Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • H πονηρή πορτοκαλιά
  • Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα
  • Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…
  • Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα
  • Σαν σήμερα 17 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Να πάει σπίτι του ο επίορκος δασάρχης
Περιβάλλον

Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

Να πάει σπίτι του ο επίορκος δασάρχης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Φεβ 2009, 00:00

Στις 24 Γενάρη του 2009 γράψαμε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων συνεχίστηκαν οι πιέσεις του Κ. Κιλτίδη προς τον δασάρχη Αρναίας, Γ. Φουρκιώτη και την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τσακιστράκη, προκειμένου ο πρώτος, με την πράξη χαρακτηρισμού, να αποχαρακτηρίσει το δάσος της Ουρα- νούπολης στη Χαλκιδική. Η πίεση του Κ. Κιλτίδη εκφράστηκε με την αποστολή, μαζί με την εγκύκλιο διαταγή του για τη διενέργεια της πράξης χαρακτηρισμού, της απάντησής του σε δύο βουλευτές, στην οποία ανέλυε τη θέση του, ότι η συγκεκριμένη έκταση είναι δασική και όχι δάσος (την απάντηση είχε δώσει στις αρχές Νοέμβρη). Στο δημοσίευμά μας αυτό ανάμεσα στ’ άλλα γράφαμε, απευθυνόμενοι στον Κ. Κιλτίδη, ότι δεν θα βρεθεί δασάρχης και δασολόγος που θα τολμήσει να βάλει την υπογραφή του κάτω από έγγραφο που θα χαρακτηρίζει το δάσος της Ουρανούπολης ως δασική έκταση, δεδομένου ότι αυτή η έκταση καλύπτεται κατά 100% από δασική βλάστηση.

Στην εκτίμησή μας αυτή πέσαμε έξω. Ο δασάρχης βρέθηκε και είναι ο Γ. Φουρκιώτης, που είχε αποφασίσει να βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του κάτω από το έγγραφο αποχαρακτηρισμού του δάσους της Ουρανούπολης. Εχει βρει και τον κατάλληλο δασολόγο-εισηγητή που θα εισηγηθεί τον εγκληματικό αποχαρακτηρισμό του δάσους και είχαν προγραμματίσει να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους τη βδομάδα που διανύουμε, όμως με μια σειρά ενέργειες τους υποχρεώσαμε να το αναβάλουν γι’ αργότερα. Εννοείται πως δεν θ’ αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τόσο αυτούς όσο και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας, μέχρι να σταματήσει οριστικά η προσπάθεια αποχαρακτηρισμού του δάσους της Ουρανούπολης.

Την προπερασμένη Παρασκευή επικοινωνήσαμε με τον δασάρχη Γ. Φουρκιώτη για να μάθουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία της πράξης χαρακτηρισμού. Στην επικοινωνία μας αυτή συναντήσαμε έναν άνθρωπο αποφασισμένο να βάλει την υπογραφή του στον αποχαρακτηρισμό του δάσους της Ουρανούπολης, έναν άνθρωπο που έκλεινε τ’ αυτιά του στα επιχειρήματα που εκθέταμε, που στηρίζονταν στη δασολογική επιστήμη, αλλά και σ’ αυτόν ακόμη το δασοκτόνο νόμο 3208/2003. Επιχειρήματα που αποτελούν και θέσεις του συνδικαλιστικού του οργάνου, της Πανελλήνιας Ενωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ). Ξαφνικά «ανακάλυψε» και χρησιμοποιεί ως άλλοθι την 161 γνωμοδότηση του Ε’ Τμήματος του ΝΣΚ, που έχει γίνει δεκτή από τον Κ. Κιλτίδη. Μας δήλωσε, λοιπόν, ότι θα την εφαρμόσει, γιατί η εφαρμογή της είναι υποχρεωτική. Με ποιο τρόπο θα την εφαρμόσει; Δίνοντας στη Μονή Βατοπεδίου πιστοποιητικό ότι πρόκειται για δασική έκταση, χωρίς να προχωρήσει σε πράξη χαρακτηρισμού!

Του επισημάναμε, ότι αυτή η στάση του είναι προκλητική, από τη στιγμή που ο Κ. Κιλτίδης (για μια σειρά λόγους που πολλές φορές έχουμε αναφέρει) δεν απαιτεί απ’ αυτόν να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη γνωμοδότηση και τον καλεί να βγάλει (προαποφασισμένη) πράξη χαρακτηρισμού. Του επισημάναμε ακόμη, ότι πριν τις γιορτές, απαντώντας σε εμάς, επιχειρηματολογούσε ότι θα κάνει πράξη χαρακτηρισμού, γιατί ο Κ. Κιλτίδης, με την εγκύκλιο διαταγή του της 3ης Δεκέμβρη 2008, είχε πάρει πίσω την υπογραφή του από την 161 γνωμοδότηση του Ε’ Τμήματος του ΝΣΚ. Τέλος, του επισημάναμε, ότι ξέρουμε καλά το λόγο για τον οποίο επιμένει στον αποχαρακτηρισμό του δάσους της Ουρανούπολης. Εχει από παλαιότερα λερωμένη τη φωλιά του, γιατί έχει προσυπογράψει και έχει κάνει αποδεκτή τη δήλωση του μηχανικού των Βατοπεδινών, σύμφωνα με την οποία το δάσος της Ουρανούπολης είναι αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο!

Ιδού η απόδειξη. Στις 22 Μάη του 2007 υπογράφηκε το συμβόλαιο μεταβίβασης του δάσους της Ουρανούπολης στη Μονή Βατοπεδίου. Οι συνεργήσαντες σ’ αυτή την καραμπινάτη κομπίνα είχαν στα χέρια τους δύο Γνώμες του συμβούλου του ΝΣΚ Χρ. Μπότσιου, με τις οποίες αποχαρακτηριζόταν το δάσος. Κάποιος ή κάποιοι απ’ αυτούς σκέφτηκαν ότι έπρεπε να πάρουν και μια βεβαίωση από το δασάρχη Αρναίας, που να δέχεται ότι το δάσος είναι αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο. Ετσι και έγινε, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας.

Στο πάνω μέρος του εγγράφου υπάρχει η εξής δήλωση του τοπογράφου μηχανικού Νικόλαου Κιάκα:

«ΔΗΛΩΣΗ Ν. 651/77: Ο υπογράφων δηλώνω ότι το υπ. αρ. 1193με τεμάχιο στο αγρόκτημα Ουρανούπολης Χαλκιδικής έχει εμβαδό και διαστάσεις όπως στο παρόν διάγραμμα, βρίσκεται εκτός σχεδίου οικισμού, εκτός ζώνης… είναι άρτιο και οικοδομήσιμο…».

Στο κάτω μέρος του εγγράφου διαβάζουμε:

«Θεωρείται και γίνεται αποδεκτό και ανήκει στο 2468 έγγραφο του Δασαρχείου Αρναίας . Αρναία 27-6-2007. Γεώργιος Φουρκιώτης. Δασολόγος με Α’ βαθμό».

Την ίδια μέρα που αποδέχτηκε ότι το δάσος της Ουρανούπολης είναι αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο, ο Γ.Φουρκιώτης υπέγραψε και άλλο έγγραφο, που το έστειλε στη Διεύ-θυνση Δασών Χαλκιδικής, στο οποίο εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει την έκταση ως δάσος! «Απαντώντας στην ανωτέρω σχετική σας αναφέρουμε ότι: Στην αριθμ. 147/18-10-34 Απόφαση της Επιτροπής  Απαλλοτριώσεων Χαλκιδικής η παραπάνω έκταση αναφέρεται ως “Δάσος χθαμαλόν” από το οποίο εξαιρούνται 400 μόνο περίπου στρέμματα πεύκης. Στον πίνακα συμπληρωματικής διανομής έτους 1971 αναφέρεται ως “δάσος κοινόχρηστο”». Επομένως, έκανε δεκτό τον παράνομο ισχυρισμό της βατοπεδινής συμμορίας, όχι από άγνοια ή επειδή παραπλανήθηκε, αλλά εν πλήρει γνώση ότι συνεργούσε στο βάφτισμα ενός δάσους σε άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο.

Για την υπογραφή που έβαλε ο Γ. Φουρκιώτης στο έγγραφο αυτό κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα Σπυροπούλου το Νοέμβρη του 2008. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας, αντί να στείλει στο σπίτι του τον Γ. Φουρκιώτη για την υπογραφή που έβαλε στο έγγραφο των Βατοπεδινών, γεγονός που ασφαλώς γνώριζε από το φάκελο του σκανδάλου, τον κράτησε στη θέση του και τον χρησιμοποιεί τώρα για να νομιμοποιήσει εκ των υστέρων την παράνομη μεταβίβαση του δάσους της Ουρανούπολης στη Μονή Βατοπεδίου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

Μια ειδήμων του φραντσάιζινγκ Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας
Επόμενο άρθρο

Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

Χαστούκι στον βάνδαλο

Σχετικά Αρθρα

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

Περιβάλλον 4 Αυγ 2026, 10:20

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

Περιβάλλον 30 Ιούλ 2026, 21:17

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

Περιβάλλον 23 Ιούλ 2026, 12:21

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

1947: Εννιά ηγέτες του ΚΚΕ και του ΕΑΜ της περιφέρειας Πάτρας καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο της Κορίνθου.

1978: Επεισόδια εναντίον της εγκατάστασης εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1985: Πεθαίνει ο Σάκης Καράγιωργας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    17Ν
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Εφετείο 17Ν
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    ΕΛΑ
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Ποιοι είμαστε
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Επικοινωνία
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Όροι χρήσης
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Ποιοι είμαστε
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Επικοινωνία
  • Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Να σταματήσει ο παράνομος αποχαρακτηρισμός του δάσους της Ουρανούπολης

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo