Καλά, οι συριζαίοι δεν είναι υπέρ της κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών; Γιατί αποχώρησε ο Τζανακόπουλος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ζητώντας η υπόθεση Πολάκη (μήνυση Στουρνάρα σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού) να εξεταστεί με την εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών (και να παραγραφεί);
Καλά, ο Πολάκης δεν ήταν που το 'παιζε βαρύμαγκας («όλοι σας και μόνος μου, σας έχω»); Με τι θράσος χαρακτηρίζει υπουργική υπόθεση την αντιδικία του με τον Στουρνάρα, που δεν έχει ούτε ίχνος συνάφειας με τα υπουργικά καθήκοντά του; Κανονικός κουραδόμαγκας είναι, που φοβάται να πάει σ' ένα δικαστήριο να αντιμετωπίσει τον Στουρνάρα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών του.
Μια εξουσιαστική κλίκα επικαλείται ένα από τα πιο αντιδραστικά προνόμια της αστικής εξουσίας για να προστατεύσει ένα εξέχον μέλος της.
Τελευταία Νέα :
- Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!
- Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι
- Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα
- Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου
- «Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές
- Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη








