Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως
  • Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»
  • Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής
  • Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη
  • Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα
  • Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Θα έχουμε κι άλλα 36μηνα;
Καταστολή

30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

Θα έχουμε κι άλλα 36μηνα;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιούλ 2013, 00:00

Τον 28ο μήνα κράτησης διανύουν δύο ακόμη πολιτικοί κρατούμενοι και το ερώτημα είναι αν θα αποφασιστεί και γι’ αυτούς η κράτηση πέραν των 30 μηνών, όπως έγινε με τον Κώστα Σακκά και το μέλος της ΣΠΦ Γεράσιμο Τσάκαλο. Το ζήτημα που έθεσε με την απεργία πείνας που πραγματοποίησε ο Κ. Σακκάς, κερδίζοντας με το σπαθί του την αποφυλάκιση υπό όρους, εξακολουθεί να υφίσταται, όπως και άλλη φορά είχαμε την ευκαιρία να επισημάνουμε.

Τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ Ολγα Οικονομίδου και Γιώργος Πολύδωρος συνελήφθησαν στις 14 Μάρτη του 2011. Εχουν προφυλακιστεί με διαδοχικά βουλεύματα, που όμως αφορούν την ίδια υπόθεση (τη δράση της ΣΠΦ). Η παράγραφος 2 του  άρθρου 288 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που προβλέπει ότι «κατ’ εξαίρεση μπορεί να διαταχθεί νέα προσωρινή κράτηση για άλλη πράξη», η οποία (νέα  κράτηση) «δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα (1) έτος και δεν παρατείνεται», είναι αντισυνταγματική, γιατί μετά τη θέσπισή της αναθεωρήθηκε το Σύνταγμα το οποίο προβλέπει ότι σε καμιά περίπτωση η προφυλάκιση δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 18 μήνες. Παρά ταύτα, διατηρείται.

Στην περίπτωση των συγκεκριμένων πολιτικών κρατούμενων, όμως, δεν χρειάζεται να επικαλεστεί κανείς την αντισυνταγματικότητα του συγκεκριμένου άρθρου της Ποινικής Δικονομίας ή το ουσιαστικό γεγονός ότι εκδίδονται σε βάρος τους βουλεύματα που αφορούν την ίδια και όχι άλλη πράξη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κοντεύει ο καιρός που θα συμπληρωθεί και το ανώτατο όριο των διαδοχικών προφυλακίσεων που προβλέπει το αντισυνταγματικό υπόλειμμα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Στις 13 Σεπτέμβρη, η Ολγα Οικονομίδου και ο Γιώργος Πολύδωρος θα έχουν συμπληρώσει 30 μήνες προφυλάκισης (με δύο διαφορετικά βουλεύματα) και στις 14 Σεπτέμβρη πρέπει να αποφυλακιστούν, διότι με κανένα νόμο δεν επιτρέπεται παράταση της προφυλάκισής τους.

Το τρομοδικείο που δικάζει την τρίτη κατά σειρά υπόθεση της ΣΠΦ επιδεικνύει την ίδια αταραξία που επεδείκνυε και όταν πλησίαζε η συμπλήρωση του τριαντάμηνου για τους Γ. Τσάκαλο και Κ. Σακκά. Οπως ανακοίνωσε η πρόεδρός του, σκοπεύει να διακόψει για 20 μέρες μέσα στον Αύγουστο. Και βέβαια, μέχρι τις 14 Σεπτέμβρη αποκλείεται να τελειώσει (θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα δίμηνο ακόμη, με τους επιεικέστερους υπολογισμούς). Η αταραξία που δείχνει το τρομοδικείο μόνο μια εξήγηση μπορεί να έχει. Γνωρίζουν πως οι συνάδελφοί τους του Συμβουλίου θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμη δικαστικό πραξικόπημα, παρατείνοντας την προφυλάκιση των δύο μελών της ΣΠΦ μέχρι τους 36 μήνες, υπολογίζοντας πως στο μεταξύ θα έχει ολοκληρωθεί η δίκη, θα έχουν καταδικαστεί, οπότε δε θα υπάρχει ζήτημα χρόνου προφυλάκισης.
‘Η θα αποφασίσει νέα προφυλάκιση, με βάση την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην υπόθεση των δύο πρόσφατα συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη, την οποία έχουν απαγγείλει σε όλα τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ! Νέα προφυλάκιση η οποία επίσης θα είναι παράνομη και πραξικοπηματική.

Οπως έχουμε ξανατονίσει, όπως τονίσαμε και μετά την υπό όρους αποφυλάκιση του Κ. Σακκά, πρόκειται για ένα τεράστιο ζήτημα που ξεπερνά τους συγκεκριμένους πολιτικούς κρατούμενους που πρώτοι υφίστανται αυτή τη μεταχείριση. Εδώ δημιουργείται νομολογία, η οποία θα χρησιμοποιείται πλέον εναντίον όσων κρίνει ο κατασταλτικός μηχανισμός. Γι’ αυτό και πρέπει να «σηκώσουμε» το θέμα. Με την περίπτωση των Ολ. Οικονομίδου και Γ. Πολύδωρου θα κριθεί αν θα παγιωθεί αυτή η πρακτική του κατασταλτικού μηχανισμού ή αν θα υπάρξει ανάσχεσή της.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

Αρματα και νταούλια
Επόμενο άρθρο

30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

Νέο τσουνάμι για δέκα ΤΕΙ

Σχετικά Αρθρα

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

Καταστολή 2 Σεπ 2026, 07:15

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

Καταστολή 1 Σεπ 2026, 10:51

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

Καταστολή 17 Αυγ 2026, 07:49

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

Καταστολή 14 Αυγ 2026, 17:54

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

Καταστολή 12 Αυγ 2026, 09:42

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

Καταστολή 9 Αυγ 2026, 12:30
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

31 Αυγ 2026, 18:28
Πολιτική

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

31 Αυγ 2026, 18:21
Κόντρες

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

31 Αυγ 2026, 12:16
Διεθνή

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

31 Αυγ 2026, 09:40
Διεθνή

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

31 Αυγ 2026, 09:03
Διεθνή

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

31 Αυγ 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

31 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Χουδαΐφα αλ-Καχλούτ (Αμπού Ομπάιντα): in memoriam

30 Αυγ 2026, 20:13
Διεθνή

Τα ρετάλια του τσαβικού καθεστώτος παρέδωσαν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ

30 Αυγ 2026, 12:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

Βιετνάμ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1945).

Θιβέτ: Ημέρα δημοκρατίας.

1943: Οι Γερμανοί εκτελούν 246 γυναικόπαιδα στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

1944: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου με τη συμμετοχή ΕΑΜ και ΚΚΕ.

1945: Λήξη β’ παγκόσμιου πολέμου.

1970: Αποτυχημένη βομβιστική ενέργεια (ΠΑΜ – «Οργάνωση Αρης») με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην αμερικανική πρεσβεία. Νεκροί οι εκτελεστές της Κώστας Τσικουρής και Μαρία-Ελενα Αντσελόνι. Επικήρυξη (100.000 δρχ.) του φοιτητή Κ. Κωτσάκη ως συναυτουργού.

1996: Υπογράφεται εκεχειρία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους αντάρτες στις Φιλιππίνες, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος που διήρκεσε 24 χρόνια.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    17Ν
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Εφετείο 17Ν
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    ΕΛΑ
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Ποιοι είμαστε
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Επικοινωνία
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Όροι χρήσης
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Ποιοι είμαστε
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Επικοινωνία
  • 30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    30 μήνες προφυλάκιση συμπληρώνουν δύο μέλη της ΣΠΦ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo