Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας
  • O τραγέλαφος της ελληνικής αστικής διπλωματίας
  • Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ!
  • Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χτυπά (video)
  • Η Π. Τυχεροπούλου απαντά στον Ν. Σαλάτα: «Συκοφαντικός παροξυσμός, με προσωπικές επιθέσεις, αισχρά ψεύδη και απαράδεκτους υπαινιγμούς»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Εξαπλώθηκε σε 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας!
Αγροτικά

Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Εξαπλώθηκε σε 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας!

Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Δεκ 2024, 15:15

Σε 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας έχει ήδη εξαπλωθεί η ευλογιά των αιγοπροβάτων. Μέχρι τις 29 Νοέμβρη είχαν εντοπιστεί 270 εστίες και είχαν θανατωθεί 65.258 αιγοπρόβατα!

Ο λαλίστατος Τσιάρας «κατόρθωσε» μέσα σε τρεις μήνες να εξαπλωθεί ο ιός της ευλογιάς από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε επτά Περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδας: Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου. Και βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει την εξάπλωση του ιού και στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Οπως εξαπλώθηκε στις δύο από τις τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες (Βορείου και Νοτίου Αιγαίου). Μέσα στον Νοέμβρη εντοπίστηκαν 5 εστίες της νόσου στις νησιωτικές περιφέρειες. Συγκεκριμένα, 2 εστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου (στις 6 και 10 Νοέμβρη), 2 εστίες στην ΠΕ Λήμνου (Λέσβου και Λήμνου υπάγονται στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου) και 1 εστία στις 25 Νοέμβρη στην ΠΕ Ανδρου (υπάγεται στην Περιφέρεις Νοτίου Αιγαίου). Και βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει την εξάπλωση του ιού και στις Περιφέρειες Κρήτης και Ιόνιων Νήσων.

Η εξάπλωση του ιού της ευλογιάς στις 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που αφήνει στο απυρόβλητο τη δράση των μεγαλεμπόρων παραγωγικών ζώων (κάθε είδους ζώων και όχι μόνο αιγοπροβάτων), και στην πλήρη αποδιοργάνωση των περιφερειακών κτηνιατρικών υπηρεσιών, των Διευθύνσεων Κτηνιατρικής των 13 Περιφερειών και των δεκάδων Περιφερειακών Ενοτήτων. Η αποδιοργάνωση των περιφερειακών κτηνιατρικών υπηρεσιών αποτελεί διαχρονική πολιτική όλων των αστικών κυβερνήσεων.

Στις εσωτερικές συσκέψεις, ο Τσιάρας από τη μια ομολογεί ότι έχασαν τον έλεγχο του ιού της ευλογιάς και από άλλη χρεώνει τους κτηνοτρόφους με ατομική ευθύνη! Λες και φταίνε οι κτηνοτρόφοι του Εβρου που ο ιός της ευλογιάς απλώθηκε ήδη σε εφτά Περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδας και σε δύο νησιωτικές και όχι οι μεγαλέμποροι και οι μεγαλοπαχυντές αιγοπροβάτων. Και όχι οι αποφάσεις του ανεκδιήγητου γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου, με εντολή Τσιάρα φυσικά, να μετακινούνται από τις 30 Οκτώβρη αιγοπρόβατα στα σφαγεία.

Παίζουν με τη φωτιά Τσιάρας-Αλεξανδρόπουλος

Στις 5 Νοέμβρη δημοσιεύτηκε η Εκτελεστική Απόφαση 2834 της Κομισιόν, η οποία είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη και απαγόρευε τη μετακίνηση αιγοπροβάτων από όλη την Ελλάδα σε χώρες του εξωτερικού, τουλάχιστον μέχρι τις 30 Νοέμβρη του 2024. Ανέφερε η Εκτελεστική Απόφαση της Κομισιόν:

«Επιπλέον, λόγω της εμφάνισης πολυάριθμων νέων εστιών ευλογιάς των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σε μεγάλες αποστάσεις και λόγω της έλλειψης επαρκών πληροφοριών σχετικά με τους πραγματικούς λόγους αυτής της αυξημένης εξάπλωσης, είναι αναγκαίο να θεσπιστούν πρόσθετα μέτρα έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου στην υπόλοιπη Ενωση και οι αδικαιολόγητες διαταραχές στις μετακινήσεις ζώων και προϊόντων. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να απαγορευτεί η μετακίνηση αιγοειδών και προβατοειδών από ολόκληρη την επικράτεια της Ελλάδας σε προορισμό εκτός Ελλάδας, τουλάχιστον έως τις 30 Νοεμβρίου 2024».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 

Τσιάρας, Στρατάκος και Αλεξανδρόπουλος συνεχίζουν να καταστρέφουν την κτηνοτροφία και τους κτηνοτρόφους

Στις 21 Νοέμβρη η Κομισιόν εξέδωσε την Εκτελεστική Απόφαση 2937, που δημοσιεύτηκε στις 28 Νοέμβρη. Και σε αυτή την απόφασησυνεχίζει να είναι σκληρή, λόγω της εξάπλωσης της ευλογιάς στη χώρα μας. Συνδυάζοντας αυτή την απόφαση με την προγενέστερη 2834, γίνεται φανερό ότι θα παραταθεί η απαγόρευση μετακινήσεων αιγοπροβάτων απ’ όλη την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την Εκτελεστική Απόφαση 2937 (η έμφαση δική μας):

«Εντεκα από τις νέες αυτές εστίες εντοπίζονται εκτός των ορίων των περιμέτρων προστασίας, επιτήρησης και περαιτέρω απαγορευμένων ζωνών που είχαν ήδη καθοριστεί συνεπεία προηγούμενων εστιών λοίμωξης, σε περιφερειακές ενότητες όπου δεν είχε αναφερθεί προηγουμένως η νόσος, όπως στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Λάρισας, Καρδίτσας, Φωκίδας, Εύβοιας, Χαλκιδικής και Αιτωλοακαρνανίας…

…προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση της νόσου στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ενωση ενώ θα πρέπει να προσαρμοστεί και η διάρκεια των μέτρων που πρέπει να εφαρμοστούν στις ζώνες αυτές. Κατά συνέπεια, είναι αναγκαίο να τροποποιηθεί ο κατάλογος των απαγορευμένων ζωνών και η διάρκεια των μέτρων που πρέπει να εφαρμοστούν σ’ αυτές, ο οποίος παρατίθεται στο παράρτημα της εν λόγω εκτελεστικής απόφασης και να οριοθετηθούν επίσης πρόσθετες απαγορευμένες ζώνες σε σχέση με τις εστίες στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Λάρισας, Καρδίτσας, Φωκίδας, Εύβοιας, Χαλκιδικής και Αιτωλοακαρνανίας…

Στην παρούσα κατάσταση, υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης της νόσου, ιδίως λόγω του γεγονότος ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από την αρμόδια αρχή, μέσα σε τρεις εβδομάδες εκδηλώθηκαν συνολικά ενενήντα πέντε νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων, ενώ εστίες εκδηλώθηκαν για πρώτη φορά στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Λάρισας, Καρδίτσας, Φωκίδας, Εύβοιας, Χαλκιδικής και Αιτωλοακαρνανίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η νόσος εξακολουθεί να υφίσταται και να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις παρά τα μέτρα που εφαρμόζονται ήδη».

Παρά ταύτα, οι ανεκδιήγητοι Τσιάρας και Αλεξανδρόπουλος συνεχίζουν το χαβά τους. Από τις 31 Οκτώβρη επιτρέπουν τη μετακίνηση αιγοπροβάτων στα σφαγεία!

Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να αποφασίσει η Κομισιόν τον εμβολιασμό των αιγοπροβάτων στη χώρα μας, με το επιχείρημα ότι υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της ευλογιάς στις χώρες της ΕΕ. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, που επιβάλλεται από το γαλλογερμανικό άξονα, θα απαγορευτεί η εξαγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από τη χώρα μας και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τους κτηνοτρόφους και την κτηνοτροφία.

Οι Εκτελεστικές Αποφάσεις της Κομισιόν

APOFASH_EC_28-11-24
ektelestiki_apofasi-2834_31-10-2024
Εκτύπωση 🖨
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΣΙΑΡΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤι άλλο θ’ ακούσουμε;

Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Σχετικά Αρθρα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Ο Βορίδης υπέγραφε-ενέκρινε να πληρωθούν τα λαμόγια που είχε στείλει στον εισαγγελέα ο Βάρρας και πλέον έχουν καταδικαστεί

Αγροτικά 22 Σεπ 2025, 17:40

Θλιβερό ρεκόρ: 100 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Αγροτικά 20 Σεπ 2025, 12:39

Το ΚΚΕ υπέρ του καταστροφικού για τους κτηνοτρόφους εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Σέρνεται πίσω από μια χούφτα μεγαλοκτηνοτρόφους

Αγροτικά 19 Σεπ 2025, 21:03

Κώστα Τσιάρα, δε βρέχει, σε φτύνουν…

Αγροτικά 19 Σεπ 2025, 10:49

Βιολογική γεωργία: O φερετζές της ΕΕ για τα διατροφικά σκάνδαλα

Αγροτικά 18 Σεπ 2025, 20:59

Ξεπέρασε κάθε όριο ο γκεμπελισμός του Τσιάρα σχετικά με την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Αγροτικά 16 Σεπ 2025, 22:14
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας

25 Σεπ 2025, 12:29
Πολιτική

O τραγέλαφος της ελληνικής αστικής διπλωματίας

25 Σεπ 2025, 10:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη

25 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ!

24 Σεπ 2025, 22:47
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χτυπά (video)

Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

24 Σεπ 2025, 22:19
Πολιτική

Η Π. Τυχεροπούλου απαντά στον Ν. Σαλάτα: «Συκοφαντικός παροξυσμός, με προσωπικές επιθέσεις, αισχρά ψεύδη και απαράδεκτους υπαινιγμούς»

Επεσαν οι μάσκες στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

24 Σεπ 2025, 20:19
Πολιτική

Νόμιμα βγαίνει στο εξωτερικό ο Καιάδας για να «τραγουδήσει» τα εθνικοσοσιαλιστικά εμέσματά του

Τον αποφυλάκισαν χωρίς να του επιβάλουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα!

24 Σεπ 2025, 14:28
Η παπάρα

Μάξιμος στο maximum

24 Σεπ 2025, 11:57
Υγεία

Μονάρχη στο Παίδων «Π&Α Κυριακού» προσπαθεί να εγκαταστήσει ο αυτοκράτορας της Υγείας Γεωργιάδης

Ιταμό τελεσίγραφο Γεωργιάδη στο ΔΣ του Νοσοκομείου-Ιδρύματος

24 Σεπ 2025, 10:04
Παιδεία

Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»: Μετά τις τράπεζες «ξεπλένει» και εταιρίες τζόγου

Εταιρίες του τζόγου «εθνικοί ευεργέτες» για τα σχολεία

24 Σεπ 2025, 09:07
Εργατικά

Ακαδημίες Επαγγελματικής Κατάρτισης: Η Επαγγελματική Εκπαίδευση-Κατάρτιση απευθείας στα νύχια των καπιταλιστών

24 Σεπ 2025, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Σεπτέμβρη

24 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι παραδέχονται ότι «τον ήπιαν» στον Λίβανο

23 Σεπ 2025, 19:31
Διεθνή

Δυτική Οχθη: Η Αντίσταση είναι σαν τον μυθικό Φοίνικα (video)

23 Σεπ 2025, 18:47
Διεθνή

Γάζα: Οι ήρωες πέφτουν με το τουφέκι στο χέρι (video)

Καθηλωμένες στη γειτονιά Σέιχ Ραντουάν οι σιωναζιστικές δυνάμεις

23 Σεπ 2025, 14:50
Πολιτική

Ο Μελισσανίδης πήρε την ΕφΣυν και οι συντάκτες της μας δουλεύουν

23 Σεπ 2025, 12:57
Αθλητισμός

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

23 Σεπ 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

23 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ποιοι και για ποιο λόγο προσπαθούν να εκθέσουν και να τρομοκρατήσουν τον Γρ. Βάρρα;

Προβοκάτσια σε βάρος του από τον Κουρτάκη και το Συγκρότημα «Παραπολιτικά» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

22 Σεπ 2025, 19:37
Αγροτικά

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Ο Βορίδης υπέγραφε-ενέκρινε να πληρωθούν τα λαμόγια που είχε στείλει στον εισαγγελέα ο Βάρρας και πλέον έχουν καταδικαστεί

22 Σεπ 2025, 17:40
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη

Ρουάντα: Ημέρα συνέλευσης, κυβέρνησης.

1936: Η CNT δέχεται τρεις υπουργικές θέσεις στην κυβέρνηση της Καταλονίας.

1943: Η ιταλική μεραρχία «Πινερόλο» παραδίδεται στον ΕΛΑΣ.

1967: Βόμβες στο προαύλιο του Αρείου Πάγου, πίσω από τη στρατιωτική λέσχη και στον Εθνικό Κήπο.

1972: Βόμβες των ΔΑ και ΔΑΣ στα διυλιστήρια της «Εσσο Πάππας» και στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

1973: Διαδήλωση χιλίων φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας μετά από απαγόρευση συγκέντρωσης κατά των στρατεύσεων από τη σύγκλητο, βίαιη διάλυσή της στο ύψος της Κλαυθμώνος και συλλήψεις.

1974: Επανακυκλοφορεί μετά από 27 χρόνια νόμιμα η εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Νομίζω ότι είναι και ένα μήνυμα ότι η ΝΔ απευθύνεται σε όλους και πρωτίστως αξιοποιεί στελέχη με μακρά διαδρομή». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για την εκλογή του ως Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας -στον Astra TV … Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «για εμένα ήταν μία μεγάλη πρόκληση η πρόταση του πρωθυπουργού και η αποδοχή της. Γιατί μου δίνει τη δυνατότητα, από έναν θεσμικό ρόλο ευθύνης που έχουν υπηρετήσει σημαντικές προσωπικότητες της παράταξής μας και του τόπου, από τον αείμνηστο Κωστή Στεφανόπουλο, τον Θανάση Κανελλόπουλο μέχρι το Δημήτρη Σιούφα -για να μείνω σε όσους δεν είναι πιά μαζί μας- να προσφέρω ακόμη περισσότερο στην παράταξη. Επομένως είναι μια πρόκληση. Από κει και πέρα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας ότι έχουμε δώσει μαζί μάχες. Μαζί μπήκαμε στη Βουλή το 2004. Η έκφρασή του ότι έχω κάνει ‘‘πολλά χιλιόμετρα στο κόμμα και στην Βουλή και από κυβερνητικές θέσεις’’ μαρτυρά του λόγου το αληθές. Νομίζω ότι είναι και ένα μήνυμα στον κόσμο της παράταξης. Ένα μήνυμα συσπείρωσης, αξιοποίησης όλων, στην τελική ευθεία στην οποία θα μπούμε σιγά σιγά για την εκλογική αναμέτρηση την άνοιξη του ‘27, παρουσιάζοντας το έργο που έχουμε επιτελέσει και τη δεύτερη τετραετία».

Δελτίο Τύπου Μάξιμου Χαρακόπουλου (23.9.2025)

(Ωραία η αυτοαποθέωση: ο Μητσοτάκης με αξιποίησε γιατί είμαι τιτανοτεράστιος και μπορώ να συγκριθώ με τον Στεφανόπουλο, τον Κανελλόπουλο, τον Σιούφα. Συγγνώμη που θα στενοχωρήσουμε τον τιτανοτεράστιο, αλλά θα θέλαμε να υποβάλουμε μια απλή και πολύ συγκεκριμένη ερώτηση. Στις 29 Ιούνη του 2025, από το χώρο της «Γιορτής Σταριού» στα Φάρσαλα, ο Μάξιμος εξέδωσε πύρινο μήνυμα, όπως δείχνει και ο τίτλος του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε την ίδια μέρα: «ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΡΙΟΥ: Δεν τιμά τη χώρα ότι το καρκίνωμα ΟΠΕΚΕΠΕ καθαρίζεται με πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Εισαγγελέως». Ζήτησε από όσους «βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης» «να “σπάσουν αυγά” αν χρειάζεται». Και σε ραδιοφωνική συνέντευξή του εξήγησε πώς… σπάμε αυγά: «Να ακολουθηθεί το προηγούμενο της Χρυσής Αυγής – Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι δεν τιμά τη χώρα το ότι η υπόθεση αυτή διερευνάται με πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Εισαγγελέως. Βεβαίως, για να μην αδικούμε κανέναν, υπάρχουν διάφορες υποθέσεις που ελέγχονται από την ελληνική δικαιοσύνη. Αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που δημιουργείται αυτή η εικόνα, ότι εδώ έχουμε μια συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, όπως λέει η Ευρωπαία Εισαγγελέας, νομίζω ότι όλες αυτές οι υποθέσεις θα πρέπει να ελεγχθούν συγκεντρωτικά κατά το προηγούμενο που είχε κάνει ο Νίκος Δένδιας με τις υποθέσεις που αφορούσαν τότε την Χρυσή Αυγή. Δεν είναι μεμονωμένες υποθέσεις από τη στιγμή που υπήρχε ένα οργανωμένο κέντρο που συντόνιζε όλα αυτά». Την έκανε μια-δυο φορές αυτή την πρόταση και μετά την… ξέχασε. ‘Η, αλλιώς, την έκανε γαργάρα. Ισχύει αυτή η πρόταση, κύριε γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Εφετείο 17Ν

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • ΕΛΑ

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Επικοινωνία

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Όροι χρήσης

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Ποιοι είμαστε

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Επικοινωνία

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Όροι χρήσης

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo