Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Mόνο μια σταγόνα από τον ωκεανό
  • Γιατί επιβάλλουν λογοκρισία στις δορυφορικές φωτογραφίες;
  • Ξεβρακώθηκε ο ψεύτης Τραμπ: οι Ιρανοί δημοσίευσαν φωτογραφία νεκρού αεροπόρου μέσα στο καταρριφθέν C-130
  • Σαν σήμερα 6 Απρίλη
  • Watch your mouth, you stupid orange-haired fascist *
  • ΜΑΤ και ασφαλίτες ενάντια σε εστιακούς φοιτητές στα Γιάννενα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Παράνομη η χρηματοδότηση των Αλαφούζου-Μελισσανίδη
Περιβάλλον

ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

Παράνομη η χρηματοδότηση των Αλαφούζου-Μελισσανίδη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Σεπ 2014, 00:00

Η Πράξη 381/2014 του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνέδριου, την οποία έχουμε στα χέρια μας, βάζει φραγμό στη χρηματοδότηση του Αλαφούζου με 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής. Το σκεπτικό της πλειοψηφίας (μειοψήφισε ο πρόεδρος) περιγράφηκε εν μέρει μόνο στις διαρροές που είχαν γίνει την προηγούμενη εβδομάδα (σχετικό δημοσίευμα είχαμε κι εμείς). Λέει πως το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει ημερομηνία λήξης (5.2.2018). Ακόμη και αν μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατασκευάσει γήπεδο στο Βοτανικό, «πέραν της ημερομηνίας αυτής (5.2.2018) ο νομοθέτης δεν επιτρέπει τη νόμιμη λειτουργία του γηπέδου». Κατά συνέπεια, δεν είναι δυνατόν να δίνονται κονδύλια της περιφέρειας για ένα γήπεδο που έχει ακόμη ζωή μόλις 2 χρόνια και 3 μήνες, και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσης, «αποστερώντας την Περιφέρεια από σημαντικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν για τις λοιπές αποστολές της, οι οποίες σε περιόδους έντονης δημοσιονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύει η χώρα, έχουν ιδιαίτερη σημασία είτε λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα τους είτε λόγω του ότι αποσκοπούν στην ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που υφίστανται τις δυσμενέστερες συνέπειες της κρίσης αυτής».

Οπως βλέπουμε, ένα συντηρητικότατο δικαστήριο βγαίνει από τ’ αριστερά, όχι μόνο στη διοίκηση Σγουρού, η οποία κατήρτισε τη σύμβαση, αλλά και στη διοίκηση Δούρου, η οποία θα πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα κάνει προσφυγή κατά της απόφασης ή όχι. Δώστε τα λεφτά για ν’ ανακουφίσετε τους φτωχούς και όχι για να κάνει τη δουλειά του ο Αλαφούζος με κρατικό χρήμα, λέει το Ελεγκτικό Συνέδριο στην Περιφέρεια. Αν θέλει ο Αλαφούζος εκσυγχρονισμό, μπορεί «να προβεί στις εργασίες εκσυγχρονισμού του εν λόγω γηπέδου με ιδιωτική χρηματοδότηση».

Πέρα, όμως, από την ειδική αιτιολογία που επιστρατεύει το ΕΣ (γήπεδο με ημερομηνία λήξης – λεφτά πεταμένα), παραθέτει και μια γενική αιτιολογία, η οποία δεν αναφέρθηκε καθόλου στη διαρροή της προηγούμενης εβδομάδας. Σύμφωνα μ’ αυτή την αιτιολογία, κάθε χρηματοδότηση, του Αλαφούζου σήμερα, του Μελισσανίδη αύριο, είναι παράνομη. Αναφέρει η απόφαση του ΕΣ:

«Η αρμοδιότητα επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων, η οποία, μεταξύ άλλων, μπορεί να αφορά στην εκτέλεση, βελτίωση ή συντήρηση αθλητικών έργων ή εγκαταστάσεων ανήκει, κατ’ αρχήν, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (…) Η κρατική αυτή αρμοδιότητα επιτρεπτώς μεταβιβάζεται στις Περιφέρειες, σύμφωνα με το άρθρο 102 παρ. 1 του Συντάγματος, υπό την προϋπόθεση ότι μεταφέρονται οι απαιτούμενοι για την άσκηση αυτής οικονομικοί πόροι, σύμφωνα με το άρθρο 102 παρ. 5 του Συντάγματος (…) Σε κάθε περίπτωση δεν έχει προβλεφθεί η μεταφορά στην Περιφέρεια των αναγκαίων οικονομικών πόρων για την άσκηση της αρμοδιότητας αυτής, ήτοι της χρηματοδότησης των εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου (…) αντιθέτως, οι πόροι για την υλοποίηση του αντικειμένου της σύμβασης θα προέλθουν μέχρι του ποσού των 7.000.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας».

Η απαγόρευση αυτή είναι γενική και δεν αφορά μόνο το γήπεδο του Αλαφούζου, αλλά και το γήπεδο του Μελισσανίδη. Η Περιφέρεια δεν δικαιούται να κόβει κονδύλια από τον προϋπολογισμό της και να πληρώνει για τον εκσυγχρονισμό ή την κατασκευή γηπέδων. Αυτό είναι αρμοδιότητα της ΓΓΑ και αν τη μεταβιβάζει στην Περιφέρεια, πρέπει να της μεταβιβάσει και τους απαραίτητους πόρους! Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν έχει γίνει. Αλλωστε, είναι γνωστό πως όχι μόνο στα χρόνια της κρίσης, αλλά και πριν, γίνονταν τεράστιες περικοπές ακόμη και στους συμφωνημένους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους της αυτοδιοίκησης.

Για τη διοίκηση Δούρου υπάρχει μονόδρομος, αν θέλει όχι μόνο να είναι στοιχειωδώς συνεπής στις προεκλογικές της διακηρύξεις, αλλά να είναι συνεπής με το σύνταγμα. Οφείλει, να μην κάνει καμιά προσφυγή κατά της Πράξης  381/2014 του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνέδριου. Αν κάνει προσφυγή ο Αλαφούζος, οφείλει να παρέμβει κατά αυτής της προσφυγής και υπέρ της  Πράξης 381/2014. Οφείλει, ακόμη, να ξεκαθαρίσει από τώρα, ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κατάρτιση σύμβασης για να πάρει τα 20 εκατ. ευρώ ο Μελισσανίδης για το γήπεδο-εμπορική επιχείρηση της Ν. Φιλαδέλφειας, διότι αυτό αντίκειται στο άρθρο 102 παρ. 5 του Συντάγματος. Περιμένουμε καθαρές απαντήσεις από τη διοίκηση Δούρου τις επόμενες μέρες, που τρέχουν οι προθεσμίες προσφυγής.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

Δε μπορούν να πάνε στο σχολειό τους
Επόμενο άρθρο

ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

Κατάντησε γεφύρι της Αρτας

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Mόνο μια σταγόνα από τον ωκεανό

6 Απρ 2026, 12:43
Διεθνή

Γιατί επιβάλλουν λογοκρισία στις δορυφορικές φωτογραφίες;

6 Απρ 2026, 10:28
Διεθνή

Ξεβρακώθηκε ο ψεύτης Τραμπ: οι Ιρανοί δημοσίευσαν φωτογραφία νεκρού αεροπόρου μέσα στο καταρριφθέν C-130

6 Απρ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Απρίλη

6 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Watch your mouth, you stupid orange-haired fascist *

* Πρόσεξε το στόμα σου, ξεμωραμένε πορτοκαλομαλλιά φασίστα

5 Απρ 2026, 21:18
Παιδεία

ΜΑΤ και ασφαλίτες ενάντια σε εστιακούς φοιτητές στα Γιάννενα

Για να διαρρήξουν το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών

5 Απρ 2026, 19:15
Εργατικά

Με εντολή υπουργού μεθοδεύεται να συνεχιστεί για άλλον ένα χρόνο η αργία της Χρύσας Χοτζόγλου

5 Απρ 2026, 13:35
Διεθνή

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 | Η Χεζμπολά έπληξε ισραηλινή φρεγάτα με πύραυλο Cruise!

5 Απρ 2026, 13:21
Διεθνή

Κάν’ το όπως ο Μπέρι

5 Απρ 2026, 12:33
Διεθνή

H Γάζα είναι η καρδιά της Μέσης Ανατολής

5 Απρ 2026, 11:16
Πολιτισμός

Ιζαμπέλα Χαμάντ: Αναγνωρίζοντας τον ξένο

5 Απρ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Απρίλη

5 Απρ 2026, 00:01
Κόντρες

Κυνήγι αμερικανικού αγριόχοιρου

4 Απρ 2026, 20:28
Διεθνή

Κι ακόμα το χέρι τεντωμένο – και το σκοινί στο έλκηθρο…

Η Χεζμπολά συνεχίζει με την ίδια δύναμη να πλήττει τους σιωναζιστές εισβολείς

4 Απρ 2026, 19:05
Πολιτική

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

4 Απρ 2026, 09:09
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Απρίλη

4 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

3 Απρ 2026, 21:04
Διεθνή

Ψάχνουν απεγνωσμένα τους πιλότους του F-15 που κατέρριψαν οι Ιρανοί

3 Απρ 2026, 19:31
Εργατικά

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

3 Απρ 2026, 14:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Απρίλη

Ημέρα αθλητισμού.

1917: Καθιερώνεται το οχτάωρο και καταργείται η θανατική ποινή στη Ρωσία.

1944: Αντάρτες επιδράμουν στον αστυνομικό σταθμό Μαραθώνα και σκοτώνουν έξι χωροφύλακες.

1960: Σύρραξη κυβερνητικών και αριστερών βουλευτών στη Βουλή, επέμβαση χωροφυλακής.

1978: Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες εκτελούν τον πρόεδρο των βιομηχάνων της Γένοβα Φελίτσε Σκιαβάτι.

1995: Πεθαίνει ο Γιάννης Αλευράς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    17Ν
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Εφετείο 17Ν
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    ΕΛΑ
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Ποιοι είμαστε
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Επικοινωνία
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Όροι χρήσης
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Ποιοι είμαστε
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Επικοινωνία
  • ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    ΕΣ προς Περιφέρεια Αττικής

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo