Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία
  • Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του
  • Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη
  • Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις
  • Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας
  • ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ποιοι και για ποιο λόγο προσπαθούν να εκθέσουν και να τρομοκρατήσουν τον Γρ. Βάρρα;
Πολιτική

Ποιοι και για ποιο λόγο προσπαθούν να εκθέσουν και να τρομοκρατήσουν τον Γρ. Βάρρα;

Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Σεπ 2025, 19:37

Χοντρή προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο Γρηγόρης Βάρρας, ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, που τον καρατόμησε ο Βορίδης, όταν άρχισε να στέλνει στον εισαγγελέα τα λαμόγια της εγκληματικής οργάνωσης που έπαιρναν τις παράνομες επιδοτήσεις.

Σε εξώδικο που έστειλε στην εταιρία με την επωνυμία «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του ιστότοπου parapolitika.gr, και στον  Ιωάννη Κουρτάκη, δημοσιογράφο, υπό τη διττή ιδιότητα του ιδιοκτήτη-νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας και συντάκτη του επίμαχου άρθρου, ο Γρ. Βάρρας καταγγέλλει ότι στις 19.09.2025 δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο parapolitika.gr άρθρο με την υπογραφή του Κουρτάκη με τίτλο: «Με πεντοζάλη επιστρέφει ο Βάρρας του ΟΠΕΚΕΠΕ, βρίζοντας τον Βορίδη και αποκαλώντας τον Μητσοτάκη “Κούλη” (Βίντεο)» και υπότιτλο: «Ακούστε το τραγούδι του Γρηγόρη Βάρρα του ΟΠΕΚΕΠΕ που “ξαναχτυπά” με πεντοζάλη και στίχους που προκαλούν ανατριχίλα και πολύ γέλιο», συνοδευόμενο απόφωτογραφία του (του Βάρρα).

Ο Γρ. Βάρρας καταγγέλλει τον Κουρτάκη ότι «εμπορεύεται την τιμή και την υπόληψή του με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο ίδιος δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μετά κατέβασε (όπως γράφει ο Κουρτάκης) αυτό το «τραγούδι» σε στιλ κρητικού πεντοζάλη.

Εγραψε ο Κουρτάκης:

«Την ίδια ώρα που στην πολιτική ζωή κυριαρχεί το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ και τα όσα διαδραματίζονται στην Εξεταστική Επιτροπή, ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου, για να ακριβολογώ, ο άνθρωπος που άνοιξε τις πόρτες του Οργανισμού στους Ευρωπαίους εισαγγελείς, ο Γρηγόρης Βάρρας, ξαναχτυπά. Όχι με αποκαλύψεις που αφορούν την επίμαχη υπόθεση, αλλά μ’ ένα νέο τραγούδι, αποθεώνοντας τον εαυτό του, βρίζοντας τον πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη και αποκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Κούλη».

Οι στίχοι του άσματος που προφανώς έχει επιμεληθεί ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και νυν σύμβουλος του πρωθυπουργού προκαλούν στην κυριολεξία ανατριχίλα, εκτός από πολύ γέλιο. Γιατί, εδώ που τα λέμε, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια τόσο σημαντική υπόθεση με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει ο καθηγητής Βάρρας. Επίσης, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Μάκη Βορίδη να δεχτεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που τον βρίζει με χυδαίο τρόπο, εξακολουθεί να εκτελεί χρέη συμβούλου του πρωθυπουργού. Όπως αποδεικνύεται στην πράξη, στο Μέγαρο Μαξίμου επιτρέπονται όλα, ακόμη και οι εν ενεργεία μετακλητοί υπάλληλοι να αποκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Κούλη».

Το γεγονός ότι ο Βάρρας θα σπεύσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, να «κατεβάσει» το νέο του άσμα από τα κοινωνικά δίκτυα, εξυπακούεται ότι δεν τον απαλλάσσει από την απίστευτη γελοιότητα. Επίσης, οι στίχοι του τραγουδιού αποκαλύπτουν εν πολλοίς και τη σοβαρότητα του ανδρός που επελέγη από την υφιστάμενη κυβέρνηση να διοικήσει έναν τεράστιο Οργανισμό και ο οποίος ακολούθως (σχεδόν) αναβαθμίστηκε, αναλαμβάνοντας ρόλο συμβούλου του πρωθυπουργού, τον οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα, παρά το γεγονός ότι κοντεύει να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουν στο Μαξίμου οι σοβαροί το νέο καλλιτεχνικό χτύπημα Βάρρα. Όπως, επίσης, αν αυτή τη φορά ο Θανάσης Νέζης, του οποίου υπήρξε επιλογή ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα εισηγηθεί την αποπομπή του από την κεντρική κυβερνητική διοίκηση. Φυσικά, υπάρχει και η άλλη όψη στο νόμισμα, αυτή του να το διασκεδάζουν στο Μαξίμου.

! Το ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ταλαιπωρείται από τη δράση ενός εκκολαπτόμενου βάρδου είναι κάτι που πρέπει ενδεχομένως να μας απασχολήσει. Ίσως ο πρόεδρος θα έπρεπε να σκεφτεί την τοποθέτηση του καθηγητή σε κάποια άλλη θέση, πιο ταιριαστή. Π.χ. στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Τώρα με τον πεντοζάλη, αλλά αναμένουμε την ιστορία του Γρηγόρη Βάρρα ως ποντιακό κότσαρι, ως ηπειρώτικο μοιρολόι, ως θρακιώτικο αντικριστό, ως κυκλαδίτικο μπάλο. Στην πράξη θα μπορούσε να είναι καμπάνια του ΕΟΤ.

Ακούστε το άσμα του Γρηγόρη Βάρρα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη parapolitika.gr (@parapolitika)

Ιδού οι στίχοι:

Εκεί που ο Μάκης πίστευε πως θα τον κουμαντάρει ο Βάρρας του εμήνυσε πως όχι δεν θα πάρει… έλα, έλα, πως όχι δεν θα πάρει. Δεν υπακούει σε εντολές, ούτε και θα ενδώσει. Μην τάχα και ενόμιζε ότι τον λένε Θεοδόση; Έλα, έλα, ότι τον λέν’ Θεοδόση.

Που με μια μούρη κόκκινη, σαν της μαϊμούς τον κώλο, νομίζει πως καβάλησε μεμιάς τον κόσμο όλο… Έλα, έλα, μεμιάς τον κόσμο όλο. Και μήνυσε χωρίς να δει την τζίφρα του δεν βάζει για βοσκοτόπια και ελιές και γνώμη δεν αλλάζει… Έλα, έλα, και γνώμη δεν αλλάζει.

Στον Κούλη αμέσως έτρεξε μήπως και τον μαλώσει, μα εκείνος επροσπάθησε για να τον μαλαγρώσει… Έλα, έλα, για να τον μαλαγρώσει. Στο τέλος μόνος ξέμεινε. Να ακούσουνε δεν θέλαν, ήταν στο κόλπο όλοι τους και ας κάναν πως δεν ξέραν… Έλα, έλα, κι ας κάναν πως δεν ξέραν».

Το υποτιθέμενο «τραγούδι του Βάρρα» φωνάζει από μακριά ότι είναι κατασκευή. Οχι μόνο επειδή ο Βάρρας δε θα είχε κανένα λόγο να γράψει τέτοιους «στίχους», λίγο προτού εμφανιστεί να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι έκτος στον κατάλογο των μαρτύρων που ενέκρινε η πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών), αλλά και γιατί βλέπουμε μόνο μια ανάρτηση στο Instagram των «Παραπολιτικών». Δεν βλέπουμε την πηγή, το υποτιθέμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Βάρρα.

Ο Βάρρας στο εξώδικό του αναφέρει ότι δεν λειτουργεί κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αν λοιπόν είχε ανεβάσει το «τραγούδι» και μετά το κατέβασε, όπως ισχυρίζεται ο Κουρτάκης, τότε ο ίδιος ο Κουρτάκης ή οι συνεργάτες του θα έκαναν ένα printscreen τη στιγμή που «κατέβαζαν» το «τραγούδι» από το υποτιθέμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Βάρρα, ώστε να έχουν αποδείξεις. Στοιχειώδης κανόνας είν’ αυτός για όποιον «κατεβάζει» κάτι από μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ιδιαίτερα για τους δημοσιογράφους. Για να είναι καλυμμένος, βρε αδερφέ, σε περίπτωση που ο κάτοχος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης το αφαιρέσει και μετά κάνει τον «Κινέζο».

Τι έχουμε τώρα; Ενα υποτιθέμενο «τραγούδι του Βάρρα», χωρίς καμιά απόδειξη ότι αυτό ανέβηκε σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Βάρρα, αλλά δημοσιευμένο μόνο στα «Παραπολιτικά», απ’ όπου το πήραν και όσα Μέσα το αναπαρήγαγαν (μεταξύ των οποίων και δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, όπως διαπιστώσαμε).

Ο Βάρρας απαντά στο εξώδικό του (η έμφαση παντού δική του, πλην ενός σημείου):

«Ο ισχυρισμός σας είναι αυτός που προκαλεί ανατριχίλα. Γιατί, εδώ που τα λέμε, κανείς σοβαρός δημοσιογράφος δεν θα αντιμετώπιζε με τόση ελαφρότητα, ακόμη και αν ήθελε υποτεθεί ότι ‘κυκλοφορούσαν’ στο διαδίκτυο «οι στίχοι του άσματος», αν προηγουμένως δεν είχε απευθυνθεί σε αυτόν που υποτίθεται πως του αποδίδονται, όπως άλλωστε επιτάσσει ο κώδικας δεοντολογίας για τους δημοσιογράφους. Εσείς παραβιάζοντας κάθε κανόνα ηθικής και δεοντολογίας ενεργήσατε κατ’ αυτό τον επονείδιστο τρόπο για να προσβάλλετε την τιμή και την υπόληψή μου και με προφανή σκοπό τον ευτελισμό μου. Προφανώς έτσι αντιλαμβάνεστε εσείς την δημοσιογραφία».

«Οσον αφορά την κρίση σας ότι “είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Μάκη Βορίδη να δεχτεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που τον βρίζει με χυδαίο τρόπο, εξακολουθεί να εκτελεί χρέη συμβούλου του πρωθυπουργού”, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι επιχειρείτε να ενεργήσετε ως εκπρόσωπος Τύπου συγκεκριμένου προσώπου (σ.σ. η έμφαση δική μας) για να αντικρούσετε εκ μέρους του αποκυήματα νοσηρής φαντασίας».

«Και μόνο το γεγονός ότι αποδέχεστε όλως αυθαίρετα ως πραγματικό γεγονός πως δήθεν εγώ έχω ανεβάσει «άσμα» στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να επιχειρήσετε να επιβεβαιώσετε αν πράγματι έχει ανέβει σε κοινωνικά δίκτυα και σε καταφατική περίπτωση από πού εκπορεύεται αυτό, αποδεικνύει την πρόθεσή σας να ρίξετε ‘λάσπες’ στο πρόσωπό μου για λόγους που εσείς γνωρίζετε και εγώ να υποθέσω μόνο μπορώ. Κατ’ αρχήν σας διευκρινίζω ότι προσωπικά δεν διαθέτω κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης από άποψη. Συνεπώς, εξ αντικειμένου δεν θα μπορούσα να «ανεβάσω» «άσμα» για να το «κατεβάσω» εν συνεχεία. Άλλωστε αν πράγματι υπάρχει σε κοινωνικά δίκτυα το «άσμα» που μου αποδίδετε, η τεχνολογία μπορεί να αποδείξει αν και πότε «ανέβηκε» και από ποιόν πάροχο. Προσωπικά θα το διερευνήσω, όσο οδυνηρό και αν αποδειχθεί αυτό για τους νοσηρούς δημιουργούς του. Οι στίχοι του τραγουδιού, κ. Κουρτάκη, αποκαλύπτουν το φτηνιάρικο επίπεδο αυτών που το μεθόδευσαν ‘συνθέτοντάς’ το και δεν σας τιμά καθόλου το γεγονός ότι εσείς το ‘προωθείτε’ ως ‘δημιουργία’ μου, αντίθετα προκαλεί εύλογο προβληματισμό για τους λόγους και τα κίνητρα που σας οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια μεσούσης της διαδικασίας για τη διερεύνηση του ανοιχτού θέματος στον ΟΠΕΚΕΠΕ».

«Ο σκοπός σας είναι προφανής: να ευτελίσετε την προσωπικότητά μου με νοσηρές φαντασιώσεις που τις παρουσιάζετε στο αναγνωστικό κοινό ως πραγματικά γεγονότα».

Και καταλήγει στο εξώδικό του ο Γρ. Βάρρας:

«Εξ όσων ενημερώθηκα οι κατάπτυστοι αυτοί ισχυρισμοί σας αναπαράχθηκαν τόσο στην μεσημβρινή εκπομπή «Εκείνη και εγώ» των Θανάση Φουσκίδη και Στέλλας Γκαντώνα στον ραδιοσταθμό 90,1 fm συμφερόντων του ίδιου ομίλου, ενώ αναπαράγονται ήδη και από άλλες ιστοσελίδες, αλλά και από έντυπο Τύπο.

Επειδή το ανωτέρω άρθρο που έλαβε ευρεία δημοσιότητα, είναι στο σύνολό του ψευδές, συκοφαντικό, εξυβριστικό και προσβάλλει την προσωπικότητά μου, την τιμή, την υπόληψη και ιδίως την επαγγελματική αξιοπρέπεια και φήμη μου και μου προκαλεί ηθική βλάβη.

Επειδή κατ’ άρθρο μόνο παρ. 5 του ν. 1178/1981, πριν την άσκηση της αγωγής για την προσβολή που έχω υποστεί, υποχρεούμαι να σας καλέσω με έγγραφη, εξώδικη πρόσκλησή μου να αποκαταστήσετε την προσβολή με την καταχώρηση κειμένου που σας υποδεικνύω και σας καλώ να το δημοσιεύσετε, επιφυλλασσόμενος ρητώς κάθε άλλου δικαιώματός μου και αξιώσεώς μου απορρέουσας από τις ανωτέρω ποινικώς αξιολογήσιμες ενέργειές σας.

Συγκεκριμένα και προκειμένου να αποκαταστήσετε την προσβολή που διαπράξατε σε βάρος μου, σας ΚΑΛΩ να δημοσιεύσετε στην ίδια θέση του ιστότοπου όπου δημοσιεύθηκαν οι προαναφερθείσες εξυβριστικές, συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναφορές για το πρόσωπό βμου το ακόλουθο κείμενο:

«ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΡΡΑ

Συκοφαντικό και αναληθές το δημοσίευμα της 19ης Σεπτεμβρίου 2025 που αναφερόταν στον Καθηγητή και πρώην Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρη Βάρρα

Ο κατά νόμο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.parapolitika.gr και συντάκτης του επονείδιστου σε βάρος του Γρηγορίου Βάρρα κειμένου της 19ης Σεπτεμβρίου 2025, με τίτλο «Με πεντοζάλη επιστρέφει ο Βάρρας του ΟΠΕΚΕΠΕ, βρίζοντας τον Βορίδη και αποκαλώντας τον Μητσοτάκη “Κούλη” (Βίντεο)» και υπότιτλο: «Ακούστε το τραγούδι του Γρηγόρη Βάρρα του ΟΠΕΚΕΠΕ που “ξαναχτυπά” με πεντοζάλη και στίχους που προκαλούν ανατριχίλα και πολύ γέλιο», Γιάννης Κουρτάκης,

δηλώνω ότι το κείμενο αυτό είναι στο σύνολό του συκοφαντικό και δυσφημιστικό, οι ισχυρισμοί που διέδωσα δεν έχουν κανένα πραγματικό έρεισμα, βρίθουν αηθειών, εξυβρίσεων και συκοφαντιών και κατασκευάστηκαν με σκοπό να προκαλέσουν και προκάλεσαν σοβαρή προσβολή της τιμής και της υπόληψης του Γρηγορίου Βάρρα. Μετά από αυτό, όπως επιβάλλει ο νόμος και η δημοσιογραφική δεοντολογία σε εμένα και στον ιστότοπο όπου δημοσιεύθηκαν οι ψευδείς, κακόβουλοι, αήθεις και συκοφαντικοί ισχυρισμοί, καθώς και αποκυήματα φαντασίας ως πραγματικά γεγονότα, επανορθώνω και ΑΝΑΚΑΛΩ στο σύνολό του το αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό και αήθες δημοσίευμα που στόχευε στο πρόσωπο του Καθηγητή και πρώην Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ με επαίσχυντο τρόπο και αποσκοπούσε στον ευτελισμό της προσωπικότητάς του και ζητώ από αυτόν δημόσια συγγνώμη».

[…]

«Αλλως σας ΔΗΛΩΝΩ ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας κατά τον νόμο και την παρούσα, θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της βαρύτατης ηθικής βλάβης που μας προξενήσατε και την απρόκλητη προσβολή της προσωπικότητάς μας, αιτούμενος την επιδίκαση ποσού ύψους κατ’ ελάχιστο 50.000€ εις ολόκληρο από τον καθένα σας, το οποίο θα το προσφέρω στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για την ενίσχυση των ερευνών αναφορικά με την διαφθορά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Πού αποσκοπεί η κατασκευή του «τραγουδιού του Βάρρα» και το δημοσίευμα του Κουρτάκη; Είναι προφανές: προσπαθεί να παρουσιάσει τον Γρ. Βάρρα σαν έναν ανισόρροπο νάρκισσο, που τα λόγια του δεν έχουν καμιά αξιοπιστία. Αυτό, λίγες μέρες προτού ο Βάρρας καταθέσει στην Εξεταστική της Βουλής, οπότε τα όσα θα πει θ’ ακουστούν για πρώτη φορά δημόσια.

Είναι και μια προειδοποίηση προς τον Βάρρα: «μαζέψου, γιατί θα σε τελειώσουμε, θα σε γελοιοποιήσουμε, θα κάνουμε όλη την Ελλάδα να γελάει μαζί σου, δε θα έχεις μούτρα να εμφανιστείς στους φοιτητές σου, πουθeνά».

Ποιος έχει συμφέρον από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση του Βάρρα; Αυτός που τον καρατόμησε από πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Βορίδης.

  • Ο Βάρρας έχει καταθέσει στις Ελληνίδες Ευρωπαίες Εισαγγελείς για όσα συνέβησαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ και οδήγησαν στην καρατόμησή του.
  • Ο Βάρρας, επιπρόσθετα, κατέθεσε στις 26 Ιούνη του 2025 αναφορά στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (την έχουμε δημοσιεύσει), καταγγέλλοντας δολοφονία χαρακτήρα και σπίλωσή του, με στόχο να φανεί όλη του η πορεία αναξιόπιστη, για ευνόητους λόγους. Σ’ αυτή την αναφορά γράφει μεταξύ πολλών άλλων:

«Στις 6.11.2020 απομακρύνθηκα από την θέση του προέδρου εσπευσμένα γιατί οι παράνομοι καταχραστές ενισχύσεων μαζί με τους προστάτες τους αισθάνθηκαν ότι κινδύνευαν πραγματικά και αυτή τους η ανησυχία βρήκε ευήκοα ώτα στον τότε Διευθυντή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Αθανασά Θεοδόση και τον ίδιο τον υπουργό κο Βορίδη που επέμεινε με επιτάσεως χωρίς κανένα στοιχείο για την απομάκρυνσή μου».

Σε ελεύθερη απόδοση, ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ καταγγέλλει ότι ο Βορίδης απαίτησε την παραίτησή του για να προστατέψει τα λαμόγια που νέμονταν τις παράνομες επιδοτήσεις και τους προστάτες τους (οι οποίοι, προφανώς, δεν παρείχαν προστασία χωρίς ανταλλάγματα).

Η αναφορά Βάρρα έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία που χειρίζεται η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. Αν και δόθηκε μια μέρα μετά την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, είναι βέβαιο ότι έχει αποσταλεί και έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΑΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚH ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

AΠΟΚΑΛΥΨΗ – Γρ. Βάρρας: Ο Βορίδης με έδιωξε για να γλιτώσουν τα λαμόγια

***

Στόχος των προβοκατόρων-συκοφαντών είναι να τρομοκρατηθεί ο Βάρρας και να εμφανιστεί στην Εξεταστική Επιτροπή να τα μαζεύει, να στρογγυλεύει τις εκφράσεις του κτλ. Τότε θα πουν ότι πέφτει σε αντιφάσεις και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αμφιβολίες για τον -κρυπτόμενο αυτές τις μέρες- Βορίδη. Αυτός είναι ο στόχος τους και γι’ αυτό δε διστάζουν ακόμα και μπροστά στην πιο άθλια προβοκάτσια. Μιλάμε για μεθόδους που θυμίζουν το μιντιακό σύστημα του Ντον Κορλεόνε.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Ο Βορίδης υπέγραφε-ενέκρινε να πληρωθούν τα λαμόγια που είχε στείλει στον εισαγγελέα ο Βάρρας και πλέον έχουν καταδικαστεί

Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σχετικά Αρθρα

Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του

Πολιτική 25 Δεκ 2025, 06:13

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

Εργατικά 24 Δεκ 2025, 11:58

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

Οικονομία 23 Δεκ 2025, 19:55

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

Εργατικά 22 Δεκ 2025, 12:03

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

Πολιτική 22 Δεκ 2025, 10:33

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

Πολιτική 22 Δεκ 2025, 09:10
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία

25 Δεκ 2025, 10:25
Πολιτική

Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του

25 Δεκ 2025, 06:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

25 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

24 Δεκ 2025, 18:31
Παιδεία

Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας

Για την 16χρονη που τραυμάτισε συμμαθήτριά της

24 Δεκ 2025, 18:04
Εργατικά

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

24 Δεκ 2025, 11:58
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

24 Δεκ 2025, 11:50
Καταστολή

Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο

24 Δεκ 2025, 07:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Δεκέμβρη

24 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Τα κάλαντα της αμερικανοδουλείας

23 Δεκ 2025, 20:42
Οικονομία

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

23 Δεκ 2025, 19:55
Διεθνή

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

23 Δεκ 2025, 12:06
Καταστολή

Πετάνε στο δρόμο τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

23 Δεκ 2025, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Δεκέμβρη

23 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Δεκ 2025, 19:56
Καταστολή

Δικαίωση για οικογένεια σύριων προσφύγων: αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του Frontex

22 Δεκ 2025, 18:16
Εργατικά

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

22 Δεκ 2025, 12:03
Πολιτική

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

22 Δεκ 2025, 10:33
Πολιτική

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

22 Δεκ 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Δεκέμβρη

22 Δεκ 2025, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

1934: Βόμβα στο υπουργείο Στρατιωτικών με στόχο τον Γεώργιο Κονδύλη.

1936: Βέλγοι επίσκοποι καταδικάζουν τον φασισμό και τον κομμουνισμό.

1936: Ιδρύεται Οικονομική Αστυνομία στην Ελλάδα για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίωξη του λαθρεμπορίου.

1952: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1967: Βόμβα στην Κυψέλη.

1978: Το Βιετνάμ εισβάλλει στην Καμπότζη.

1991: Παραιτείται από την ηγεσία της ΕΣΣΔ ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ευ. Βενιζέλος: Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό τόνο, έχω επιδείξει εγώ ποτέ κάποια πολιτική φιλοδοξία; Γιατί μόνο βάρη έχω αναλάβει στην πολιτική μου διαδρομή. (…) Δεν νομίζω ότι επιδίωξα ποτέ κάποιο αξίωμα το οποίο θα είναι χαριστικό ή εύκολο, ανέλαβα ευθύνες και νομίζω ότι ο καθένας θα κριθεί στο τέλος, στον απολογισμό της ζωής του με βάση αυτά τα οποία ξεπερνούν τη συγκυρία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δεν είστε πολιτικός πια;

Ευ. Βενιζέλος: Προφανώς είμαι πολιτικός. (…)

Ευ. Βενιζέλος: Η αυτοδυναμία πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην Ελλάδα. (…)

Χρ. Κούτρας: Όχι. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν κληθεί, θα πει, είμαι εδώ;

Ευ. Βενιζέλος: Από ποιους να κληθεί;

Χρ. Κούτρας: Από τα κόμματα τα οποία μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μία συνεργασία.

Ευ. Βενιζέλος: Τα κόμματα εάν θεωρήσουν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα πρόσωπα, τα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν παριστάνω τώρα τον σεμνότυφο, θα κρίνουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι.

Χρ. Κούτρας: Εκείνη τη στιγμή.

Ευ. Βενιζέλος: Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη, εάν υπάρχουν συσχετισμοί, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία παρόμοια περίσταση. (…)

Χρ. Κούτρας: Αυτό βλέπετε ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας;

Ευ. Βενιζέλος: Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους καταρχάς διαφάνειας, για λόγους δημοκρατικής ας το πούμε αισθητικής, για λόγους συμμετοχής και συναντίληψης, για λόγους νομιμοποίησης και γιατί δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται συγκρουσιακά. (…)

Γ. Ντσούνος: Άρα με βάση το δικό σας σκεπτικό θα πάμε σε συνεργασία. Συνεργασία ποιων; Αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία;

Ευ. Βενιζέλος: Θα το κρίνουν τα κόμματα, εγώ δεν είμαι εδώ ούτε κανείς που έχει διατελέσει πολιτικός πρώτης γραμμής είμαστε εδώ για να πούμε στα κόμματα τι θα κάνουν. (…) Τα κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς παρακολουθούμε, εγώ προσωπικά παρακολουθώ με σεβασμό, απόλυτο σεβασμό το πώς εξελίσσεται η δημοκρατική διαδικασία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δηλώνετε όμως παρών να κληθείτε υπό προϋποθέσεις.

Ευ. Βενιζέλος: Είμαι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι όσο γίνεται ψηλότερα, (…) αλλά δεν μιλώ τώρα ως ΠΑΣΟΚ ή μόνο για το ΠΑΣΟΚ, μιλώ για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και με ενδιαφέρει να λειτουργεί το δημοκρατικό τόξο, το συνταγματικό τόξο.

(Θέλει η που@@@α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο Βενιζέλος βγήκε σε κανάλι για να πει ότι προσφέρεται για πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης, υπό οποιαδήποτε σύνθεση. Δεν κάνει τον κλασικό διαχωρισμό «πρόοδος-συντήρηση», αλλά το διαχωρισμό «εντός – εκτός συνταγματικού τόξου». Με όλους, πλην νεοναζιστών, φτάνει να τον κάνουν πρωθυπουργό. Μιλάμε για υπερ-μπαλαντέρ. Χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητη ρητορική του δεινότητα με τρόπο που να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προσδοκίες του. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που απομένει για να ικανοποιήσει τον άκρατο ναρκισσισμό του είναι να γίνει πρωθυπουργός μιας -ακόμα και βραχύβιας- συμμαχικής κυβέρνησης. Στα 70 του έστω. Θα το πετύχει; Συνήθως δεν πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Εχασε πανηγυρικά από τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ο ίδιος προκάλεσε. Μετά έγινε μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρώτα με τον Παπαδήμο, μετά τον Σαμαρά, έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο για να το δει να εξαερώνεται επί προεδρίας του και μετά είδε τη Φώφη να ψηλοανεβάζει το ποσοστό του. Πρόκειται για μόνιμο λούζερ, με τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ώστε να θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός… του χρωστάει. Από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός συμμαχικής κυβέρνησης, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο πολιτικό προσκήνιο, επιτιθέμενος με το δικό του στιλ κατά του Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας τους Σαμαρά-Καραμανλή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Εφετείο 17Ν

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • ΕΛΑ

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Επικοινωνία

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Όροι χρήσης

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Ποιοι είμαστε

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Επικοινωνία

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Όροι χρήσης

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo