Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη
  • Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 18 Γενάρη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ασφαιρη αντιπολίτευση
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ

Ασφαιρη αντιπολίτευση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Σεπ 2005, 00:00

 Πολύ λάδι στο τηγάνι και από τηγανίτα τίποτα. Τη λαϊκή παροιμία θυμίζει η τακτική του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή. Βλέποντας τα γκάλοπ, που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν «τραβάει» και γνωρίζοντας ότι οι «βαρόνοι των μίντια» έχουν κλείσει συμφωνίες με τον Καραμανλή και δεν μπορεί να ελπίζει σε μεγάλη βοήθεια απ’ αυτούς, ο Γιωργάκης πείστηκε ν’ αφήσει τους «καλούς τρόπους» και ν’# ανεβάσει κάπως τους τόνους, επιτιθέμενος και προσωπικά στον Καραμανλή. Ετσι, από στελέχη του ΠΑΣΟΚ «διέρρευσε» η είδηση ότι ο Γιωργάκης είπε στα μέλη του ΠΣ ότι ο Καραμανλής είναι «ανάλγητος», «αυταρχικός» και «αλαζόνας» και ενδεχομένως να περιλάβει και τέτοιους χαρακτηρισμούς στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

Από άποψη ουσίας, όμως, τίποτα το συγκεκριμένο δεν αντιπροτείνει στην πολιτική της ΝΔ. Την ώρα που η κυβέρνηση καλπάζει πάνω στο άτι του νεοφιλελευθερισμού, αντιγράφοντας την κυβέρνηση Σημίτη της περιόδου πριν την ένταξη στην ΟΝΕ, το μόνο που βρήκε να πει ο Γιωργάκης είναι ότι «ο κ. Καραμανλής δεν έπεισε ότι έχει σχέδιο για τη χώρα»! Μήπως, όμως, έχει σχέδιο το ΠΑΣΟΚ και μας έχει διαφύγει; Μέχρι στιγμής δεν έχει αρθρώσει κανένα συγκεκριμένο αντίλογο στην κυβερνητική πολιτική. Μιλάει γενικόλογα για «έλλειψη σχεδίου» και «αναποτελεσματικότητα», καταγγέλλει την κυβέρνηση για αθέτηση των προεκλογικών της υποσχέσεων, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Το πρόγραμμα του γιωργάκειου ΠΑΣΟΚ θα το πληροφορηθούμε… εν καιρώ (δηλαδή, λίγο πριν τις εκλογές).
Είναι χαρακτηριστική η αμηχανία του αμερικανοθρεμμένου καθηγητή Οικονομικών στο Brown University» Ηρακλή Πολεμαρχάκι, που τον έφερε ο Γιωργάκης από τις ΗΠΑ και τον έκανε σύμβουλό του, επειδή -όπως έλεγε τότε η Πασοκική προπαγάνδα- θα φέρει νέες, ρηξικέλευθες ιδέες για την ελληνική οικονομία. Σε άρθρο του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» (11.9.05), αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, ο Η. Πολεμαρχάκις γράφει: «Ο έλεγχος των αποδοχών και η χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας δεν αποτελούν ουσιαστικό κίνητρο για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρονται σε πολύ πιο επιθυμητά επίπεδα σε πολλές άλλες χώρες. Αλλωστε, προς αυτές εκρέουν κεφάλαια από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να επιλέξουμε να ανταγωνιστούμε στο εργατικό κόστος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να γίνονται οι απαραίτητες προσπάθειες συγκράτησης του ρυθμού ανόδου των αμοιβών… Απαιτούνται διαρθρωτικές μεταβολές που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, πράγμα που θα επιτρέψει την πραγματοποίηση ξένων επενδύσεων. Χρειάζεται ένα θετικό επιχειρηματικό περιβάλλον, κατάλληλες υποδομές απλοποίηση των διαδικασιών και ένα κράτος φιλικό και υποστηρικτικό. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς υπάρχει σημαντικό έργο της προηγούμενης κυβέρνησης και πρέπει να συνεχιστεί».
Αυτές τις παπαριές (που δεν ενοχλούν καθόλου την κεφαλαιοκρατία, το αντίθετο) τις λένε όλα τα κόμματα, συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα στα προγράμματά τους εδώ και χρόνια. Αλλάζουν μόνο λίγο τους τόνους, ανάλογα με το αν βρίσκονται στην κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση. Πού είναι, λοιπόν, οι πρωτότυπες και ρηξικέλευθες προτάσεις και η διαφοροποίηση από την ουσία της πολιτικής της ΝΔ, όταν μάλιστα αναπέμπονται ύμνοι στην πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη; Μάλλον νύχτα θα φύγει για να ξαναγυρίσει στο Brown ο πολύφερνος κύριος καθηγητής. Εκτός αν ο Γιωργάκης, για να σπάσει ακόμα πιο πολύ τον τσαμπουκά των «βαρόνων» του ΠΑΣΟΚ, τον κάνει κι αυτόν βουλευτή (μέσω του Επικρατείας) ή ευρωβουλευτή.

Πάντως, ο Γιωργάκης αυτή την περίοδο περισσότερο ασχολείται με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ (κι ας διακηρύσσει το αντίθετο), παρά με την κυβερνητική πολιτική και τα λαϊκά προβλήματα. Οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος όπου βρεθούν κι όπου σταθούν βάλλουν κατά δυο φιλικών προς το ΠΑΣΟΚ εκδοτικών συγκροτημάτων, κατηγορώντας τα ότι έχουν κάνει «κομπρεμί» με την κυβέρνηση και προβάλλουν δυο συγκεκριμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλο, Διαμαντοπούλου), την ίδια ώρα που θάβουν το Γιωργάκη με ειρωνικά σχόλια για την ανεπάρκειά του. Επειδή ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά ότι αυτά τα συγκροτήματα έκαναν τον Σημίτη «μεγάλο ηγέτη» και τον επέβαλαν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και πως τα ίδια είναι που του έδειξαν την πόρτα, υποδεικνύοντάς του ταυτόχρονα ποιον να ορίσει διάδοχο, φοβάται ότι μπορούν να του κάνουν χοντρό χουνέρι και να τον εκπαραθυρώσουν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πριν καν προλάβει να δει πρωθυπουργία. Ο φόβος του είναι μη γίνει… ο Εβερτ του ΠΑΣΟΚ. Προσπαθεί, λοιπόν, να ρίξει γέφυρες και να πάρει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα τον εκπαραθυρώσουν. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει. Γιατί, βέβαια, πόλεμο με τους μιντιάρχες δεν μπορεί ν’ ανοίξει. Ξέρει ότι θα τον χάσει, πριν καν προλάβει να τον αρχίσει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣΟΚ

Αν τολμήσουν θα είμαστε εκεί
Επόμενο άρθρο

ΠΑΣΟΚ

Νόμος η διαταγή του εφοπλιστή

Σχετικά Αρθρα

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

Πολιτική 16 Ιαν 2026, 14:01

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

Αγροτικά 16 Ιαν 2026, 11:41

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

Πολιτική 14 Ιαν 2026, 11:02

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:58

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:01

Διωγμός Τυχεροπούλου: Ο Πιτσιλής της ΑΑΔΕ νομίζει ότι απευθύνεται σε Χαχόλους

Πολιτική 8 Ιαν 2026, 22:46
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

Τυνησία: Ημέρα επανάστασης (1956).

Ταϊλάνδη: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.

1947: Ναυάγιο «Χειμάρας», πνιγμός εβδομήντα πολιτικών κρατουμένων που ταξίδευαν δεμένοι.

1974: Βόμβες σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών στο κέντρο της Αθήνας (“Λαϊκές Απελευθερωτικές Ομάδες Σαμποτάζ”).

1989: Πυροβολείται και τραυματίζεται στα πόδια ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Ταρασουλέας (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΠΑΣΟΚ

    17Ν
    • ΠΑΣΟΚ

      Εφετείο 17Ν
  • ΠΑΣΟΚ

    ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΠΑΣΟΚ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΠΑΣΟΚ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΠΑΣΟΚ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΠΑΣΟΚ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΠΑΣΟΚ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΠΑΣΟΚ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΠΑΣΟΚ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΠΑΣΟΚ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΠΑΣΟΚ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΠΑΣΟΚ

      ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΠΑΣΟΚ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Ποιοι είμαστε
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Επικοινωνία
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Όροι χρήσης
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Ποιοι είμαστε
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Επικοινωνία
  • ΠΑΣΟΚ

    ΠΑΣΟΚ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo