Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 18 Γενάρη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Ο αγώνας έφερε αποτέλεσμα
Παιδεία

Ο αγώνας έφερε αποτέλεσμα

Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Οκτ 2022, 19:30

Ο πολύμορφος αγώνας των εστιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με αποκορύφωμα την συμβολική κατάληψη της Πρυτανείας, έφερε αποτέλεσμα. Το Πολυτεχνείο έκανε δεκτές τις δύο ενστάσεις φοιτητών που κινδύνευαν με έξωση από τη φοιτητική Εστία και δεσμεύτηκε ότι οι άλλες δύο ενστάσεις δεν θα μπουν στην κλήρωση και θα παραμείνουν στις Εστίες. Ετσι οι φοιτητές που κινδύνευαν να βρεθούν στο δρόμο δεν θα χάσουν τα δωμάτιά τους.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η συλλογική προσπάθεια, η αλληλεγγύη, ο επίμονος αγώνας, όπου κανείς δεν αφήνεται μόνος του και ανυπεράσπιστος απέναντι στην αυθαιρεσία και γενικότερα απέναντι στα αντιεκπαιδευτικά και αντιδραστικά μέτρα, φέρνει το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Μπορεί οι εστιακοί φοιτητές να ακύρωσαν τις εξώσεις, και αυτό ασφαλώς αποτελεί νίκη, όμως τίποτε δεν τελείωσε και δεν σταματάει εκεί. Απαιτούνται δυναμικοί αγώνες από όλο το φοιτητικό κίνημα, από την εργαζόμενη κοινωνία, της οποίας τα παιδιά σπουδάζουν, που να βάζουν στο στόχαστρο τα κριτήρια (κοινωνικά-οικονομικά και τελευταία και ακαδημαϊκά κριτήρια «αριστείας»), βάσει των οποίων γίνεται η κάλυψη των θέσεων στις ΦΕ, που να απαιτούν ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε αυτές και προπαντός να απαιτούν επιτέλους δωρεάν σίτιση και στέγαση για όλους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης 

Ο Σύλλογος Φοιτητών Εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης προσθέτει στην δεκάχρονη δράση του ακόμη ένα σύνολο κατακτήσεων, μέσα σε αυτές και την παραμονή συνάδελφών μας στα δωμάτιά τους!

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης τα προβλήματα ξεκίνησαν πολύ πριν την έναρξη του εξαμήνου.  Εκατοντάδες πρωτοετείς συμφοιτητές μας ήρθαν στα Χανιά από κάθε γωνιά της χώρας για να γνωρίσουν το μέρος που θα περάσουν τα φοιτητικά τους χρόνια και να αναζητήσουν σπίτι, αφού είναι γνωστό ότι οι πιθανότητες να γίνουν δεκτοί σε κάποιο από τα λιγοστά δωμάτια των εστιών – βάσει των απαράδεκτων κριτηρίων που υπάρχουν – είναι… απειροελάχιστες.

Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, η προθεσμία των αιτήσεων για σίτιση και στέγαση στους πρωτοετείς έληξε την πρώτη μέρα που ήρθαν στο Πολυτεχνείο, με αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να μην προλάβουν να τις συμπληρώσουν, αν αναλογιστεί κανείς ότι η γραφειοκρατία πίσω από τις αιτήσεις δεν είναι απλό πράγμα για κάποιον που το κάνει πρώτη φορά!

Εχουμε πραγματοποιήσει πολύμορφες δράσεις θίγοντας ζητήματα σίτισης και στέγασης τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και σε καθημερινή βάση μετά το άνοιγμα των σχολών. Κινητοποιήσεις στη πρυτανεία, στην αντιπεριφέρεια Χανίων, στον δήμο, συνεντεύξεις τύπου για να γνωστοποιηθούν τα προβλήματα και αιτήματα μας στην τοπική κοινωνία αλλά και συνολικότερα στην Ελλάδα, συμβολικό κλείσιμο ταμείων στη λέσχη σίτισης αλλά και ολοήμερο αποκλεισμό της πρυτανείας.

  • Συγκεκριμένα, έπειτα από το συμβολικό κλείσιμο των ταμείων της λέσχης και αφού σιτίστηκαν, δικαιούχοι και μη, φοιτητές δωρεάν, άμεσα λύθηκε το πρόβλημα των αιτήσεων για τους πρωτοετείς, εφόσον άνοιξαν πάλι οι δηλώσεις σίτισης για όλους τους κύκλους σπουδών
  • Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση του συλλόγου μας στην πρυτανεία μπροστά σε ένα αριθμό ενστάσεων που δεν έγιναν δεκτές, καταδικάζοντας ακόμη μία φορά τα απαράδεκτα κριτήρια – κόφτες που έχουν μπει. Σαν απαντήσεις δεχτήκαμε ότι δε πρέπει να δουλεύουμε γιατί αυξάνεται το ετήσιο εισόδημά μας, ότι έχουμε πρόβλημα, εφόσον δε μπορούμε να περάσουμε τον προαπαιτούμενο αριθμό μαθημάτων για να μείνουμε στις εστίες, ότι θα έπρεπε να λέμε και ευχαριστώ που έχουμε τη δυνατότητα και «φιλοξενούμαστε» στα δωμάτια μας και το καλοκαίρι, καθώς και ένα σωρό άλλες προσβολές, χωρίς να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις. Ετσι ακολούθησε την επόμενη μέρα συμβολικός αποκλεισμός της πρυτανείας θίγοντας για ακόμη μία φορά τα οικονομικά, ακαδημαϊκά και κριτήρια αριστείας. Μετά τη δράση αυτή έγιναν εν τέλει 2 ενστάσεις δεκτές και υπήρχε δέσμευση ότι οι άλλες 2 ενστάσεις δεν θα μπουν στη κλήρωση και θα παραμείνουν στις εστίες.

Το ατομικό πρόβλημα του κάθε συμφοιτητή μας γίνεται συνολική υπόθεση – δράση του συλλόγου μας!

Εγγραφόμαστε στον Σύλλογο Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης!

Οι φοιτητές έχουμε αποδείξει ότι μέσα από το συλλογικό αγώνα, οργανωμένα μέσα από τους συλλόγους μας, μπορούμε να διεκδικούμε με αποτέλεσμα και να έχουμε κατακτήσεις! Μπροστά σε όλη αυτή τη κατάσταση, ο φοιτητικός μας σύλλογος υψώνει τείχος προστασίας και αλληλεγγύης σε κάθε συμφοιτητή μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την στέγασή του, σε κάθε γείτονά μας που διώχνουν από το σπίτι του! Καλούμε κάθε φοιτητή που του ζητάνε να αφήσει το δωμάτιό του να έρθει σε επικοινωνία με τον Σύλλογο εστίας, να διεκδικήσουμε την παραμονή του!

Εκτύπωση 🖨
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο ιερό ξόανο μιας εγκληματικής πολιτικής

Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

Σχετικά Αρθρα

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

Παιδεία 13 Ιαν 2026, 21:28

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 13 Ιαν 2026, 20:34

Διαγραφές φοιτητών: Πώς ο Μητσοτάκης γεμίζει τη δεξαμενή πελατών των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Αυτό αποκαλύπτουν οι λίστες των διαγραφέντων φοιτητών

Παιδεία 11 Ιαν 2026, 10:05

Προκήρυξη νέας απεργίας-αποχής από την Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Προκλητική κατεπείγουσα δεύτερη αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου κατά της ΟΔΠΤΕ

Παιδεία 8 Ιαν 2026, 14:57

Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών σφίγγει ακόμη πιο πολύ τη θηλιά στο λαιμό του δημόσιου σχολείου

Μέτρο συνδεδεμένο με την «αυτονομία» της σχολικής μονάδας και την αξιολόγηση

Παιδεία 7 Ιαν 2026, 20:28

Η κυβέρνηση της μέγιστης αναλγησίας διέγραψε 308.605 φοιτητές

Παιδεία 2 Ιαν 2026, 19:20
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

Τυνησία: Ημέρα επανάστασης (1956).

Ταϊλάνδη: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.

1947: Ναυάγιο «Χειμάρας», πνιγμός εβδομήντα πολιτικών κρατουμένων που ταξίδευαν δεμένοι.

1974: Βόμβες σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών στο κέντρο της Αθήνας (“Λαϊκές Απελευθερωτικές Ομάδες Σαμποτάζ”).

1989: Πυροβολείται και τραυματίζεται στα πόδια ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Ταρασουλέας (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Εφετείο 17Ν

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • ΕΛΑ

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Επικοινωνία

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Όροι χρήσης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Ποιοι είμαστε

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Επικοινωνία

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Όροι χρήσης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ακυρώθηκαν οι εξώσεις φοιτητών από την φοιτητική εστία Πολυτεχνείου Κρήτης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo