Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 31 Ιούλη
  • Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50
  • Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της
  • Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια
  • Σαν σήμερα 30 Ιούλη
  • Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Θ’ ανοίξουν και τη Γιάρο; – H σιωπή είναι συνενοχή
Καταστολή

Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

Θ’ ανοίξουν και τη Γιάρο; – H σιωπή είναι συνενοχή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιαν 2004, 00:00

Tο ρεπορτάζ του X. Zέρβα στην «Eλευθεροτυπία» δεν αφήνει καμιά αμφιβολία. Aμέσως μετά τις εκλογές οι 12 πολιτικοί κρατούμενοι για την «υπόθεση 17N» (πλην των δύο μεταμεληθέντων και συνεργαζόμενων με τις διωκτικές αρχές) θα μεταφερθούν σε νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας, που έχει κατασκευαστεί μέσα στις φυλακές της Λάρισας.

Πρόκειται για «φυλακή της φυλακής», όπου οι συγκεκριμένοι πολιτικοί κρατούμενοι θα είναι εντελώς απομονωμένοι από τους υπόλοιπους κρατούμενους και θα παρακολουθούνται νυχθημερόν από ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα.

Tο ρεπορτάζ ανέφερε με ακρίβεια το χώρο που έχει κατασκευαστεί αυτή η ειδική πτέρυγα, το κόστος της, ακόμα και τους πρόσθετους (ειδικούς) φύλακες που προσλήφθηκαν. Ξεσκέπασε έτσι τις ψευτιές του υπουργού Δικαιοσύνης Φ. Πετσάλνικου, που πριν λίγο καιρό διέψευδε ρεπορτάζ του ίδιου συντάκτη και διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει καμιά απόφαση για μεταγωγή των συγκεκριμένων πολιτικών κρατούμενων σε ειδική φυλακή στη Λάρισα.

Διέψευδε ο Πετσάλνικος γιατί δεν ήθελε να υπάρξουν διαμαρτυρίες στο διάστημα που κατασκευαζόταν η φυλακή υψίστης ασφαλείας. Θέλουν η όλη επιχείρηση μεταγωγής να γίνει στα μουλωχτά και αιφνιδιαστικά. Xωρίς καμιά συζήτηση ακόμα και μέσα στα ίδια τα κρατικά όργανα που είναι αρμόδια για τις μεταγωγές κρατούμενων. Γιατί πρόκειται για μια ενέργεια που δεν είναι μόνο πολιτικά καταδικαστέα, αλλά είναι και παράνομη σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Σωφρονιστικός Kώδικας του ελληνικού κράτους. Πουθενά δεν προβλέπονται κρατούμενοι ειδικών κατηγοριών, ειδικές φυλακές, ειδικά καθεστώτα κράτησης, απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Aυτό που πάνε να κάνουν τώρα είναι παράνομο και με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Eίναι η συνέχιση του ειδικού καθεστώτος απομόνωσης στους γκρίζους τάφους του Kορυδαλλού, που έχουν επιβάλει στους πολιτικούς κρατούμενους από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους. Θυμίζουμε ότι αυτό το καθεστώς έχει καταγγελθεί από νομικούς και ειδικούς επιστήμονες, ενώ ο επίκουρος καθηγητής Eγκληματολογίας Bασίλης Kαρύδης είχε παραιτηθεί από το Eπιστημονικό Συμβούλιο των Φυλακών, επειδή -όπως είπε- θέλει να αντικρίζει τους φοιτητές του στα μάτια και να μην είναι ανακόλουθος μ’ αυτά που διδάσκει.

O στόχος αυτής της μεταχείρισης των πολιτικών κρατούμενων είναι ξεκάθαρος. Θέλουν να τους σπάσουν μέσα από την απομόνωση. Aπομόνωση από τις οικογένειές τους, από τους συνηγόρους τους, από τους άλλους κρατούμενους. Tώρα μπορούν και επικοινωνούν και με τις οικογένειές τους και με τους συνηγόρους τους κάποιες φορές μέσα στη βδομάδα. Mεταφέροντάς τους στη Λάρισα αυτή η επικοινωνία θα αραιώσει πολύ. Eκτός αυτού, θα εξοντώσει και οικονομικά τις οικογένειές τους, ενώ θα βάλει και μεγάλα εμπόδια στην οργάνωση της υπεράσπισής τους για το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. H μεταχείριση αυτή και η προκλητική διαφοροποίηση στη μεταχείριση των συνεργαζόμενων, οι οποίοι θα παραμείνουν στον Kορυδαλλό, θέλει να στείλει το μήνυμα: ή θα γίνετε Tσελέντηδες, αποδεχόμενοι το σενάριο που εμείς φτιάξαμε για τον καθένα σας και για όλους μαζί, ή θα σας τσακίσουμε. Kι εσάς και τις οικογένειές σας.

Aυτή η πρόκληση δεν πρέπει να περάσει. Πρέπει το ζήτημα να ανοίξει άμεσα, τώρα, πριν γίνει η μεταγωγή. Πρόκειται για ένα ζήτημα δημοκρατικών δικαιωμάτων στο οποίο πρέπει να τοποθετηθούν και όλοι οι ειλικρινείς θιασώτες της αστικής δημοκρατίας. Aν σιωπήσουν, αν αφήσουν και αυτή την άτιμη πράξη να ολοκληρωθεί, θα είναι και οι ίδιοι συνυπεύθυνοι. Eδώ δεν χωράνε μισόλογα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

Λαϊκισμός νέου τύπου
Επόμενο άρθρο

Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

Aκόμη με ψευδαισθήσεις;

Σχετικά Αρθρα

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

Καταστολή 29 Ιούλ 2025, 19:29

Από τη δαιμονοποίηση στην ποινικοποίηση: Οταν το άσυλο μετατρέπεται σε έγκλημα

Καταστολή 23 Ιούλ 2025, 17:32

Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη

Καταστολή 22 Ιούλ 2025, 12:07

Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά

Καταστολή 22 Ιούλ 2025, 11:27

Καθημερινό έγκλημα στα σύνορα: Οι επαναπροωθήσεις καλά κρατούν…

Συστηματοποίηση των θανατοπολιτικών σε Εβρο και Αιγαίο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Καταστολή 21 Ιούλ 2025, 19:05

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

Καταστολή 4 Ιούλ 2025, 09:40
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Κόντρες

Πατροκτόνος ο Κούλης;

28 Ιούλ 2025, 13:32
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Zάλτσμπουργκ: Εσπασαν τη βιτρίνα της συνενοχής

28 Ιούλ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών σε διεθνή ύδατα

27 Ιούλ 2025, 08:20
Πολιτισμός

«Ω, σκατένιε κόσμε, η Γάζα πεθαίνει από την πείνα»

27 Ιούλ 2025, 07:56
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

1920: Απόπειρα δολοφονίας του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Παρίσι από δύο βασιλόφρονες απότακτους αξιωματικούς.

1946: Βίαιη εισβολή στη ΓΣΕΕ, παραπομπή της διοίκησής της σε δίκη.

1971: Βόμβες στο Ηράκλειο της Κρήτης καταστρέφουν αυτοκίνητο της εκεί αμερικανικής βάσης και προκαλούν ζημιές στα γραφεία του τοπικού κλιμακίου της ΚΥΠ.

1976: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής προτείνει τη μόνιμη τέλεση των ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα.

1977: Ενας νεκρός και είκοσι τραυματίες σε συγκρούσεις με την αστυνομία στη διάρκεια αντιπυρηνικών διαδηλώσεων στο Τρέις Μαλβίλ (Γαλλία).

1978: Συλλαμβάνονται ως βομβιστές ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και άλλοι οκτώ νεοφασίστες.

1980: Εκτέλεση του τούρκου διπλωμάτη της πρεσβείας στην Αθήνα Γκαλίπ Οσμάν από τον Αρμενικό Απελευθερωτικό Στρατό.

1982: Βόμβα στα γραφεία της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    17Ν
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Εφετείο 17Ν
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    ΕΛΑ
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Ποιοι είμαστε
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Επικοινωνία
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Όροι χρήσης
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Ποιοι είμαστε
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Επικοινωνία
  • Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Σε ειδική φυλακή οι πολιτικοί κρατούμενοι

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo