Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς
  • Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση
  • Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Ναρκισσιστική διαταραχή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Διαδηλώνουμε για την Παλαιστίνη
Πολιτική

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

Διαδηλώνουμε για την Παλαιστίνη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Μάι 2018, 00:00

Τρίτη 15 Μάη, 6μμ – Μετρό «Μέγαρο Μουσικής»

 
70 χρόνια μετά τη Νάκμπα, τη μεγάλη καταστροφή για το λαό της Παλαιστίνης, δεκάδες χιλιάδες παλαιστίνιοι διαδηλωτές αψηφούν την τρομοκρατία των σιωνιστών και διεκδικούν το δικαίωμα στην επιστροφή (Αλάουντα στα αραβικά) στις πατρογονικές τους εστίες, από τις οποίες οι ίδιοι και οι πρόγονοί τους ξεριζώθηκαν με τη βία, διαδηλώνοντας στη «νεκρή ζώνη» που το Ισραήλ έχει επιβάλει εδώ και χρόνια στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας. Αυτοί οι «ελεύθεροι πολιορκημένοι» που αψηφούν τις σφαίρες των σιωνιστών παραδίδουν μαθήματα θάρρους, αυτοθυσίας και αποφασιστικότητας στους καταπιεσμένους λαούς όλου του κόσμου, είτε αυτοί ζουν στα δεσμά της κατοχής είτε στα δεσμά του καπιταλισμού και του μνημονίου, όπως εμείς. Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες είναι το τίμημα της αντίστασης στην τρομοκρατία των ελεύθερων σκοπευτών του ισραηλινού στρατού.
 
70 χρόνια μετά τη Νάκμπα, οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν προκλητικά την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εγκαταλείπουν τη γλώσσα της «διπλωματίας» και των «ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων», ικανοποιώντας πλήρως τις ορέξεις του σιωνιστικού λόμπι, τους διακαείς πόθους των ισραηλινών κατακτητών. Οι σιωνιστές βλέπουν το «πράσινο φως» προκειμένου να συνεχίσουν λυσσαλέα, με εντατικότερους ρυθμούς, το ξεσπίτωμα των Παλαιστίνιων από τη Δυτική Οχθη, την επέκταση των εποικισμών, την όξυνση της πολιορκίας της Λωρίδας της Γάζας, το καθημερινό δολοφονικό όργιο και τα βασανιστήρια άμαχων Παλαιστίνιων.
 
70 χρόνια μετά τη Νάκμπα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενισχύει συνεχώς τους οικονομικούς, στρατιωτικούς, πολιτικούς και πολιτιστικούς δεσμούς με το Ισραήλ. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι συνένοχη στο διαρκές κατοχικό έγκλημα στην Παλαιστίνη. Ο Τσίπρας σε επίσκεψή του στο Ισραήλ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει ως «ιστορική πρωτεύουσα» του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ, υπογράφοντας το βιβλίο επισκεπτών του Προεδρικού Μεγάρου της χώρας, κατά τη συνάντησή του με τον ισραηλινό πρόεδρο.
 
70 χρόνια μετά τη Νάκμπα, ο παλαιστινιακός λαός συνεχίζει να αντιστέκεται και να ματώνει, καταβάλλοντας μεγάλο φόρο αίματος στο θυσιαστήριο της λευτεριάς. Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η ιστορία του αγώνα των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων που μάχονται την αποικιοκρατία, την κατοχή και τον ιμπεριαλισμό, δυνάμεις με τεχνολογική και στρατιωτική υπεροπλία, είναι μια ιστορία τεράστιων θυσιών σε βάθος δεκαετιών. Ο επαναστατικός αγώνας κρατάει δεκαετίες, με τη μια γενιά να παραδίδει τη σκυτάλη στην άλλη, μέχρι οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές για την οριστική νικηφόρα μάχη για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Η ιστορία της Παλαιστινιακής Αντίστασης είναι αναπόσπαστο τμήμα του αγώνα της ανθρωπότητας στην πορεία της για την κοινωνική χειραφέτηση, και αποτελεί αναμφίβολα τεράστια παρακαταθήκη για όλα τα επαναστατικά κινήματα του πλανήτη. Απέναντι στη σιωνιστική προπαγάνδα, που με θράσος αναπτύσσεται σήμερα στη χώρα μας, οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού.
 
Νάκμπα (Η μεγάλη καταστροφή)
 
Το σιωνιστικό σχέδιο εθνικού αφανισμού της Παλαιστίνης αρχίζει να υλοποιείται στις αρχές του 20ού αιώνα με τις μαζικές μεταναστεύσεις εβραίων στην Παλαιστίνη και την αγορά παλαιστινιακής γης. (…) Την επικύρωση του σχεδίου αναγνώρισης δυο κρατών από τον ΟΗΕ, ένα με πλειοψηφία Αραβες στο 44% και ένα με πλειοψηφία Εβραίους στο 56% της Παλαιστίνης (στο δεύτερο συμπεριλαμβανόταν και η έρημος Νεγκέφ), τον Νοέμβρη του ‘47, ακολούθησαν αιματηρές συμπλοκές ανάμεσα στις δυο κοινότητες, των Εβραίων και των Παλαιστίνιων. Κατά τη διάρκεια του αραβοϊσραηλινού πολέμου που ακολούθησε, τον Μάη του 1948, εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι Παλαιστίνιοι ξεριζώθηκαν μαζικά από τις εστίες τους, λόγω της τρομοκρατίας των ένοπλων σιωνιστών. Μετά το τέλος του πολέμου, ο μισός πληθυσμός των Παλαιστίνιων, περίπου 800.000, ακολουθούσε το δρόμο της προσφυγιάς, ενώ το Ισραήλ επεκτεινόταν στο 77% της παλαιστινιακής γης. (…)
 
Παλαιστινιακή Επανάσταση
 
Στις όμορες με την κατεχόμενη Παλαιστίνη χώρες, στην Ιορδανία, την Αίγυπτο, το Λίβανο, τη Συρία σχηματίστηκαν μαζικοί προσφυγικοί καταυλισμοί για να στεγάσουν τους ξεκληρισμένους Παλαιστίνιους. Στους καταυλισμούς αυτούς συγκεντρωνόταν το κατεξοχήν πληβειακό κομμάτι των Παλαιστίνιων, που έμελλε να παίξει το σημαντικότερο ρόλο στην Παλαιστινιακή Επανάσταση που θα ξεσπούσε. Ακολούθησαν τα μεγάλα επαναστατικά γεγονότα στην Ιορδανία, αρχές του 1970, και στη συνέχεια στο Λίβανο, μέχρι το 1982. Το παλαιστινιακό κίνημα αναμετρήθηκε διαδοχικά με τα αντιδραστικά αραβικά καθεστώτα, τον στρατό του βασιλιά Χουσεΐν στην Ιορδανία, τους ακροδεξιούς Λιβανέζους (φαλαγγίτες) και τους σιωνιστές που εισέβαλλαν το 1982 στο Λίβανο. Ακολούθησε η εξέγερση του παλαιστινιακού λαού στα εδάφη της Παλαιστίνης, με την πρώτη Ιντιφάντα το 1987 και τη δεύτερη Ιντιφάντα το 2000.
 
Τον Αύγουστο του 2005, το Ισραήλ αναγκάστηκε να απομακρύνει 8.000 εποίκους από τη Γάζα. Παρά το άγριο σφυροκόπημα της Γάζας από τις κατοχικές δυνάμεις, η Αντίσταση δεν κατασίγαζε. Σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια, η Παλαιστινιακή Επανάσταση έχει σταθεροποιήσει το προπύργιό της μέσα στην ιστορική Παλαιστίνη. (…) Οι Ισραηλινοί έσφιξαν την πολιορκία της Γάζας, μετατρέποντάς την σε μια τεράστια ανοιχτή φυλακή.
 
H Αντίσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακλόνητη και σταθερά αποκρούει τους σιωνιστές εισβολείς σε όλες τις διαδοχικές της αναμετρήσεις με τον σιωνιστικό στρατό. (…)Το ηθικό των πολιορκημένων Παλαιστίνιων, όμως, δεν κάμπτεται. Διατηρείται ακμαίο και κάθε φορά τα πάντα χτίζονται από την αρχή, με πολλή προσπάθεια, ευρηματικότητα, αυτοθυσία, ατσαλένια θέληση και ανεξάντλητη αντοχή.
 
• Η νέα θηριωδία του Ισραήλ να μη μείνει αναπάντητη.
 
• Απαιτούμε τον τερματισμό της Πολιορκίας της Γάζας.
 
• Απαιτούμε τον τερματισμό κάθε σχέσης της χώρας μας με το Ισραήλ.
 
• Πολεμάμε ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και το πιστό του μαντρόσκυλο στη Μέση Ανατολή!
 
• Βροντοφωνάζουμε: Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης, Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
 
• Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι συνένοχη στο διαρκές κατοχικό έγκλημα στην Παλαιστίνη.
 
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

Παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθρο

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

Οι φτωχοί κτηνοτρόφοι καταστρέφονται κι ο Αποστόλου περί άλλα τυρβάζει

Σχετικά Αρθρα

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

Πολιτική 7 Σεπ 2026, 19:12

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 21:23

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 11:40

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

Πολιτική 2 Σεπ 2026, 12:57
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
Πολιτική

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

7 Σεπ 2026, 19:12
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

7 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

Βόρεια Κορέα: Εθνική γιορτή.

Βουλγαρία, Λουξεμβούργο: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

1941: Ιδρύεται ο ΕΔΕΣ.

1942: Απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απήργησαν τις δύο προηγούμενες μέρες στην κατοχική Αθήνα, οι συλληφθέντες εκτοπίζονται.

1961: Δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκολ από μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην αίθουσα «Γαλαξίας» του «Χίλτον».

1970: Συλλαμβάνονται στην Αθήνα δύο άραβες κομάντο με εκρηκτικές ύλες.

1971: Συλλαμβάνονται δέκα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που έβαλαν βόμβες σε ισάριθμα σχολικά αυτοκίνητα στο Πόντιακ (ΗΠΑ).

1976: Πεθαίνει ο Μάο Τσε Τουνγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    17Ν
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Εφετείο 17Ν
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    ΕΛΑ
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Ποιοι είμαστε
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Επικοινωνία
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Όροι χρήσης
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Ποιοι είμαστε
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Επικοινωνία
  • 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΚΜΠΑ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo