Κρύφτηκε ο νεοναζιστής Χρ. Παππάς!

0

Μετά τις πληροφορίες ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και επί χρόνια δεξί χέρι του φίρερ Μιχαλολιάκου, ακραιφνής εθνικοσοσιαλιστής και παθιασμένος εραστής του Χίτλερ, Χρήστος Παππάς, δε βρέθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του, επικοινωνήσαμε με το δικηγόρο του Περικλή Σταυριανάκη, ο οποίος μας δήλωσε για τον πελάτη του:

«Αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζεται, κάτω από το κράτος του σοκ -σας το εξηγώ πολύ καθαρά- για να μην εκτίσει μια πρωτόδικη ποινή πριν εκδοθεί η απόφαση του εφετείου»!

Αρα, ο Παππάς κρύβεται και δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί. Βρίσκεται στην Ελλάδα ή την έχει κάνει στο εξωτερικό; Θυμίζουμε ότι η σύζυγός του, Γεωργία-Ειρήνη Δημοπούλου, είναι διαπιστευμένη βοηθός του ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου (πληρώνεται από το ευρωκοινοβούλιο). Ο Κωνσταντίνου, παιδιόθεν φίλος και «συναγωνιστής» του φίρερ, την έχει κάνει από τη Χρυσή Αυγή, όπως και το ζεύγος Παππά-Δημοπούλου.

Οι ευθύνες βαραίνουν εξ ολοκλήρου των υπουργό Μπάτσων και Καταστολής Μ. Χρυσοχοΐδη και τους επιτελείς του. Μέχρι και σήμερα το πρωί, διέρρεαν στα παπαγαλάκια τους ότι έχουν όλους τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες «σε απόσταση αναπνοής», ώστε να τους πιάσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η δίκη. Ο Παππάς ήδη εξαφανίστηκε από την… αναπνοή τους, ενώ και ο Λαγός ταξίδεψε ανενόχλητος για τις Βρυξέλλες. Αύριο θα ξέρουμε πόσους από τους 40 νεοναζιστές που πρέπει να πάνε στη φυλακή συνέλαβαν.

ΥΓ. Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, όταν πρότεινε να δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση όλων των καταδικασθέντων νεοναζιστών και να μην οδηγηθούν στη φυλακή, ισχυρίστηκε -μεταξύ των άλλων- ότι αυτοί δεν είναι ύποπτοι φυγής. Η δραπέτευση του Παππά είναι μια ηχηρή απάντηση και στην εισαγγελέα Οικονόμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: