Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 28 Οκτώβρη
  • H απόσυρση ενός… εθελοντή
  • Ποιος Μητσοτάκης; ο Αβραμόπουλος!
  • Σε οριακή κατάσταση η η Μαιευτική–Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας λόγω έλλειψης προσωπικού
  • Εστιακοί φοιτητές Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων: Κερδοσκοπούν πάνω στις ζωές μας
  • Η σιωνιστική οντότητα έχασε σε Βραζιλία και Σερβία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Τελειώστε το τώρα, προτού τελειώσει η ζωή του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα
Καταστολή

Τελειώστε το τώρα, προτού τελειώσει η ζωή του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Μαρ 2021, 22:18

Γράψαμε χθες αναλυτικά για τη μετατροπή της ΚΕΜ (Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών) σε προσωπικό φέουδο της Σοφίας Νικολάου (με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προ Πο, Χρυσοχοΐδη-Οικονόμου, και του Μητσοτάκη και των επιτελών του). Εκτός από τον εαυτό της, που είναι ex officio πρόεδρος της ΚΕΜ, διόρισε και τον κουμπάρο και δικηγορικό της συνεργάτη (παρακάμπτοντας δύο πανεπιστημιακούς), ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει ex officio ο εισαγγελέας-επόπτης των Φυλακών Κορυδαλλού (σήμερα η αντεισαγγελέας Εφετών Αικατερίνη Μπαρτζάκλη).

Πολλές φορές, όμως, η Νικολάου παρακάμπτει ακόμα και την ΚΕΜ και παίρνει προσωπικές αποφάσεις, τις οποίες καλείται εκ των υστέρων να επικυρώσει η ΚΕΜ.

Ετσι έγινε και στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα. Η ΚΕΜ αποφάσισε στις 21 Δεκέμβρη την επαναμεταγωγή του στον Κορυδαλλό, βάσει του φωτογραφικού νόμου 4760/2020. Την ίδια μέρα, η Νικολάου έβγαλε προσωπική απόφαση, με την οποία διέταξε τη μεταγωγή Κουφοντίνα στον Δομοκό, επικαλούμενη την πανδημία του κοροναϊού. Το γράφουμε για μια ακόμη φορά: αφού και οι δύο αποφάσεις βγήκαν την ίδια μέρα, γιατί δεν πέρασε και τη δεύτερη απόφαση από την ΚΕΜ; Προφανώς δεν ήθελε να ρισκάρει μειοψηφία. Πολλές μέρες αργότερα, ισχυρίστηκε ότι η προσωπική της απόφαση εγκρίθηκε από την ΚΕΜ στις 4 Γενάρη (δηλαδή μετά από δύο εβδομάδες!), ποτέ όμως δεν απάντησε γιατί πήρε προσωπική απόφαση για τον Δομοκό, χωρίς να την περάσει από την ΚΕΜ, μολονότι και οι δύο αποφάσεις πάρθηκαν την ίδια μέρα;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νικολάου συμπεριφέρεται απέναντι σε κρατούμενους λες και είναι διοικήτρια στρατοπέδου συγκέντρωσης, όπου δεν ισχύει κανένας νόμος. Τα ίδια είχε κάνει πριν από 11 μήνες.

Συγκεκριμένα, στις 16 Απρίλη του 2020, η Νικολάου, παρακάμπτοντας την ΚΕΜ, αποφάσισε τη μεταγωγή τριών κρατούμενων από τον Κορυδαλλό σε άλλες φυλακές, «κατόπιν αξιόπιστων πληροφοριών για λόγους δημόσιας τάξης, ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας του Καταστήματος»!

Στην προσωπική της απόφαση έδωσε κατεπείγοντα χαρακτήρα, επικαλούμενη και πάλι «λόγους δημόσιας τάξης, ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας του Καταστήματος». Με ύφος ανώτερου στρατιωτικού διοικητή σημείωσε: «Ο κ. Εισαγγελέας Πλημ/κών προς τον οποίο ανακοινώνεται η απόφαση αυτή παρακαλείται για την άμεση εκτέλεσή της». Και από κάτω: «Η απόφαση αυτή να τεθεί υπόψη της ΚΕΜ για έγκριση»!

Στην προκλητική αυτή προσωπική απόφαση της Νικολάου δε γινόταν καμιά αναφορά σε τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα ή αδικήματα των κρατούμενων, αλλά επίκληση «αξιόπιστων πληροφοριών», χωρίς να αναφέρεται το περιεχόμενο των πληροφοριών και η πηγή προέλευσής τους, για να μπορούν οι κρατούμενοι να αντικρούσουν την απόφαση με όποια νομικά μέσα έχουν στη διάθεσή τους.

Ούτε υπήρχε καμιά δικαιολόγηση του κατεπείγοντος, που υποτίθεται ότι επέβαλε την κατ’ εξαίρεση λήψη προσωπικής απόφασης από τη Νικολάου, αντί για απόφαση από την ΚΕΜ, που είναι το αρμόδιο όργανο για τις μεταγωγές.

Γι’ αυτό το καφκικό σκηνικό που αντιμετώπισαν οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι γράψαμε αναλυτικά στις 28 Απρίλη του 2020. Οι κρατούμενοι τιμωρήθηκαν με εκδικητική μεταγωγή, επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τον τεράστιο συνωστισμό στις φυλακές και ζήτησαν τη λήψη μέτρων υγιεινής, ασφάλειας και αποσυμφόρησης των φυλακών σε συνθήκες πανδημίας. Θεωρήθηκε ότι «έβγαλαν γλώσσα» στην… αυτοκράτειρα Σοφία, όταν αυτή επισκέφτηκε τον Κορυδαλλό.

Τουλάχιστον ένας από τους τρεις κρατούμενους, με απεργία πείνας και δίψας, κατάφερε να πετύχει την επαναμεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Με το δίκαιο του αιτήματός του συμπαρατάχθηκε ένα ευρύ κίνημα αλληλεγγύης, στο οποίο συμμετείχαν και πολλοί «επώνυμοι». Την απόφαση επαναμεταγωγής του κρατούμενου στον Κορυδαλλό δεν καταφέραμε να τη βρούμε, όμως το γεγονός είναι ότι η Νικολάου βρήκε έναν εύσχημο τρόπο για να υποχωρήσει (προφανώς πήρε διαταγή από τους πολιτικούς της προϊστάμενους).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Νικολάου πήρε μια εκδικητική απόφαση με καθαρά προσωπικά κίνητρα (η ίδια αφήνει να εννοηθεί ότι της αρέσει να την αποκαλούν… Θάτσερ). Στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, όμως, η εκδικητική απόφαση έχει πολιτικό χαρακτήρα. Η Νικολάου είναι απλώς το εκτελεστικό όργανο.

Ο τρόπος δράσης, βέβαια, και στις δύο περιπτώσεις είναι πανομοιότυπος: προσωπικές αποφάσεις της Νικολάου, με προκλητικά αόριστη επιχειρηματολογία, η οποία μάλιστα στην περίπτωση του Δ. Κουφοντίνα μοιάζει με κινούμενη άμμο. Πρώτα επικαλείται τον κοροναϊό. Μετά επικαλείται ότι ο Κορυδαλλός είναι μόνο φυλακή υποδίκων. Μετά λέει «ας κάνει ο Κουφοντίνας μια αίτηση στην ΚΕΜ», εν γνώσει της ότι λέει ψέματα, γιατί ο Κουφοντίνας είχε υποβάλει αίτηση 11 μέρες προτού ξεκινήσει απεργία πείνας. Μετά λέει «πηγαίνετε στα δικαστήρια», εν γνώσει της ότι τα δικαστήρια θα απορρίψουν κάθε προσφυγή λόγω απαραδέκτου, επειδή δεν πληρούνται οι τυπικές προϋποθέσεις του νόμου (να υπάρχουν δυο απορρίψεις από την ΚΕΜ).

Το μόνο που δεν κάνει η Νικολάου είναι να συγκαλέσει την ΚΕΜ για να συζητήσει την αίτηση που έχει υποβάλει ο Κουφοντίνας από τις 28 Δεκέμβρη (πριν από 70 μέρες!) και επανυπέβαλε η συνήγορός του στις 28 Φλεβάρη. Η Νικολάου παραδέχεται (με έγγραφό της στις 3 Μάρτη) ότι εκκρεμεί αίτηση Κουφοντίνα στην ΚΕΜ και την ίδια στιγμή δηλώνει προκλητικά ότι… κάποια στιγμή θα συγκληθεί η ΚΕΜ. Την ίδια στιγμή που ο Κουφοντίνας σβήνει!

Γι’ αυτό πρέπει να ακουστεί μυριόστομη η κραυγή: Τέρμα πια στην κοροϊδία. Τελειώστε το τώρα, προτού τελειώσει η ζωή του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα! Εκτός αν τον θέλετε νεκρό.

Για το τελευταίο αξίζει να επαναλάβουμε τη σημερινή δήλωση του καθηγητή του Columbia και μέλους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Χρίστου Παπαδημητρίου: «Παρακολουθώ με τρόμο και ντροπή την Ελλάδα, 200 χρόνια μετά το 1821, να πορεύεται για τον πρώτο θάνατο απεργού πείνας στην Ευρώπη τα τελευταία σαράντα χρόνια, λόγω εκδικητικής μεταχείρισης από το κράτος».

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΧρ. Παπαδημητρίου: Τρόμος και ντροπή για την εκδικητική μεταχείριση που σπρώχνει απεργό πείνας σε θάνατο
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 9 Μάρτη

Σχετικά Αρθρα

Η ΕΕ εξάγει τις απελάσεις της στη Ρουάντα – Με ελληνική συμμετοχή

Καταστολή 26 Οκτ 2026, 18:27

Επνιξαν 12 ακόμα πρόσφυγες στο Αιγαίο

Καταστολή 20 Οκτ 2026, 19:40

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

Καταστολή 14 Οκτ 2026, 11:44

Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα

Στις 29 Οκτώβρη ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό

Καταστολή 13 Οκτ 2026, 10:46

Δημητράς – Ολσεν: Η δίκη αναβλήθηκε, η ομηρία συνεχίζεται

Καταστολή 12 Οκτ 2026, 09:50

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

Εργατικά 9 Οκτ 2026, 15:03
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Οκτώβρη

28 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

H απόσυρση ενός… εθελοντή

27 Οκτ 2026, 21:46
Κόντρες

Ποιος Μητσοτάκης; ο Αβραμόπουλος!

27 Οκτ 2026, 21:15
Υγεία

Σε οριακή κατάσταση η η Μαιευτική–Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας λόγω έλλειψης προσωπικού

27 Οκτ 2026, 14:41
Παιδεία

Εστιακοί φοιτητές Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων: Κερδοσκοπούν πάνω στις ζωές μας

27 Οκτ 2026, 14:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα έχασε σε Βραζιλία και Σερβία

27 Οκτ 2026, 11:19
Εκδηλώσεις

Την Παρασκευή στην Κόντρα | Παλαιστίνη 36

Μια ταινία για την εξέγερση των Παλαιστίνιων το 1936-39

27 Οκτ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Οκτώβρη

27 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Να… τιμωρηθούν οι μπάτσοι που ενόχλησαν τα σιώνια

26 Οκτ 2026, 19:08
Παιδεία

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δεν επιτρέπει σε πρωτοετείς φοιτητές να πάρουν δωμάτιο στη Φοιτητική Εστία αν δεν καταθέσουν το «χαράτσι» των 200 ευρώ

26 Οκτ 2026, 18:35
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει τις απελάσεις της στη Ρουάντα – Με ελληνική συμμετοχή

26 Οκτ 2026, 18:27
Παιδεία

Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας: Κανένα παιδί χωρίς νοσηλευτική υποστήριξη στο σχολείο

26 Οκτ 2026, 14:43
Εργατικά

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!

Παραπέμπουν σε Πειθαρχικό όλο το σύλλογο διδασκόντων επειδή έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα!

26 Οκτ 2026, 14:33
Διεθνή

«Οι κατηγορίες κατά του Ιράν δείχνουν απόγνωση»

Ο Μπακαεΐ ξεφτιλίζει τον Ράμα και ξεγυμνώνει το σιωνιστικό καθεστώς

26 Οκτ 2026, 14:16
Διεθνή

Στην Τεχεράνη για συνομιλίες ανώτατοι αξιωματούχοι από τις χώρες του Συμφώνου της Μέκκας

26 Οκτ 2026, 14:03
Κόντρες

Οχι και λαμόγιο ο Κουλκουδίνας – έλεος πια με τον λαϊκισμό

26 Οκτ 2026, 13:23
Αθλητισμός

ΟΙΕΛΕ: Το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εκτεταμένη διαφθορά στο σχολικό αθλητισμό.

26 Οκτ 2026, 12:46
Αθλητισμός

Ετρεξε 162 χιλιόμετρα στα βουνά και τερμάτισε με την παλαιστινιακή σημαία

26 Οκτ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

26 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

25 Οκτ 2026, 13:06
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Οκτώβρη

Ημέρα δωρεάς οργάνων σώματος και μεταμοσχεύσεων.

Ημέρα κινουμένου σχεδίου.

Ελλάδα: Εθνική εορτή.

1935: Καθιερώνεται το οκτάωρο στην Ουγγαρία.

1940: Η φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι επιτίθεται στην Ελλάδα.

1969: Ανεύρεση εκρηκτικού μηχανισμού σε γιαπί στην οδό Σόλωνος.

1970: Βόμβα της οργάνωσης «Ελληνική Μαχητική Αντίσταση» σε φρεάτιο στην πλατεία Μητροπόλεως, ενώ αρχίζει η δοξολογία παρουσία του αντιβασιλέα Ζωιτάκη κι άλλων επισήμων.

1975: Θούριοι του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ από την ΕΡΤ κατά τη γιορτή του «όχι», διατάσσονται ανακρίσεις.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo