Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ
  • Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)
  • Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
  • Colpo grosso του Νετανιάχου ή μοχλός πίεσης των Αμερικανών και προπαγανδιστικό τρικ για εσωτερική κατανάλωση στο Ισραήλ;
  • Ρε, τι πίνετε και δεν μας δίνετε;
  • Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Με τον Κόκκαλη για το… σοσιαλισμό
Πολιτική

Με τον Κόκκαλη για το… σοσιαλισμό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Μαρ 2019, 00:00

Το κάζο με τη Λοΐζου ανάγκασε τους συριζαίους να επισπεύσουν την ανακοίνωση του δεύτερου πακέτου υποψήφιων ευρωβουλευτών. Και να περιλάβουν σ' αυτή μόνο ένα όνομα απ' αυτά που «συζητιούνται». Του μεγαλοκαπιταλιστή Πέτρου Κόκκαλη. Δεν πρόκειται να συζητηθεί το όνομα της τραγουδίστριας Ραλλίας Χρηστίδου, ούτε του παλιού ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do  Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ούτε του πανεπιστημιακού Μιχάλη Σπουρδαλάκη. Περισσότερο συζητούνται κάποιες αρνήσεις που εκφράστηκαν έμμεσα (όπως του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη), παρά οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν (πλην Κόκκαλη).
 
Υπάρχει, βέβαια, και η καβάτζα του τρίτου πακέτου ονομάτων, αλλά δε θα προκαλέσουν καμιά έκπληξη οι υποψηφιότητες της Κουντουρά, του Δανέλλη, της Ρεπούση, ενδεχομένως του Ραγκούση. Ολες αυτές είναι προβλέψιμες και ως «έκπληξη» έχουν ήδη καεί. Είναι σίγουρο ότι οι συριζαίοι ψάχνουν κάποιο «τρανταχτό» όνομα, γιατί μέχρι στιγμής μόνο αρνητική δημοσιότητα έχουν εξασφαλίσει. Πρώτα με τη Λοΐζου, στη συνέχεια με τον Κόκκαλη.
 
Δεν είναι η κριτική της ΝΔ (έσπευσε να ανακοινώσει: «Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή. Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή») που κάνει τη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κούλης και η παρέα του, που συμπεριφέρονται σαν τσιράκια του Μαρινάκη, είναι οι τελευταίοι που μπορούν να μιλήσουν πειστικά ενάντια στη διαπλοκή. Τη ζημιά θα την κάνει το ίδιο το γεγονός της υποψηφιότητας Κόκκαλη. Ο οποίος, στην πρώτη κιόλας συνέντευξή του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (στο κρατικό ΑΜΠΕ, για να φτάσουν τα λεγόμενά του παντού), φρόντισε να διαλύσει κάθε αμφιβολία ως προς τη σχέση του με τον πατέρα του και τον καπιταλιστικό όμιλο που αυτός έχει χτίσει.
 
Καμαρώνει για την «επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειάς του», που είναι «στενά συνυφασμένη με τη δημιουργία της πρώτης ελληνικής τεχνολογικής βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Μια εταιρία που ξεκίνησε από την Ελλάδα και έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου, μια εταιρία η οποία είναι το απόλυτο ελληνικό τεχνολογικό start up. Μιλάμε δηλαδή για μία επιχειρηματική δραστηριότητα, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που αποφέρει έσοδα στο ελληνικό κράτος και διατηρεί την εργασία για χιλιάδες άξιους έλληνες εργαζόμενους σε έναν κλάδο υψηλής τεχνολογίας που υποφέρει από το brain drain».
 
Να προσκυνήσουμε, λοιπόν, τον Σωκράτη Κόκκαλη και τους γιους του! Είναι οι αναμορφωτές της Ελλάδας, οι μεγάλοι ευεργέτες χιλιάδων εργαζόμενων. Κι εκείνοι που μιλούν για εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για κλοπή απλήρωτης εργασίας, για αρπαγή υπεραξίας, οφείλουν να το ξανασκεφτούν και να παρατήσουν τα… ξεπερασμένα μαρξιστικά δόγματα.
 
«Προσωπικά έχω πολλά χρόνια ενεργούς συμμετοχής σε κοινωνικά και πολιτικά εγχειρήματα όπου έχει καταγραφεί ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την πολιτική. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που με κινητοποιεί, όπως αποδεικνύει η διαδρομή μου μέχρι τώρα. Κι αυτή είναι η δική μου απάντηση στην καχυποψία των πολιτών», δηλώνει με θράσος ο καπιταλιστής. Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε ως πολιτική (λέμε τώρα) δράση εκ μέρους του είναι η συμμετοχή στο συνδυασμό του Μαρινάκη στον Πειραιά, από τον οποίο ο «κάπο» του λιμανιού τον έδιωξε πριν από δυο βδομάδες, όταν σιγουρεύτηκε ότι θα κατέβει ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος μας ενημερώνει ότι συμμετέχει «σε μια πολιτική κίνηση, που ονομάζεται “ΚΟΣΜΟΣ“. Φιλοδοξία του “ΚΟΣΜΟΥ“ είναι να συμβάλει στον πολιτικό διάλογο με προτάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για τη μείωση των ανισοτήτων και κυρίαρχα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με οδηγό τους 17 παγκόσμιους στόχους των Ηνωμένων Εθνών»!
 
Ομολογούμε ότι αγνοούσαμε την ύπαρξη της «Πολιτικής Κίνησης ΚΟΣΜΟΣ». Μια ματιά που ρίξαμε στο Διαδίκτυο για να… ξεστραβωθούμε, δεν απέδωσε ούτε ένα σχετικό λήμα. Φαίνεται ότι την ίδια άγνοια είχε και η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στην ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων ευρωβουλευτών αναφέρει τον Κόκκαλη ως «ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά», χωρίς καμιά αναφορά στην «Πολιτική Κίνηση ΚΟΣΜΟΣ». Ο Κόκκαλης, όμως, επιμένει ότι δίνει εδώ και χρόνια κοινωνικές μάχες με τον «ΚΟΣΜΟ» και «είναι γνωστή η δράση του για την προώθηση των 17 παγκόσμιων στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ ως το 2030». Και επειδή είναι… «λαρτζ» άνθρωπος ζητά: «Αν υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες στο επίπεδο της πολιτικής μας πρότασης ως “ΚΟΣΜΟΣ“ (σ.σ. !!!) με χαρά να ακούσουμε κριτική και -γιατί όχι;- να βελτιωθούμε. Ομως η λάσπη και τα fake news που στοχοποιούν εμένα και την οικογένειά μου το μόνο που κάνουν είναι να δηλητηριάζουν ακόμη περισσότερο την πολιτική και δημόσια ζωή στη χώρα μας».
 
Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται περισσότερα. Να θέσουμε μόνο το ερώτημα: τι είδους διαπλοκή στήνει ο Κόκκαλης (πατήρ) με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠρότυπα…
Επόμενο άρθρο Σκανδαλολογία για πολιτικό ντόρο

Σχετικά Αρθρα

Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…

Πολιτική 15 Ιούν 2026, 12:02

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

Πολιτική 12 Ιούν 2026, 13:22

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 11 Ιούν 2026, 21:26

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

Πολιτική 11 Ιούν 2026, 19:32

Eπιχείρηση «Αποδομήστε τον Σαμαρά»

Πολιτική 10 Ιούν 2026, 19:25

Μην ψωνίζετε από τη ZARA – Στηρίζει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη

Πολιτική 10 Ιούν 2026, 08:49
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ

15 Ιούν 2026, 20:01
Διεθνή

Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)

15 Ιούν 2026, 19:35
Διεθνή

Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

15 Ιούν 2026, 19:09
Διεθνή

Colpo grosso του Νετανιάχου ή μοχλός πίεσης των Αμερικανών και προπαγανδιστικό τρικ για εσωτερική κατανάλωση στο Ισραήλ;

Μπορεί το Ισραήλ να εκβιάσει τις ΗΠΑ;

15 Ιούν 2026, 15:20
Η παπάρα

Ρε, τι πίνετε και δεν μας δίνετε;

15 Ιούν 2026, 13:20
Πολιτική

Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…

15 Ιούν 2026, 12:02
Διεθνή

Μνημόνιο Κατανόησης ΗΠΑ-Ιράν: Το Ιράν επέβαλε τους όρους του – Ο διπλωματικός πόλεμος συνεχίζεται

15 Ιούν 2026, 10:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούνη

15 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eρβαντ  Αμπραχαμιάν: Η σύγχρονη ιστορία του Ιράν

14 Ιούν 2026, 10:06
Διεθνή

Η Χεζμπολά στήνει ενέδρες σε σιωναζιστικές δυνάμεις στο Ματζντάλ Ζουν και το Κφαρ Τιμπνίτ

14 Ιούν 2026, 08:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούνη

14 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Αμπάς Αραγτσί: Η συμφωνία «ποτέ δεν ήταν πιο κοντά» στην ολοκλήρωσή της

13 Ιούν 2026, 10:28
Αγροτικά

Τι γύρευε η Εφη Αχτσιόγλου σε δίκη λαμόγιων του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ;

Για τις 30 Ιούνη διακόπηκε η νέα δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου

13 Ιούν 2026, 09:41
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

12 Ιούν 2026, 20:15
Πολιτική

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

12 Ιούν 2026, 13:22
Η παπάρα

Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;

12 Ιούν 2026, 11:28
Διεθνή

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

12 Ιούν 2026, 11:06
Διεθνή

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

12 Ιούν 2026, 08:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούνη

Ημέρα ανέμου.

Ημέρα γονιμότητας.

Ημέρα κατά της κακομεταχείρισης των ηλικιωμένων.

1911: Σοβαρά επεισόδια στην ελληνική Βουλή με αφορμή την επαναφορά του διαδόχου στο στράτευμα.

1972: Οι Ουλρίκε Μάινχοφ και Γκέρχαρντ Μίλερ (RAF) συλλαμβάνονται σε διαμέρισμα κοντά στο Αννόβερο.

1972: Συλλαμβάνονται τέσσερα μέλη του “Κινήματος 20ής Οκτώβρη“.

1978: Δολοφονική απόπειρα κατά του βουλευτή του ΚΚΕ Λυκούργου Καλλέργη.

2000: Ο συνοριακός φρουρός Γ. Πιστόλας σκοτώνει τον 25χρονο Πακιστανό Γιοβάλ Μπατζάρ στο Μεγάλο Δέρειο Εβρου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στα πολιτικά και διπλωματικά πηγαδάκια των Βρυξελλών και του Παρισιού σχολιάστηκε έντονα ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup έναν πολύτιμο και σταθερό σύμμαχο για τη νέα βιομηχανική πολιτική της Ευρώπης. Η Γαλλία πιέζει συστηματικά για τη δημιουργία κοινών χρηματοδοτικών εργαλείων και κοινού ευρωπαϊκού δανεισμού στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και η Αθήνα ευθυγραμμίζεται πλήρως με αυτήν τη στρατηγική επιλογή. Η συνάντηση αυτή στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς αποδεικνύει ότι οι δύο χώρες χτίζουν ένα κοινό μέτωπο απέναντι στις δημοσιονομικές αγκυλώσεις του Βορρά, διεκδικώντας μεγαλύτερη ευελιξία και γενναίες επενδύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Political

(Ο ίδιος ο εκδότης της Political υπογράφει το παραπάνω σχόλιο. Μιλάμε μας έφυγε το σαγώνι. Δεν φανταζόμασταν ότι οι παραμυθάδες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρις εκεί. Ο Μακρόν περίπου εκλιπαρεί τη συμμαχία του Πιερρακάκη! Η Γαλλία του Μακρόν συμμαχεί με την Ελλάδα του Μητσοτάκη για να κάμψουν τη δημοσιονομική πειθαρχία του Βερολίνου! Κι όλα αυτά επειδή ο Πιερρακάκης είχε μια συνάντηση με τον προσωπάρχη του Ελιζέ και πέρασε κι ο Μακρόν να πει μια καλημέρα στα όρθια, αποτυπωμένη σε μια στραβοχυμένη φωτογραφία τραβηγμένη με κινητό. Ισα-ίσα για να αποκαλυφτεί το επαρχιώτικο κόμπλεξ του «βουτυρομπεμπέ». Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει παρόμοια αφηγήματα ήταν την περίοδο της μεγάλης κρίσης και των Μνημονίων. Τότε έλεγαν πως η Γαλλία του Ολάντ και η Ελλάδα του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Τσίπρα πιέζουν το γερμανικό δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να συμφωνήσει στην έκδοση ευρωομολόγων. Τα οποία, ως γνωστόν, δεν εκδόθηκαν ποτέ. Ούτε διαταράχτηκε ο γερμανογαλλικός άξονας. Αλλά τότε έδιναν τον πρώτο λόγο στο Ολάντ. Κρέμονταν από τα «καλαμπαλίκια» του γάλλου προέδρου μπας και καταφέρει να πετύχει την έκδοση ευρωομολόγων. Τώρα το τερμάτισαν. Τώρα ισχυρίζονται ότι ο γάλλος πρόεδρος κρέμεται από τα «καλαμπαλίκια» του Πιερρακάκη και τον θέλει οπωσδήποτε σύμμαχο για να κάνει πίσω η Γερμανία του Μερτς! Τη ζημιά την έκανε ο Τραμπ. Από τότε που ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας άρχισε να γράφει τα πιο μεγάλα «φίδια», θεωρούν πως μπορούν όλοι τους να κάνουν το ίδιο. Μόνο που εδώ οι rednecks είναι πολύ λίγοι…)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo