Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Xαιρετισμός από τα όπλα μας σ’ εσάς φύλακες της δόξας
  • ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Εισαγγελία ζητά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Δ. Κουτσούμπα, μετά από μήνυση του νεοναζιστή Κ. Πλεύρη
  • Η Ουάσιγκτον ακυρώνει την επίσκεψη του αρχηγού του λιβανικού στρατού επειδή καταδίκασε ισραηλινές επιθέσεις
  • Σαν σήμερα 19 Νοέμβρη
  • Ψήφισμα ΣΑ του ΟΗΕ: Το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό σύστημα ενάντια στην Παλαιστινιακή Αντίσταση
  • Πολιτική αλητεία: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σαν «δώρο» στους κτηνοτρόφους που έχασαν τα κοπάδια τους, αυτό που η κυβέρνησή του είχε νομική υποχρέωση να κάνει πριν από ενάμιση χρόνο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Δε θ’ αποκτήσουμε μνήμη χρυσόψαρου
Πολιτική

Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

Δε θ’ αποκτήσουμε μνήμη χρυσόψαρου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Σεπ 2017, 00:00

To πρώτο πράγμα που έκανε ο Θεοδωράκης, όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Καμμένο, ήταν να διαβάσει ένα απόσπασμα από την ομιλία Καμμένου στο συνέδριο της ΝΔ το 1994, όταν ζήτησε την αποφυλάκιση των χουντικών με το επιχείρημα ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν απόβλητοι Ελληνες, περιθωριοποιημένοι πατριώτες, πολίτες β΄ κατηγορίας. Ας θέσουμε τέρμα σε αυτόν τον πολιτικό ρατσισμό»! Θύμισε και τη συνεργασία του Καμμένου με τον Γεωργαλά.

Ο Καμμένος, που ως εκείνη την ώρα δεν είχε εμφανιστεί, έσπευσε στην αίθουσα, ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, διέψευσε τα περί Γεωργαλά επικαλούμενος… δικαστικές αποφάσεις, «ξέχασε» να διαψεύσει την ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ και κατηγόρησε τον Θεοδωράκη ότι «ήταν αυτός που προέβαλλε την Χρυσή Αυγή. Ηταν αυτός που με ποτήρι της Χρυσής Αυγής στο χέρι έπαιρνε συνέντευξη στον κ. Μιχαλολιάκο και του έκανε διαφήμιση ως δημοσιογράφος».

Ανταπαντώντας ο Θεοδωράκης, κατέθεσε στα πρακτικά τις δηλώσεις Καμμένου το 1994 και συνεντεύξεις του σε δεξιές εφημερίδες («Δεν υπήρχαν συνεντεύξεις επί Νέας Δημοκρατίας το 1994, κύριε Θεοδωράκη», είχε μόλις πει ο Καμμένος!) και στη συνέχεια έκανε ένα άλμα στο χρόνο και εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την τηλεοπτική δουλειά που έκανε με τους συνεργάτες του μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, παίρνοντας συνεντεύξεις από μάρτυρες, που στη συνέχεια κατέθεσαν και στις δικαστικές Αρχές.

Η εκπομπή που έκανε μετά τη δολοφονία του Φύσσα ο Θεοδωράκης είχε στοιχεία ρεπορτάζ, ταυτόχρονα όμως ήταν και ένα πονηρό «πλυντήριο» για την ηγεσία της νεοναζιστικής συμμορίας, αφού παρουσίασε το οργανωμένο έγκλημα σαν αποτέλεσμα της δράσης ενός «θερμόαιμου» χρυσαυγίτη, του Ρουπακιά.

Ομως, ενάμιση χρόνο πριν από αυτή την εκπομπή, λίγο μετά τις «άγονες» εκλογές του Μάη του 2012 και λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές του Ιούνη της ίδιας χρονιάς, ο Θεοδωράκης είχε φτιάξει συνέντευξη-αγιογραφία του Μιχαλολιάκου. Πήγε ο ίδιος στα γραφεία των νεοναζί, στρογγυλοκάθισε στην πολυθρόνα έχοντας απέναντί του τον φίρερ, έπινε καφέ από ποτήρι με το λογότυπο της ναζιστικής συμμορίας, έβλεπε πάνω στο γραφείο του φίρερ να φιγουράρει αγαλματίδιο με τον αετό του Τρίτου Ράιχ και άφησε τον φίρερ να λέει ό,τι θέλει, χωρίς αντίλογο.

Φυσικά, αν ήθελε, θα είχε προετοιμαστεί στοιχειωδώς και θα τον είχε κάνει σκόνη. Ομως, σκοπός εκείνης της εκπομπής δεν ήταν να ξεσκεπάσει το αποκρουστικό, δολοφονικό, ναζιστικό πρόσωπο της συμμορίας του Μιχαλο-λιάκου, αλλά να παρουσιάσει τον φίρερ σαν έναν εθνικιστή πολιτικό, του ακροδεξιού φάσματος μεν, αλλά με κοστούμι και γραβάτα, όπως όλοι οι άλλοι. Τα αφεντικά του Θεοδωράκη ήθελαν να ενισχύσουν την εικόνα της «σοβαρής ΧΑ», που μόλις είχε μπει για πρώτη φορά στη Βουλή. Και ο Θεοδωράκης διεκπεραίωσε πειθήνια και φιλότιμα την αποστολή που του ανέθεσαν, όπως είχε συνηθίσει να κάνει, άλλωστε. Μια μικρή σύγκριση με το έργο κινηματογραφιστών που ασχολήθηκαν με τη Χρυσή Αυγή αρκεί για να μη μας αφήσει καμιά αμφιβολία για το ρόλο του αγιογράφου του νεοναζιστικού μορφώματος που έπαιξε ο Θεοδωράκης.

Ο Καμμένος είναι αυτός που είναι. Τον ξέρουμε και δεν μπορεί να μας ξεγελάσει. Δε θ’ αποκτήσουμε κοντή μνήμη, όμως, όπως θέλει ο Θεοδωράκης.

ΥΓ. Οταν ο Βορίδης μεταπήδησε από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ, προσπαθώντας να σβήσει το παρελθόν του ως τσεκουροφόρος επενίτης και φίλος του Λεπέν, ο Θεοδωράκης του έφτιαξε κι αυτουνού μια τηλεοπτική αγιογραφία. Βλέπετε, ο Βορίδης είναι από μεγάλο αστικό τζάκι και τα αφεντικά του Θεοδωράκη έκαναν τα πάντα για να τον πάρουν από το πολιτικό περιθώριο και να τον καταστήσουν κεντρικό παράγοντα του επίσημου συντηρητικού χώρου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

Συνένοχοι συνωμότες
Επόμενο άρθρο

Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

Η δημαγωγία έχει κοντά ποδάρια

Σχετικά Αρθρα

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Εισαγγελία ζητά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Δ. Κουτσούμπα, μετά από μήνυση του νεοναζιστή Κ. Πλεύρη

Πολιτική 19 Νοέ 2025, 09:20

Πολιτική αλητεία: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σαν «δώρο» στους κτηνοτρόφους που έχασαν τα κοπάδια τους, αυτό που η κυβέρνησή του είχε νομική υποχρέωση να κάνει πριν από ενάμιση χρόνο

Αγροτικά 18 Νοέ 2025, 14:02

Ο Βορίδης διέπραξε ποινικά αδικήματα με δόλο και ο Μητσοτάκης τον καλύπτει, γιατί ο Βορίδης τον «κρατάει»

Αγροτικά 17 Νοέ 2025, 06:05

Προκλητικά επιεικείς οι όροι αποφυλάκισης του νεοναζιστή φιρερίσκου Μιχαλολιάκου – Δεν υπάρχει κατ’ οίκον περιορισμός

Αποκαλύπτουμε το αποφυλακιστήριό του

Πολιτική 16 Νοέ 2025, 10:08

17 Νοέμβρη 2025: Διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Kάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πολιτική 16 Νοέ 2025, 05:59

Ερντογάν διακηρύσσει, Ερχιουρμάν συγκατανεύει

Πολιτική 14 Νοέ 2025, 12:01
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Xαιρετισμός από τα όπλα μας σ’ εσάς φύλακες της δόξας

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ υποκλίνονται στον παλαιστινιακό λαό μ' ένα καινούργιο τραγούδι

19 Νοέ 2025, 11:45
Πολιτική

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Εισαγγελία ζητά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Δ. Κουτσούμπα, μετά από μήνυση του νεοναζιστή Κ. Πλεύρη

19 Νοέ 2025, 09:20
Διεθνή

Η Ουάσιγκτον ακυρώνει την επίσκεψη του αρχηγού του λιβανικού στρατού επειδή καταδίκασε ισραηλινές επιθέσεις

Υστερικές αντιδράσεις φιλο-σιωνιστών αμερικανών γερουσιαστών

19 Νοέ 2025, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Νοέμβρη

19 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Ψήφισμα ΣΑ του ΟΗΕ: Το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό σύστημα ενάντια στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Κι αυτό το ψήφισμα θα μείνει στα χαρτιά

18 Νοέ 2025, 21:47
Αγροτικά

Πολιτική αλητεία: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σαν «δώρο» στους κτηνοτρόφους που έχασαν τα κοπάδια τους, αυτό που η κυβέρνησή του είχε νομική υποχρέωση να κάνει πριν από ενάμιση χρόνο

18 Νοέ 2025, 14:02
Αγροτικά

Εδώ και τώρα να καταβληθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση και το απολεσθέν εισόδημα στους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους

18 Νοέ 2025, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Νοέμβρη

18 Νοέ 2025, 00:01
Καταστολή

Αγνωστος Στρατιώτης: Η πρώτη καταδίκη με εφαρμογή του ιδιώνυμου ποινικού τερατουργήματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

17 Νοέ 2025, 13:50
Εργατικά

Τα σαπάκια της Hellenic Train και το αποικιοκρατικό πλιάτσικο του μονοπώλιου Ferrovie dello Stato Italiane

24ωρη απεργία αύριο από όλο το προσωπικό της Hellenic Train

17 Νοέ 2025, 12:07
Κόντρες

Ο αυτοκρατορίσκος και οι χαμηλόβαθμοι αυλικοί του

17 Νοέ 2025, 10:35
Ιστορία

52 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Προσυγκέντρωση: Πλ. Κολοκοτρώνη 3 μμ

17 Νοέ 2025, 06:25
Αγροτικά

Ο Βορίδης διέπραξε ποινικά αδικήματα με δόλο και ο Μητσοτάκης τον καλύπτει, γιατί ο Βορίδης τον «κρατάει»

17 Νοέ 2025, 06:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Νοέμβρη

17 Νοέ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

16 Νοέ 2025, 22:34
Διεθνή

Παλαιστινιακές Αντιστασιακές Οργανώσεις: Οποιαδήποτε ξένη παρέμβαση στη Γάζα απορρίπτεται

16 Νοέ 2025, 21:43
Πολιτική

Προκλητικά επιεικείς οι όροι αποφυλάκισης του νεοναζιστή φιρερίσκου Μιχαλολιάκου – Δεν υπάρχει κατ’ οίκον περιορισμός

Αποκαλύπτουμε το αποφυλακιστήριό του

16 Νοέ 2025, 10:08
Πολιτική

17 Νοέμβρη 2025: Διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Kάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

16 Νοέ 2025, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Νοέμβρη

16 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Καταυλισμός Τζαμπάλια: Ακόμα και μέσα στα ερείπια, η ζωή εξακολουθεί να αξίζει

15 Νοέ 2025, 20:28
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Νοέμβρη

Ημέρα δημόσιας τουαλέτας.

Ημέρα του άντρα.

Μάλι: Ημέρα απελευθέρωσης.

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα ανακάλυψης (1493).

Μονακό: Ημέρα Μονεγάσκων.

1936: Σκοτώνεται ο Buenaventura Durruti.

1939: Η Γερμανία επιβάλει δεκάωρη καθημερινή εργασία για να αντισταθμίσει την έλλειψη εργατικού δυναμικού.

1942: Παραιτείται η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου.

1967: Ανακαλύπτονται αυτοσχέδιοι μηχανισμοί που δεν είχαν εκραγεί στο Κολωνάκι και στο άγαλμα του Τρούμαν.

1987: Νυχτερινή πορεία της ΕΦΕΕ παραλύει το κέντρο της Αθήνας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    17Ν
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Εφετείο 17Ν
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    ΕΛΑ
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Ποιοι είμαστε
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Επικοινωνία
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Όροι χρήσης
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Ποιοι είμαστε
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Επικοινωνία
  • Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Σταύρος Θεοδωράκης και Χρυσή Αυγή

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo