Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 31 Ιούλη
  • Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50
  • Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της
  • Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια
  • Σαν σήμερα 30 Ιούλη
  • Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Σοβαρός τραυματισμός μαθητή στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας
Παιδεία

Σοβαρός τραυματισμός μαθητή στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας

Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Σεπ 2023, 11:09

Αύγουστος 2023: πτώση ψευδοροφής στο δημοτικό σχολείο Βαρνάβα, που αν γινόταν Σεπτέμβρη θα θρηνούσαμε σίγουρα σοβαρούς τραυματισμούς ή και θανάτους πολλών μαθητών.

17/9/2023: τραυματισμός τριών μαθητών από πτώση σοβάδων στο 149ο δημοτικό σχολείο Αθηνών.

20/9/2023: τραυματισμός εκπαιδευτικού στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου από πτώση βαριάς καγκελόπορτας της εισόδου στον αύλειο χώρο, όταν πήγε να την κλείσει.

25/9/2023: σοβαρός τραυματισμός δωδεκάχρονου μαθητή της Α΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Λαμίας, από αποκόλληση περίφραξης και πτώση του από ύψος πέντε μέτρων στην τσιμεντένια αυλή. Αποτέλεσμα: πολλαπλά τραύματα στο σώμα και συντριπτικά κατάγματα και στα δύο πόδια. Από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου θα υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, όπως δήλωσε η Δ/ντρια Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα στος δελτίο ειδήσεων των 8.30΄του star.gr. 

Ολα τούτα είναι γεγονότα στα σχολεία της Κεντρικής Ελλάδας: Πέντε τραυματισμοί, ο ένας πολύ σοβαρός, μέσα σε 25 ημέρες.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή της σχολικής χρονιάς που δεν προοιωνίζεται ασφαλής για τα παιδιά του λαού στα σάπια-βρώμικα-δυσώδη και επικίνδυνα σχολεία που φοιτούν, θύματα και αυτά της εγκληματικής συνειδητής επιλογής των αστικών κυβερνήσεων και των υπηρετών τους της χρόνιας υποχρηματοδότησης και εγκατάλειψης, γιατί δεν αποφέρουν κανένα κέρδος, υπονομεύοντας έτσι ακόμα και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ο μαθητής έπαιζε με τους συμμαθητές του στο φυτεμένο κατά ένα μέρος δώμα, που αποτελεί προέκταση του προαύλιου χώρου και επιτρέπεται η πρόσβαση των μαθητών. Ακούμπησε με την πλάτη τα κάγκελα, ξεκόλλησε το προστατευτικό πλέγμα και βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων. 

Είναι κι αυτό το σχολείο ένα από τα χιλιάδες επικίνδυνα σχολικά κτίρια που υπάρχουν σ’ όλη τη χώρα. Οι εικόνες που παρουσιάζει το lamiareport.gr είναι αποκαλυπτικές της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται. Σάπια, ασυντήρητα κάγκελα, χωρίς καν πέρασμα αντισκωριακού, φουσκωμένοι από υγρασία τοίχοι, πεσμένοι εξωτερικοί σοβάδες, διαβρωμένα τσιμέντα με ρωγμές, όπου πάνω στηρίζονται τα κάγκελα της περίφραξης, τσιμενταρισμένες αυλές, εμπόδια σε χώρους όπου υποτίθεται ότι παίζουν παιδιά και ένα κτίριο άβαφο σίγουρα εδώ και πολλά χρόνια.

Μ’ αυτήν την κατάσταση είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε αυτό που συνέβη το μεσημέρι της 25ης Σεπτέμβρη. Γι’ αυτό και δεν χωρά στην κατηγορία των ατυχημάτων, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα των κατά συρροήν και εκ προμελέτης κρατικών εγκλημάτων για τα οποία θα κληθούν κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι.

Βλέποντας αυτές τις εικόνες προκαλούν οργή οι αισχρές, ασυνείδητες και άθλιες δηλώσεις της δημοτικής αρχής της Λαμίας, αλλά και των παρατρεχάμενών τους στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, οι οποίοι δεν ορρωδούν μπρος στην επικίνδυνη κατάσταση του κτιρίου που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του παιδιού, αλλά προσπαθούν με θράσος να αποσείσουν την ευθύνη από πάνω τους και να την φορτώσουν στο παιδί και τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να καθαρίσουν την κόπρο τους. Εκλογές γαρ.

Υποστηρίζουν: 

  1. Οτι ο χώρος που έγινε το ατύχημα δεν αφορά χώρο του κυρίως προαυλίου (σ.σ. άρα κακώς βρέθηκε εκεί ο μαθητής και κακώς δεν τον εμπόδισαν οι εκπαιδευτικοί να πάει εκεί, άρα οι ευθύνες πάνε εξ ολοκλήρου σε αυτούς). Τους διαψεύδει όμως η Δ/ντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, η οποία θορυβημένη από τη σοβαρότητα του γεγονότος έσπευσε στο χώρο, όπως και ο δήμαρχος, ο ΔΙΔΕ Λαμίας και ο ΓΓ. του ΥΠΑΙΘ που βρισκόταν στην περιοχή, επειδή αντιλαμβάνονταν για ποιους θα «χτυπήσει η καμπάνα» λόγω της οργής εκπαιδευτικών και γονιών. Η κ. Μπενιάτα σε ερώτηση της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων «αυτός ο χώρος φαίνεται να είναι χώρος ταράτσας, είναι ταράτσα ή προαύλιο σχολείου;», απάντησε «απ’ ό,τι φάνηκε είναι κάτι σαν προέκταση του προαυλίου εφόσον έχει σκάλα η οποία επικοινωνεί με το προαύλιο του σχολείου» και επιμένει η παρουσιάστρια «όμως είναι το κύριο προαύλιο;» «όχι, αλλά απ’ ό,τι μας είπαν τουλάχιστον όσο μπορούσαν να μας πουν γιατί και ο διευθυντής καταλαβαίνετε ήταν κι αυτός σοκαρισμένος και ταραγμένος, εκεί ανεβαίνουν και μαθητές».
  2. Οτι «το εσωτερικό πλέγμα της μεταλλικής κατασκευής δέχτηκε μεγάλη ώθηση με αποτέλεσμα να στραβώσει η σιδερογωνία και να υποχωρήσει» και ότι «στους ετήσιους τακτικούς ελέγχους της Υπηρεσίας μας ουδέποτε διαπιστώθηκε επικινδυνότητα στην περίφραξη του 3ου Γυμνασίου, αλλά ούτε έχουν υπάρξει και αιτήματα του σχολείου για τον έλεγχο της συγκεκριμένης περίφραξης» (εδώ βέβαια πρέπει να θαυμάσουμε την συνεπή εμφάνιση των τεχνικών υπηρεσιών της Λαμίας και τον έλεγχο των σχολικών κτιρίων κάθε χρόνο, όταν σε όλη την Ελλάδα εκπαιδευτικοί και γονείς διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στα σχολικά κτίρια και είναι εγκαταλελειμμένα στη μοίρα τους). Είναι ολοφάνερο ότι στόχος τους είναι να ρίξουν την ευθύνη στον ή στους μαθητές ότι έσπρωξε (κομματάκι δύσκολο για έναν δωδεκάχρονο) ή έσπρωξαν με δύναμη την περίφραξη και έσπασε. Και στους καθηγητές που δεν έγιναν τεχνικοί να διαπιστώνουν ότι η περίφραξη έχει σαπίσει και να στείλουν έγγραφο, που εμείς λέμε ότι θα είχε την ίδια τύχη με τα εκατοντάδες έγγραφα που στέλνουν κάθε χρόνο για το χάλι των σχολείων οι εκπαιδευτικοί και οι Σύλλογοι και Ομοσπονδίες Ενώσεων Γονέων στους δήμους- Τεχνικές Υπηρεσίες- Υπουργεία κ.λπ. Γιατί όλοι πιστεύουν σε μια αρχή: Ο,τι αποτελεί κόστος χωρίς κέρδος το παρατάμε στην άκρη.

Κανέναν πλέον δεν συγκινούν τα κροκοδείλια δάκρυα της δημοτικής αρχής και οι ψεύτικες εκφράσεις λύπης. Και αν έχει απομείνει λίγη τσίπα στο πρόσωπό της ας ντραπεί για τη χρόνια εγκατάλειψη και απαξίωση των αναγκών και προτεραιοτήτων που μπορεί να έχει η καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται μέσα στα όρια που διαφεντεύουν. Κανείς πλέον να μην χάφτει τα παραμύθια και τις υποσχέσεις κυβέρνησης και ΥΠΑΙΘΑ ότι φροντίδα τους δήθεν είναι το δημόσιο σχολείο, η μόρφωση, η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών.

Εκτύπωση 🖨
ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαι τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον «φίλο Μπομπ»;

Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

Επόμενο άρθρο Ενα ερώτημα υπάρχει: Θα καταφέρουν να ξαναπάρουν την κουτάλα της αστικής εξουσίας;

Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

Σχετικά Αρθρα

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

Παιδεία 30 Ιούλ 2025, 10:41

Βάσεις εισαγωγής 2025: 26.239 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

Παιδεία 26 Ιούλ 2025, 06:47

Υπουργείο Παιδείας: σκληρότητα για φοιτητές και δημόσιο πανεπιστήμιο, γαλαντoμία με νέα «δώρα» για τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

Παιδεία 25 Ιούλ 2025, 13:02

Οργή φοιτητών και πανεπιστημιακών για τη γκεμπελική κυβερνητική προπαγάνδα που παρουσιάζει τα πανεπιστήμια ως άντρα εγκληματικότητας

Ολοκληρώθηκε η «διαβούλευση» του πολυνομοσχέδιου-σκούπα

Παιδεία 23 Ιούλ 2025, 17:37

Ιδιωτικά σχολεία: Συνθήκες εργασιακής εξόντωσης και ηθικής απαξίωσης των εκπαιδευτικών

Εργατικά 23 Ιούλ 2025, 12:27

Μαθητές με κλήρωση – Οι υπόλοιποι δοκιμάστε αλλιώς την τύχη σας!

Παιδεία 21 Ιούλ 2025, 19:38
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Κόντρες

Πατροκτόνος ο Κούλης;

28 Ιούλ 2025, 13:32
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Zάλτσμπουργκ: Εσπασαν τη βιτρίνα της συνενοχής

28 Ιούλ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών σε διεθνή ύδατα

27 Ιούλ 2025, 08:20
Πολιτισμός

«Ω, σκατένιε κόσμε, η Γάζα πεθαίνει από την πείνα»

27 Ιούλ 2025, 07:56
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

1920: Απόπειρα δολοφονίας του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Παρίσι από δύο βασιλόφρονες απότακτους αξιωματικούς.

1946: Βίαιη εισβολή στη ΓΣΕΕ, παραπομπή της διοίκησής της σε δίκη.

1971: Βόμβες στο Ηράκλειο της Κρήτης καταστρέφουν αυτοκίνητο της εκεί αμερικανικής βάσης και προκαλούν ζημιές στα γραφεία του τοπικού κλιμακίου της ΚΥΠ.

1976: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής προτείνει τη μόνιμη τέλεση των ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα.

1977: Ενας νεκρός και είκοσι τραυματίες σε συγκρούσεις με την αστυνομία στη διάρκεια αντιπυρηνικών διαδηλώσεων στο Τρέις Μαλβίλ (Γαλλία).

1978: Συλλαμβάνονται ως βομβιστές ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και άλλοι οκτώ νεοφασίστες.

1980: Εκτέλεση του τούρκου διπλωμάτη της πρεσβείας στην Αθήνα Γκαλίπ Οσμάν από τον Αρμενικό Απελευθερωτικό Στρατό.

1982: Βόμβα στα γραφεία της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Εφετείο 17Ν

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • ΕΛΑ

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • Επικοινωνία

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • Όροι χρήσης

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • Ποιοι είμαστε

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • Επικοινωνία

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

  • Όροι χρήσης

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

    Αισχρή η στάση της Δημοτικής αρχής

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo