Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη
  • Ενας ανασφαλής πρωθυπουργός και ένα γκάλοπ… τίγκα στην αξιοπιστία
  • Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους
  • Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη
  • Αχ καρδιά μου και εγώ
  • Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Η ΕΛΑΣ του Τσίπρα δεν θα καταργήσει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια»
Παιδεία

Η ΕΛΑΣ του Τσίπρα δεν θα καταργήσει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια»

Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Ιούλ 2026, 17:33

«Στα ΝΠΠΕ, η θέση μας σαφής: δε θα τα είχαμε ιδρύσει, αλλά δεν θα τα καταργήσουμε. Σεβόμαστε την πρόσφατη απόφαση του ΣΤΕ και αναγνωρίζουμε τη σημερινή πραγματικότητα φοίτησης χιλιάδων νέων σε αυτά και επένδυσης των οικογενειών σε αυτή τη διαδικασία. Οφείλουμε να σταθούμε με υπευθυνότητα απέναντι στην ασφάλεια δικαίου για τους πολίτες. Όμως, και σε αυτό θέλω να είμαι ξεκάθαρη: δεν θα επιτρέψουμε στη χώρα να γίνει El Dorado πανεπιστημιακής παραπαιδείας. Αλλάζουμε ριζικά τον “Νόμο Πιερρακάκη” (ν. 5094/2024), θέτοντας αυστηρά κριτήρια και διασφαλίζοντας ισονομία και ακαδημαϊκή εγκυρότητα».

Τα παραπάνω δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκαν οι βασικές προτάσεις της «Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης» για την Παιδεία, η τομεάρχης Παιδείας του τσιπροκόμματος Ιωάννα Λαλιώτου.

Ο ρεμπραντισμένος Τσίπρας δίνει τα διαπιστευτήριά του στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να καταργήσει τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια, που έχουν «συνεργασίες» με πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ως συνεπής αστός διαχειριστής του ελληνικού καπιταλισμού, του οποίου ευελπιστεί να αναλάβει ξανά τα ηνία, στέλνει μήνυμα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ανώτατη εκπαίδευση, στα εγχώρια και ξένα καπιταλιστικά συμφέροντα που στηρίζουν αυτού του είδους τις δραστηριότητες εμπορευματοποίησης της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ντόπιους κολλεγιάρχες και ξένα πανεπιστήμια που έχουν επιδοθεί στις «συνεργασίες» με εγχώρια κολλέγια, νοικιάζοντας το όνομα και τους «τίτλους» σπουδών, μετονομάζοντας σε «παραρτήματα-Νομικά Πρόσωπα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης» τα ντόπια κολλέγια) να μην ανησυχούν.

Ο Τσίπρας γίνεται συνεχιστής της πολιτικής Μητσοτάκη στον τέλειο εξευτελισμό της ανώτατης εκπαίδευσης. Με ολίγη «κοινωνική» δημαγωγία περί «αυστηρών κριτηρίων και «διασφάλισης της ισονομίας και ακαδημαϊκής εγκυρότητας» προσπαθεί να καλύψει την επαίσχυντη θέση του, που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πάγια θέση της αριστεράς και του φοιτητικού κινήματος για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση και ρητή απαγόρευση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

 Οι δημαγωγικές φιοριτούρες του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με αυτές του Πιερρακάκη, όταν λανσάριζε τον εκτρωματικό του νόμο (Ν. 5094/2024), δηλώνοντας και εκείνος, για να χειραγωγήσει την «κοινή γνώμη», ότι θεσμοθετεί «αυστηρά και ποιοτικά κριτήρια» στην ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τα βιώνουμε ήδη όταν πανεπιστημιοποιήθηκαν και πανεπιστημιοποιούνται ακόμη αβέρτα τα κολλέγια, χωρίς μάλιστα εγκεκριμένα εκ των προτέρων (λέμε τώρα) «προγράμματα σπουδών» και όταν είναι γνωστό ότι κουμάντο στα «παραρτήματα» (τρόπος εισαγωγής φοιτητών, περιεχόμενο και προγράμματα σπουδών, τίτλοι, κ.λπ.) κάνουν αποκλειστικά τα μητρικά ξένα πανεπιστήμια, που πάνω απ’ όλα ενδιαφέρονται να προστατέψουν τα συμφέροντά τους (αλλιώς γιατί να έρθουν να επενδύσουν στο Ελλαδιστάν;).

Μετά από αυτήν την αισχρή εξαγγελία υποταγής στο κεφάλαιο, είναι απολύτως υποκριτική και συνάμα προκλητική η δήλωση της ΕΛΑΣ ότι δεν θα ψηφίσει την αναθεώρηση του άρθρου 16 που ρητά και κατηγορηματικά δεν επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ, καθώς είναι γράμμα κενό η υποτιθέμενη υπεράσπισή του αφού ντε φάκτο γίνεται αποδεκτή η «πραγματικότητα» που επέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η σαλταδόρικη κυριολεκτικά απόφαση του ΣτΕ που έκρινε συνταγματικό τον νόμο Πιερρακάκη και απέρριψε κατά πλειοψηφία τις προσφυγές της ΠΟΣΔΕΠ, πανεπιστημιακών καθηγητών και του Κατρούγκαλου για να διασφαλίσει ακόμη μια φορά «το δίκιο του μονάρχη». 

ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ότι με μια σαλταδόρικη στην κυριολεξία ερμηνεία η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε συνταγματικό τον εκτρωματικό νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (Ν. 5094/2024) και απέρριψε κατά πλειοψηφία τις προσφυγές της ΠΟΣΔΕΠ, πανεπιστημιακών καθηγητών και του Κατρούγκαλου.

Το ΣτΕ βιάστηκε να βγάλει απόφαση, χωρίς να στείλει προδικαστικό ερώτημα στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, και πήρε πάνω του την αποκλειστική ευθύνη, αναμασώνατς ακριβώς την «επιχειρηματολογία» που το ΔΕΕ θα χρησιμοποιούσε. Βιάστηκε να βγάλει αυτήν την αισχρή απόφαση επειδή ο χρόνος πίεζε, αφού από τον Σεπτέμβρη έπρεπε να λειτουργήσουν, όπως είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια, που θα φορούσουν τον μανδύα των παραρτημάτων των ξένων πανεπιστημίων (Νομικά Πρόσωπα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης-ΝΠΠΕ), με τα οποία είναι συμβεβλημένα με συμφωνίες δικαιόχρησης και λειτουργούν ήδη στη χώρα μας.

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
ΕΛΑΣ-ΤΣΙΠΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαι Ρόδρι ο Κούλης

Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

Επόμενο άρθρο Σφαγές τουρκοκύπριων αμάχων: Ειδεχθή μαζικά εγκλήματα που θάφτηκαν «για εθνικούς λόγους»

Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

Σχετικά Αρθρα

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

Παιδεία 13 Οκτ 2026, 18:57

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

Παιδεία 13 Οκτ 2026, 13:52

Παιδιά ενός κατώτερου θεού οι μαθητές με αναπηρία

Παιδεία 7 Οκτ 2026, 18:47

Αυτοί που στραγγαλίζουν το δημόσιο σχολείο και την εκπαίδευση παριστάνουν τους ανησυχούντες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα αποτελέσματα PISA

Παιδεία 7 Οκτ 2026, 13:07

Παραπομπή εκπαιδευτικών του ΣΕΠΕ Μεσσηνίας στο Πειθαρχικό για συμμετοχή στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 7 Οκτ 2026, 05:56

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πάτρας: Οχι στο ξενόγλωσσο προπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής με δίδακτρα και στο τεράστιο κόστος σπουδών

Παιδεία 6 Οκτ 2026, 20:08
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Ενας ανασφαλής πρωθυπουργός και ένα γκάλοπ… τίγκα στην αξιοπιστία

13 Οκτ 2026, 22:07
Διεθνή

Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους

13 Οκτ 2026, 20:09
Παιδεία

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

13 Οκτ 2026, 18:57
Κόντρες

Αχ καρδιά μου και εγώ

13 Οκτ 2026, 18:48
Παιδεία

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

13 Οκτ 2026, 13:52
Εργατικά

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

13 Οκτ 2026, 12:02
Διεθνή

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

13 Οκτ 2026, 11:51
Καταστολή

Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα

Στις 29 Οκτώβρη ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό

13 Οκτ 2026, 10:46
Διεθνή

Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους

13 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2026, 00:01
Ιστορία

Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση

Καταγγελία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

12 Οκτ 2026, 19:50
Κόντρες

Δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές

12 Οκτ 2026, 19:33
Διεθνή

Πλήγματα στο σιωναζισμό: Γάλλοι εργάτες εμπόδισαν τη φόρτωση υλικών για την Εlbit – Υγειονομικοί φορείς στη Βρετανία διέκοψαν σχέσεις με σιωνιστική φαρμακευτική

12 Οκτ 2026, 14:58
Πολιτική

Oταν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του «φιλούσαν τον fucking ass» της Γκίλφοϊλ

12 Οκτ 2026, 14:28
Εργατικά

Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών

12 Οκτ 2026, 12:32
Καταστολή

Δημητράς – Ολσεν: Η δίκη αναβλήθηκε, η ομηρία συνεχίζεται

12 Οκτ 2026, 09:50
Εργατικά

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

12 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

12 Οκτ 2026, 00:01
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

Παρασκευή 16/10, 7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής

11 Οκτ 2026, 11:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

Ημέρα δωρεάς οργάνων σώματος και μεταμοσχεύσεων.

Ημέρα προτύπων (τυποποίησης).

1906: Επαναστάτες ληστεύουν 600.000 ρούβλια από υπερφρουρούμενη χρηματαποστολή στο κέντρο της Πετρούπολης.

1939: Το υπουργείο Παιδείας ορίζει ότι οι μαθητές θα χαιρετούν με τον ίδιο τρόπο που χαιρετούν οι φαλαγγίτες της ΕΟΝ.

1973: Συλλαλητήριο 12.000 κατοίκων των Μεγάρων κατά των σχεδίων για εγκατάσταση εργοστασίου αλουμίνας και διυλιστηρίου στην πόλη.

1976: Βόμβες σε καταστήματα και σε αποθήκη της «Siemens».

2000: Βόμβα που δεν εξερράγη στο γραφείο του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Σ. Σουμάκη στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Εφετείο 17Ν

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • ΕΛΑ

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • Επικοινωνία

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • Όροι χρήσης

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • Ποιοι είμαστε

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • Επικοινωνία

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

  • Όροι χρήσης

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

    Διαπιστευτήρια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo