Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»
  • Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα
  • Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»
  • Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω
  • Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή
  • Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Καθόλου ηρωική
Πολιτική

Καθόλου ηρωική

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Σεπ 2011, 00:00

Πάσχισε πολύ ο Παμπούκης να δώσει το χαρακτήρα της ηρωικής εξόδου στην από μέρους του εγκατάλειψη του κυβερνητικού σκάφους. Δεν έπεισε, όμως, ούτε τις φυλλάδες της αντιπολίτευσης (για τις κυβερνητικές ούτε λόγος). Οταν έχεις φάει έναν κουβά σκατά και ενοχλείσαι για μια μύγα που κάθησε πάνω στην τελευταία μπουκιά, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορείς να γίνεις πιστευτός. Ειδικά όταν προσπαθείς να δώσεις δραματικό τόνο στην παραίτησή σου, μιλώντας για «πατριωτικό καθήκον» και άλλα τέτοια ηχηρά.
 
Ο Παμπούκης έχασε την εμπιστοσύνη της οικογένειας Παπανδρέου, τέθηκε στο  πολιτικό περιθώριο και αποφάσισε να την κάνει έγκαιρα, για να φροντίσει τις προσωπικές του μπίζνες και να περισώσει όσο πολιτικό κεφάλαιο κατάφερε να συγκεντρώσει. Ο ρόλος του υφισταμένου του Χρυσοχοΐδη, που στεγάζεται σε κτίριο στη μετώπη του οποίου ο Παπουτσής έβαλε ταμπέλα «Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος», όχι μόνο δεν του πήγαινε, αλλά τον έριχνε στην ξεφτίλα. Δεν ήταν αυτό που λέμε «πολιτικός καριέρας» για να υποστεί τον υποβιβασμό του από δήμαρχος σε κλητήρα και να τον υπομείνει με τη λογική του «μικρότερου κακού», όπως κάνουν άλλοι. Ηταν ένας μπίζνεσμαν που μπήκε στην πολιτική ως συνεργάτης της οικογένειας Παπανδρέου. Ηταν αρχικηπουρός και βρέθηκε εκτός μπαχτσέ. Προτίμησε ν’ αποχωρήσει, λοιπόν, για να συνεχίσει τις μπίζνες του, όπως έκανε εδώ και πολλά χρόνια.
 
Τι μπίζνες κάνει ο Παμπούκης; «Παιδί» του (δεξιού, παρεμπιπτόντως) Φλογαΐτη, διατηρούσε μ’ αυτόν, τη Σιού-τη και άλλους ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία, ειδικευμένο στο διεθνές εμπορικό δίκαιο. Μ’ άλλα λόγια, έχει πελάτες μεγάλους καπιταλιστικούς ομίλους που κάνουν μπίζνες στην Ελλάδα. Δεν ασχολείται με ποινικά θέματα, αλλά με θέματα που έχουν να κάνουν με τις μπίζνες και τις σχέσεις ανάμεσα σε καπιταλιστές και ανάμεσα σε καπιταλιστές, κράτη και διεθνείς οργανισμούς.
 
Υπ’ αυτή την ιδιότητά του, του νομικού συμβούλου, βρέθηκε κοντά στην οικογένεια Παπανδρέου ο Παμπού-κης και όχι επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ και τρίφτηκε μέσα στους δαιδαλώδεις μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ. Ηταν «δοτός». Αντλούσε εξουσία από τ’ αφεντικό του και όχι από τους κομματικούς μηχανισμούς. Από τη στιγμή που βγήκε στο πολιτικό προσκήνιο, θα έπιανε επαφή και με τους μηχανισμούς, διότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να διεκδικήσει ψήφο, όμως δεν πρόλαβε, γιατί τ’ αφεντικά τον έκριναν ως αποτυχημένο και τον έβαλαν στο περιθώριο, ρίχνοντάς τον ουσιαστικά στο λάκκο των λεόντων, όπου ήταν εντελώς απαράσκευος για να τα βγάλει πέρα. Ας θυμηθούμε λίγο την πολιτική του διαδρομή.
 
Το πόσο σημαντική θέση κατείχε στο προσωπικό σύστημα των Παπανδρέου ο Παμπούκης φαίνεται από δυο γεγονότα. Ηταν αυτός που συνόδευε τον Γιωργάκη, όταν αυτός έκανε τη συνάντηση με τον Σημίτη, στην οποία πήρε το δαχτυλίδι της διαδοχής (ο Σημίτης συνοδευόταν από τον Θέμελη). Στην πρώτη κυβέρνηση Παπανδρέου τοποθετήθηκε σε ρόλο υπερυπουργού που ασκούσε συντονιστικά καθήκοντα από το επιτελείο του Μαξίμου. Εσπασε, όμως, τα μούτρα του δυο φορές με τις μπίζνες με το Κατάρ και η οικογένεια τον έκρινε ως ανίκανο. Ο συντονιστικός ρόλος του αφαιρέθηκε και ανατέθηκε στον Ραγκούση. Παράλληλα, ενώ υποτίθεται ότι αυτός είχε την αρμοδιότητα των μεγάλων επενδύσεων, δημιουργήθηκε γενική γραμματεία, η οποία όμως εποπτευόταν από τον Χρυσοχοΐδη.
 
Το αποκορύφωμα της τιμωρίας του ήρθε με τον ανασχηματισμό. Υποβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό και τοποθετήθηκε στο Ανάπτυξης, υπό τον Χρυσοχοΐδη. Αντί, όμως, για αρμοδιότητες σχετικές με τις μεγάλες επενδύσεις, του ανατέθηκε η αρμοδιότητα της Ναυτιλίας, χωρίς καν τη δυνατότητα «να κάνει παιχνίδι» με τους εφοπλιστές μόνος του, αφού τα πάντα ελέγχονται από τον Χρυσοχοΐδη. Προσπάθησε να πείσει τον Παπανδρέου να ξαναφτιάξει ανεξάρτητο υπουργείο εφοπλισμού, αυτός αρνήθηκε (και όχι μόνο αρνήθηκε αλλά τον άφησε εντελώς ακάλυπτο, όταν του την έπεσαν ο Παπουτσής με τον Χρυσοχοΐδη), οπότε δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραιτηθεί. Τουλάχιστον τώρα μπορεί ν’ ασχοληθεί με τη χρυσοφόρα δικηγορική του φίρμα. Η έξοδός του από την κυβέρνηση κάθε άλλο παρά ηρωική ήταν. Ούτε με αρχές και αξίες ούτε με αξιοπρέπεια έχει σχέση. Αλλωστε, τι αξιοπρέπεια μπορεί να έχει ένας «κηπουρός» (εν αντιθέσει με τους πραγματικούς κηπουρούς);
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαμώματα
Επόμενο άρθρο Λαμόγια παντός καιρού

Σχετικά Αρθρα

Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»

Πολιτική 21 Ιαν 2026, 21:15

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

Παιδεία 21 Ιαν 2026, 09:51

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Πολιτική 19 Ιαν 2026, 18:55

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

Πολιτική 16 Ιαν 2026, 14:01

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

Αγροτικά 16 Ιαν 2026, 11:41

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

Πολιτική 14 Ιαν 2026, 11:02
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»

21 Ιαν 2026, 21:15
Διεθνή

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

21 Ιαν 2026, 19:10
Παιδεία

Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»

21 Ιαν 2026, 14:57
Κόντρες

Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω

21 Ιαν 2026, 14:44
Η παπάρα

Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή

21 Ιαν 2026, 12:38
Διεθνή

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

21 Ιαν 2026, 11:32
Παιδεία

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

21 Ιαν 2026, 09:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα γιαγιάς.

1924: Πεθαίνει ο Λένιν.

1957: Συμπλοκές Τούρκων και Ελλήνων στην Κύπρο. Ελληνικά καταστήματα πυρπολούνται από Τούρκους, βανδαλισμοί.

1971: Επτά καταδίκες μελών του ΠΑΚ στο έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών.

1979: Συλλαμβάνονται εννιά βομβιστές που ανήκουν στην «Οργάνωσιν Εθνικής Αποκαταστάσεως» και ευθύνονταν για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στους κινηματογράφους. Δύο εκ των συλληφθέντων (Χρ. Τζαβέλλας και Γ. Γεωργιάδης) είναι εν ενεργεία αξιωματικοί του στρατού, άλλοι τέσσερις καταζητούνται.

1980: Βόμβα στο αυτοκίνητο του καθηγητή του Χημείου, Βασιλειάδη (ΕΛΑ).

1988: Απόπειρα κατά του αξιωματικού της DIA Τζορτζ Κάρος (17Ν).

1997: Η Μαντλίν Ολμπράιτ γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αγαπητέ φίλε Israel, […] η σημερινή σου παρουσία αποκτά μια θετική διάσταση στο πλαίσιο των ήδη άριστων και στρατηγικών αμυντικών μας σχέσεων. Γιατί η αμυντική μας συνεργασία πλέον, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα: Από την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα και τις κοινές ασκήσεις μέχρι τη στρατηγική σύγκλιση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην αμυντική τεχνολογία και βιομηχανία. […] Eνας άλλος πυλώνας συνεργασίας είναι η Τριμερής με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, «3+1». Δηλαδή, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενικά, λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Oπως ξέρετε, στην περιοχή μας πολλά διακυβεύονται από αποσταθεροποιητικές πρακτικές, από αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου, από αμφισβήτηση του Δικαίου της Θάλασσας. Η Ελλάδα υπερασπίζεται την κυριαρχία της, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματά της, χωρίς να απειλεί οιονδήποτε, χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε. […] Oπως είναι φυσικό, «εκμεταλλεύτηκα» την παρουσία του Υπουργού στην Αθήνα, ανταλλάξαμε απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, του υπογράμμισα τον σταθεροποιητικό και έντιμο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα, διατηρώντας αμυντικές σχέσεις με το Ισραήλ και εγκάρδιες σχέσεις με τον αραβικό κόσμο. […] Και, βέβαια, από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και υποστηρίξαμε το δικαίωμα σας, κύριε Υπουργέ, για αυτοάμυνα. Και στηρίζουμε το αίτημα για την επιστροφή της σoρού και του τελευταίου ομήρου. […] Θεωρώ ότι οι συζητήσεις μεταξύ μας αποτελούν πάντα ένα σκαλοπάτι για τη βελτίωση των σχέσεων μας, αλλά λειτουργούν και ως σταθεροποιητικός παράγων για την ευρύτερη περιοχή.

Nικος Δένδιας

(Ο Δένδιας υποδέχτηκε στην Αθήνα τον σφαγέα Ισραέλ Κατζ, δεξί χέρι του Νετανιάχου στη σιωναζιστική κυβέρνηση. Και επέλεξε να μην πει ούτε δυο τυπικά λόγια «ίσων αποστάσεων». Πλήρης ταύτιση με τους σιωναζιστές. Τους οποίους είχε το θράσος να χαρακτηρίσει παράγοντα σταθερότητας της περιοχής! Ποιους; Αυτούς που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τις μισές χώρες της περιοχής και που προβάλλουν απροκάλυπτα ως στρατηγικό τους στόχο το «Μεγάλο Ισραήλ», ένα αυτοκρατορικό μόρφωμα που θα καταπιεί χώρες όπως η Παλαιστίνη, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Συρία, και θα διαμελίσει άλλες, όπως η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ και η Τουρκία! Ο Δένδιας άκουσε -συγκατανεύοντας- τον Κατζ να λέει -δύο φορές μάλιστα- ότι Ελλάδα και Ισραήλ «μοιράζονται κοινές αξίες». Τον άκουσε να ονοματίζει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, που και το ελληνικό κράτος έχει ψηφίσει. Παραβιάζοντας το διεθνές στάτους που αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας το Τελ Αβίβ. O ελληνικός λαός πρέπει να βάλει τέρμα σ’ αυτή την ντροπή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo