Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»
  • Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω
  • Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή
  • Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν
  • Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ
  • Σαν σήμερα 21 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»ΕΛΑ»Εφετείο ΕΛΑ»Παρασκευή, 25.9.09
Εφετείο ΕΛΑ

89η συνεδρίαση

Παρασκευή, 25.9.09

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Σεπ 2009, 00:00
Σε κλίμα έντασης και με μια αίτηση εξαίρεσης σε βάρος του αναπληρωτή εισαγγελέα της έδρας να εκκρεμεί, έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση.
 
Η σύζυγος του Κανά, Ελένη Βεντούρη, ήταν αυτή που ενόχλησε την εισαγγελική έδρα, διότι με την κατάθεσή της συνέχισε την κονιορτοποίηση της Κυριακίδου. Η Ε. Βεντούρη κατέθεσε, καταρχάς, τη ληξιαρχική πράξη βάπτιση της κόρης της, που έγινε στις 11.9.1994. Μετά από τη βάπτιση, είπε, πήγαμε οικογενειακώς στο Κιάτο, όπου μείναμε μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη. Πώς, λοιπόν, η Κυριακίδου λέει, ότι μετά την ενέργεια στον Περισσό, που έγινε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, η ίδια συναντήθηκε με τον Κανά και είχαν ολόκληρη συζήτηση περί την ενέργεια; Το γεγονός της συνεχούς παραμονής τους στο Κιάτο μπορούν να το βεβαιώσουν και άλλοι άνθρωποι, που ήταν μαζί τους, όπως η αδερφή της και ο γαμπρός της, είπε η μάρτυρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Απαντώντας, επίσης, στον ισχυρισμό της Κυριακίδου, ότι αυτή δεν παραλάμβανε τα εξώδικα του Κανά, αλλά έστελνε την κόρη της να τα παραλάβει, κατέθεσε αποδεικτικό επίδοσης, στο οποίο ο δικαστικής επιμελητής είχε σημειώσει ότι βρήκε την Κυριακίδου, αυτή αρνήθηκε να παραλάβει το έγγραφο και κατόπιν τούτου το θυροκόλλησε.
 
Η μάρτυρας αναφέρθηκε ακόμα σε συγκεκριμένα επεισόδια της ίδιας με την Κυριακίδου. Στις 29.8.2001 η Κυριακίδου πήγε στο σπίτι της και άρχισε να βρίζει την ηλικιωμένη μητέρα της. Εκαναν καταγγελία στην Αστυνομία και το περιστατικό έχει γραφεί στο βιβλίο συμβάντων. Στις 20.2.2002 της έκανε επίθεση μέσα στ’ αμάξι του Κανά, όπου βρισκόταν μαζί με το παιδί της. Εσπασε, μάλιστα, το τζάμι του αυτοκινήτου. Της έκανε μήνυση, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Στις 26.7.2002 της επιτέθηκε στο δρόμο, τη χτύπησε και της έσπασε τα γυαλιά. Της έκανε και πάλι μήνυση, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Η πρόεδρος προσπάθησε να σταματήσει τη μάρτυρα, λέγοντάς της ότι αυτά είναι λεπτομέρειες (προφανώς, όταν ολόκληρη η έδρα ρωτάει τους Κιμωλιάτες μάρτυρες, αν αληθεύει ότι η Κυριακίδου ξερίζωσε τ’ αμπέλι του Κανά ή ότι πήγε τη γριά θεία για μπάνιο γυμνή, δεν ασχολείται με λεπτομέρειες!), όμως η Ε. Βεντούρη έμεινε σταθερή και ήρεμα απάντησε ότι πρέπει να τα πει όλα, γιατί μόνο έτσι θα φανεί πόσο αδίστακτο άτομο είναι η Κυριακίδου και πού θα μπορούσε να φτάσει προκειμένου να βλάψει τον Κανά. Σ’ αυτό το αδίστακτο άτομο στηρίχτηκε και ο Ι. Βεντούρης, προκειμένου να ξεφορτωθεί τον Κανά, ο οποίος του αφαίρεσε την αργομισθία (και όχι μόνο) που του εξασφάλιζε η επί σειρά ετών εκλογή του ως κοινοτάρχη Κιμώλου.
 
Ο τακτικός εισαγγελέας άρχισε να ρωτάει τη μάρτυρα πράγματα που είχε ήδη ρωτήσει η πρόεδρος, προσπαθώντας φανερά να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της. Ετσι, η Ε. Βεντούρη αναγκάστηκε να περιγράψει ξανά με όλες τις λεπτομέρειες τις υποτιθέμενες γιάφκες της Πάτμου και της Αμορίου (ιδιαίτερα την πρώτη). Η μάρτυρας κατέθεσε, ακόμη, ότι εκεί πήγαιναν και άλλα άτομα, όπως οι Πολωνοί βοηθοί του Κανά, που τους παραχώρησε τη γκαρσονιέρα για ένα διάστημα. Ξέρετε ποια ήταν η αμφιβήτηση του εισαγγελέα; Οτι ένας άλλος μάρτυρας κατέθεσε ότι δεν υπήρχε σαλονάκι! Λες και είναι δυνατόν να θυμάται το ίδιο ένας άνθρωπος που πήγε μια φορά πριν πολλά χρόνια σε μια ημιυπόγεια γκαρσονιέρα, με την τότε αγαπημένη και μετέπειτα σύζυγο του Κανά, που πήγαινε τέσσερις φορές τη βδομάδα!
 
Ο αναπληρωτής εισαγγελέας ξεκίνησε σε ιδιαίτερα έντονο και απειλητικό ύφος, εκφωνώντας αρχικά έναν φιλιππικό κατά του Κανά και άλλων (ποιων άραγε;) που τον υβρίζουν! Τον ίδιο και άλλους εισαγγελείς, όπως τον Διώτη! Η πρόεδρος αναγκάστηκε να του κάνει παρατήρηση να μιλάει πιο ήρεμα, διότι η μάρτυρας καταθέτει αυτά που έχει να καταθέσει, αυτός όμως συνέχισε στο ίδιο ύφος, σαν να προσπαθούσε να τρομάξει τη Βεντούρη ή να την εκνευρίσει και να χάσει τον έλεγχό της. Ο Κανάς διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος, η πρόεδρος τον απέβαλε για λίγο (δεν είναι η πρώτη φορά), αυτός βγήκε από την αίθουσα και επέστρεψε. Μέχρι που έγινε το χοντρό επεισόδιο.
 
Ο αναπληρωτής εισαγγελέας, μιλώντας πάλι έντονα και εμφανώς ειρωνικά, είπε στην Ε. Βεντούρη, η οποία είχε καταθέσει και πάλι, ότι ναι, έμεναν στην Πάτμου και οι δυο Πολωνοί εργάτες: Δηλαδή, θέλετε να μας πείτε, ότι ο ένας Πολωνός κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού και ο Κανάς κοιμόταν με τον άλλο Πολωνό στο ημίδιπλο κρεβάτι του δωματίου; (Απ’ όσο μπορούμε να θυμηθούμε, την ίδια ερώτηση έχει κάνει –όχι με τον συγκεκριμένο τρόπο– και σε άλλους δυο μάρτυρες, οι οποίοι επιστράτευσαν τη λογική τους για να απαντήσουν. Ο ένας μάρτυρας απάντησε πως ο ένας εργάτης θα μπορούσε να έστρωνε κάτι και να κοιμόταν στο πάτωμα και ο άλλος μάρτυρας απάντησε πως ο Κανάς είχε και άλλα σπίτια να κοιμηθεί –το πατρικό του και των αδελφών του– επομένως το διάστημα που στην Πάτμου έμεναν οι Πολωνοί αυτός θα μπορούσε να κοιμάται αλλού).
 
Ο Κανάς δεν άντεξε την προσβολή. Εξαλλος, κυριολεκτικά εκτός εαυτού, «έλουσε» τον εισαγγελέα με χαρακτηρισμούς. Ο τελευταίος, αντί να ζητήσει συγνώμη, επέλεξε να ασκήσει την κατασταλτική του εξουσία, δηλώνοντας ότι υποβάλλει προφορικά μήνυση στον Κανά και διατάζει τη σύλληψή του. Ο Κανάς απάντησε ότι υποβάλλει αίτηση εξαίρεσης του αναπληρωτή εισαγγελέα και αν θέλουν ας τον ξαναστείλουν στη φυλακή (όπως και οι άλλοι κατηγορούμενοι, έχει αποφυλακιστεί υπό όρους). Η πρόεδρος έκανε διάλειμμα, γιατί η κατάσταση ήταν πια εκτός ελέγχου.
 
Μετά το διάλειμμα, η πρόεδρος είπε στον Κανά μήπως τώρα που ηρέμησε να ζητήσει συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς του. Ο Κανάς απάντησε πως δεν έχει να ζητήσει συγνώμη και δεν αναιρεί τίποτα απ’ όσα είπε. Ο αναπληρωτής εισαγγελέας αναδιπλώθηκε πλήρως: Αρχισε να δίνει εξηγήσεις σε απολογητικό ύφος, λέγοντας ότι κανενός εχέφρονος ανθρώπου το μυαλό δεν θα πήγαινε εκεί που πήγε του Κανά και πως ο ίδιος δεν υπονόησε απολύτως τίποτα, αλλά έκανε μια λογική ερώτηση. Δήλωσε δε ότι αποσύρει την προφορική μήνυση κατά Κανά και επιφυλάσσεται. Ο Κανάς απάντησε ότι επιμένει στην αίτηση εξαίρεσης, οι συνήγοροί του ζήτησαν χρόνο για να προετοιμαστούν και η πρόεδρος διέκοψε για τη Δευτέρα.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

89η συνεδρίαση

Τετάρτη, 23.9.09
Επόμενο άρθρο

89η συνεδρίαση

Νταβατζιλίκι στην ΑΤΕ

Σχετικά Αρθρα

109η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.12.09

Εφετείο ΕΛΑ 3 Δεκ 2009, 00:00

108η συνεδρίαση

Τρίτη, 24.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 24 Νοέ 2009, 00:00

107η συνεδρίαση

Παρασκευή, 20.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 20 Νοέ 2009, 00:00

106η συνεδρίαση

Πέμπτη, 19.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 19 Νοέ 2009, 00:00

105η συνεδρίαση

Τετάρτη, 18.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 18 Νοέ 2009, 00:00

104η συνεδρίαση

Τρίτη, 17.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 17 Νοέ 2009, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»

21 Ιαν 2026, 14:57
Κόντρες

Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω

21 Ιαν 2026, 14:44
Η παπάρα

Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή

21 Ιαν 2026, 12:38
Διεθνή

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

21 Ιαν 2026, 11:32
Παιδεία

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

21 Ιαν 2026, 09:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα γιαγιάς.

1924: Πεθαίνει ο Λένιν.

1957: Συμπλοκές Τούρκων και Ελλήνων στην Κύπρο. Ελληνικά καταστήματα πυρπολούνται από Τούρκους, βανδαλισμοί.

1971: Επτά καταδίκες μελών του ΠΑΚ στο έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών.

1979: Συλλαμβάνονται εννιά βομβιστές που ανήκουν στην «Οργάνωσιν Εθνικής Αποκαταστάσεως» και ευθύνονταν για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στους κινηματογράφους. Δύο εκ των συλληφθέντων (Χρ. Τζαβέλλας και Γ. Γεωργιάδης) είναι εν ενεργεία αξιωματικοί του στρατού, άλλοι τέσσερις καταζητούνται.

1980: Βόμβα στο αυτοκίνητο του καθηγητή του Χημείου, Βασιλειάδη (ΕΛΑ).

1988: Απόπειρα κατά του αξιωματικού της DIA Τζορτζ Κάρος (17Ν).

1997: Η Μαντλίν Ολμπράιτ γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αγαπητέ φίλε Israel, […] η σημερινή σου παρουσία αποκτά μια θετική διάσταση στο πλαίσιο των ήδη άριστων και στρατηγικών αμυντικών μας σχέσεων. Γιατί η αμυντική μας συνεργασία πλέον, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα: Από την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα και τις κοινές ασκήσεις μέχρι τη στρατηγική σύγκλιση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην αμυντική τεχνολογία και βιομηχανία. […] Eνας άλλος πυλώνας συνεργασίας είναι η Τριμερής με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, «3+1». Δηλαδή, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενικά, λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Oπως ξέρετε, στην περιοχή μας πολλά διακυβεύονται από αποσταθεροποιητικές πρακτικές, από αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου, από αμφισβήτηση του Δικαίου της Θάλασσας. Η Ελλάδα υπερασπίζεται την κυριαρχία της, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματά της, χωρίς να απειλεί οιονδήποτε, χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε. […] Oπως είναι φυσικό, «εκμεταλλεύτηκα» την παρουσία του Υπουργού στην Αθήνα, ανταλλάξαμε απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, του υπογράμμισα τον σταθεροποιητικό και έντιμο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα, διατηρώντας αμυντικές σχέσεις με το Ισραήλ και εγκάρδιες σχέσεις με τον αραβικό κόσμο. […] Και, βέβαια, από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και υποστηρίξαμε το δικαίωμα σας, κύριε Υπουργέ, για αυτοάμυνα. Και στηρίζουμε το αίτημα για την επιστροφή της σoρού και του τελευταίου ομήρου. […] Θεωρώ ότι οι συζητήσεις μεταξύ μας αποτελούν πάντα ένα σκαλοπάτι για τη βελτίωση των σχέσεων μας, αλλά λειτουργούν και ως σταθεροποιητικός παράγων για την ευρύτερη περιοχή.

Nικος Δένδιας

(Ο Δένδιας υποδέχτηκε στην Αθήνα τον σφαγέα Ισραέλ Κατζ, δεξί χέρι του Νετανιάχου στη σιωναζιστική κυβέρνηση. Και επέλεξε να μην πει ούτε δυο τυπικά λόγια «ίσων αποστάσεων». Πλήρης ταύτιση με τους σιωναζιστές. Τους οποίους είχε το θράσος να χαρακτηρίσει παράγοντα σταθερότητας της περιοχής! Ποιους; Αυτούς που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τις μισές χώρες της περιοχής και που προβάλλουν απροκάλυπτα ως στρατηγικό τους στόχο το «Μεγάλο Ισραήλ», ένα αυτοκρατορικό μόρφωμα που θα καταπιεί χώρες όπως η Παλαιστίνη, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Συρία, και θα διαμελίσει άλλες, όπως η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ και η Τουρκία! Ο Δένδιας άκουσε -συγκατανεύοντας- τον Κατζ να λέει -δύο φορές μάλιστα- ότι Ελλάδα και Ισραήλ «μοιράζονται κοινές αξίες». Τον άκουσε να ονοματίζει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, που και το ελληνικό κράτος έχει ψηφίσει. Παραβιάζοντας το διεθνές στάτους που αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας το Τελ Αβίβ. O ελληνικός λαός πρέπει να βάλει τέρμα σ’ αυτή την ντροπή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 89η συνεδρίαση

    17Ν
    • 89η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 89η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 89η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 89η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 89η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 89η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 89η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 89η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 89η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 89η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 89η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 89η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 89η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 89η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 89η συνεδρίαση

      89η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 89η συνεδρίαση

      89η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 89η συνεδρίαση

      89η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 89η συνεδρίαση

      89η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 89η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 89η συνεδρίαση

    89η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 89η συνεδρίαση

    89η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 89η συνεδρίαση

    89η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 89η συνεδρίαση

    89η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 89η συνεδρίαση

    89η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 89η συνεδρίαση

    89η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo