Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο
  • Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια
  • ΗΠΑ-Ιράν: 0-1 στη Γενεύη | Aνακοινώθηκε μερική αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τον Λίβανο
  • Σαν σήμερα 22 Ιούνη
  • «Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο
  • Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Στο 4,9% ο πληθωρισμός και τον Ιούνη
Οικονομία

Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

Στο 4,9% ο πληθωρισμός και τον Ιούνη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιούλ 2008, 00:00

Την ώρα που η ΕΣΥΕ έδινε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τον πληθωρισμό του Ιούνη, ο οποίος επιμένει να στέκεται στο ύψος ρεκόρ της τελευταίας δεκαετίας (4,9%, με το προηγούμενο ψηλότερο επίπεδο να καταγράφεται το 1998 και να είναι 4,7%), ο «μαντηλάκιας» Χρ. Φώλιας αποφαινόταν ότι «οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν καταγράψει μείωση»! Ο Φώλιας, βέβαια, με τις κατά καιρούς δηλώσεις του (πότε βλέπει την ακρίβεια «μόνο στα δελτία των 8», πότε είναι έτοιμος «να φάει πολύ ηλιέλαιο» με βαλβολίνες και πότε σείει τη χατζάρα για να «κόψει τα χέρια των κερδοσκόπων») έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην πινακοθήκη των γραφικών που με τη γραφικότητά τους προκαλούν οργή, γι’ αυτό και ουδείς τον παίρνει στα σοβαρά. Αν ο Καραμανλής δεν είχε τη συνήθεια να μην προβαίνει σε συχνούς ανασχηματισμούς, ο Φώλιας τώρα θα ήταν απλός βουλευτής.

Και τι να πεις, όμως, για τον «σοβαρό καθηγητή» Μανώλη Κοντοπυράκη, γενικό γραμματέα της ΕΣΥΕ, που έχει κερδίσει επαξίως τον τίτλο του… Ταμτάκου της κυβέρνησης; Οπως ο Ταμτάκος βάζει τη ντομάτα 0,99, για να αποφύγει το ψυχολογικό φράγμα του 1 ευρώ, έτσι και ο κ. Κοντοπυράκης κατάφερε (δεν ήταν και τόσο δύσκολο) για δεύτερο συνεχή μήνα να «συγκρατήσει» τον επίσημο πληθωρισμό στο 4,9%, έτσι που το ψυχολογικό φράγμα του 5% να μη λεκιάσει την εικόνα της κυβέρνησης (είναι και ζόρικες γενικότερα οι πολιτικές συνθήκες). Τον επόμενο μήνα, τότε που θα έχουν αρχίσει τα «μπάνια του λαού» και ελάχιστοι θα διαβάζουν εφημερίδες ή θα παρακολουθούν τηλεόραση, το κοντέρ θα γράψει 5%. Εμμέσως το προανήγγειλε ο μέγας σεφ της στατιστικής, δηλώνοντας ότι οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ θα προσθέσουν ένα 0,1% στον επίσημο τιμάριθμο του Ιούλη.

Πάντως, έστω και με το απαραίτητο μαγείρεμα, ο Κοντοπυράκης διέψευσε το Φώλια που (μόνος μεταξύ 11 εκατομμυρίων Ελλαδιτών) βλέπει τις τιμές στα ράφια να πέφτουν (χάρη στην απόδοση των περιβόητων «41 μέτρων» φυσικά). Φαίνεται πως οι υπάλληλοι της ΕΣΥΕΑ κάνουν δειγματοληψίες σε άλλα ράφια απ’ αυτά που ψωνίζει ο γίγαντας Φώλιας.

Εχουμε γράψει πάρα πολλές φορές, ότι ο επίσημος τιμάριθμος, ακόμη και χωρίς «μαϊμούδισμα», είναι κάλπικος. Διότι καταρτίζεται με βάση ένα «καλάθι» προϊόντων και εμπορευμάτων που περιέχει μεγάλη δόση αυθαιρεσίας, ενώ λειτουργεί με βάση τους μέσους όρους. Αλλο είναι το καταναλωτικό πρότυπο των μελών της αστικής τάξης (εκεί κυριαρχούν τα είδη πολυτελείας) και άλλο των μελών της εργατικής τάξης (εκεί κυριαρχούν τα είδη πρώτης ανάγκης). Οταν λοιπόν φτιάχνεις το μέσο όρο από ριζικά διαφορετικά καταναλωτικά πρότυπα, οδηγείσαι σε ένα κάλπικο αποτέλεσμα.

Με βάση, λοιπόν, τον κάλπικο και «μαϊμουδισμένο» δείκτη τιμών καταναλωτή της ΕΣΥΕ, ο  πληθωρισμός τον Ιούνη «έτρεχε» με 4,9%. Σε μέσα επίπεδα (Ιούλης 2007 – Ιούνης 2008) αυξήθηκε κατά 3,8%, ενώ τα δυο προηγούμενα δωδεκάμηνα είχε αυξηθεί κατά 2,9%. Η αύξηση του Ιούνη προήλθε κυρίως από τις αυξήσεις στις κατηγορίες: «Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά» 6% (οι αυξήσεις εντοπίζονται κυρίως στα προϊόντα: ρύζι, αλεύρι, ψωμί, φρυγανιές-παξιμάδια, άλλα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικά, μοσχάρι νωπό, πουλερικά νωπά, αλλαντικά, ψάρια γενικά, γάλα νωπό παστεριωμένο, γάλα διατηρημένο, γιαούρτι, τυρί φέτα, τυριά σκληρά, αβγά, βούτυρο γάλακτος, φυτικό βούτυρο, σπορέλαιο, φρούτα νωπά, λαχανικά νωπά, όσπρια, γλυκά – ζαχαρωτά). «Αλκοολού-χα ποτά και καπνός» 2,2%. «Στέγαση» 10,2%. «Διαρκή αγαθά – Είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες» 3,1%. «Υγεία» 3,7%. «Μεταφορές» 6,6%. «Εκπαίδευση» 4,6%. «Ξενοδοχεία – Καφέ – Εστιατόρια» 5,6%. «Αλλα αγαθά και υπηρεσίες» 3,2%. Η μόνη κατηγορία που σημείωσε μείωση είναι οι «Επικοινωνίες» (-3,2%).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

Στον πάτο τα ΤΕΕ
Επόμενο άρθρο

Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

Βραβεία επιχειρηματικότητας

Σχετικά Αρθρα

PosoKaneiToDoulema?

Οικονομία 17 Ιούν 2026, 22:19

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

Οικονομία 5 Ιούν 2026, 18:52

Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες

Παράτησε το οικόπεδο «Δυτικά της Κρήτης» η Κοινοπραξία των πετρελαιάδων με επικεφαλής την ExonMobill

Οικονομία 26 Μάι 2026, 19:40

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

Οικονομία 26 Μάι 2026, 12:24

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Διεθνή 3 Απρ 2026, 21:04

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

Διεθνή 3 Απρ 2026, 07:50
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν παρουσίασε τα αποτελέσματα των συνομιλιών Ιράν–ΗΠΑ και υπογράμμισε την πρόοδο προς μια διαρκή κατάπαυση του πυρός

22 Ιούν 2026, 12:52
Διεθνή

Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια

22 Ιούν 2026, 11:51
Διεθνή

ΗΠΑ-Ιράν: 0-1 στη Γενεύη | Aνακοινώθηκε μερική αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τον Λίβανο

Αποκαλύφτηκε πλήρως ότι το Ισραήλ είναι μια απλή μαριονέτα των Αμερικανών

22 Ιούν 2026, 10:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούνη

22 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

«Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο

21 Ιούν 2026, 19:43
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούνη

Ημέρα σκαραβαίου.

Ημέρα των στρουμφ.

Κονγκό: Ημέρα στρατού.

Ελ Σαλβαδόρ: Ημέρα δασκάλων.

1882: Ιδρύεται το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

1929: Επεισόδια μεταξύ εργατών και χωροφυλακής έξω από το ιταλικό εργοστάσιο (Θεσσαλονίκη).

1943: Ρατσιστικές εξεγέρσεις σημειώνονται στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) 29 νεκροί.

1998: Βόμβα σε υποκατάστημα της «Alpha bank» στην οδό Αχαρνών (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    17Ν
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Εφετείο 17Ν
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    ΕΛΑ
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Ποιοι είμαστε
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Επικοινωνία
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Όροι χρήσης
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Ποιοι είμαστε
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Επικοινωνία
  • Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Τι Ταμτάκος τι Κοντοπυράκης;

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo