Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη
  • Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις
  • Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας
  • ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου
  • Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του
  • Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Λαϊκό Μέτωπο: Φόρος τιμής στον Μαρουάν Ισα
Διεθνή

Λαϊκό Μέτωπο: Φόρος τιμής στον Μαρουάν Ισα

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Φεβ 2025, 08:28

Σε μια κίνηση ύψιστου πολιτικού συμβολισμού, αντιπροσωπεία του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και του στρατιωτικού του βραχίονα επισκέφτηκε το σπίτι πένθους του μάρτυρα ηγέτη Μαρουάν Ίσα (Αμπού Μπαράα), Αναπληρωτή Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ και μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς.

Μαχητές των Ταξιαρχιών του Μάρτυρα Αμπου Αλί Μουσταφά, φέροντας τον οπλισμό τους, συνόδευσαν εν πομπή τα στελέχη του ΛΜΑΠ στο σπίτι του Μαρουάν Ισα στον Προσφυγικό Καταυλισμό Αλ-Μπουρέιζ, όπου τους περίμεναν μέλη της οικογένειας του μάρτυρα ηγέτη και στελέχη της Χαμάς και των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, που δέχτηκαν τα συλλυπητήριά τους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/LMAP_Marwan_Isa.mp4

Ανακοίνωση του ΛΜΑΠ

Σε ένδειξη της βαθιάς ενότητας, της εθνικής και αντιστασιακής στάσης, καθώς και της πίστης στο δρόμο των μαρτύρων, αντιπροσωπεία του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης στην Κεντρική Επαρχία και των Ταξιαρχιών του Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά επισκέφτηκε απόψε το σπίτι πένθους του μάρτυρα και εθνικού ηγέτη Μαρουάν Ίσα (Αμπού Μπαράα), αναπληρωτή αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ-Κασάμ.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του μάρτυρα, στους συγγενείς του και στο Κίνημα Χαμάς, επισημαίνοντας ότι η απώλεια του Μαρουάν Ίσα αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την παλαιστινιακή υπόθεση και την Αντίσταση συνολικά.

Η αντιπροσωπεία εξήρε τις θυσίες του μάρτυρα ηγέτη, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό του ρόλο στην ενίσχυση της Αντίστασης, τη σταθερή του αφοσίωση στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και τη συμμετοχή του σε όλες τις μάχες κατά της Κατοχής τα τελευταία χρόνια.

Ένας από τους μαχητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη δήλωσε:
“Ο μάρτυρας Μαρουάν Ίσα ήταν σύμβολο αντοχής και θυσίας για την πατρίδα, βασικός παράγοντας στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων της Παλαιστινιακής Αντίστασης και διατήρησε εξαιρετικές σχέσεις με όλες τις αντιστασιακές οργανώσεις, ιδίως με το Μέτωπο”.

Και κατέληξε: “Η αγωνιστική του πορεία θα παραμείνει πηγή έμπνευσης για εμάς, προκειμένου να συνεχίσουμε τον δρόμο του αγώνα και της αντίστασης”.

#Στρατιωτικά_Μέσα_Ενημέρωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Το Αλ-Μπουρέιζ κήδεψε με τιμές τον αντιστασιακό ηγέτη Μαρουάν Ισα

Ο Σαράφ και ο Γιαμάν, τα παιδιά του μάρτυρα διοικητή Μαρουάν Ίσα, κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα τους. «Αυτό το λιονταράκι είναι από εκείνο το λιοντάρι».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/paidia_Marwan-Issa.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΛΜΑΠ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΑΜΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 11 Φλεβάρη

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

Επόμενο άρθρο «Η μόνη σας λύση είναι να χρησιμοποιήσετε την ατομική βόμβα, γιατί αυτή είναι η ηθική της Δύσης»

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

Σχετικά Αρθρα

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

Διεθνή 24 Δεκ 2025, 18:31

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

Διεθνή 24 Δεκ 2025, 11:50

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

Διεθνή 23 Δεκ 2025, 12:06

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 22 Δεκ 2025, 19:56

Η σιωπηλή κατάρρευση των φραγμών κατά της ομαλοποίησης

Διεθνή 20 Δεκ 2025, 09:13

Ο Τραμπ, ο Πούτιν και τα… γουρουνάκια της Ευρώπης

Διεθνή 19 Δεκ 2025, 20:37
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

25 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

24 Δεκ 2025, 18:31
Παιδεία

Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας

Για την 16χρονη που τραυμάτισε συμμαθήτριά της

24 Δεκ 2025, 18:04
Εργατικά

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

24 Δεκ 2025, 11:58
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

24 Δεκ 2025, 11:50
Καταστολή

Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο

24 Δεκ 2025, 07:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Δεκέμβρη

24 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Τα κάλαντα της αμερικανοδουλείας

23 Δεκ 2025, 20:42
Οικονομία

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

23 Δεκ 2025, 19:55
Διεθνή

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

23 Δεκ 2025, 12:06
Καταστολή

Πετάνε στο δρόμο τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

23 Δεκ 2025, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Δεκέμβρη

23 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Δεκ 2025, 19:56
Καταστολή

Δικαίωση για οικογένεια σύριων προσφύγων: αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του Frontex

22 Δεκ 2025, 18:16
Εργατικά

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

22 Δεκ 2025, 12:03
Πολιτική

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

22 Δεκ 2025, 10:33
Πολιτική

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

22 Δεκ 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Δεκέμβρη

22 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

«Ξεχασιάρηδες» οι Λάτσηδες

21 Δεκ 2025, 08:19
Εργατικά

Νόμιμη η απεργία-αποχή των διοικητικών των ΑΕΙ από τις διαγραφές φοιτητών – Αυτή είναι η απόφαση-κόλαφος στα μούτρα του Μητσοτάκη

21 Δεκ 2025, 05:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

1934: Βόμβα στο υπουργείο Στρατιωτικών με στόχο τον Γεώργιο Κονδύλη.

1936: Βέλγοι επίσκοποι καταδικάζουν τον φασισμό και τον κομμουνισμό.

1936: Ιδρύεται Οικονομική Αστυνομία στην Ελλάδα για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίωξη του λαθρεμπορίου.

1952: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1967: Βόμβα στην Κυψέλη.

1978: Το Βιετνάμ εισβάλλει στην Καμπότζη.

1991: Παραιτείται από την ηγεσία της ΕΣΣΔ ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ευ. Βενιζέλος: Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό τόνο, έχω επιδείξει εγώ ποτέ κάποια πολιτική φιλοδοξία; Γιατί μόνο βάρη έχω αναλάβει στην πολιτική μου διαδρομή. (…) Δεν νομίζω ότι επιδίωξα ποτέ κάποιο αξίωμα το οποίο θα είναι χαριστικό ή εύκολο, ανέλαβα ευθύνες και νομίζω ότι ο καθένας θα κριθεί στο τέλος, στον απολογισμό της ζωής του με βάση αυτά τα οποία ξεπερνούν τη συγκυρία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δεν είστε πολιτικός πια;

Ευ. Βενιζέλος: Προφανώς είμαι πολιτικός. (…)

Ευ. Βενιζέλος: Η αυτοδυναμία πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην Ελλάδα. (…)

Χρ. Κούτρας: Όχι. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν κληθεί, θα πει, είμαι εδώ;

Ευ. Βενιζέλος: Από ποιους να κληθεί;

Χρ. Κούτρας: Από τα κόμματα τα οποία μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μία συνεργασία.

Ευ. Βενιζέλος: Τα κόμματα εάν θεωρήσουν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα πρόσωπα, τα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν παριστάνω τώρα τον σεμνότυφο, θα κρίνουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι.

Χρ. Κούτρας: Εκείνη τη στιγμή.

Ευ. Βενιζέλος: Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη, εάν υπάρχουν συσχετισμοί, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία παρόμοια περίσταση. (…)

Χρ. Κούτρας: Αυτό βλέπετε ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας;

Ευ. Βενιζέλος: Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους καταρχάς διαφάνειας, για λόγους δημοκρατικής ας το πούμε αισθητικής, για λόγους συμμετοχής και συναντίληψης, για λόγους νομιμοποίησης και γιατί δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται συγκρουσιακά. (…)

Γ. Ντσούνος: Άρα με βάση το δικό σας σκεπτικό θα πάμε σε συνεργασία. Συνεργασία ποιων; Αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία;

Ευ. Βενιζέλος: Θα το κρίνουν τα κόμματα, εγώ δεν είμαι εδώ ούτε κανείς που έχει διατελέσει πολιτικός πρώτης γραμμής είμαστε εδώ για να πούμε στα κόμματα τι θα κάνουν. (…) Τα κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς παρακολουθούμε, εγώ προσωπικά παρακολουθώ με σεβασμό, απόλυτο σεβασμό το πώς εξελίσσεται η δημοκρατική διαδικασία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δηλώνετε όμως παρών να κληθείτε υπό προϋποθέσεις.

Ευ. Βενιζέλος: Είμαι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι όσο γίνεται ψηλότερα, (…) αλλά δεν μιλώ τώρα ως ΠΑΣΟΚ ή μόνο για το ΠΑΣΟΚ, μιλώ για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και με ενδιαφέρει να λειτουργεί το δημοκρατικό τόξο, το συνταγματικό τόξο.

(Θέλει η που@@@α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο Βενιζέλος βγήκε σε κανάλι για να πει ότι προσφέρεται για πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης, υπό οποιαδήποτε σύνθεση. Δεν κάνει τον κλασικό διαχωρισμό «πρόοδος-συντήρηση», αλλά το διαχωρισμό «εντός – εκτός συνταγματικού τόξου». Με όλους, πλην νεοναζιστών, φτάνει να τον κάνουν πρωθυπουργό. Μιλάμε για υπερ-μπαλαντέρ. Χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητη ρητορική του δεινότητα με τρόπο που να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προσδοκίες του. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που απομένει για να ικανοποιήσει τον άκρατο ναρκισσισμό του είναι να γίνει πρωθυπουργός μιας -ακόμα και βραχύβιας- συμμαχικής κυβέρνησης. Στα 70 του έστω. Θα το πετύχει; Συνήθως δεν πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Εχασε πανηγυρικά από τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ο ίδιος προκάλεσε. Μετά έγινε μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρώτα με τον Παπαδήμο, μετά τον Σαμαρά, έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο για να το δει να εξαερώνεται επί προεδρίας του και μετά είδε τη Φώφη να ψηλοανεβάζει το ποσοστό του. Πρόκειται για μόνιμο λούζερ, με τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ώστε να θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός… του χρωστάει. Από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός συμμαχικής κυβέρνησης, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο πολιτικό προσκήνιο, επιτιθέμενος με το δικό του στιλ κατά του Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας τους Σαμαρά-Καραμανλή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Εφετείο 17Ν

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • ΕΛΑ

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • Επικοινωνία

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • Όροι χρήσης

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • Ποιοι είμαστε

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • Επικοινωνία

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

  • Όροι χρήσης

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

    Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ενωμένη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo