Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…
  • 14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα
  • Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν
  • Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη
  • Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης
  • Οι Βίκινγκ στην Αθήνα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Ο φόβος του τερματοφύλακα πριν απ’ το πέναλτι
Κόντρες

Ο φόβος του τερματοφύλακα πριν απ’ το πέναλτι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Μάι 2024, 11:06

Το παίζει άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά μέσα του τρέμει. Πώς αλλιώς εξηγείται το γεγονός ότι έσπευσε να βγάλει τον Τσίπρα σε πολιτική αποστρατεία; Εφτασε να διαπράξει τη μέγιστη πολιτική απρέπεια, δηλώνοντας πως ο ίδιος ο Τσίπρας του είπε ότι «δεν θα γυρίσει» και «δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία της Αριστεράς». Βγάζουν ποτέ στη δημοσιότητα ιδιωτικές συζητήσεις, αν υποθέσουμε ότι του είπε κάτι τέτοιο ο Τσίπρας; Κι αν υποθέσουμε ότι του to είπε, έχει καμιά σημασία; ‘Η θα δυσκολευτεί ο Τσίπρας να βρει δικαιολογία για την επάνοδό του, αν υπάρξει τέτοια δυνατότητα; Για να μην θυμηθούμε αυτό που συνέβη στις 24 Ιούλη του 2015, όταν στο γνωστό περίπτερο με τις φερ-φορζέ πολυθρόνες στον κήπο του προεδρικού μεγάρου ο Τσίπρας διαβεβαίωνε τον Μεϊμαράκη, τη Φώφη και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς ότι δεν προτίθεται να πάει σε εκλογές και σε λίγες μέρες προκήρυξε αιφνιδιαστικά πρόωρες εκλογές και τους έστειλε στον κουβά.

Ο Κασσελάκης φοβάται τον Τσίπρα περισσότερο απ’ όσο φοβάται ένας νεαρός τερματοφύλακας πριν από πέναλτι. Γι’ αυτό και ανοίγει μόνος του τέτοιο θέμα. Γι’ αυτό λέει ψέματα, ότι δήθεν μιλάει με τον Τσίπρα μία με δυο φορές την εβδομάδα, ξέροντας ότι ο Τσίπρας δε θα βγει να πει «σιγά μην μιλάω με τον φλώρο». Και γι’ αυτό βάζει τον Λιάγκα, έναν εκ των γελωτοποιών του, να… εξηγεί (ο Λιάγκας!) πώς έγιναν τα πράγματα. «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν άνοιξε τον δρόμο στον Στέφανο Κασσελάκη», αλλά «ήθελε να ξεφορτωθεί τους άλλους», ανέλυσε (!) ο Λιάγκας. Και συνέχισε: «Του φάνηκε εκείνη την ώρα διαφορετικός, πόνταρε επάνω του γιατί δεν γούσταρε την Αχτσιόγλου, τον Τσακαλώτο και όλους τους άλλους που του είχαν ανοίξει τον λάκκο. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν εκτιμά όσο όλοι νομίζουμε ο Τσίπρας τον Κασσελάκη. Του είναι ένα αναγκαίο κακό. Και μετά αυτό που έκανε ο Τσίπρας, που πήγε να τον ρίξει στο συνέδριο και τελικά κέρδισε ο Κασσελάκης, εκείνη τη μέρα έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης. Τη μέρα που τον αμφισβήτησε ο Τσίπρας, ο οποίος υποτίθεται ότι του είχε δώσει το δαχτυλίδι, στο συνέδριο βάζει τη Γεροβασίλη και τελικά γίνονται δημοσκοπήσεις μυστικές εκείνο το βράδυ και παίρνει 60%-65% ο Κασσελάκης και 30%-35% η Γεροβασίλη και από πίσω ο Τσίπρας- και τελικά δεν πάνε να διεκδικήσουν την ηγεσία – γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

Εσείς τι λέτε, αυτή είναι «ανάλυση» Λιάγκα ή «ανάλυση» Κασσελάκη;

Δεν είναι κατ’ ανάγκη ντουντούκα

Στον Κασσελάκη απάντησε ο Σπίρτζης, που δεν συμμετέχει στο «μορατόριουμ» Κασσελάκη-Τσιπραίων. Ο Σπίρτζης δεν είναι κατ’ ανάγκη ντουντούκα του Τσίπρα, αλλά μην μας πείτε ότι δεν «συνομιλεί» μαζί του ή με τον έμπιστο Μιχάλη Καλογήρου ή δεν πίνει φρέντο με τον κυρ-Αλέκο. «Για τον Τσίπρα μιλά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Κασσελάκης, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος, μιλά ο ίδιος», είπε το αυτονόητο ο Σπίρτζης, σε εμφάνισή του στο Κουροκάναλο. «Για να ορίσει κάποιος υπουργούς πρέπει να είναι πρωθυπουργός, άρα η αμετροέπεια πρέπει να έχει γραμμή». συνέχισε τα καρφιά.

Και το κορύφωσε: «Θεωρώ για τον Αλέξη Τσίπρα, και όχι μόνο για τον Αλέξη Τσίπρα, ότι υπάρχουν αποφάσεις που δεν τις λαμβάνει κάποιος πολιτικός γιατί το επιδιώκει, αλλά γιατί το επιτάσσουν το εθνικό συμφέρον, η προοδευτική παράταξη, το επιτάσσουν οι ανάγκες των καιρών». Κι αφού εξήγησε ότι «με αυτά που παρατηρώ δεν βλέπω δυστυχώς να έχουμε έναν βηματισμό ούτε εμείς ούτε κάποιο άλλο κόμμα του προοδευτικού χώρου», κατέληξε: «Αρα, επανέρχομαι στην πρότασή μου για σύγκλιση και σε αυτή την πορεία της σύγκλισης προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κληθεί από τα πράγματα να παίξει τον δικό του διακριτό ρόλο». Τι δεν κατάλαβες, Στέφανε;

Νerd

H γνώμη μας για τον Σπίρτζη και τους άλλους συριζαίους είναι γνωστή, αλλά αυτοί τουλάχιστον μιλούν πολιτικά. Δεν είναι σαν εκείνον τον ανεκδιήγητο προεδρικό ξάδερφο, που τοποθετήθηκε και σε θέση υποψήφιου ευρωβουλευτή, ο οποίος θέλοντας να υμνήσει τον ξάδερφο για τη βόλτα του στη Ραμάλα, δήλωσε πως «ακόμα και ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήθελε να το κάνει»! Κανονικό nerd, όπως χαρακτηρίζουν οι νεότεροι εκείνους που έχουν κάνει σπουδές αλλά είναι εντελώς απροσάρμοστοι κοινωνικά.

Δεν έχετε γκέι, παιδοβιαστές έχετε

«Εχουμε ήδη αρκετές κουνίστρες (frociaggine) σε ιερατικές σχολές», είπε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας σε κλειστή σύσκεψη με καρδινάλιους στη Ρώμη, για να εκφράσει τη διαφωνία του στο ότι δεδηλωμένα ομοφυλόφιλοι πρέπει να γίνονται δεκτοί στις ιερατικές σχολές. Η ρήση του ονειδιστικού στην ιταλική γλώσσα όρου διέρρευσε και ο πάπας ζήτησε συγγνώμη. Οχι απευθείας, αλλά διά εκπροσώπου. «Ο άγιος πατέρας δεν είχε ποτέ την πρόθεση να προσβάλει ή να εκφραστεί με ομοφοβικούς όρους και ζητεί συγγνώμη από όσους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από τη χρήση ενός όρου που αναφέρθηκε από άλλους», δήλωσε ο ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι.

Δεν ξέρουμε ποια είναι τα ποσοστά των ετεροφυλόφιλων και των ομοφυλόφιλων στο corpus της Καθολικής Εκκλησίας (και οι μεν και οι δε, άλλωστε, οφείλουν να κρατούν κρυφό τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, αφού παίρνουν «όρκο αγαμίας»), ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι αυτός ο πολυπλόκαμος διεθνής μηχανισμός είναι άντρο παιδοβιαστών. Αποδεδειγμένα, εδώ και χρόνια, και μέσα από επίσημες έρευνες αστικών θεσμών. Εχουν κακοποιηθεί ανελέητα από παπάδες, δεσποτάδες, καντηλανάφτες και λοιπό προσωπικό δεκάδες χιλιάδες παιδιά που κουβαλούν ακόμα τα τραύματά τους.

Για την εδρούλα του

Σημαία έκαναν τα νεοδημοκρατικά παπαγαλάκια την επιστολή παραίτησης από το κόμμα Βελόπουλου του πολιτευτή Εβρου Μαργαρίτη Κίρκου. Αναμενόμενο, όταν ο Κίρκος στολίζει τον Βελόπουλο με ό,τι του βρίσκεται πρόχειρο και καταλήγει: «Νιώθω πλέον με όλη μου την ψυχή ότι είσαι ΠΡΟΕΔΡΕ ένας… υπέροχος θεατρίνος, ένας πολιτικός απατεώνας, ένας πατριδοκάπηλος. ΠΡΟΕΔΡΕ, νιώθω πως ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην πολιτική ζωή του τόπου». Ο ίδιος βέβαια έναν πραγματικό λόγο διαμαρτυρίας έχει. Οπως λέει, ο ίδιος έπρεπε να εκλεγεί βουλευτής Εβρου, αλλά ο Βελόπουλος «φύτεψε» κάποιον στο ψηφοδέλτιο και οργάνωσε τη σταυροδοσία για να βγει ο «φυτευτός». Αν είχε βγει βουλευτής, ο Κίρκος θα εξυμνούσε το πατριωτικό και χριστιανικό μεγαλείο του τηλεπλασιέ.

Πού να ήθελε και να μαθευτεί

Διαβάσαμε στην Political ότι στην πρόσφατη επίσκεψη του Κούλη στο Αγρίνιο τον συνόδευσε και η Μαρέβα, που «θέλησε να μη μαθευτεί η παρουσία της, μιας και εκδήλωσε το ενδιαφέρον να επισκεφτεί μια πολύ ευαίσθητη δομή, όπως είναι αυτή του ξενώνα γυναικών που βρίσκεται εντός της πόλης. Η κυρία Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επισκέφτηκε με προσωπική της πρωτοβουλία (χωρίς να το γνωρίζει κανείς παρά μόνο ο δήμαρχος και η υπηρεσία) τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, όπου συζήτησε με γυναίκες που τις φροντίζει ο ξενώνας καθώς και με την ψυχολόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την αντιδήμαρχο Γεωργία Μπόκα ενημερώθηκε αναλυτικά από τους υπευθύνους της δομής, ενώ είχε συνάντηση με τις τέσσερις γυναίκες που σήμερα φιλοξενούνται σε αυτήν. Εξέφρασε ακόμη την επιθυμία να στηρίξει προσωπικά τέτοιου είδους δράσεις».

Δεν ήθελε να μαθευτεί, αλλά «μαθεύτηκαν» όλα με κάθε λεπτομέρεια. Τραβήχτηκαν και φωτογραφίες, μάλιστα, καθαρά προεκλογικού τύπου, οι οποίες διανεμήθηκαν. Από ποιον; Ελα μου ντε!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣφουγγοκωλάριος του εαυτού του
Επόμενο άρθρο Αθλιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις υπέρ των «μαϊμουδιάρηδων» της Φέτας

Σχετικά Αρθρα

Κουλοτούμπα

Κόντρες 18 Σεπ 2026, 14:04

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

Κόντρες 16 Σεπ 2026, 20:17

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

Κόντρες 11 Σεπ 2026, 14:40

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

Κόντρες 10 Σεπ 2026, 20:53

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

Κόντρες 9 Σεπ 2026, 14:54

Ναρκισσιστική διαταραχή

Κόντρες 8 Σεπ 2026, 19:21
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
Διεθνή

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

20 Σεπ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

20 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης

19 Σεπ 2026, 13:50
Πολιτισμός

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

19 Σεπ 2026, 11:22
Διεθνή

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

19 Σεπ 2026, 10:40
Διεθνή

Τι είναι το σουμούντ;

19 Σεπ 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

19 Σεπ 2026, 00:01
Υγεία

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

18 Σεπ 2026, 20:54
Αγροτικά

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

18 Σεπ 2026, 19:24
Κόντρες

Κουλοτούμπα

18 Σεπ 2026, 14:04
Πολιτισμός

Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία

18 Σεπ 2026, 10:18
Πολιτική

Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα

18 Σεπ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Σεπτέμβρη

18 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι αμερικανοί νοσηλευτές απαιτούν από τα νοσοκομεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με την Palantir

Λόγω του ρόλου της στη γενοκτονία στη Γάζα και στoν ICE

17 Σεπ 2026, 19:30
Διεθνή

Reuters: ΗΠΑ και Ανσαραλά πραγματοποίησαν μυστικές συνομιλίες στο Ομάν το Σαββατοκύριακο

17 Σεπ 2026, 19:21
Καταστολή

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

17 Σεπ 2026, 18:10
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης

17 Σεπ 2026, 12:48
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

Ημέρα εθελοντικού καθαρισμού των ακτών.

1586: Εκτελείται με απαγχονισμό ο άγγλος ποιητής Τσίντιοκ Τίκμπορν (που σχεδίαζε να σκοτώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ).

1792: Καταργείται η μοναρχία, ανακηρύσσεται η α’ γαλλική δημοκρατία, αφαιρείται από την Εκκλησία το δικαίωμα της έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων και θεσπίζεται το διαζύγιο.

1938: Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τσεχοσλοβακίας κηρύσσεται εκτός νόμου.

1946: Εξορίζονται ο αρχηγός του ΕΛΑΣ στρατηγός Στέφανος Σαράφης και 32 αξιωματικοί του ΕΑΜ.

1951: Οι Ελβετοί απορρίπτουν σε δημοψήφισμα την πρόταση να δοθεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

1973: Ανακαλύπτεται εκρηκτικός μηχανισμός σε πούλμαν της εταιρίας “Φανάκη” (Αθήνα).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo