Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • You can dig down and go get it…
  • Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών
  • Με ή χωρίς γεφύρια, η Λιβανέζικη Αντίσταση εξακολουθεί να γράφει το νέο έπος της
  • Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών
  • Ο σιωναζιστής υπουργός Άμυνας ζήτησε συγγνώμη από τους στρατιώτες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στο Σντε Τεϊμάν
  • Οι ασφαλίτες σκευωροί βυσσοδομούν: Κατηγορούν (για κακουργήματα) αγωνιστή, με εφτά χρόνια καθυστέρηση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η επιτομή της αμερικανοδουλείας σε μια φωτογραφία
Πολιτική

Η επιτομή της αμερικανοδουλείας σε μια φωτογραφία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Μάι 2022, 13:56

Η επιτομή της αμερικανοδουλείας σε μια φωτογραφία. Ο υπουργός σε στάση «ημιανάς». Οι αρχηγοί των επιτελείων, με τις «οχτάρες» στολές, σε στάση προσευχής. Κι ο επικεφαλής τους (ΑΓΓΕΘΑ τον αποκαλούν στη γλώσσα τους) να κρύβει τη γαλανόλευκη, έτσι που στο κάδρο να υπάρχει μόνο η αστερόεσσα. Στο κέντρο του κάδρου ο αμερικανός ανθύπατος να τους μιλάει κι αυτοί να τον ακούνε απολύτως προσηλωμένοι, σαν καλοί μαθητές που ακούνε τον δάσκαλο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες στο (ελληνικό) Πεντάγωνο, όπου ο αποχωρών αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ πήγε για αποχαιρετιστήρια τελετή μετά γεύματος. Δημοσιεύτηκε μαζί με έξι παρόμοιες φωτογραφίες (ναι, «παίζει» και Χαρδαλιάς, με επίσημη κουστουμιά και όχι με τα γνωστά υπηρεσιακά μπουφάν) στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΕΘΑ.

Εκεί διαβάζουμε ότι «ο Υπουργός ανέδειξε την μείζονα και κομβική συνεισφορά του Πρέσβυ κ. Πάιατ, η οποία οδήγησε σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο την στρατηγική αμυντική σχέση Ελλάδος και Η.Π.Α. Τόνισε επίσης ότι η Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA) και τα δύο Πρωτόκολλα Τροποποίησής της, θωρακίζουν και τις δύο χώρες και αντανακλούν την κοινή θέληση τους να περιφρουρούν και να προστατεύουν αμοιβαίως την ασφάλεια τους, να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και απειλές, και να οικοδομήσουν περιφερειακή σταθερότητα και ευημερία».

Συνηθισμένες εκδηλώσεις οσφυοκαμψίας μπροστά στον αμερικανό πρέσβη, γνωστές από την εποχή του διαβόητου Πιουριφόι. Οσο για τον Πάιατ, είναι φανερό ότι το απολαμβάνει. Ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν γι’ αυτόν προσωπικά «μάννα εξ ουρανού», καθώς οδήγησε στην αναβάθμισή του. Θα γυρίζει πλέον την περιοχή μας ως υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, παρέα με τη φίλη του Βικτόρια Νούλαντ. Αυτοί οι δύο, ο ένας ως πρέσβης στην Ουκρανία και η άλλη ως υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, οργάνωσαν με τους πράκτορες της CIA την «επανάσταση» του Γιουρομαϊντάν στο Κίεβο, που οδήγησε στην έξωση του ρωσόφιλου Γιανουκόβιτς και στο πέρασμα της Ουκρανίας στην αμερικάνικη σφαίρα επιρροής.

Ο Πάιατ, ως στέλεχος της μόνιμης γραφειοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έχει υπηρετήσει ως βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών, επικεφαλής του Γραφείου Κεντρο-Ασιατικών και Νοτιο-Ασιατικών Υποθέσεων, διετέλεσε οικονομικός σύμβουλος στο αμερικανικό προξενείο του Χονγκ-Κονγκ και επικεφαλής του αμερικανικού προξενείου στη Λαχόρη του Πακιστάν, μετά ως πρέσβης στην Ουκρανία (2013-2016), μετά ως πρέσβης στην Αθήνα, και τώρα ξεναγυρίζει στα «κεντρικά» με αναβαθμισμένο ρόλο. Εχουν, λοιπόν, έναν παραπάνω λόγο να τον προσκυνούν οι αμερικανόδουλοι των Αθηνών.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΪΑΤ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροEκανε κι η μύγα κώλο…
Επόμενο άρθρο 31 νεκροί – 26 νέες διασωληνώσεις

Σχετικά Αρθρα

Πόσο απέχει η Αθήνα από την Τεχεράνη;

Πολιτική 23 Μαρ 2026, 19:45

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Συστοιχία ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία έβαλε κατά ιρανικών πυραύλων

Πολιτική 19 Μαρ 2026, 13:24

Predator/παρακολουθήσεις: Ξανά εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης

Πολιτική 18 Μαρ 2026, 13:13

Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

Πολιτική 16 Μαρ 2026, 14:43

Η σκανδαλώδης ευνοϊκή μεταχείριση των νεοναζιστών εγκληματιών επιβεβαίωσε ότι αυτοί θεωρούνται σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος

Πολιτική 14 Μαρ 2026, 11:42

Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πολιτική 12 Μαρ 2026, 00:03
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

You can dig down and go get it…

24 Μαρ 2026, 20:16
Καταστολή

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:58
Διεθνή

Με ή χωρίς γεφύρια, η Λιβανέζικη Αντίσταση εξακολουθεί να γράφει το νέο έπος της

24 Μαρ 2026, 13:55
Καταστολή

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:13
Διεθνή

Ο σιωναζιστής υπουργός Άμυνας ζήτησε συγγνώμη από τους στρατιώτες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στο Σντε Τεϊμάν

Και διέταξε την επανένταξή τους στο σιωναζιστικό στρατό

24 Μαρ 2026, 11:58
Καταστολή

Οι ασφαλίτες σκευωροί βυσσοδομούν: Κατηγορούν (για κακουργήματα) αγωνιστή, με εφτά χρόνια καθυστέρηση

24 Μαρ 2026, 11:28
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Βασάνισαν βρέφος για να ανακρίνουν τον πατέρα του!

Εσβησαν τσιγάρα στα πόδια του βρέφους και τα τρύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο

24 Μαρ 2026, 09:11
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους φοιτητές

24 Μαρ 2026, 07:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάρτη

24 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Πόσο απέχει η Αθήνα από την Τεχεράνη;

23 Μαρ 2026, 19:45
Διεθνή

Βάζει την ουρά στα σκέλια ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

Το Ιράν διέψευσε τα περί διαπραγματεύσεων σε εξέλιξη

23 Μαρ 2026, 14:53
Κόντρες

H Oρχήστρα του Πράσινου Στρατού

23 Μαρ 2026, 12:08
Διεθνή

Το σιωνιστικό όνειρο για κατοχή του νοτίου Λιβάνου συντρίβεται για μια ακόμα φορά στο ατσάλινο τείχος της Αντίστασης

23 Μαρ 2026, 10:05
Διεθνή

Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένους: Γιατί ο πόλεμος που προοριζόταν να σώσει το Ισραήλ μπορεί να το καταστρέψει

23 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάρτη

23 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τρεις βδομάδες χερσαίας εισβολής και ούτε την Χιάμ δεν έχουν πάρει οι σιωναζιστές

Χωρίς ρωγμές στη διάταξή της στο μέτωπο, η Χεζμπολά εφαρμόζει το αμυντικό της σχέδιο

22 Μαρ 2026, 20:10
Πολιτισμός

Μια αποστομωτική απάντηση περί «αντισημιτισμού»

22 Μαρ 2026, 18:53
Εργατικά

Η πολιτική των διώξεων θα ητηθεί

22 Μαρ 2026, 11:31
Διεθνή

Μαύρη νύχτα για τη σιωνιστική οντότητα από τα ιρανικά πλήγματα

Χαιρετισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης στα όπλα του Ιράν

22 Μαρ 2026, 11:27
Πολιτισμός

Η μουσική ως πράξη αντίστασης: Mε ένα τσέλο στα ερείπια της Βηρυτού

Αντιστεκόμαστε, παραμένουμε και συνεχίζουμε να ζούμε, λέει ο μουσικός

22 Μαρ 2026, 05:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάρτη

Ημέρα για το δικαίωμα στην αλήθεια (παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων).

Ημέρα κατά της φυματίωσης.

1911: Η Δανία καταργεί τη θανατική ποινή.

1924: Εκπτωτη η δυναστεία Γλίξμπουργκ από τη Δ’ τακτική συνέλευση.

1971: Βόμβα στην οδό Ερμού (Αθήνα).

1976: Ακροδεξιοί ρίχνουν χειροβομβίδα σε βιβλιοπωλείο και δυναμίτη στα γραφεία του ΚΚΕ στον Κορυδαλλό.

1986: Βόμβα γκρεμίζει το άγαλμα του Τρούμαν (ΕΛΑ).

1999: Αρχή βομβαρδισμών από το ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo