Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πολύ κλάμα τα σιώνια
  • Λόγος στην αγορά των ερειπίων*
  • Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»
  • «Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!
  • Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…
  • Salam…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»ΕΛΑ»Εφετείο ΕΛΑ»Παρασκευή, 13.3.09
Εφετείο ΕΛΑ

40ή συνεδρίαση

Παρασκευή, 13.3.09

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Μαρ 2009, 00:00
Η απόλυτη ξεφτίλα. Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στα όσα γίνονται πλέον σ’ αυτή την κατ’ ευφημισμόν δίκη.
Πρωί-πρωί εμφανίζεται ένας τύπος και επιμένει ότι πρέπει να τον διορίσουν συνήγορο! Κάτι μας θυμίζει η φάτσα του… κάτι μας θυμίζει… το βρήκαμε: είναι ο δικηγόρος που είχαν διορίσει του Γιωτόπουλου στο εφετείο για την υπίθεση της 17Ν! «Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα, τρώει και τα συκόφυλλα», λέει μια ηπειρώτικη παροιμία και έρχεται ταμάμ στην περίπτωση. Γίνεται ένας πεντάλεπτος απίστευτος χαβαλές μέχρι ο τύπος να αναγκαστεί να φύγει.
 
Από τις δυο νέες διορισμένες συνηγόρους του Αγαπίου, η Χαλβατζή δηλώνει ότι είναι άρρωστη, ότι δεν μπορεί να έρχεται κάθε μέρα, ότι δεν μπορεί να διαβάσει τη δικογραφία που, όπως της είπαν είναι χιλιάδες σελίδες. Ακλόνητη η πρόεδρος, αρχίζει την πίεση: Επρεπε να μας φέρετε ιατρική βεβαίωση – γιατί δεν μας το είπατεχθες; – δεν χρειάζεται να έρχεστε κάθε μέρα, γι’ αυτό διορίζουμε τρεις, για να έρχεστε εναλλάξ – μπορείτε να διαβάζετε τη δικογραφία τα απογεύματα, θα σας βοηθήσει και ο ήδη διορισμένος (ο γίγαντας Μπαλάσκας έγινε ήδη εξπέρ στην υπόθεση!) κ.λπ.
 
Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει δηκτικότατα ο Χρ. Τσιγαρίδας: Υποτίθεται ότι οι δικηγόροι που αποδέχονται το διορισμό τους πρέπει να είναι δικηγόροι ουσίας, για να μπορέσουν να υπερασπιστούν τον πελάτη τους. Εσείς τους λέτε ότι αρκεί να βρίσκονται εδώ, δηλαδή να βοηθήσουν τη διεκπεραίωση της δίκης με την παρουσία τους!
 
Τσουροφλισμένη η πρόεδρος προσπαθεί να απολογηθεί, λέγοντας στον Τσιγαρίδα ότι παρανόησε. Στο φινάλε, όμως, δεν παραλείπει να τονίσει: «Αλλωστε, πρέπει να γίνει και η δίκη»! Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία και όχι τα δικαιώματα του κατηγορούμενου και η υποτιθέμενη δίκαιη δίκη.
 
«Η άλλη δέχεται;», ρωτάει η πρόεδρος με τη… συνήθη ευγένειά της. Η Ψωμιάδη κούνησε καταφατικά το κεφάλι της κι έτσι ακόμα δεν έχουμε ακούσει τη φωνή της. Η πρόεδρος ανακοινώνει 15λεπτο διάλειμμα για να «το ξανασκεφτεί» η Χαλβατζή και πετάει την τελευταία απειλή: «Γιατί, ξέρετε, πρέπει να σας στείλω στον εισαγγελέα και στο δικγορικό σύλλογο, αν αρνηθείτε το διορισμό σας».
 
Με την επανέναρξη της διαδικασίας παρεμβαίνει ξανά ο Χρ. Τσιγαρίδας. Μου έκανε εντύπωση, λέει, που καμιά από τις σημερινές υποψήφιες και ειδικά αυτή που αποδέχτηκε το διορισμό δεν αναζήτησε ένα τρόπο να έρθει καταρχάς σε επαφή με τον πελάτη της. Δηλαδή, το αυτονόητο. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν ότι πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στα λεφτά της αμοιβής και την αξιοπρέπειά τους.
 
Η έδρα πέρασε στο ντούκου την παρέμβαση Τσιγαρίδα, η Χαλβατζή δήλωσε ότι δεν αποδέχεται το διορισμό και η Ψωμιάδη (επιτέλους, ακούσαμε τη φωνή της) ζήτησε προθεσμία για να διαβάσει τη δικογραφία. Η πρόεδρος αρχικά είπε μέχρι την επόμενη Παρασκευή κι ύστερα της έκανε τη χάρη να της δώσει και το Σαββατοκύριακο. Ετσι κι αλλιώς, όλοι ξέρουν ότι δεν έχει καμιά σημασία, οπότε το δικαστήριο διέκοψε για τη Δευτέρα 23 Μάρτη.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

40ή συνεδρίαση

Πέμπτη, 12.3.09
Επόμενο άρθρο

40ή συνεδρίαση

Ο Μητσοτάκης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου…

Σχετικά Αρθρα

109η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.12.09

Εφετείο ΕΛΑ 3 Δεκ 2009, 00:00

108η συνεδρίαση

Τρίτη, 24.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 24 Νοέ 2009, 00:00

107η συνεδρίαση

Παρασκευή, 20.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 20 Νοέ 2009, 00:00

106η συνεδρίαση

Πέμπτη, 19.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 19 Νοέ 2009, 00:00

105η συνεδρίαση

Τετάρτη, 18.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 18 Νοέ 2009, 00:00

104η συνεδρίαση

Τρίτη, 17.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 17 Νοέ 2009, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πολύ κλάμα τα σιώνια

10 Οκτ 2025, 20:16
Διεθνή

Λόγος στην αγορά των ερειπίων*

10 Οκτ 2025, 19:10
Διεθνή

Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»

10 Οκτ 2025, 18:43
Διεθνή

«Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!

Η Μεγάλη Επιστροφή Νο 2 - Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας και το βορρά

10 Οκτ 2025, 14:53
Αγροτικά

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

10 Οκτ 2025, 14:23
Πολιτισμός

Salam…

10 Οκτ 2025, 10:44
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

10 Οκτ 2025, 09:59
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 40ή συνεδρίαση

    17Ν
    • 40ή συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 40ή συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 40ή συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 40ή συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 40ή συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 40ή συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 40ή συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 40ή συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 40ή συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 40ή συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 40ή συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 40ή συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 40ή συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 40ή συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 40ή συνεδρίαση

      40ή συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 40ή συνεδρίαση

      40ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 40ή συνεδρίαση

      40ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 40ή συνεδρίαση

      40ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 40ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 40ή συνεδρίαση

    40ή συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 40ή συνεδρίαση

    40ή συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 40ή συνεδρίαση

    40ή συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 40ή συνεδρίαση

    40ή συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 40ή συνεδρίαση

    40ή συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 40ή συνεδρίαση

    40ή συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo