είναι σωστές. Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα λάθος». Ο Μητσοτάκης έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ. Α, να μην το ξεχάσουμε: ο Πλεύρης -όπως και ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, όταν έφυγαν από το φασιστοΛΑΟΣ και άρχισαν να παίρνουν υπουργικές καρέκλες από τη ΝΔ, υποχρεώθηκαν, κατ’ απαίτηση των σιωνιστών, να κάνουν δημόσια δήλωση μετάνοιας για αντισημιτικές θέσεις που εξέφραζαν ως συνεπείς νεοφασίστες. «Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγνώμη εάν το έπραξα. Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δε διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα», έγραφε ο Πλεύρης στη δική του δήλωση μετάνοιας, τον Σεπτέμβρη του 2021. Για τις δηλώσεις ότι θέλει νεκρούς μετανάστες στα σύνορα δεν έκανε ποτέ δήλωση μετάνοιας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    17Ν
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Εφετείο 17Ν
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    ΕΛΑ
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Ποιοι είμαστε
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Επικοινωνία
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Όροι χρήσης
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Ποιοι είμαστε
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Επικοινωνία
  • Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Μετά την Καραχασάν ο Χατζηιμπράμ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo