Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Βατερλό του «απολιτικού» Βιμ Βέντερς και της Μπερλινάλε
  • Τζαμάλα
  • Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη
  • Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα
  • Σαουδάραβας ακαδημαϊκός κατηγορεί τα ΗΑΕ ότι λειτουργούν ως «Δούρειος Ιππος» του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ»
  • Η παλαιστινιακή σημαία βγήκε (και) από την… κουζίνα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Μέχρι πότε θα εξετάζετε το αυτονόητο;
Περιβάλλον

Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

Μέχρι πότε θα εξετάζετε το αυτονόητο;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Οκτ 2017, 00:00

Την περασμένη Τρίτη, έφτασε με το ταχυδρομείο στα γραφεία της εφημερίδας μας έγγραφο της ΔΑΟΚΑ, με ημερομηνία 11 Οκτώβρη. Το έγγραφο απευθύνεται στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΝ, κοινοποιείται στο Γραφείο του υπουργού Γ. Σταθάκη, στο Γραφείο της γενικής γραμματέα Χρ. Μπαριτάκη, στο Γραφείο του γενικού διευθυντή Πολεοδομίας και αναφέρει τα εξής:
 
«Σας διαβιβάζουμε λόγω αρμοδιότητος αντίγραφο της (α) σχετικής αίτησης (σ.σ. πρόκειται για την αναφορά-αίτηση σχετικά με την παράνομη, πλέον, και όχι απλώς διάτρητη, άδεια για το γήπεδο Μελισσανίδη), η οποία υπεβλήθη από τον κ. Γεράσιμο Λιόντο, δημοσιογράφο της εφημερίδας ΚΟΝΤΡΑ, με τα συνημμένα της, καθώς και εκτυπώσεις από πρόσφατες σχετικές δημοσιεύσεις στην εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ και στο διαδίκτυο αναφορικά με την υπ' αριθμ. 85/2017 έγκριση και άδεια δόμησης της ΔΑΟΚΑ/ΥΠΕΝ, για την ενημέρωσή σας και τυχόν δικές σας ενέργειες.
 
Συμπληρωματικά, αναφέρεται ότι τα όποια αιτήματα-αναφορές-καταγγελίες υποβάλλονται στην υπηρεσία μας, εξετάζονται στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όπου απαιτείται με συνδρομή και άλλων υπηρεσιών του Υπουργείου.
 
Η Διευθύντρια
 
Ντόρα Γαλάνη
 
Αρχιτέκτων Πολεοδόμος».
 
Τα σχόλιά μας:
 
1. Θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά ότι εμείς δεν υποβάλλουμε αιτήσεις στο Γραφείο Τύπου (το οποίο, φυσικά, δεν γνωρίζει τα διάφορα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι υπηρεσίες), αλλά απευθείας στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να μας απαντήσουν. Διότι η δημοσιογραφική ιδιότητα δεν μας αφαιρεί την ιδιότητα του πολίτη του ελληνικού κράτους, που έχει δικαίωμα να απευθύνεται στη Διοίκηση κι αυτή είναι υποχρεωμένη να του απαντήσει μέσα σε καθορισμένη προθεσμία. 
 
2. Επί της ουσίας, η κ. Γαλάνη μας ενημερώνει ότι… πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα. Μας λέει ότι «εξετάζει» την αναφορά-αίτησή μας «στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας». Μας λέει το τετριμμένο δηλαδή (υπήρχε περίπτωση να την εξέταζε σε διαφορετικό πλαίσιο;). Πόσον καιρό, όμως, χρειάζεται για να εξετάσει το αυτονόητο; Εχει εκδώσει μια άδεια με έναν συγκύριο («Δικέφαλος 1924» ΑΕ), ο οποίος κατέστη συγκύριος παρανόμως, σε κάθε περίπτωση, γιατί το οικόπεδο που παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ είναι πράγμα εκτός συναλλαγής και δεν μπορεί να εκχωρηθεί σε κανέναν τρίτο. Ακόμα κι αν το παραβλέψουμε αυτό (που δεν παραβλέπεται με τίποτα), ο εν λόγω συγκύριος (σύμφωνα με την απόφαση της ΔΑΟΚΑ) του έργου δεν έχει αυτή την ιδιότητα, διότι το έγγραφο που επικαλέστηκε για να καταστεί συγκύριος (το περιβόητο παραχωρητήριο) είναι ανυπόστατο, διότι εγκρίθηκε από γενική συνέλευση σωματείου που κρίθηκε από το δικαστήριο ανυπόστατη.
 
Την απόφαση του δικαστηρίου την έχουμε κοινοποιήσει στην κ. Γαλάνη και επειδή δεν είναι καμιά άπειρη υπάλληλος, γνωρίζει πολύ καλά ότι υποχρεούται να ανακαλέσει την άδεια. Επρεπε ήδη να το έχει κάνει. Τι περιμένει; Κάθε καθυστέρηση στην αποκατάσταση της νομιμότητας «βρομάει» βαρύτερο σκάνδαλο. «Βρομάει» αναζήτηση μεθόδευσης για να συνεχιστεί η παρανομία. Μόνο που τα περιθώρια πλέον δεν έχουν απλώς στενέψει, έχουν εξαντληθεί.
 
3. Η κ. Γαλάνη γράφει ότι εξετάζει τις αιτήσεις-αναφορές-καταγγελίες, «όπου απαιτείται, με συνδρομή και άλλων υπηρεσιών του υπουργείου». Αυτό είναι τουλάχιστον πρόκληση, όταν γράφεται για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ξέρουμε πολύ καλά πώς συνεργάστηκε η κ. Γαλάνη με το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου. Η ίδια ζήτησε -τον Νοέμβρη του 2014- να της πει το Αυτοτελές Τμήμα αν νομιμοποιείται η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ ως κύριος του έργου. Το Αυτοτελές Τμήμα ουδέποτε νομιμοποίησε τη συμφερόντων Μελισσανίδη εταιρία. Κι όταν οι πιέσεις αυξήθηκαν, ζήτησε με έγγραφό του από τον υπουργό Σταθάκη να υποβληθεί σχετικό ερώτημα στο ΝΣΚ. Ο Σταθάκης, γνωρίζοντας ότι το ΝΣΚ θα γνωματεύσει αρνητικά (ακολουθώντας τη «νομολογία» του, π.χ. τη Γνωμοδότηση 112/2006), επέστρεψε ανυπόγραφο το αίτημα για υποβολή Ερωτήματος στο ΝΣΚ. Και η κ. Γαλάνη -άγνωστο μέσα από ποιες διαδικασίες- παρέβλεψε το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου, μολονότι είχε η ίδια απευθυνθεί σ' αυτό. Από αρχιτέκτων-πολεοδόμος μετατράπηκε η ίδια σε… νομικό, απεφάνθη ότι η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ είναι συγκύριος του έργου και εξέδωσε τη διάτρητη Εγκριση και Αδεια Δόμησης! Ας μη μιλά, λοιπόν, για «συνδρομή άλλων υπηρεσιών του υπουργείου», γιατί στη συγκεκριμένη υπόθεση, ζήτησε τη συνδρομή και την πέταξε στα σκουπίδια, επειδή η γνωμοδότηση του κατεξοχήν αρμόδιου νομικού τμήματος δε βόλευε τον Μελισσανίδη, τον Φλαμπουράρη, τον Σταθάκη (ή μήπως δε βόλευε και την κ. Γαλάνη;).
 
4. Μια απορία: στον υπουργό και τη γενική γραμματέα (δηλαδή στην πολιτική ηγεσία), γιατί κοινοποίησε το έγγραφο η κ. Γαλάνη; Για να δείξει ότι κάνει καλά τη δουλειά της ή επειδή πρέπει να είναι ενήμεροι γιατί «τους ενδιαφέρει»; Τυπικά, την άδεια Μελισσανίδη δεν την υπέγραψε ο υπουργός, αλλά η κ. Γαλάνη. Η ίδια υποχρεούται και να την ανακαλέσει. Ο υπουργός είναι… άμοιρος ευθυνών. Τυπικά, γιατί ουσιαστικά όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει. Και να αμφέβαλλε κάποιος, δεν του άφησε περιθώρια ο «σκοτεινός» ένοικος του Μαξίμου, Αλέκος Φλαμπουράρης, που φρόντιζε να διατυμπανίζει τις παρεμβάσεις του και να εισπράττει τα εύσημα από το «σύστημα Μελισσανίδη». Γι' αυτό και η ερμηνεία που δίνουμε εμείς στην κοινοποίηση στον υπουργό και τη γενική γραμματέα είναι ότι η κ. Γαλάνη περιμένει «γραμμή». Αυτό, όμως, δυσχεραίνει και δε διευκολύνει την προσωπική της θέση.
 
Αυτό το σκάνδαλο θα πάρει τέλος. Η κ. Γαλάνη καλείται να κάνει αυτό που ο νόμος την υποχεώνει να κάνει: να ανακαλέσει την παράνομη άδεια. Οσο το καθυστερεί τόσο βυθίζεται προσωπικά στο σκάνδαλο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

Να σταματήσει άμεσα η καταστροφική επέμβαση στη Λίμνη Στυμφαλία
Επόμενο άρθρο

Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

Χούλιγκαν της ΑΕΚ έσπασαν τα τζάμια της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Γεράσιμος Λιόντος

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Το Βατερλό του «απολιτικού» Βιμ Βέντερς και της Μπερλινάλε

23 Φεβ 2026, 09:20
Κόντρες

Τζαμάλα

23 Φεβ 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη

23 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα

22 Φεβ 2026, 09:22
Διεθνή

Σαουδάραβας ακαδημαϊκός κατηγορεί τα ΗΑΕ ότι λειτουργούν ως «Δούρειος Ιππος» του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ»

22 Φεβ 2026, 09:08
Πολιτισμός

Η παλαιστινιακή σημαία βγήκε (και) από την… κουζίνα

22 Φεβ 2026, 08:44
Παιδεία

Κατηγορίες σχολείων και απολυτηρίων: η αποθέωση του ταξικού διαχωρισμού

Το Διεθνές Απολυτήριο (International Baccalaureate) στα δημόσια Λύκεια

22 Φεβ 2026, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη

22 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Kαρναβάλια

21 Φεβ 2026, 08:03
Πολιτική

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

21 Φεβ 2026, 07:23
Πολιτισμός

To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)

21 Φεβ 2026, 05:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη

21 Φεβ 2026, 00:01
Υγεία

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

20 Φεβ 2026, 22:41
Πολιτική

Ολοι/ες την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

20 Φεβ 2026, 21:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

20 Φεβ 2026, 19:22
Αγροτικά

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

20 Φεβ 2026, 14:56
Υγεία

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

20 Φεβ 2026, 14:03
Διεθνή

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

20 Φεβ 2026, 12:35
Κόντρες

Τα στρατά του Κούλη στη Γάζα

20 Φεβ 2026, 10:51
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη

Ημέρα κατάποσης σπαθιών.

Μπρουνέι: Εθνική γιορτή.

Γουιάνα: Ημέρα δημοκρατίας (1970).

Ρωσία: Ημέρα Κόκκινου Στρατού.

1943: Ιδρύεται η Εθνική Πανελλαδική Οργάνωση Νέων.

1973: Φοιτητές καταλαμβάνουν τη Νομική.

1974: Εκρηξη τεσσάρων βομβών στο εργοστάσιο της «Dow» στο Λαύριο, νεκροί δύο πυροτεχνουργοί, καταγγέλλεται σαν προβοκάτσια των φασιστών Πλεύρη και Φαρμάκη.

1981: Ο συνταγματάρχης Antonio Tejero Molina και μέλη της Πολιτοφυλακής και της Στρατονομίας κρατούν ομήρους τα μέλη της ισπανικής βουλής και με την απειλή όπλων ο πρώτος εκφωνεί λόγο στο ακροατήριο.

1982: Το 52% του πληθυσμού της Δανίας λέει “όχι” στην ΕΟΚ σε δημοψήφισμα.

1993: Χτύπημα στη ΔΟΥ Χαλανδρίου (17Ν).

1994: Αμνηστία στους πραξικοπηματίες του 1991 κατά του Γιέλτσιν από το ρωσικό κοινοβούλιο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    17Ν
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Εφετείο 17Ν
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    ΕΛΑ
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Ποιοι είμαστε
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Επικοινωνία
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Όροι χρήσης
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Ποιοι είμαστε
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Επικοινωνία
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo