Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη
  • Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες
  • Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι
  • Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά
  • Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Αλήτες, ρουφιάνοι, λαμόγια…
Πολιτική

Αλήτες, ρουφιάνοι, λαμόγια…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιαν 2008, 00:00

Ο καλύτερος τρόπος για να κουκουλώσεις μια βρομιά είναι να την ανακατέψεις με άλλες βρομιές. Να ρίξεις τόσο υλικό στην πιάτσα, που κανένας να μη μπορεί να βγάλει άκρη και στο τέλος όλοι να παραιτηθούν σιχαμένοι κι εσύ να κουκουλώσεις τη βρομιά με όλη την άνεσή σου. Το παλιό αυτό δόγμα ακολουθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου, με πρώτη την κυβέρνηση. Το ίδιο δόγμα ακολουθούν και οι αλληλοσπαρασσόμενοι εκδότες του «Θέματος», που είναι χωμένοι ως το λαιμό σε ορισμένες πτυχές αυτής της βρόμικης υπόθεσης. Με μισές αλήθειες, μισά ψέματα και ψέματα όλες οι πλευρές θολώνουν το τοπίο, με στόχο τη χειραγώγηση της λεγόμενης «κοινής γνώμης», που παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις, έχει χαθεί μέσα στις λεπτομέρειες και προσπαθεί να βγάλει άκρη, αδυνατώντας να ξεχωρίσει το κύριο από το δευτερεύον, την αλήθεια από το ψέμα.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η λεγόμενη «κοινή γνώμη» δεν έχει άποψη, αλλά κάθε φορά συναρτά την άποψή της από τα όσα της σερβίρει η ποικιλόχρωμη προπαγάνδα. Αυτή η «κοινή γνώμη» είναι το δέλεαρ για τα διάφορα «ωδικά πτηνά» της προπαγάνδας, που «κελαϊδούν» και πάλι. Για άλλα απ’ αυτά τα «πτηνά» η «κοινή γνώμη» ισοδυναμεί με εκλογική πελατεία και για άλλα ισοδυναμεί με αναγνωστικό κοινό. Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή, περί πελατείας πρόκειται.

Ζούγκλας και Μαυροτρύπας σκοτώνονται. Θα σκοτώνονταν ακόμα κι αν δεν είχε μεσολαβήσει το σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Σκοτώνονται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Με το σκάνδαλο Ζαχόπουλου και την εμπλοκή του ενός από τους δύο, ο άλλος βρήκε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για πάρτη του. Σκοτώνονται γιατί βρέθηκαν μέσα σε μια τριετία με τη μεγαλύτερη εφημερίδα στα χέρια τους. Δηλαδή, με μια τεράστια πολιτική και οικονομική δύναμη. Κι επειδή στον καπιταλισμό «όλα πωλούνται, φτάνει η τιμή να είναι η σωστή», στο παιχνίδι μπήκαν και άλλοι παίχτες.

Δεν έχει καμιά σημασία να παρακολουθήσουμε τις αλληλοκατηγορίες που εκτοξεύουν. Γιατί και ο ένας και ο άλλος λένε μισές αλήθειες και μισά ψέματα κι όταν βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμα ερωτήματα στρίβουν αλά γαλλικά, σπορ στο οποίο είναι πρωταθλητές μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι. Λέει, για παράδειγμα, ο Μαυροτρύπας πως μάζεψε 5 εκατ. ευρώ (το πώς δεν το λέει, βέβαια), για να γλιτώσει την εφημερίδα που ο Ζούγκλας ήθελε να πουλήσει σε εφοπλιστές της δεξιάς. Και αυτοδιαψεύδεται, γιατί στη δήλωση που έκανε η τράπεζα λέει πως τα λεφτά είναι προκαταβολή από τον… εφοπλιστή της δεξιάς, στον οποίο υποτίθεται ότι ήθελε να αποτρέψει την πώληση! Οπότε, μπορεί κανείς να υποθέσει βάσιμα πως απευθύνθηκε σε άλλο καπιταλιστή («βοά» η πιάτσα για τ’ όνομά του) και πήρε τα φράγκα για να σπάσει τη συμφωνία με τον εφοπλιστή της δεξιάς. Λέει ο Ζούγκλας πως τα 7 εκατ. ευρώ που υπάρχουν σε δικό του λογαριασμό είναι από δάνειο που πήραν οι τρεις συνεταίροι για την ανάπτυξη της εφημερίδας. Μόνο που το δάνειο δεν το πήραν ως «Πρώτο Θέμα ΑΕ», αλλά ως «Αναπτυξιακή», μια εταιρία που σύστησαν και στην οποία μεταβίβασαν τις μετοχές τους. Δηλαδή, τράβηξαν τις υπεραξίες που αναλογούσαν στον καθένα και η εφημερίδα θα αναλάμβανε να αποπληρώσει το δάνειο. Η πλάκα είναι ότι πηγές της Τράπεζας Αττικής δηλώνουν πως το δάνειο δεν έχει εκταμιευθεί αλλά παραμένει στην τράπεζα! Τότε, πώς προέκυψαν τα 7 εκατ. του Ζούγκλα;

Καταλάβατε γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με όλα όσα λένε οι πλακωμένοι πρώην συνεταίροι; Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι είναι τις ώρες της χαλάρωσης, εκεί που θα βλέπαμε μια κωμωδία, ν’ ανοίγουμε την τηλεόραση και να βλέπουμε το καθημερινό ξεκατίνιασμά τους. Είναι και διδακτικό συν τοις άλλοις. Μπορεί να μας οπλίσει με περισσότερη οργή και μεγαλύτερο μίσος για τα καπιταλιστικά παράσιτα που μας ρουφούν το αίμα και το παίζουν και προστάτες του λαού από πάνω.

ΥΓ1: Είναι τόσο βυθισμένοι όλοι τους στην αλητεία και τη ρουφιανιά που δεν διστάζουν να μαγνητοφωνούν κρυφά ο ένας τον άλλο ακόμα και όταν συνομιλούν υποτίθεται συναδελφικά, φιλικά. Δε θα μιλούσε ποτέ έτσι ο Καμπουράκης στον Χίο, αν ήξερε ότι τον μαγνητοφωνεί. Μίλησε προφανώς για να τον βοηθήσει να σχηματίσει εικόνα (και να κάνει και ο ίδιος το κομμάτι του) και βέβαια δεν έκανε «χαβαλέ», αλλά του είπε αυτά που ήξερε, όπως φαίνεται και από το ύφος της μαγνητοφωνημένης συνομιλίας. Οσο για τον άλλο, δεν χρειαζόταν το κασετόφωνο για το ρεπορτάζ, αλλά για να παγιδεύσει το συνάδελφό του. ‘Η μήπως η παγίδευση δεν ήταν δική του πρωτοβουλία, αλλά κάποιων άλλων που εκείνες τις πρώτες ώρες ήθελαν να μάθουν ακριβώς τι «παίζει» και να πάρουν τα μέτρα τους;

ΥΓ2: Με το καλαμπούρι ότι στο Mega έδιωξαν την Τσέκου και δεν είδαν το DVD, διότι ήταν «ροζ», γέλασαν πολλοί στη δημοσιογραφική πιάτσα, από την αρχή. Τώρα, το καλαμπούρι σοβάρεψε και οι δηλώσεις Καμπουράκη περί «χαβαλέ» έφτιαξαν καινούργιο καλαμπούρι. Αυτό που διηγούνταν με σοβαρό ύφος η Τρέμη, ο Καψής, ο Πρετεντέρης και ο Οικονομέας το βράδυ της Τετάρτης. Αντε να δούμε πως θα εξελιχθεί ο εκδοτικοδημοσιογραφικός πόλεμος. Διότι το MEGA, οι ιδιοκτήτες και οι δημοσιογράφοι του είναι πια μέρος της κρίσης. Αναζητείται, λοιπόν, γενική πολιτικοεκδοτική συμφωνία επειγόντως, αλλά προς το παρόν μάλλον δεν έχει βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για να παίξει το διαιτητή. Κι ο Σωκράτης το απολαμβάνει δεόντως…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟγκόλιθος του σκανδάλου ο Καραμανλής
Επόμενο άρθρο Χάσαμε τον Κουκοδήμο STOP.

Σχετικά Αρθρα

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

Οικονομία 2 Δεκ 2025, 22:49

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με εντολή Βορίδη ακυρώθηκαν οι έλεγχοι της Τυχεροπούλου, που είχε στείλει στον εισαγγελέα ο Βάρρας, και άρχισαν να πληρώνονται τα λαμόγια!

Πολιτική 28 Νοέ 2025, 12:48

Μακιαβελικά

Πολιτική 24 Νοέ 2025, 14:43

Οι ρώσοι, οι κινέζοι, οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και η μπανανία Ελλάδα

Πολιτική 21 Νοέ 2025, 19:19

Ματαιώθηκε εκδήλωση σιωνιστικής εταιρίας στο Ηράκλειο

Χάρη στην καίρια παρέμβαση του κινήματος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Πολιτική 21 Νοέ 2025, 13:58

Θα ζήλευε και ο Πινόκιο

Πολιτική 20 Νοέ 2025, 22:39
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

1920: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του βασιλιά Κωνσταντίνου στο Μιλάνο.

1929: Εκτεταμένες συγκρούσεις απεργών των τραμ με απεργοσπάστες και χωροφυλακή (Αθήνα).

1929: Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται τη χορήγηση 13ου μισθού (Χριστουγέννων) στους εργάτες.

1931: Πολλοί τραυματίες σε συγκρούσεις αρτεργατών – αστυνομίας, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στα γραφεία της ομοσπονδίας αρτεργατών (Αθήνα).

1936: Είσοδος της CNT στην ισπανική κυβέρνηση (υπουργεία Δικαιοσύνης, Εμπορίου, Υγείας και Βιομηχανίας).

1944: Ο «Δεκέμβρης» γενικεύεται με χιλιάδες θύματα, ο Σκόμπι κηρύσσει στρατιωτικό νόμο.

1949: Απολύονται από τη Μακρόνησο 1.590 «ανανήψαντες».

1992: Τραυματισμός στο πόδι του βουλευτή της ΝΔ Ελευθέριου Παπαδημητρίου (17Ν).

1992: Βόμβα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo