Οπως κατήγγειλε η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία, οι φριλάνσερ φωτορεπόρτερ, ακόμα και μέλη του προεδρείου της ΕΦΕ, αποκλείστηκαν από την τελευταία προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στο Σύνταγμα. Υπήρχε ένας περιφραγμένος ειδικός χώρος μπροστά από την εξέδρα, στον οποίο βρίσκονταν δημοσιογράφοι και εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Για τους φωτορεπόρτερ, όμως, υπήρχε λίστα εισόδου, η οποία περιλάμβανε μόνο επτά, από συγκεκριμένα πρακτορεία. Και δεν υπήρχε καμιά εξέδρα για τους φωτορεπόρτερ, όπως γινόταν σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι προφανής: ήθελαν απόλυτο έλεγχο στο φωτορεπορτάζ, ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι δε θα «ξέφευγε» καμιά φωτογραφία που δε θα υπηρετούσε την εικονική πραγματικότητα της προεκλογικής τους καμπάνιας. Κατέφυγαν -αυτοί οι… αριστεροί!- σε μια ενέργεια αυταρχισμού και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εισπράξουν την πολιτική ξεφτίλα.
Τελευταία Νέα :
- ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
- Σαν σήμερα 7 Μάρτη
- Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης
- «Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;
- Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο
- 8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης






