Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
  • Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους
  • Σαν σήμερα 16 Γενάρη
  • Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα
  • Νέο unfair από τον Τασούλα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η κραυγή των κολασμένων
Καταστολή

Νέα εξέγερση στις φυλακές

Η κραυγή των κολασμένων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Απρ 2007, 00:00
Η τάξις βασιλεύει και πάλι στις ελληνικές φυλακές. ΜΑΤ και δεσμοφύλακες, με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και άγριους ξυλοδαρμούς (μόνο στον Κορυδαλλό τραυματίστηκαν 200 κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κρατουμένων για να τους επιδεθούν τα τραύματα) κατάφεραν να καταστείλουν την εξέγερση των κολασμένων την Τρίτη και την Τετάρτη. Εμειναν μόνο οι εξεγερμένοι στο κολαστήριο του Μαλανδρίνου, που έχουν ταμπουρωθεί στην ταράτσα και επιμένουν. Οι πολιορκητές τους, σαν άλλοι Κιουταχήδες, περιμένουν να εξαντληθούν από την πείνα και τη δίψα, για να ολοκληρωθεί το έργο της άγριας καταστολής.
 
«Δεν διαπραγματευόμαστε την κατάργηση του σωφρονιστικού συστήματος, των δικαστικών αποφάσεων και της δικαιοσύνης», ήταν το στυγνό μήνυμα του υπουργού Δικαιοσύνης Αν. Παπαληγούρα. Γι’ αυτόν και την κυβέρνησή του τα προβλήματα των φυλακών θα λυθούν με την ολοκλήρωση της κατασκευής τριών νέων φυλακών. Προφανώς, ως προβλήματα αξιολογούν μόνο το αβάσταχτο στριμωξίδι στα κελιά. Η απομόνωση, οι εξευτελισμοί, οι ξυλοδαρμοί, τα ναρκωτικά, το ανύπαρκτο επισκεπτήριο δεν αποτελούν προβλήματα.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που εξεγείρονται οι δεσμώτες των κολαστηρίων. Ο,τι έχει αλλάξει στη λεγόμενη σωφρονιστική νομοθεσία έχει αλλάξει ύστερα από δικές τους εξεγέρσεις. Ποιος δεν θυμάται τον μακαρίτη Αθ. Κανελλόπουλο να πηγαίνει ο ίδιος και να διαπραγματεύεται με τους εξεγερμένους του Κορυδαλλού και να ικανοποιεί κάποια από τα αιτήματά τους; Το ίδιο και ο Γ. Κουβελάκης. Ο Παπαληγούρας, όμως, δε μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Απαντά με κορύφωση της βίας.
 
Πόσο παράλογα, όμως, είναι τα αιτήματα των φυλακισμένων, όπως αυτά παρουσιάστηκαν από τους εξεγερμένους του Μαλανδρίνου; Κανένα ΜΜΕ δε μπήκε στον κόπο να τα παραθέσει στο σύνολό τους. Πρόβαλαν μόνο τα αιτήματα που έχουν να κάνουν με τη μείωση των εκτιόμενων ποινών. Αιτήματα λογικά και δίκαια, που βέβαια ούτε το σωφρονιστικό σύστημα, ούτε το ισχύον δίκαιο καταργούν. Δεν καταργείται το ποινικό δίκαιο αν τα 3/5 για την έκτιση της ποινής γίνουν 3/7. Δεν καταργείται το σύστημα αν τα ισόβια κατέβουν από τα 16 στα 12 χρόνια. Κάποτε δεν υπήρχαν ούτε τα 3/5 ούτε τα 16 στα ισόβια. Θεσπίστηκαν, στο όνομα μιας «προοδευτικής σωφρονιστικής πολιτικής». Ποιο δίκαιο λέει ότι πρέπει να παραμείνουν εσαεί αναλλοίωτα;
 
Πέραν αυτών, όμως, υπάρχουν αιτήματα που αναφέρονται στο σεβασμό του αστικού σωφρονιστικού κώδικα, που το ίδιο το σύστημα παραβιάζει: να δίνονται οι άδειες με βάση τις τυπικές προϋποθέσεις, υποχρεωτικό δικαίωμα στην εργασία για όλους τους κρατούμενους, να επανεξεταστούν οι φυλακές τύπου Μαλανδρίνου για να μην οδηγούν στην ηθικο-πνευματο-σωματική εξόντωση του κρατούμενου, (αυτό να ισχύσει και για τους πολιτικούς κρατούμενους) να εφαρμοστεί επιτέλους το ανενεργό ευεργέτημα του σωφρονιστικού κώδικα για την τμηματική έκτιση ποινής, εναλλακτικές μορφές έκτισης ποινής και ημι-ελεύθερης διαβίωσης, να γνωστοποιηθούν εγγράφως τα αποτελέσματα των ΕΔΕ και να απομακρυνθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί που αβίαστα και απλόχερα κακοποίησαν και βασάνισαν κρατούμενους από το 1999 μέχρι σήμερα. Ούτε αυτά τα αιτήματα θέλησε να συζητήσει ο Παπαληγούρας. Ετσι είναι, σιγά μη δώσουμε θέση συνομιλητή στους «κακούργους».
 
Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εξεγέρσεις στα κολαστήρια. Δικό μας χρέος είναι να καταγγείλουμε τη βαρβαρότητα και να σταθούμε στο πλευρό των κολασμένων.
 
Αποχή από το συσσίτιο, σε ένδειξη συμπαράστασης στους εξεγερμένους κρατούμενους του Μαλανδρίνου και των άλλων φυλακών, ξεκίνησε από την περασμένη Τρίτη η πλειοψηφία των πολιτικών κρατούμενων της 6ης πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η «Ελευθεροτυπία», όμως, στην οποία τηλεφώνησαν και δήλωσαν την αποχή από το συσσίτιο, δεν δημοσίευσε την είδηση. Ο λόγος; Δεν κάνει αποχή ο προστατευόμενός της Αλέξανδρος Γιωτόπουλος!

Για την ιστορία, αποχή από το συσσίτιο έκαναν οι: Δημήτρης Κουφοντίνας, Σάββας, Χριστόδουλος και Βασίλης Ξηρός, Ηρακλής Κωστάρης, Κώστας Καρατσώλης, Θωμάς Σερίφης, Σωτήρης Κονδύλης. Επαιρναν κανονικά συσσίτιο οι: Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Βασίλης Τζωρτζάτος, Πάτροκλος Τσελέντης και Κώστας Αγαπίου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Νέα εξέγερση στις φυλακές

Τρομοασκήσεις αμερικανικής έμπνευσης
Επόμενο άρθρο

Νέα εξέγερση στις φυλακές

Κίνημα και κουκιά

Σχετικά Αρθρα

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Τάξη για το κεφάλαιο και παιδική ηλικία υπό αίρεση

Καταστολή 7 Ιαν 2026, 10:09

«Ράβε – ξήλωνε»: Επιστολή ευρωενωσιτών ηγετών για την «ασφάλεια», τη μετανάστευση και το πετσόκομμα της δικαστικής προστασίας δικαιωμάτων

Καταστολή 3 Ιαν 2026, 08:48

«Ευρώπη σφίξε κι άλλο το ζωνάρι»: όταν η κτηνωδία βαφτίζεται «σταθερή πρόοδος»

Καταστολή 31 Δεκ 2025, 08:34

Βαρέλι δίχως πάτο η Ευρώπη-Φρούριο: Απελάσεις εκτός συνόρων, με ελληνική υπογραφή

Καταστολή 27 Δεκ 2025, 08:49
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

ΗΠΑ: Ημέρα θρησκευτικής ελευθερίας.

Ταϊλάνδη: Ημέρα δασκάλων.

1952 : Η αγγλική αστυνομία διαλύει με τη βία συγκεντρώσεις μαθητών στην Κύπρο που ζητούν ένωση με την Ελλάδα.

1970: Ο Μουαμάρ ελ Καντάφι ορκίζεται πρωθυπουργός της Λιβύης.

1973: Οι ΗΠΑ και το Νότιο Βιετνάμ κηρύσσουν κατάπαυση του πυρός.

1980: Εκτελούνται οι Παντελής Πέτρου και Σωτήρης Σταμούλης (17Ν).

1984: Η ΚΥΠ πολιτικοποιείται και υπάγεται πλέον στον πρωθυπουργό.

2001: 28 παιδιά ηλικίας 9-16 ετών οδηγούνται σε τουρκικές φυλακές επειδή φώναζαν φιλοκουρδικά συνθήματα σε διαδήλωση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    17Ν
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Εφετείο 17Ν
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    ΕΛΑ
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Νέα εξέγερση στις φυλακές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Επικοινωνία
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Όροι χρήσης
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Επικοινωνία
  • Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Νέα εξέγερση στις φυλακές

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo