Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη
  • Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)
  • Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ
  • «Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η κρατική τρομοκρατία δυναμώνει τον αγώνα
Καταστολή

Βορειοανατολική Χαλκιδική

Η κρατική τρομοκρατία δυναμώνει τον αγώνα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Απρ 2013, 00:00

«Και μάλιστα επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν μιλάμε για απλή σύλληψη βάσει εντάλματος. Μιλάμε για σύλληψη ατόμων που κατηγορούνται για πολλά κακουργήματα και πλημμελήματα. Για πράξεις οι οποίες εμπίπτουν στον ευρύτερο χαρακτηρισμό της τρομοκρατίας». «Εκρίθη κι αν θέλετε την άποψη μου μάλλον καλώς εκρίθη, ότι αν αυτό το ένταλμα εκτελείτο χθες το απόγευμα, δεδομένης μάλιστα της πιθανολογούμενης και προφανούς εκ του αποτελέσματος αντίδρασης των κατοίκων, θα γινόταν μακελειό. Κρίθηκε λοιπόν ότι το σωστό είναι να αιφνιδιαστούν οι υπόδικοι και ορθώς αιφνιδιάστηκαν». «Εάν οποιαδήποτε κοινότητα, χωριό ή κωμόπολη στην Ελλάδα έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μετατραπεί σε γαλατικό χωριό και να εφαρμόσει δικό του Σύνταγμα, δικό του δίκαιο, την αυτοδικία ως κανόνα ζωής, αυτό δεν πρόκειται να περάσει. Εξηγημένες κουβέντες». «Οφείλω να σας πω ότι μεγαλύτερο κατηγορητήριο δεν έχω δει ούτε στις δίκες περί τρομοκρατίας». «Αν δεν επιβληθεί σε όλους η νομιμότητα και δεν την ακολουθήσουμε όλοι τη νομιμότητα είμαστε σαν κράτος, σαν κοινωνία, σαν πατρίδα απολύτως χαμένοι». «Δεν πρόκειται να υπάρξει επανάληψη των φαινομένων της Κερατέας, ο Νόμος θα επιβληθεί και νομίζω ότι θα αποκατασταθεί η αίσθηση της νομιμότητας». « Μα κατηγορούνται για φυσική αυτουργία αυτοί οι άνθρωποι, για φυσική αυτουργία. Ειλικρινά, σας διαβεβαιώ, το κατηγορητήριο -εγώ δεν θέλω να παρέμβω στη Δικαιοσύνη, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους και το σέβομαι, είμαι δικηγόρος, και το σέβομαι απολύτως για τον κάθε άνθρωπο-, όμως το κατηγορητήριο είναι ανατριχιαστικό. Οι άνθρωποι αυτοί κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν τους φύλακες, οι οποίοι σώθηκαν επειδή τα σκάγια πήγαν πάνω στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους. Και είναι δυνατόν κόμμα, με αυτό το κατηγορητήριο, να έρχεται να συζητά για την ώρα σύλληψης;». «Εχει ταυτοποιηθεί το όπλο. Βρέθηκαν το όπλο και τα σκάγια. Βεβαίως, κοιτάξτε, την άποψη μου -σε όποιο βαθμό γνωρίζω τα στοιχεία- την έχω, αλλά αυτό δεν αφορά εμένα. Ξαναλέω, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και για μένα είναι απολύτως σεβαστό».

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό ποτ-πουρί απ’ όσα είπε ο ακροδεξιός Ν. Δένδιας σε τρεις εμφανίσεις του (μια τηλεοπτική και δύο ραδιοφωνικές), το πρωί της Τετάρτης 10 Απρίλη, λίγες ώρες μετά τη γκανγκστερική νυχτερινή εισβολή των ΕΚΑΜ στα σπίτια δυο κατοίκων της Ιερισσού και στη σύλληψή τους με τις πυτζάμες, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους. Εισβολή που ξύπνησε μνήμες Κατοχής και Χούντας, τις οποίες σε κάποιο βαθμό αναγκάστηκαν να ενστερνιστούν και τα αστικά ΜΜΕ, μολονότι είχαν όλη τη διάθεση να κάνουν πλάτες στη συγκυβέρνηση. Αλλες εποχές θα είχαν κρεμάσει τον Δένδια στα μανταλάκια και θ’ απαιτούσαν την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Τώρα, περιορίστηκαν σε σχολιάκια και παρατηρήσεις.

Η δικαστική εξέλιξη αυτής της υπόθεσης ήταν προδιαγεγραμμένη. Σιγά μη βρισκόταν εισαγγελέας και ανακριτής να πάνε κόντρα στη γραμμή που έδωσε ο Δένδιας. Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες δεν υπάρχουν στη σημερινή αστική Δικαιοσύνη. Ούτε καν Σαρτζετάκηδες. Εδώ δεν είχαν την αξιοπρέπεια να ζητήσουν να μεταφερθούν οι κρατούμενοι στο δικαστήριο, όπως προβλέπει η Δικονομία τους, αλλά πήγαν οι ίδιοι και ολοκλήρωσαν αυτή τη φάση της ανάκρισης στο μπατσομέγαρο της Θεσσαλονίκης (ούτε καν του Πολύγυρου, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η υπόθεση). Οι δυο αγωνιστές ενάντια στους χρυσοθήρες προφυλακίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν έχουμε δει τη δικογραφία, απ’ όσα ακούσαμε όμως και με την πείρα που έχουμε από το δικαστικό ρεπορτάζ σε υποθέσεις με πολιτική φόρτιση, είμαστε απολύτως σίγουροι πως δεν υπάρχει τίποτα σε βάρος τους. Είναι πάγια τακτική των μπάτσων (και των υπουργών τους) να τροφοδοτούν τα «παπαγαλάκια» με διάφορα ανύπαρκτα στοιχεία, για να δημιουργήσουν κλίμα. Το ‘χουν κάνει άπειρες φορές αυτό και μετά τα πάντα ξεφουσκώνουν, όταν οι υποθέσεις φτάνουν στα δικαστήρια.

Μάλλον δεν έχει καμιά σημασία  να αναφερθούμε στο παραλήρημα Δένδια, ο οποίος την ίδια στιγμή που μιλούσε για το τεκμήριο αθωότητας έκανε όλα τα υπόλοιπα σχόλια, περί «τρομοκρατίας», «ανατριχιαστικού κατηγορητήριου» και «πυροβολισμούς κατά των φυλάκων», που ουδέποτε υπήρξαν (ανεξάρτητα του ότι οι δύο συλληφθέντες δεν έχουν καμιά σχέση).

Αλλωστε, ένας στόχος της νυχτερινής εισβολής των ΕΚΑΜ στα σπίτια ήταν αυτός. Να δώσει την εντύπωση πως πρόκειται για επικίνδυνους εγκληματίες που μόνο νύχτα μπορούσαν να τους αιφνιδιάσουν. Ο δεύτερος και κυριότερος σκοπός ήταν να τρομοκρατηθεί ολόκληρη η Βορειοανατολική Χαλκιδική. Αυτόν τον στόχο η συγκυβέρνηση δεν τον πέτυχε κι αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα, δεν είναι δική μας αισιόδοξη εκτίμηση. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Οι μπάτσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το Τμήμα της Ιερισσού, το οποίο οι κάτοικοι κατέστρεψαν. Χιλιάδες κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες. «Να σπάσουν κι οι πέτρες» ήταν το σύνθημα-κάλεσμα που ξεσήκωνε τα χωριά και βρήκε τη μέγιστη ανταπόκριση. Ανδρες, γυναίκες, παιδιά, γριές και γέροι, όλες οι ηλικίες ήταν εκεί. «Ρουφιάνοι, κάθε μέρα μανούρα θα σας κάνω, και πάλι θα σας βρίσκω στον Κάκαβο επάνω» ήταν ένα από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα έξω από τη ΓΑΔΘ. Κι ένα άλλο έδινε το πανελλαδικό στίγμα αυτής της υπόθεσης: «Ολη η Ελλάδα είναι Γαλατία, Καίσαρες μην κοιμάστε μες στην ησυχία».

Αυτή η ιστορία δεν τελείωσε. Τώρα αρχίζει. Για πάνω από δυο χρόνια οι Χαλκιδικιώτες αγωνίζονταν μόνοι τους, ενώ τα ΜΜΕ έριχναν πέπλο σιωπής πάνω από τον αγώνα τους. Μετά τη μαχητική ενέργεια στις Σκουριές, τα πράγματα άλλαξαν. Η κυβέρνηση είναι ικανή μόνο να σπέρνει τον τρόμο. Οταν όμως η σπορά γίνεται σε άγονο έδαφος, το αποτέλεσμα είναι τζίφος. Και είναι άγονο έδαφος για την κρατική τρομοκρατία οι αγωνιζόμενοι της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Γιατί τώρα συνειδητοποίησαν καλύτερα τη δύναμή τους και τώρα έχουν «πλάτες σε όλη την Ελλάδα. Του Δένδια το φυλλοκάρδι τρέμει, όπως έτρεμε και του Ραγκούση με την Κερατέα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Βορειοανατολική Χαλκιδική

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 41η συνεδρίαση, Πέμπτη 18.4.13
Επόμενο άρθρο

Βορειοανατολική Χαλκιδική

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 42η συνεδρίαση, Δευτέρα 22.4.13

Σχετικά Αρθρα

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

Καταστολή 13 Οκτ 2025, 11:53

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

Καταστολή 9 Οκτ 2025, 20:40

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

Καταστολή 16 Σεπ 2025, 19:31

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

Καταστολή 14 Σεπ 2025, 11:25
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

Σομαλία, Σουδάν: Ημέρα επανάστασης (1964).

Ονδούρα: Ημέρα στρατού (1956).

Αγγλία: Ημέρα Trafalgar (1805).

1918: Πρώτο πανελλαδικό πανεργατικό συνέδριο (βασιλικό θέατρο Αθήνας), ιδρύεται η Γ.Σ.Ε.Ε.

1945: Οι Γαλλίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

1950: Η Κίνα εισβάλει και καταλαμβάνει το Θιβέτ.

1967: 80.000 διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον κατά του πολέμου του Βιετνάμ, σύλληψη 250 ατόμων.

1967: Ανακαλύπτεται πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.

1969: Δύο βαριές καταδίκες μελών του ΠΑΚ για βόμβες κατά της χούντας.

1977: Βόμβα σε γραφείο του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (Βερολίνο), πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικού σταθμού (RAF).

1977: Διαδηλώσεις-συγκρούσεις με την αστυνομία και βόμβες σε Παρίσι, Πον Μαρλί, Τουλούζη, Λιμόζ και Νανσί, βόμβες στο γερμανικό προξενείο στη Μαδρίτη, επιθέσεις στα γερμανικά προξενεία Αμστερνταμ και Μάαστγκιχτ (Ολλανδία), μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια σε Ρώμη και Φλωρεντία, βόμβες σε γερμανικούς στόχους σε Γένοβα και Μιλάνο, μετά τη δολοφονία των κρατούμενων της RAF.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    17Ν
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Εφετείο 17Ν
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    ΕΛΑ
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Βορειοανατολική Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Ποιοι είμαστε
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Επικοινωνία
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Όροι χρήσης
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Ποιοι είμαστε
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Επικοινωνία
  • Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Βορειοανατολική Χαλκιδική

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo