Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη
  • Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης
  • Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά
  • Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του
  • Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης
  • Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Παλαιστινιακή Αντίσταση ξεσκεπάζει τη διγλωσσία του Μπάιντεν
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση ξεσκεπάζει τη διγλωσσία του Μπάιντεν

Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Ιούν 2024, 21:02

Η Χαμάς έστειλε μια επιστολή στις παλαιστινιακές οργανώσεις και αραβικά κόμματα αναφορικά με τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός. Το Quds Network έκανε εκτενή αναφορά στην επιστολή και το Resistance News Network τη μετέφρασε στα αγγλικά.

Σύμφωνα με το Quds Network, στην επιστολή η Χαμάς δηλώνει ότι, σε συμφωνία με τις οργανώσεις της Αντίστασης, έχει πάντοτε επιδείξει ευελιξία και θετικό πνεύμα έναντι των προσπαθειών των διαμεσολαβητών σε όλους τους προηγούμενους γύρους διαπραγματεύσεων. Αυτό κορυφώθηκε στην ανακοίνωση αποδοχής της πρότασης των διαμεσολαβητών στις 6 Μάη, όταν το Κίνημα διαπίστωσε ότι η πρόταση περιλάμβανε τα θεμελιώδη απαραίτητα και ευθυγραμμιζόταν με τη λογική του μόνιμου τερματισμού του πολέμου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του λαού μας, περιλαμβανόμενων μιας μόνιμης κατάπαυσης του πυρός και της επιθετικότητας, της πλήρους απόσυρσης [του σιωναζιστικού στρατού] από τη Λωρίδα, της επιστροφής των εκτοπισμένων, της ροής ανθρωπιστικής βοήθειας, της ανοικοδόμησης και μιας σοβαρής συμφωνίας ανταλλαγής κρατούμενων.

Αποσπάσματα της επιστολής της Χαμάς:

«Η Κατοχή απέρριψε την πρόταση των διαμεσολαβητών και απάντησε με χυδαία επίθεση στη Ράφα και κατοχή του περάσματος. Πραγματοποίησαν πολλές σφαγές και πυρπόλησαν τις σκηνές των εκτοπισμένων μαζί με τους κατοίκους τους. Συνεχίζουν τον πόλεμο πείνας, που αποτελεί μια συστηματική τακτική εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού. Ολα αυτά οδήγησαν στην παρεμπόδιση των προσπαθειών των διαμεσολαβητών».

«Οταν ο πρόεδρος Μπάιντεν έκανε τις δηλώσεις του, το Κίνημα ανακοίνωσε το καλωσόρισμα των όσων είπε, επειδή έδινε τα αναγκαία θεμέλια για να φτάσουμε σε μια συμφωνία που επιτυγχάνει μόνιμη κατάπαυση του πυρός, απόσυρση του κατοχικού στρατού από τη Λωρίδα, ροή μεγάλων ποσοστήτων βοήθειας, επιστροφή των εκτοπισμένων, ανοικοδόμηση και ανταλλαγή κρατούμενων. Το Κίνημα δε δίστασε να ανακοινώσει αμέσως τη θετική του στάση έναντι αυτών των δηλώσεων, καθώς βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με το έγγραφο της 6ης Μάη και περιλαμβάνουν τα απαραίτητα θεμέλια, τα πιο σημαντικά από τα οποία είναι η μόνιμη κατάπαυση του πυρός και η απόσυρση από τη Λωρίδα».

«Οταν το Κίνημα μελέτησε το περιεχόμενο της πρότασης που αναφέρθηκε από τον πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος είχε πει ότι αυτή ήταν η ισραηλινή πρόταση, τη βρήκε να στερείται των θετικών θεμελίων που αναφέρθηκαν στις δηλώσεις Μπάιντεν. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ό,τι υπάρχει στο χαρτί και σε ό,τι δήλωσε ο Μπάιντεν, γεγονός που προκαλεί πολλή σύγχυση και αντιπαράθεση. Είναι αυτά που είπε ο Μπάιντεν η προσωπική του ερμηνεία του εγγράφου ή αυτά είναι φραστικές συμφωνίες με μέρη της ισραηλινής πλευράς ή είναι κάτι άλλο;»

«Μετά τη μελέτη του περιεχόμενου της ισραηλινής πρότασης, βρέθηκε ότι δε θέτει τα σωστά θεμέλια για την απαραίτητη συμφωνία. Δεν εγγυάται μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός παρά μόνο μια προσωρινή. Δεν συνδέει στενά τις τρεις φάσεις που συνομολογούνται, αλλά αντίθετα έχει αποσυναρμολογήσει τις γέφυρες που μεταφέρουν τη συμφωνία από τη μια φάση στην άλλη, με σκοπό να διασπάσει την ενότητα της συμφωνίας σε όλα της τα στάδια, υποβιβάζοντάς την σε μια μόνο φάση, κατά την οποία η επιθετικότητα σταματά προσωρινά, ενώ οι δυνάμεις τους παραμένουν στο έδαφος της Λωρίδας. Σε αντάλλαγμα, η Κατοχή αποκτά το κεφάλαιο των κρατούμενων, που την ενδιαφέρει, για να συνεχίσει μετά τον γενοκτονικό πόλεμο ενάντια στο λαό μας».

Στην επιστολή της η Χαμάς και οι αντιστασιακές οργανώσεις εμμένουν στα σωστά θεμέλια για την επίτευξη μιας συμφωνίας και εκφράζουν την ετοιμότητά τους να συμφωνήσουν σε κάθε συμφωνία που θα περιλαμβάνει αυτά τα θεμέλια, που αποτελούν θεμελιώδεις αρχές, και «γι’ αυτό δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συμφωνία στην οποία δεν συνομολογείται ρητά η μόνιμη κατάπαυση του πυρός. Δεν έχει νόημα μια συμφωνία που επιτρέπει στις κατοχικές δυνάμεις να παραμείνουν στη γη μας και επιτυγχάνει μόνο αυτό που θέλει η κατοχή για την απελευθέρωση των κρατουμένων της, ενώ συνεχίζει τη γενοκτονία και τον πόλεμο πείνας ενάντια στο λαό μας».

Στην επιστολή η Χαμάς σημειώνει την ανησυχία της για τους κινδύνους μιας απόφασης του Συμβουλίου Ασφάλειας [του ΟΗΕ] που θα εκδοθεί προτού επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στα μέρη, επιπρόσθετα και σε ένα προκαταρκτικό σχέδιο απόφασης που αποσκοπεί στην άσκηση πίεσης στο Κίνημα και τις παλαιστινιακές οργανώσεις.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Κινήματος Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ, Δρ. Μοχάμεντ Αλ-Χίντι, δήλωσε στο Palestine Today:

Η ισραηλινή πρόταση που πλασαρίστηκε από τον Μπάιντεν δεν περιλαμβάνει το σταμάτημα της επιθετικότητας στη Λωρίδα της Γάζας. Η Αντίσταση, μετά απ’ όλους αυτούς τους μήνες της καταστροφής, συνεχίζει να αντιμετωπίζει και να στοχεύει την Κατοχή στη Λωρίδα της Γάζας. Πρέπει να γίνει καθαρό ότι η Κατοχή θα παύσει μόνιμα το πυρ στη Λωρίδα της Γάζας. Πρέπει να διασφαλίσουμε την υλοποίηση της κατάπαυσης του πυρός. Το Ισραήλ πρέπει να εξαναγκαστεί να αποσυρθεί από τη Λωρίδα της Γάζας. Η Αντίσταση είναι σε καλή φόρμα και θα καθορίσει την έκβαση αυτής της αναμέτρησης. Ολα τα μέρη έχουν συμφωνήσει στην πλήρη απόσυρση του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας.

Οσο για τον παλαιστινιακό λαό, αυτός ο άνδρας που ορκίζεται εκδίκηση μετά τους τελευταίους βομβαρδισμούς στους προσφυγικούς καταυλισμούς Αλ-Μαγάζι και Αλ-Μπουρέιζ στην κεντρική περιοχή της Λωρίδας, μιλάει εκ μέρους όλων: Αυτό που έρχεται γι’ αυτούς είναι μεγαλύτερο. Ορκίζομαι, κάθε σπίτι θα πάρει την εκδίκησή του.

Ο άνδρας περιγράφει ότι καθόταν στην κλινική, γεμάτη από εκτοπισμένους, όταν άρχισαν να τους χτυπούν οι βόμβες των σιωναζιστών. Eχουμε πολλά τέτοια βίντεο, τραβηγμένα από απλούς Παλαιστίνιους που τα ανεβάζουν στα social media. Δημοσιεύουμε ένα, εντελώς ενδεικτικά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/06/ekdikisi_andras_AlMaghazi.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣκάνδαλο παρακολουθήσεων: Ο Μητσοτάκης έχει «δέσει» την πλειοψηφία της ΑΔΑΕ

Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 8 Ιούνη

Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Σχετικά Αρθρα

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 22:54

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 14:33

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 10:04

Ακου σιωναζιστάκο…

Διεθνή 1 Οκτ 2025, 12:25

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ: Παράδοση άνευ όρων ζητούν Τραμπ-Νετανιάχου

Διεθνή 30 Σεπ 2025, 14:24

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ένας οργανωμένος στρατός που χρησιμοποιεί τακτική ανταρτοπόλεμου (video)

Σφοδρά χτυπήματα στην Πόλη της Γάζας σήμερα

Διεθνή 29 Σεπ 2025, 20:10
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

2 Οκτ 2025, 22:54
Παιδεία

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

2 Οκτ 2025, 18:46
Πολιτική

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

2 Οκτ 2025, 14:44
Διεθνή

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

2 Οκτ 2025, 14:33
Παιδεία

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

2 Οκτ 2025, 11:38
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

2 Οκτ 2025, 10:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

1 Οκτ 2025, 19:45
Διεθνή

Ακου σιωναζιστάκο…

1 Οκτ 2025, 12:25
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Ο νόμος για την «ασφάλεια» των ΑΕΙ τα μετατρέπει σε στρατόπεδα με ακραία μέτρα παρακολούθησης και επιτήρησης

1 Οκτ 2025, 11:32
Αγροτικά

Nέο θλιβερό ρεκόρ: 137 νέες εστίες ευλογιάς – Θανατώθηκαν άλλα 24.787 αιγοπρόβατα!

Την ίδια ώρα, ο Τσιάρας παραμύθιαζε ξεδιάντροπα τη Βουλή, μιλώντας για μείωση!

1 Οκτ 2025, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ: Παράδοση άνευ όρων ζητούν Τραμπ-Νετανιάχου

30 Σεπ 2025, 14:24
Υγεία

152 ασθενείς σε ράντζα στο «Αττικόν» σε μια εφημερία!

30 Σεπ 2025, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ένας οργανωμένος στρατός που χρησιμοποιεί τακτική ανταρτοπόλεμου (video)

Σφοδρά χτυπήματα στην Πόλη της Γάζας σήμερα

29 Σεπ 2025, 20:10
Κόντρες

Eίδ’ ο ρατσιστής τη γενιά του κι αναγάλιασ’ η καρδιά του

29 Σεπ 2025, 14:59
Παιδεία

Χιλιάδες τα εκπαιδευτικά κενά: Προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης για το δημόσιο σχολείο

29 Σεπ 2025, 13:35
Η παπάρα

Αθλια παράσταση υποκρισίας του Μητσοτάκη

29 Σεπ 2025, 13:17
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

Ιράκ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1932).

Νότια Κορέα: Ημέρα ίδρυσης.

Γερμανία: Ημέρα επανένωσης (1990).

Μπαρμπάντος: Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

1979: Αυτοκτονεί ο Νίκος Πουλαντζάς.

1979: Βόμβες σε δύο αυτοκίνητα Αμερικάνων σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια.

1980: Βόμβα σε εβραϊκή συναγωγή στο Παρίσι, τέσσερις νεκροί.

1990: Ενοποίηση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

1991: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αϊτή ανατρέπει τον πρόεδρο Αριστίντ, περισσότεροι από 150 νεκροί.

1995: Βόμβα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Εφετείο 17Ν

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • ΕΛΑ

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Επικοινωνία

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Όροι χρήσης

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Ποιοι είμαστε

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Επικοινωνία

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Όροι χρήσης

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo