Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Με εντολή υπουργού μεθοδεύεται να συνεχιστεί για άλλον ένα χρόνο η αργία της Χρύσας Χοτζόγλου
  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 | Η Χεζμπολά έπληξε ισραηλινή φρεγάτα με πύραυλο Cruise!
  • Κάν’ το όπως ο Μπέρι
  • H Γάζα είναι η καρδιά της Μέσης Ανατολής
  • Ιζαμπέλα Χαμάντ: Αναγνωρίζοντας τον ξένο
  • Σαν σήμερα 5 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Αμεση ανάμιξη στον πόλεμο της Ουκρανίας αποφάσισε ο Μητσοτάκης
Πολιτική

Αμεση ανάμιξη στον πόλεμο της Ουκρανίας αποφάσισε ο Μητσοτάκης

Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Φεβ 2022, 18:15

Mε προσωπική απόφαση του Μητσοτάκη, η Ελλάδα στέλνει όπλα στην Ουκρανία! Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πυρομαχικά, τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ και εκτοξευτές, που θα μεταφερθούν με δύο C-130 στην Πολωνία.

Για τα μάτια, ο Μητσοτάκης έκανε και μια σύσκεψη στο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Αμυνας Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος, ο υπ’ αριθμόν ένα μυστικοσύμβουλός του (και ανιψιός του) Δημητριάδης και η πρέσβης Μπούρα.

Οπως αναφέρει ανάρτηση στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, «με απόφασή του, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην Ε.Ε. και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό».

Η απόφαση αυτή υπαγορεύτηκε κατευθείαν από τους Αμερικανούς, όχι τόσο επειδή είχαν ανάγκη το ελαφρύ πολεμικό υλικό που μπορεί να στείλει η Ελλάδα όσο για να υποδηλωθεί η συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας, στο πλευρό του νατοϊκού στρατοπέδου και ενάντια στη Ρωσία.

Ο Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια, την οποία θα συνοδεύσει ο υφυπουργός Αμυνας Χαρδαλιάς. Ηρθε, όμως, η εντολή να στείλει και όπλα και ο Μητσοτάκης το πήρε πάνω του κυριακάτικα (πού καιρός για ενημέρωση της Βουλής ή έστω των κομμάτων της αντιπολίτευσης;) και έτσι θα υπάρξουν δύο χωριστές αποστολές.

Η χώρα μας παίρνει άμεσα μέρος σε έναν ακόμη ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στο πλευρό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Δεν τηρεί μια –τυπική έστω- ουδετερότητα. Γι’ αυτό και χρησιμοποιήθηκαν προπαγανδιστικά και οι νεκροί ελληνικής καταγωγής κάτοικοι σε δυο χωριά της Ανατολικής Ουκρανίας. Τους βάφτισαν θύματα ρωσικών αεροπορικών βομβαρδισμών, παρά τη διάψευση από ρωσικής πλευράς και τις ιδιαίτερα σκληρές ανακοινώσεις που εξέδωσε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα. Εμείς, φυσικά, δεν ξέρουμε ποια πλευρά του αντιδραστικού πολέμου προκάλεσε το θάνατο αυτών των αμάχων. Θα μπορούσαν να είναι οι Ρώσοι, θα μπορούσαν να είναι και οι ουκρανοί εθνικιστές που δρουν στην περιοχή. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όμως, σαν έτοιμη από καιρό, έσπευσε να φορτώσει τους νεκρούς στους Ρώσους.

Γράφαμε την Παρασκευή για τις αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα, που εμπλέκουν άμεσα τη χώρα μας στον αδυσώπητο ανταγωνισμό του ρωσικού ιμπεριαλισμού με τους ιμπεριαλιστές της Δύσης, ιδιαίτερα τους Αμερικανούς. Μετά και από την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας σε μια χώρα που δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά διεξάγει πόλεμο για λογαριασμό του ΝΑΤΟ ενάντια σε μια ιμπεριαλιστική δύναμη αντίπαλη του ΝΑΤΟ, και σ’ ένα περιβάλλον αναβίωσης των πολεμικών αντιπαραθέσεων ανάμεσα στις βασικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του πλανήτη, οι κίνδυνοι για τη χώρα και το λαό μας διαγράφονται πιο καθαρά.

Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι βάσεις του θανάτου. Τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα πρέπει να δονήσουν και πάλι τη χώρα μας, σηματοδοτώντας μια πλευρά της πάλης ενάντια στο εκμεταλλευτικό, καταπιεστικό και ξενόδουλο καθεστώς της ελληνικής αστικής τάξης, της πάλης για την εργατική εξουσία και τον κομμουνισμό.

Εκτύπωση 🖨
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑΤΟ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος…

Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

Επόμενο άρθρο 66 νεκροί – 62 νέες διασωληνώσεις

Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

Σχετικά Αρθρα

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

Πολιτική 1 Απρ 2026, 15:09

Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το δικαστήριο δικαίωσε πλήρως την Παρασκευή Τυχεροπούλου

Διατάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της στον (νέο) ΟΠΕΚΕΠΕ και να της καταβληθεί αποζημίωση

Πολιτική 30 Μαρ 2026, 18:55

Να μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών

Σκόπιμο το μπάχαλο με την αίθουσα - αποτέλεσμα κυβερνητικού σχεδιασμού

Πολιτική 27 Μαρ 2026, 12:55

Φοιτητές ΕΜΠ: Δεν θα συνεργαστούμε με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ

Παιδεία 27 Μαρ 2026, 12:11
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Με εντολή υπουργού μεθοδεύεται να συνεχιστεί για άλλον ένα χρόνο η αργία της Χρύσας Χοτζόγλου

5 Απρ 2026, 13:35
Διεθνή

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 | Η Χεζμπολά έπληξε ισραηλινή φρεγάτα με πύραυλο Cruise!

5 Απρ 2026, 13:21
Διεθνή

Κάν’ το όπως ο Μπέρι

5 Απρ 2026, 12:33
Διεθνή

H Γάζα είναι η καρδιά της Μέσης Ανατολής

5 Απρ 2026, 11:16
Πολιτισμός

Ιζαμπέλα Χαμάντ: Αναγνωρίζοντας τον ξένο

5 Απρ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Απρίλη

5 Απρ 2026, 00:01
Κόντρες

Κυνήγι αμερικανικού αγριόχοιρου

4 Απρ 2026, 20:28
Διεθνή

Κι ακόμα το χέρι τεντωμένο – και το σκοινί στο έλκηθρο…

Η Χεζμπολά συνεχίζει με την ίδια δύναμη να πλήττει τους σιωναζιστές εισβολείς

4 Απρ 2026, 19:05
Πολιτική

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

4 Απρ 2026, 09:09
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Απρίλη

4 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

3 Απρ 2026, 21:04
Διεθνή

Ψάχνουν απεγνωσμένα τους πιλότους του F-15 που κατέρριψαν οι Ιρανοί

3 Απρ 2026, 19:31
Εργατικά

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

3 Απρ 2026, 14:53
Πολιτική

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

3 Απρ 2026, 14:46
Διεθνή

«Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»

Συλλογικό κείμενο πρώην πρεσβευτών της Γαλλίας και διευθυντών του υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων

3 Απρ 2026, 13:02
Κόντρες

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

3 Απρ 2026, 11:02
Διεθνή

Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία

3 Απρ 2026, 09:21
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

3 Απρ 2026, 07:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

3 Απρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Απρίλη

Ημέρα ελληνικού εμπορικού ναυτικού.

1944: Απαγχονίζονται πέντε κομμουνιστές στους Αμπελόκηπους ως αντίποινα για τον φόνο του λοχαγού των ευζώνων Κ. Μανωλάκου.

1944: 270 κάτοικοι της Κλεισούρας εκτελούνται από τους Γερμανούς.

1945: Διαγραφή του Aρη Βελουχιώτη από το ΚΚΕ.

1976: Τεράστιο πλήθος συγκεντρώνεται στην πλατεία Τιεν Αν Mεν (Κίνα) για να τιμήσει τον θανόντα πρωθυπουργό Τσου Εν Λάι. Η συγκέντρωση εξελίσσεται σε αντικυβερνητική διαδήλωση και καταστέλλεται.

1981: Εξι βόμβες της «Επαναστατικής Αριστεράς» στην Αθήνα.

1988: Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού, φωτιές και δακρυγόνα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Εφετείο 17Ν

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • ΕΛΑ

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • Επικοινωνία

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • Όροι χρήσης

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • Ποιοι είμαστε

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • Επικοινωνία

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

  • Όροι χρήσης

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

    Εξω από το ΝΑΤΟ – Εξω οι αμερικάνικες βάσεις

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo