Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Απρίλη
  • Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;
  • «Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»
  • Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Παρασκευή, 16.3.07
Εφετείο 17Ν

228η συνεδρίαση

Παρασκευή, 16.3.07

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Μαρ 2007, 00:00

Τελευταία μέρα της αγόρευσης Μυλωνά, ο οποίος ασχολήθηκε αρχικά με το νομικό θέμα της απλής συνέργειας. Επικαλούμενος σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου και τη θεωρία υποστήριξε ότι «για να έχουμε απλή συνέργεια δεν αρκεί να υπάρχει παρουσία του κατηγορουμένου στον τόπο του εγκλήματος, η παρουσία του πρέπει να είναι ενεργός».
Περνώντας στην υπόθεση Παπαδημητρίου, υποστήριξε καταρχάς ότι έχει γίνει λανθασμένος νομικός χαρακτηρισμός της πράξης. Δεν πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αντικρουόμενες καταθέσεις του ψευδομάρτυρα Βουτζαλή. Αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Σάββα στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, που είπε ότι αυτός πυροβόλησε τον Λ. Παπαδημητρίου με δύο πιστόλια. Στην περίπτωση των Σεπολίων –είπε- το δικαστήριο δέχτηκε τα όσα είπε ο Σάββας, γιατί διευκόλυναν τον «καλό» κατηγορούμενο Κονδύλη, ενώ δεν δέχτηκε όσα είπε για την υπόθεση Παπαδημητρίου, γιατί αφορούσαν τον «κακό» κατηγορούμενο Τζωρτζάτο. Ο Ι. Μυλωνάς αναφέρθηκε ακόμα σε καίριες παρεμβάσεις της Γ. Κούρτοβικ, η οποία απέδειξε (με αναφορές στα εργαστηριακά ευρήματα), ότι όλες οι σφαίρες κατά του Παπαδημητρίου είχαν ριχτεί από την ίδια πλευρά και από κοντινή απόσταση, γεγονός που επιβεβαιώνει την αλήθεια της δήλωσης Σάββα. (Σωστά είναι αυτά, αλλά εμείς έχουμε την απορία: Η συνήγορος του… «συνεργαζόμενου» Κουφοντίνα ανέλαβε με τις ερωτήσεις και τις επισημάνσεις της, με υπερασπιστική δουλειά δηλαδή, να στηρίξει τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης Τζωρτζάτου στη συγκεκριμένη υπόθεση; Ο Κουφοντίνας στήριξε υπερασπιστικά τον Τζωρτζάτο στην υπόθεση Μομφεράτου, η συνήγορος του Κουφοντίνα στήριξε υπερασπιστικά τον Τζωρτζάτο στην υπόθεση Παπαδημητρίου, αλλά κατά τα άλλα είναι και οι δύο… «συνεργαζόμενοι». Οταν η πολιτική αλητεία οδηγεί στον παραλογισμό).

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία για συμμετοχή του Τζωρτζάτου στη 17Ν μέχρι τη σύλληψή του, υποστήριξε ότι κανείς από τους κατά την κατηγορία φερόμενους ως μέλη της Οργάνωσης δεν αναφέρει τίποτα για τον Τζωρτζάτο μετά το 1993. Και όμως, η πρωτοβάθμια απόφαση αυθαίρετα τον καταδίκασε, διότι –όπως γράφει- «ουδόλως απέκοψε τον δεσμό του με την οργάνωση με την έννοια του ανήκειν σε αυτήν, αφού συνεχώς ερχόταν σε επαφή με τα λοιπά μέλη»! Και τα τετράδια να επικαλεστεί κανένας, παραβλέποντας τον λαθεμένο τρόπο ανάγνωσης των καταγραφών σ’ αυτά, σταματούν το 1997. Πώς, λοιπόν, μπορεί κανείς να βρει θετικά στοιχεία συμμετοχής του Τζωρτζάτου στην Οργάνωση από το 1997 μέχρι το 2001, που είναι το κρίσιμο χρονικό σημείο (ψήφιση τρομονόμου);

Για την εισβολή στο ΑΤ Βύρωνα ο συνήγορος του Τζωρτζάτου υποστήριξε αρχικά ότι πρόκειται για κλοπή αντικειμένων όλως ευτελούς αξίας (χαρτιά και σφραγίδες), όταν όμως από την έδρα του επισημάνθηκε ότι κλάπηκαν και όπλα, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι πρωτόδικα καταδικάστηκε ένας παραπάνω απ’ αυτούς που ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες και άφησε στο δικαστήριο την επιλογή να αθωώσει είτε τον Τζωρτζάτο είτε τον Χριστόδουλο, αν και ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Τζωρτζάτου.
Αποτιμώντας συνολικά τη συμμετοχή του Τζωρτζάτου στη 17Ν ο συνήγορός του προσέθεσε ένα καινούργιο στοιχείο, που ουδέποτε μέχρι τώρα είχε υποστηρίξει ο Τζωρτζάτος: «Κάποια στιγμή καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος. Επιτρέψτε μου να πω, ότι δεν είναι τυχαίο ότι αποχωρεί από την Οργάνωση λίγους μήνες μετά την τραγική ενέργεια Παλαιοκρασσά, με το θάνατο του Αξαρλιάν. Αυτό είμαι σίγουρος ότι έπαιξε κάποιο ρόλο στο να φύγει». Δεν θα το σχολιάσουμε παραπέρα. Περιμένουμε μόνο να δούμε, αν μετά από ενδεχόμενη καταδίκη του Τζωρτζάτου, θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Η κατακλείδα της πολυήμερης αγόρευσης Μυλωνά ήταν δηλωτική των απόψεων των εντολέων του. Την παραθέτουμε χωρίς δικά μας σχόλια, γιατί «μιλάει» μόνη της:

«Θα τελειώσω κύριοι Δικαστές λέγοντας ότι πρωτίστως, όχι μόνο αλλά κατ’ εξοχήν στην υπόθεση του κ. Τζωρτζάτου, θα δείξετε με την απόφασή σας αν θα έχει η Οργάνωση 17Ν, το παράδοξο της ιστορίας, μια τελευταία ακόμη νίκη: γιατί η Οργάνωση 17Ν έχει εξαρθρωθεί δεν υπάρχει πια, βεβαίως υπάρχουν και κάποια μέλη που είναι απ’ έξω και δεν έχουν συλληφθεί (άλλωστε για να κλείσει το παζλ φορτώνονται ενέργειες στον κ. Τζωρτζάτο, που κάποιοι βέβαια τις έχουν κάνει αλλά όχι ο κ. Τζωρτζάτος), έχει ηθική η 17Ν. Οπως σας έχω πει επανειλημμένα, σε πολιτικό επίπεδο κι εγώ αντίθετος είμαι και αν θέλετε πολύ καλά έγινε και ηττήθηκε η 17Ν. Ομως, μην της δώσετε κύριοι Δικαστές την ικανοποίηση, στον κ. Κουφοντίνα ή στον κ. Σάββα Ξηρό, που υπερασπίζονται –τουλάχιστον ο κ. Κουφοντίνας- τη δράση της Οργάνωσης, μην της δώσετε μια τελευταία ικανοποίηση, μια τελευταία νίκη. Ποια θα είναι αυτή; Να έχετε μια άδικη αυθαίρετη κρίση για τον κ. Τζωρτζάτο, που θα δείχνει ότι δεν εφαρμόζετε ποινική Δικαιοσύνη, ότι έχετε ολισθήσει προς την πολιτική Δικαιοσύνη, με δυο λόγια ότι δικαιώνεται η 17Ν όταν έλεγε ότι “εμείς είμαστε αντίπαλοι, μας πιάσανε τώρα οι εχθροί μας, το κράτος και η Δικαιοσύνη, πως θα μας συμπεριφερθούν; Ως νικημένους εχθρούς. Θα αγνοήσουν το Δίκαιο και θα μας εξοντώσουν με βαρύτατες αυθαίρετες καταδίκες”.

Αυτή ήταν μια ακόμη της 17Ν στο πρώτο βαθμό. Γιατί η πρωτοβάθμια απόφαση όχι μόνο για τον κ. Τζωρτζάτο, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό και για τον κ. Τζωρτζάτο, τι ήταν με την ανύπαρκτη επιχειρηματολογία και αιτιολογία; Δυστυχώς μια ακόμη νίκη της 17Ν ήταν. Είχαμε επιβεβαίωση της θέσης της 17Ν, “είμαστε ταξικοί αντίπαλοι, θα έρθουν οι δικαστές, θα παραμερίσουν το Δίκαιο και θα μας κοπανίσουν, επειδή πιάσανε τους εχθρούς τους”. Αυτή είναι η λογική της 17Ν. Αλίμονο, κύριοι Δικαστές, αν κι εσείς υιοθετήσετε αυτή τη λογική. Οι πρωτοβάθμιοι συνάδελφοί σας αυτό έκαναν και έδωσαν μια ακόμη νίκη στη 17Ν. Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ –αλλά ομολογώ ότι έχω τις αμφιβολίες μου- να μην δώσετε μια ακόμη νίκη στη 17Ν, αλλά να απονείμετε ποινική Δικαιοσύνη, να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τα αποδεικτικά στοιχεία, να εξετάσετε τα νομικά θέματα».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

228η συνεδρίαση

Πέμπτη, 15.3.07
Επόμενο άρθρο

228η συνεδρίαση

Παιχνίδι για όλους, παιχνίδι παντού, τα κέρδη για τους καπιταλιστές

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

Ημέρα πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ζιμπάμπουε: Ημέρα ανεξαρτησίας.

1934: Απέλαση του Λέον Τρότσκι από τη Γαλλία ως “ανεπιθύμητου και επικίνδυνου” μετά από ένα χρόνο παραμονής στη χώρα.

1946: Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.

1946: Ιδρύεται η ΚόμΕκον.

1974: Εκτελείται ο γενοβέζος δικαστής Μάριο Σόσι (πρώτο χτύπημα των Ερυθρών Ταξιαρχιών).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 228η συνεδρίαση

    17Ν
    • 228η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 228η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 228η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 228η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 228η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 228η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 228η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 228η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 228η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 228η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 228η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 228η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 228η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 228η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo