Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο
  • ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους
  • Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη
  • H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη
  • Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)
  • «Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ο Ρότζερ, ο Εμανουέλ, η Ούρσουλα και o αναρριχητής του Σέφιλντ…
Διεθνή

Ο Ρότζερ, ο Εμανουέλ, η Ούρσουλα και o αναρριχητής του Σέφιλντ…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Οκτ 2023, 12:17

Το αντίθετο θα ήταν είδηση. Δηλαδή, να μην εκφράσει ο σπουδαίος Ρότζερ Γουότερς την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για λευτεριά και ανεξαρτησία. Στη συναυλία του στο Λονδίνο, στις 8 Οκτώβρη, μια μέρα μετά την εξαπόλυση της «Καταιγίδας της Ερήμου» από την Παλαιστινιακή Αντίσταση, ο Γουότερς βάδισε στη σκηνή, προτού αρχίσει η παράσταση, κρατώντας την παλαιστινιακή σημαία.

Κάποιοι άρχισαν να τον βρίζουν και να φεύγουν, προτού ακουστεί ούτε ένα κομμάτι από το Τhe Dark Sise of the Moon Reduct, που πλήρωσαν για να παρακολουθήσουν. Ο 80χρονος Ρότζερ τους «αποχαιρέτισε» με ένα μεγαλοπρεπέστατο «fuck off», που το επανέλαβε κάμποσες φορές ζητώντας τους να φύγουν γρήγορα για ν’ αρχίσει η παράσταση.

Λεπτομέρεια: Το facebook λογόκρινε τη φωτογραφία του Γουότερς με την παλαιστινιακή σημαία, απαγορεύοντας την ανάρτησή της. Ουδεμία έκπληξη και επ’ αυτού.

Στην άλλη όχθη της Μάγχης, στη Γαλλία του Διαφωτισμού και της Κομμούνας, η κυβέρνηση του τραπεζίτη Εμανουέλ Μακρόν «ανησυχεί» για τον «αντισημιτισμό». «Δεν θα δεχτούμε καμία μορφή αντισημιτισμού», δήλωσε η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν την Τρίτη, ενώ ο πρόεδρος Μακρόν είχε προγραμματίσει να συναντηθεί με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων την Πέμπτη και μετά να απευθυνθεί στο έθνος με διάγγελμα, για να καλέσει σε ενότητα και αποφυγή «εισαγωγής» στη Γαλλία της ισραηλινο-παλαιστινιακής διένεξης.

Τι σημαίνει αυτό; Να κατασταλούν οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και να μείνει μόνο η επίσημη φιλοσιωνιστική προπαγάνδα. Το απέδειξε ο υπουργός Καταστολής (τύποις Εσωτερικών) Ζεράλ Νταρμανέν, που καταρχάς ανακοίνωσε ότι θα απελαύνονται άμεσα οι μη γάλλοι πολίτες που θα προχωρούν σε αντισημιτικές πράξεις. «Εχω δώσει αυστηρές οδηγίες στους νομάρχες ότι οποιοσδήποτε συλληφθεί πρέπει φυσικά να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Για όσους δεν έχουν γαλλική υπηκοότητα και ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, να ανακαλείται αμέσως η άδεια παραμονής τους στη χώρα», δήλωσε ο Νταρμανέν που έχει ζηλώσει τη δόξα του Σαρκοζί και θέλει να γίνει διάδοχος του Μακρόν στην προεδρία της Δημοκρατίας προωθώντας το δόγμα «νόμος και τάξη».

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποιους νεοναζιστές που ζωγραφίζουν σβάστικες, όπως ισχυρίστηκε ο Νταρμανέν, πιστός στους κανόνες του γκεμπελισμού, αλλά για τους αλληλέγγυους στην παλαιστινιακή υπόθεση. Απόδειξη; Το επόμενο βήμα του Νταρμανέν ήταν να απαγορεύσει όλες τις διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, που ήταν προγραμματισμένες για χθες, «επειδή είναι πιθανό αυτές να προκαλέσουν διατάραξη της δημόσιας τάξης». Ο ίδιος ο Νταρμανέν απείλησε με συλλήψεις όσων θα συμμετείχαν σε «φιλο-παλαιστινιακή διαδήλωση».

Χιλιάδες κάτοικοι της Γαλλίας, Γάλλοι και αλλοδαποί, αψήφησαν την απαγόρευση και τις απειλές του Νταρμανέν και διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του.

Στο Παρίσι, παρά την περικύκλωση από χιλιάδες μπάτσους και τα CRS (τα διαβόητα γαλλικά ΜΑΤ), περισσότεροι από 4.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία της Δημοκρατίας σε μια γεμάτη αγωνιστικό πάθος συγκέντρωση.

https://www.youtube.com/watch?v=bYW4Pb2aYgY&t=2s

Περισσότερες φωτογραφίες από τη διαδήλωση στη Republique ΕΔΩ.

Διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες γαλλικές πόλεις. Φωτογραφικό υλικό και πολλά βίντεο από διαδηλώσεις υπέρ του παλαιστινιακού λαού σε όλο τον κόσμο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Βορειοανατολικά του Παρισιού, στις Βρυξέλλες, η περιβόητη Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αποφάσισε να τα βάλει με τον αμερικανό καπιταλιστή Ιλον Μασκ, ιδιοκτήτη του Χ (πρώην Twitter), επειδή επιτρέπει να δημοσιεύονται στην πλατφόρμα του φιλο-παλαιστινιακές αναρτήσεις, οι οποίες, φυσικά, συνιστούν «διάδοση τρομοκρατικού και βίαιου περιεχομένου και ρητορικής μίσους». Διαβάστε το προκλητικό Δελτίο Τύπου που έφτασε πριν από δυο ώρες στην εφημερίδα μας:

Δελτίο Τύπου

Η Επιτροπή αποστέλλει στην πλατφόρμα Χ αίτημα παροχής πληροφοριών βάσει του νόμου για τις ψηφιακές υπηρεσίες

 Αθήνα, 13/10/2023

 Σήμερα, οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απέστειλαν στην πλατφόρμα Χ επίσημο αίτημα παροχής πληροφοριών στο πλαίσιο της πράξης για τις ψηφιακές υπηρεσίες. Το αίτημα απεστάλη κατόπιν ενδείξεων που έλαβαν οι υπηρεσίες της Επιτροπής για εικαζόμενη διάδοση παράνομου περιεχομένου και παραπληροφόρησης, ιδίως διάδοση τρομοκρατικού και βίαιου περιεχομένου και ρητορικής μίσους. Το αίτημα αφορά τη συμμόρφωση και με άλλες διατάξεις της πράξης για τις ψηφιακές υπηρεσίες.

 Μετά τον χαρακτηρισμό της ως «πολύ μεγάλης επιγραμμικής πλατφόρμας», η X υποχρεούται να συμμορφώνεται με όλες τις διατάξεις που εισήχθησαν με την πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες από τα τέλη Αυγούστου 2023, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης και του μετριασμού κινδύνων που σχετίζονται με τη διάδοση παράνομου περιεχομένου, με την παραπληροφόρηση, την έμφυλη βία και τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην άσκηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων του παιδιού, της δημόσιας ασφάλειας και της ψυχικής ευεξίας.

 Εν προκειμένω, οι υπηρεσίες της Επιτροπής διερευνούν τη συμμόρφωση της Χ με τις διατάξεις της πράξης για τις ψηφιακές υπηρεσίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις πολιτικές και τις πρακτικές της για τις ειδοποιήσεις παράνομου περιεχομένου, τον χειρισμό των καταγγελιών, την εκτίμηση κινδύνου και τα μέτρα για τον μετριασμό των εντοπισθέντων κινδύνων. Οι υπηρεσίες της Επιτροπής είναι εξουσιοδοτημένες να ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες από την Χ για να επαληθεύσουν την ορθή εφαρμογή του νόμου. 

 Το σχετικό δελτίο Τύπου είναι διαθέσιμο εδώ.

Θα κλείσουμε με τον… αναρριχητή του Σέφιλντ (Βόρεια Αγγλία). Οταν η διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό έφτασε μπροστά από το δημαρχείο της πόλης, στον τρούλο του οποίου κυμάτιζε η σημαία της σιωνιστικής οντότητας, ένας διαδηλωτής (υπό την προστασία της διαδήλωσης που παρέμεινε στο χώρο) σκαρφάλωσε στον τρούλο, κατέβασε τη σημαία των σιωνιστών και ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης!

Στην Αγγλία μια πορεία Αλληλεγγύης στην #Παλαιστινη έφτασε στο Δημαρχείο του Σέφιλντ, οι διαδηλωτές πέταξαν τη σημαία του #Ισραηλ, και ανέβασαν στη θέση της την Παλαιστινιακή υπό τις επευφημίες του κόσμου pic.twitter.com/9R0kMdFgBD

— Chris Avramidis (@chris_avramidis) October 11, 2023

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔίωξη απεργών εκπαιδευτικών: Προκαλεί η Εισαγγελία Ρεθύμνου
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Αττικής: Πακτωλός για εργολάβους

Σχετικά Αρθρα

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

Διεθνή 9 Φεβ 2026, 19:42

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

Διεθνή 8 Φεβ 2026, 11:36

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Καταστολή 8 Φεβ 2026, 10:42

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

Διεθνή 7 Φεβ 2026, 13:42

Κείμενο ξέχειλο από φιλο-σιωναζισμό διανεμήθηκε σε κύπριους μαθητές

Διεθνή 6 Φεβ 2026, 08:00

Προσπαθούν να «στρατολογήσουν» έλληνες επιστήμονες οι σιωναζιστές του Τελ Αβίβ

Πολιτική 5 Φεβ 2026, 14:27
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
Καταστολή

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

9 Φεβ 2026, 14:23
Κόντρες

Τελειωμένη περίπτωση

9 Φεβ 2026, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Φλεβάρη

9 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

8 Φεβ 2026, 13:49
Διεθνή

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

8 Φεβ 2026, 11:36
Καταστολή

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

8 Φεβ 2026, 11:18
Καταστολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

8 Φεβ 2026, 10:42
Πολιτισμός

Αντώνης Μαυρόπουλος: Τεχνητή Νοημοσύνη

8 Φεβ 2026, 09:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Φλεβάρη

8 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

7 Φεβ 2026, 13:42
Εργατικά

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

7 Φεβ 2026, 13:03
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

7 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Φλεβάρη

7 Φεβ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Πεπ Γουαρδιόλα: Μιλάω γιατί με πονάει

Κονιορτοποίησε το Νο Politica ο καταλανός προπονητής

6 Φεβ 2026, 20:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

Ημέρα γάμου.
Ημέρα προσευχής για τους πάσχοντες από αυτισμό.
Ιταλία: Εθνική ημέρα μνήμης των εξόριστων.
1898: Γεννιέται ο Μπέρτολτ Μπρεχτ.
1950: Αίρεται ο στρατιωτικός νόμος που είχε επιβληθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου.
1974: Απεργία άγγλων ανθρακωρύχων οδηγεί στην καθιέρωση εβδομάδας τριών εργάσιμων ημερών για τον κλάδο και σε πτώση της κυβέρνησης.
1981: Βόμβες στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Αρεως και στο φασιστικό βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις” στην Ιπποκράτους (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo