Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!
  • Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα
  • Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο
  • Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη
  • Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης
  • Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Η… νομολογία του Παλέρμο
Αθλητισμός

Η… νομολογία του Παλέρμο

Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Σεπ 2022, 21:27

Μήνυση κατά του «ισχυρού άντρα» της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη κατέθεσε χθες στο Τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ η Ευαγγελία Πολυζώη, μηχανικός στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Αττικής (και όχι υπεύθυνη αδειοδοτήσεων, όπως την αναφέρουν τα ρεπορτάζ που το ένα αποτελεί αντίγραφο του άλλου).

Η κα Πολυζώη ήταν μέλος μιας επιτροπής από στελέχη διάφορων δημόσιων υπηρεσιών, η οποία κλήθηκε να επιθεωρήσει το γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και να εισηγηθεί στην εντεταλμένη σύμβουλο της Περιφέρειας Μαργαρίτα Βάρσου, η οποία είναι αρμόδια να υπογράψει την απόφαση για τη λειτουργία του γηπέδου.

Ας πάμε μερικές μέρες πίσω, στις 26 Αυγούστου και στο άρθρο μας με τίτλο Γήπεδο Μελισσανίδη: Διαχρονικό σκάνδαλο με τις ευλογίες τριών κυβερνήσεων. Σας καλούμε να το διαβάσετε γιατί θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε για ποιο λόγο μια δημόσια υπάλληλος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Μελισσανίδη.

Στην κατακλείδα του πρώτου μέρους του άρθρου γράφαμε: «Πώς θα γίνει να λειτουργήσει το γήπεδο σε τρεις εβδομάδες, όταν από την Περιφέρεια Αττικής ζητήθηκε και συμφωνήθηκε παράδοση στις 25 Νοέμβρη του 2023, αυτό το ξέρει μόνο ο “διοικητικός ηγέτης“ και “θεός“ της ΠΑΕ ΑΕΚ». Μεταξύ των άλλων εγγράφων που αποδεικνύουν μια σκανδαλώδη διαχείριση, δημοσιεύσαμε και την απόφαση που πήρε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στις 8 Μάρτη του 2022, με την οποία παρέτεινε κατά 18 μήνες τη χρονική ισχύ της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΑΕΚ για την αποπεράτωση του γηπέδου, μετά από πρόταση της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας. Το έργο έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 25 Μάη του 2022 και η αποπεράτωση παρατάθηκε μέχρι τις 25 Νοέμβρη του 2023!

Οι παρατάσεις αυτές δεν ζητούνται από τους καπιταλιστές για πλάκα. Απομένουν έργα να γίνουν και για την κατασκευή τους πρέπει να ρεύσει από το ταμείο της Περιφέρειας το παραδάκι των φορολογούμενων εργαζόμενων. Eπομένως, η Προγραμματική Σύμβαση πρέπει να μείνει ανοιχτή για να τρέχει το παραδάκι. Γι’ αυτό και αναρωτιόμασταν πώς είναι δυνατόν να λειτουργήσει μέσα στον Σεπτέμβρη του 2022 ένα έργο που δεν ολοκληρώθηκε στην ώρα του και που η ολοκλήρωσή του μετατέθηκε για μετά από 14 μήνες. Το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου δείχνει πως απομένουν ακόμη πάρα πολλά.

Παρά ταύτα, ο Μελισσανίδης ζήτησε άδεια λειτουργίας για τώρα, γιατί έχει πουλήσει τα πανάκριβα εισιτήρια διαρκείας στους αδημονούντες να… προσκυνήσουν στον ναό οπαδούς, οι οποίοι άρχισαν τη «γκρίνια» όταν ενημερώθηκαν ότι δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλοι τους δυο πρώτους αγώνες της ομάδας τους, που έγιναν στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Κλήθηκε, λοιπόν, η επιτροπή να εισηγηθεί την άμεση λειτουργία ενός γηπέδου που –σύμφωνα με την αναθεώρηση της Προγραμματικής Σύμβασης- θα ολοκληρωθεί μετά από 14 μήνες, τον Νοέμβρη του 2023! Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τι μεθοδεύτηκε. Να δοθεί άδεια λειτουργίας σε ένα ημιτελές γήπεδο, επειδή το θέλει ο Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, η Επιτροπή έμεινε την περασμένη Παρασκευή έξι ώρες στο γήπεδο Μελισσανίδη. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Η μαραθώνια διάρκεια της επιθεώρησης δείχνει ότι βρήκαν πάρα πολλά. Εντελώς ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έγιναν μεγάλες αλλαγές χωρίς να έχει γίνει αναθεώρηση της άδειας! Μιλάμε δηλαδή για… αυθαίρετο. Βρέθηκαν μεγάλα προβλήματα στην πυρασφάλεια. Στο πέταλο δεν έχει τοποθετηθεί πλεξιγκλάς, όπως προβλέπεται. Ακόμα και τα κάγκελα είναι κοντύτερα από το προβλεπόμενο (πρέπει να είναι 110 εκατοστά και είναι 90)! Τον πλήρη κατάλογο των ελλείψεων, των παρατυπιών και των παρανομιών θα τον πληροφορηθούμε μόνο αν δημοσιοποιηθεί η έκθεση με τα ευρήματα της Επιτροπής.

Ενώ, λοιπόν, συνεδρίαζε η Επιτροπή σε χώρο του γηπέδου και έχοντας προφανώς ενημερωθεί από τους ανθρώπους του ότι προσανατολίζεται σε αρνητική εισήγηση, «μπούκαρε» στο χώρο ο ίδιος ο Μελισσανίδης και άρχισε να απειλεί την κα Πολυζώη και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής. Σύμφωνα με πληροφορίες που πρώτο μετέδωσε το MEGA, η κα Πολυζώη δέχτηκε απειλές ότι θα τη διώξουν από την Περιφέρεια και ότι θα της στέλνουν κάθε βράδυ στο σπίτι της τους χούλιγκαν της ΑΕΚ. Γι’ αυτό και κατέθεσε μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, παραιτήθηκε και η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Μαργαρίτα Βάρσου. Ποιος ξέρει, ίσως της ζητήθηκε… ευγενικά να υπογράψει την άδεια λειτουργίας χωρίς θετική εισήγηση της Επιτροπής Ελέγχου ή ακόμη και παρά την αρνητική εισήγηση της Επιτροπής Ελέγχου.

Ως γνωστόν, ο περιφερειάρχης Πατούλης θαυμάζει τον Μελισσανίδη για το… πρακτικό του πνεύμα και το… δημιουργικό του άγχος. Οταν ο Μελισσανίδης έβαλε τον έκπτωτο Αλεξίου να υπογράψει την Προγραμματική Σύμβαση, τον Ιούνη του 2021, σε μια επίδειξη δουλοφροσύνης και αηδιαστικού γλειψίματος ο Πατούλης πήρε την πάσα από τον Μελισσανίδη που δήλωσε ότι «στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου» και πως «το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες», και είπε: «Για αυτό ο πρόεδρος έχει φτάσει εδώ! Δεν του αρκεί το ένα βήμα που
γίνεται, πάει αμεσως στο δεύτερο. Το άγχος του όμως είναι δημιουργικό»!

Εδώ, όμως, δεν έχουμε… δημιουργικό άγχος. Εδώ έχουμε εκτόξευση απειλών κατά δημόσιων υπάλληλων προκειμένου να παρανομήσουν, όπως καταγγέλλει η μηχανικός Ευαγγελία Πολυζώη.

Σ’ εμάς δεν προκαλούν καμιά έκπληξη όλ’ αυτά. Τα έχουμε ζήσει «στο πετσί μας» και έχουμε δει να τα ζουν άλλοι. Ζήσαμε το πογκρόμ των χούλιγκαν, με τις πλάτες της αστυνομίας, ενάντια στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας που αντιδρούσαν στην κατασκευή του γηπέδου Μελισσανίδη. Είδαμε συντρόφους μας να τραυματίζονται (μερικοί σοβαρά) και τη «Στρούγκα» να βανδαλίζεται και να γίνεται προσπάθεια να πυρποληθεί. Είδαμε τους προπηλακισμούς του πρώην δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου, του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου και δημοτικών συμβούλων. Είδαμε γράμματα με σφαίρες να στέλνονται σε ανθρώπους με απειλές για τα παιδιά τους. Είδαμε τη τζαμαρία της πολυκατοικίας που διαμένει ο σύντροφος Γεράσιμος Λιόντος να γίνεται θρύψαλα από τα σφυριά ορδής εποχούμενων χουλιγκάνων. Είδαμε μέλη της
Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που διαφώνησαν με το «γήπεδο Μελισσανίδη» να διαγράφονται παράνομα, να λοιδορούνται και να απειλούνται. Είδαμε υπάλληλο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να απειλείται με δημοσιοποίηση της διεύθυνσης κατοικίας της, επειδή ζήτησε την εφαρμογή της νομοθεσίας για το ξεπάτωμα δέντρων.

«Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα γίνει Παλέρμο» ήταν ένα από τα συνθήματα εκείνων που όρθωσαν ανάστημα στην επέλαση των βαρβάρων. Οπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, έχει δημιουργηθεί… νομολογία Παλέρμο. Το διαρκές σκάνδαλο συνεχίζεται. Νόμος είναι αυτό που θέλει ο «πρόεδρος».

Εκτύπωση 🖨
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτα ίδια επίπεδα η πανδημία

Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

Επόμενο άρθρο Ο Μητσοτάκης παλεύει ν’ αλλάξει την ατζέντα

Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά Αρθρα

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

Αθλητισμός 23 Σεπ 2025, 09:10

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

Αθλητισμός 15 Σεπ 2025, 11:25

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 14 Σεπ 2025, 11:42

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 12 Σεπ 2025, 10:11

Μπράβο Ντoριά!

Αθλητισμός 11 Σεπ 2025, 14:21

Η ζωώδης υπεράσπιση του No Politica, ακόμα και μπροστά σε μια γενοκτονία

Αθλητισμός 7 Σεπ 2025, 13:48
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!

3 Οκτ 2025, 13:23
Διεθνή

Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα

3 Οκτ 2025, 12:05
Πολιτική

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

3 Οκτ 2025, 09:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

2 Οκτ 2025, 22:54
Παιδεία

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

2 Οκτ 2025, 18:46
Πολιτική

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

2 Οκτ 2025, 14:44
Διεθνή

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

2 Οκτ 2025, 14:33
Παιδεία

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

2 Οκτ 2025, 11:38
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

2 Οκτ 2025, 10:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

1 Οκτ 2025, 19:45
Διεθνή

Ακου σιωναζιστάκο…

1 Οκτ 2025, 12:25
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Ο νόμος για την «ασφάλεια» των ΑΕΙ τα μετατρέπει σε στρατόπεδα με ακραία μέτρα παρακολούθησης και επιτήρησης

1 Οκτ 2025, 11:32
Αγροτικά

Nέο θλιβερό ρεκόρ: 137 νέες εστίες ευλογιάς – Θανατώθηκαν άλλα 24.787 αιγοπρόβατα!

Την ίδια ώρα, ο Τσιάρας παραμύθιαζε ξεδιάντροπα τη Βουλή, μιλώντας για μείωση!

1 Οκτ 2025, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ: Παράδοση άνευ όρων ζητούν Τραμπ-Νετανιάχου

30 Σεπ 2025, 14:24
Υγεία

152 ασθενείς σε ράντζα στο «Αττικόν» σε μια εφημερία!

30 Σεπ 2025, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ένας οργανωμένος στρατός που χρησιμοποιεί τακτική ανταρτοπόλεμου (video)

Σφοδρά χτυπήματα στην Πόλη της Γάζας σήμερα

29 Σεπ 2025, 20:10
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

Ιράκ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1932).

Νότια Κορέα: Ημέρα ίδρυσης.

Γερμανία: Ημέρα επανένωσης (1990).

Μπαρμπάντος: Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

1979: Αυτοκτονεί ο Νίκος Πουλαντζάς.

1979: Βόμβες σε δύο αυτοκίνητα Αμερικάνων σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια.

1980: Βόμβα σε εβραϊκή συναγωγή στο Παρίσι, τέσσερις νεκροί.

1990: Ενοποίηση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

1991: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αϊτή ανατρέπει τον πρόεδρο Αριστίντ, περισσότεροι από 150 νεκροί.

1995: Βόμβα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Εφετείο 17Ν

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • ΕΛΑ

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • Επικοινωνία

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • Όροι χρήσης

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • Ποιοι είμαστε

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • Επικοινωνία

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

  • Όροι χρήσης

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

    Μήνυση κατά Μελισσανίδη από μηχανικό της Περιφέρειας Αττικής

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo