Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη
  • Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ
  • Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας
  • Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του
  • Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία
  • Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Αναθέρμανση της τρομοϋστερίας
Καταστολή

Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

Αναθέρμανση της τρομοϋστερίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Οκτ 2009, 00:00

Εκατό σφαίρες και έξι τραυματίες μπάτσοι, έξω από το ΑΤ Αγίας Παρασκευής τσαλάκωσαν για τα καλά την αλαζονεία του εκλεκτού των Αμερικάνων, που ενέσκυψε στο μετονομασθέν υπουργείο Δημόσιας Τάξης αποφασισμένος να κάνει τα χατίρια των υψηλών προστατών του. Οσοι είδαν και άκουσαν τον Χρυσοχοΐδη μετά την καταδρομική επιχείρηση, κατάλαβαν ότι έβλεπαν έναν άνθρωπο που απολογούνταν. Απολογούνταν στην κυβέρνηση, απολογούνταν στις κορυφές του συστήματος, επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι δεν φταίει αυτός για την όξυνση. Το ‘λεγε και το ξανάλεγε, αποκαλύπτοντας μέσα στη σύγχυση και τον πανικό του, ότι αισθανόταν σαν ένας πολιτικός υπό κατηγορία.

Αν τον γλίτωσε κάτι, είναι η «αντιτρομοκρατική» αλληλεγγύη που είναι αναγκασμένα να δείχνουν σ’ αυτές τις περιπτώσεις όλα τα κέντρα του συστήματος. Επρεπε όλοι μαζί να «την πέσουν» στους «τρομοκράτες», υπερασπίζοντας το κρατικό μονοπώλιο στη βία (όποιος το σπάει πρέπει να καταδικάζεται σαν εγκληματίας). Τον Χρυσοχοΐδη τον άφησαν για πιο εύθετο χρόνο, όμως και πάλι δεν απέφυγε την κριτική, ακόμη και από πασοκικές φυλλάδες. Το ξέρει καλά ότι κάποια άλλη στιγμή θα του «την πέσουν», γι’ αυτό και η αμετροέπεια στο λόγο του. Δεν μιλάμε μόνο για τα «φρικαλέοι τρομοκράτες» και «θρασύδειλοι δολοφόνοι», αλλά και τη χοντρή παπάρα: «ένας περαστικός πολίτης τραυματίστηκε από τον καταιγισμό των πυρών», είπε, όταν το πανελλήνιο γνώριζε πως ένας παππούς τρόμαξε και λιποθύμισε, χωρίς να πάθει τίποτα.
Με το που ξαναβρέθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο Χρυσοχοΐδης έβαλε μπροστά τη στρατηγική της έντασης, πιστός στο αμερικάνικο δόγμα του οποίου υπήρξε και εξακολουθεί να είναι θιασώτης. Βασικά στοιχεία αυτού του δόγματος η προληπτική καταστολή, η τρομοϋστερία και το «κυνήγι μαγισσών».

Θέλοντας να υπερκεράσει από τα δεξιά τον Καρατζαφέρη και τον Μαρκογιαννάκη και να γίνει αυτός ο φορέας του μαζικού εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, ο Χρυσοχοΐδης μετέτρεψε τα Εξάρχεια σε πολιορκημένη περιοχή, ξανάρχισε τις επιχειρήσεις-σκούπα κατά μεταναστών σε καθημερινή βάση και γέμισε δρόμους και πλατείες με κάθε είδους μπάτσους. Τόσους που ούτε σε λατινοαμερικάνικη δικτατορία δεν βλέπει κανείς.

Από την άλλη, διακήρυξε ότι ξανανοίγει το φάκελο «17Ν», διότι υπάρχουν λέει στοιχεία «πολύ σημαντικά» και οι έρευνες «διεκόπησαν ανεξήγητα από το 2005». Είπε στο «Πρώτο Θέμα»: «Αυτή η έρευνα θα συνεχιστεί διότι αφορά έναν αριθμό προσώπων που εμπλέκονται αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Δηλαδή, θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ενδεχομένως συμμετείχαν σε μια δολοφονική οργάνωση και θα τους αφήσουμε χωρίς έρευνα; Μιλάω για πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα, διότι είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα τα στοιχεία». Προανήγγειλε, δηλαδή, ένα νέο κυνήγι μαγισσών με την ποινικοποίηση ακόμη και κοινωνικών σχέσεων. Αυτός δεν ήταν που δήλωνε έως πρότινος πως η 17Ν και ο ΕΛΑ «εξαρθρώθηκαν πλήρως»; Αυτός δεν ήταν που απέκλειε κάθε διαπλοκή των νέων οργανώσεων με τις παλιές και εισήγαγε τον όρο «νεοτρομοκρατία»; Ποιοι μιλούσαν για «ασύλληπτα μέλη της 17Ν»; Μόνο οι Αμερικάνοι και η Ντόρα (και ο Γιωτόπουλος με τον Τζωρτζάτο, για τους δικούς τους λόγους). Μόλις ξανανέλαβε ο Χρυσοχοΐδης, υιοθέτησε αμέσως την αμερικάνικη άποψη.

Κερασάκι στην τούρτα της τρομοϋστερίας η επικήρυξη για τρία γνωστά άτομα από τον αναρχικό χώρο. Εως τώρα τους παρουσίαζαν σαν «ληστές με τα μαύρα» και διέρρεαν πως έχουν σχέση και με τη «νεοτρομοκρατία», ο Χρυσοχοΐδης άφησε στην άκρη τις διαρροές και το έκανε επίσημα με την επικήρυξη, που με μοναδική ευκολία προσυπέγραψε και ο υπουργός Οικονομικών.

Τι νόημα είχε η επικήρυξη; Καταρχάς, να «τσοντάρει» κι αυτή στη δημιουργία κλίματος έκτακτης ανάγκης. Να σύρει κόσμο στη λογική του χαφιεδισμού. Να κυκλοφορεί κόσμος με τις φωτογραφίες των επικηρυγμένων στο χέρι, ψάχνοντας για τα λεφτά της επικήρυξης.

Η κίνηση κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Αυτό φάνηκε και από μια απρόσμενη εξέλιξη στην εκδίκαση της αναίρεσης που έχουν ασκήσει στον Αρειο Πάγο καταδικασθέντες ως μέλη της 17Ν (πλην Κουφοντίνα, που έχει εξηγήσει γιατί δεν έκανε αναίρεση). Ενας δικαστής που δεν δρα ως εντολοδόχος της κρατικής εξουσίας μπορεί να βρει δεκάδες λόγους για να προτείνει την αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου. Σημεία και τέρατα έγιναν σ’ αυτή τη δίκη, όπως και στην πρωτόδικη. Ομως, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Π. Νικολούδης βρήκε έναν μόνο λόγο αναίρεσης. Ζήτησε να αναιρεθεί η απόφαση μόνο ως προς την επιμέτρηση των ποινών, διότι δεν εφαρμόστηκαν οι ευεργετικές διατάξεις του τρομονόμου για όσους συνεργάστηκαν. Σε μια προσπάθεια επαναφοράς του κλίματος του καλοκαιριού του 2002, υπέδειξε ως συνεργασθέντες όχι μόνο τους Τέλιο και Τσελέντη, αλλά και τους Χριστόδουλο και Βασίλη Ξηρό και Β. Τζωρτζάτο, που έχουν καταγγείλει τις «ομολογίες» τους ως προϊόν ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων. Ζήτησε από το δικαστήριο να εφαρμόσει τη σχετική διάταξη του τρομονόμου και να εξετάσει ποιοι δικαιούνται να τύχουν του ευεργετήματος. Δηλαδή, ζήτησε να ξαναγίνει το τελευταίο στάδιο της δίκης και να κληθούν οι καταδικασθέντες να διαγωνιστούν δημόσια στο ποιος κάρφωσε περισσότερο, σε μια προσπάθεια συνολικής απαξίωσης της υπόθεσης, που αποτελεί κομβικό σημείο της αμερικάνικης «αντιτρομοκρατικής» τακτικής.

Μπορεί ο Χρυσοχοΐδης να γρυλίζει ότι η επίθεση στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής είναι «χτύπημα με στόχο ολόκληρη την κοινωνία», όμως η κοινωνία δεν δείχνει να συμμερίζεται τις κραυγές του. Από αλλού αισθάνεται την απειλή και τα χτυπήματα η κοινωνία. Από την ανεργία, τη φτώχεια, την καθημερινή ανασφάλεια για το αύριο. Η δε νεολαία αισθάνεται και απειλή και χτυπήματα από την αστυνομοκρατία.

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

Ετοιμάζει προϋπολογισμό-μαϊμού
Επόμενο άρθρο

Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

ΕΦΕΕ γιοκ

Σχετικά Αρθρα

Ο Πρύτανης του ΕΜΠ επιδιώκει την εξόντωση των φοιτητών που συμμετείχαν στην κατάληψη της Αρχιτεκτονικής

Καταστολή 27 Νοέ 2025, 16:17

Αγνωστος Στρατιώτης: Η πρώτη καταδίκη με εφαρμογή του ιδιώνυμου ποινικού τερατουργήματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Καταστολή 17 Νοέ 2025, 13:50

Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης

Καταστολή 15 Νοέ 2025, 09:10

Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου

Δικαίωμα παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητούν οι γονείς του

Καταστολή 14 Νοέ 2025, 14:26

Προκλητική κυβερνητική μεθόδευση για να κουκουλωθεί το έγκλημα της Πύλου

Καταστολή 11 Νοέ 2025, 19:29

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 19:46
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

5 Δεκ 2025, 00:01
Πολιτική

Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ

4 Δεκ 2025, 21:56
Πολιτική

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας

4 Δεκ 2025, 20:30
Διεθνή

Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του

4 Δεκ 2025, 19:51
Διεθνή

Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία

4 Δεκ 2025, 12:37
Κόντρες

Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου

4 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

Ημέρα εθελοντισμού.

Αϊτή: Ημέρα ανακάλυψης (1492).

1977: Συλλαμβάνονται μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στα γαλλοελβετικά σύνορα δύο μέλη της RAF (Πέτερ Στολ και Τζουλιάνε Πλάμπεκ).

1981: Καταργείται η φυλάκιση για μοιχεία στην Ελλάδα.

1984: Συγκρούσεις αστυνομίας διαδηλωτών για την επίσκεψη Λεπέν («Caravel»), 176 συλλήψεις.

1990: Η μεγαλύτερη απόδραση κρατουμένων στην Ελλάδα (81 από τον Κορυδαλλό).

1995: Ασκείται δίωξη κατά του καθηγητή του Παντείου Γιώργου Ρούσση και του ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου για «εγκωμιασμό αξιόποινων πράξεων», όπως χαρακτηρίστηκαν οι απόψεις που διατύπωσαν για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    17Ν
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Εφετείο 17Ν
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    ΕΛΑ
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Ποιοι είμαστε
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Επικοινωνία
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Όροι χρήσης
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Ποιοι είμαστε
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Επικοινωνία
  • Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Από τον εκλεκτό των Αμερικανών

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo