Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…
  • Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου
  • Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Χεζμπολά ταπείνωσε τη διαβόητη Ταξιαρχία Γκολάνι, μια από τις πιο επίλεκτες δυνάμεις του σιωναζιστικού στρατού
Διεθνή

Η Χεζμπολά ταπείνωσε τη διαβόητη Ταξιαρχία Γκολάνι, μια από τις πιο επίλεκτες δυνάμεις του σιωναζιστικού στρατού

Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Οκτ 2024, 11:13

Oι πρώτες πληροφορίες από τα σιωνιστικά Μέσα έκαναν λόγο για εφτά τραυματίες στρατιώτες του σιωναζιστικού στρατού που μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία του βορρά της σιωνιστικής οντότητας, μετά από ένα «δύσκολο περιστατικό ασφάλειας» στα σύνορα με τον Λίβανο.

To κρατικό σιωνιστικό κανάλι ΚΑΝ μετέδωσε ότι 25 στρατιώτες τραυματίστηκαν χτες σε τρία διαφορετικά «περιστατικά ασφάλειας» στα σύνορα με τον Λίβανο.

Πολύ σύντομα τα νέα άρχισαν να τρέχουν: Τουλάχιστον είκοσι στρατιώτες τραυματίστηκαν, με 8 να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν ένα drone της Λιβανέζικης Αντίστασης χτύπησε την τραπεζαρία της Ταξιαρχίας Γκολάνι στη στρατιωτική βάση Μπινιαμίνα, νότια της Χάιφα, χωρίς προηγουμένως να ενεργοποιηθούν οι σειρήνες που προειδοποιούν για την εκτόξευση πυραύλων! Αργότερα, η εκτίμηση μιλούσε για 28 τραυματίες στρατιώτες. Μετά, όπως, θα δούμε παρακάτω, προστέθηκαν και άλλες δεκάδες τραυματιών. Και νεκροί.

Σύμφωνα με το ΚΑΝ, δύο drones εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο, με κάλυψη πυραύλων που εκτοξεύτηκαν ταυτόχρονα. Το ένα drone αναχαιτίστηκε κοντά στη Ναχαρίγια, ενώ εκείνο που κατευθυνόταν προς τη Μπινιαμίνα δεν εντοπίστηκε. Αλλα σιωνιστικά Μέσα μετέδωσαν ότι το drone που χτύπησε τη Μπινιαμίνα ήταν τύπου “Μερσάντ,” ιρανικής κατασκευής, που φέρει εκρηκτική κεφαλή βάρους 20 κιλών και πετά με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, προτού εφαρμοστεί απόλυτη λογοκρισία, ότι το drone της Χεζμπολά πρώτα εκτόξευσε έναν πύραυλο προς την τραπεζαρία της στρατιωτικής βάσης και μετά καρφώθηκε και το ίδιο και ακολούθησε δεύτερη έκρηξη.

Στη βάση Μπινιαμίνα επικρατούσε χάος. Δείτε μερικά βίντεο που τράβηξαν σιωνιστές και τα δημοσιοποίησαν στα σόσιαλ μίντια:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/biniamina_kentriko.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/Golani_blood.mp4

Πάνω από 50 ασθενοφόρα κλήθηκαν στη στρατιωτική βάση, ενώ για τους βαριά τραυματίες χρησιμοποιήθηκαν ελικόπτερα. Οι σιωνιστικές αρχές παραδέχτηκαν τρεις νεκρούς και 24 τραυματίες, εκ των οποίων έξι σε κρίσιμη κατάσταση.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/biniamina_ambulance_helicopter.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/biniamina_ambulances.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/biniamina_ambulanceis_2.mp4

Tα σιωνιστικά μίντια μετέδωσαν αργότερα πως οι τραυματίες «γκολανιστές» στη βάση Μπινιαμίνα αυξήθηκαν σε 67. Διέρρευσαν και άλλες σκηνές πανικού τραβηγμένες από κινητά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/Biniamina_mobile.mp4

,Πηγή από την ηγεσία της Χεζμπολά δήλωσε στο Αλ-Τζαζίρα, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες:

Επιτεθήκαμε σε ένα στρατόπεδο που σχετίζεται με την Ταξιαρχία Γκολάνι στη Μπινιαμίνα με ένα σμήνος drones αυτοκτονίας. Οι δυνατότητες της Αντίστασης εξακολουθούν να είναι γερές και ικανές να φτάνουν σε ισραηλινό βάθος.

Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση της Χεζμπολά:

Προς υποστήριξη του ακλόνητου παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας, και προς υποστήριξη της γενναίας και τιμημένης Αντίστασής του, και ως άμυνα του Λιβάνου και του λαού του, και στο πλαίσιο της σειράς επιχειρήσεων Χαϊμπάρ, και ως απάντηση στις σιωνιστικές επιθέσεις, ιδιαίτερα στις γειτονιές Αλ-Νουαΐρι και Αλ-Μπάστα στην πρωτεύουσα Βηρυτό και στις άλλες λιβανέζικες περιοχές, και ως απάντηση στις σφαγές που διαπράττει ο σιωνιστής εχθρός, και με το προσκλητήριο «Στην υπηρεσία σου, Νασράλα», η Ισλαμική Αντίσταση διεξήγαγε το βράδυ της Κυριακής 13-10-2024 την επιχείρηση της εκτόξευσης ενός σμήνους επιθετικών drones προς ένα κέντρο εκπαίδευσης της Ταξιαρχίας Γκολάνι στη Μπινιαμίνα, νότια της Χάιφα. Η Ισλαμική Αντίσταση θα παραμείνει παρούσα και έτοιμη να υπερασπιστεί τη χώρα μας και τον περήφανο και καταπιεσμένο λαό μας και δεν θα διστάσει να κάνει το καθήκον της της αποτροπής του εχθρού, και ο θεός μπορεί τα πάντα.

Κυριακή 13-10-2024

09 Rabi al-Thani 1446 AH

Αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή -ως τώρα- ενέργεια της Λιβανέζικης Αντίστασης. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να χτυπάς καίρια μια από τις πιο επίλεκτες μονάδες του σιωναζιστικού στρατού, όχι στη γραμμή του μετώπου, αλλά στο βάθος, σχεδόν στο κέντρο της σιωνιστικής οντότητας, και να της προκαλείς τόσο μεγάλες απώλειες. Για να μην μιλήσουμε για το ηθικό, γενικά του σιωναζιστικού στρατού και ειδικά αυτής της επίλεκτης μονάδας, την οποία την αποδεκάτισαν μια φορά οι παλαιστίνιοι μαχητές στη Σουτζαΐα στην Πόλη της Γάζας, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από το μέτωπο, και τώρα, μετά την ανασυγκρότησή της, να την αποδεκατίζει η Λιβανέζικη Αντίσταση με ένα χτύπημα.

Η Χεζμπολά, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο στη βάση Μπινιαμίνα. Χτύπησε και τη βάση του σιωναζιστικού στρατού Τίρα Καρμέλ, νότια της Χάιφα και αυτή, στο πλαίσιο της σειράς επιχειρήσεων Χαϊμπάρ. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση, στο οποίο φαίνονται οι πολεμικές της δυνατότητες, υπάρχουν οι εξής σημειώσεις:

00:06 Η κατεχόμενη πόλη Χάιφα.

00:13 Το Ελμπίτ και η βάση Τίρα Καρμέλ.

00:54 Από κάμερες εποίκων.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/Hesbollah_missiles_southHaifa_13-10-24.mp4

Στο συγκεντρωτικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χτες το βράδυ η Χεζμπολά αναφέρονται με λεπτομέρειες 38 επιχειρήσεις στη διάρκεια της Κυριακής! Οι περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

Εκτός από τον εντυπωσιακό βομβαρδισμό της τραπεζαρίας της Ταξιαρχίας Γκολάνι και τους βομβαρδισμούς άλλων δύο βάσεων νότια της Χάιφα, εκτός από το σάρωμα με συνεχή μπαράζ ρουκετών και πυροβολικού όλων των εποικισμών-στρατώνων στο βορρά της οντότητας, αξίζει να αναφερθούν και άμεσες εμπλοκές με ειδικές δυνάμεις των σιωναζιστών ,που προσπάθησαν να περάσουν στον Λίβανο από διάφορα σημεία της συνοριογραμμής.

  • Στις 03:45 (νύχτα) πυροδοτήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός ενάντια σε μια σιωνιστική δύναμη που προσπάθησε να διεισδύσει στην κωμόπολη Ραμία. Ακολούθησε επίθεση των λιβανέζων μαχητών με μεσαία και βαριά όπλα, που αποδεκάτισε τη σιωνιστική δύναμη.
  • Στις 04:45 (νύχτα) μια άλλη σιωνιστική δύναμη προσπάθησε να διεισδύσει στην περιοχή Τελ Αλ-Μαντουάρ κοντά στη Ραμία. Ενας άλλος εκρηκτικός μηχανισμός ανατινάχτηκε εναντίον της δύναμης και ακολούθησε επίθεση των μαχητών, που ανάγκασε τη δύναμη να οπισθοχωρήσει παίρνοντας νεκρούς και τραυματίες.
  • Στις 10:00, οι μαχητές άφησαν μια σιωνιστική δύναμη πεζικού να προχωρήσει στα Υψίπεδα Καναάν, κοντά στην κωμόπολη Μπλίντα κι όταν έφτασε σε απόσταση βολής από κοντά, της επιτέθηκαν, προκαλώντας της απώλειες και τρέποντάς τη σε φυγή.
  • Στις 13:15 μαχητές της Αντίστασης συγκρούστηκαν με άλλη σιωνιστική δύναμη πεζικού που προσπαθούσε να διεισδύσει προς την κωμόπολη Αλ-Κουζάχ από τη νότια πλευρά.
  • Στις 15:15 χτύπησαν με κατευθυνόμενο πύραυλο ένα σιωνιστικό τανκ νότια της Αλ-Κουζάχ, ανατινάζοντάς το και σκοτώνοντας ή τραυματίζοντας το πλήρωμά του.
  • Στις 16:45 μαχητές της Αντίστασης επιτέθηκαν σε μια σιωνιστική δύναμη στη δυτική γειτονιά της Αϊτα Αλ-Σαάμπ, χτυπώντας την με ρουκέτες, πυροβολικό και βαριά όπλα.
  • Στις 19:30, μετά από ακριβή παρακολούθηση μιας καλυμμένης προσπάθειας σιωνιστικών δυνάμεων να διεισδύσουν στα περίχωρα της κωμόπολης Μαΐς Αλ-Ζαμπάλ, οι μαχητές έστησαν ενέδρα και τους έλουσαν με ένα μπαράζ από βλήματα ρουκετών και σφαίρες βαριών πολυβόλων. Εγιναν εντατικές συγκρούσεις με τη διεισδύουσα δύναμη από σημείο μηδέν, που είχαν ως αποτέλεσμα πολλές εχθρικές απώλειες σε νεκρούς και τραυματίες. Η εχθρική δύναμη αποσύρθηκε και οι μαχητές άκουγαν τις κραυγές και τα κλάματα των πολλών τραυματιών.

Το τελευταίο ήταν το τρίτο «σοβαρό περιστατικό ασφάλειας» που ανέφεραν (χωρίς λεπτομέρειες) τα σιωνιστικά μίντια. Το γεγονός είναι πως ο σιωναζιστικός στρατός είχε περισσότερους από 110 νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες μέσα σε ένα 24ωρο! Ο λιβανέζικος Τύπος θυμήθηκε μια φράση-προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα λίγο πριν από τη δολοφονία του: «Το μήνυμα των drones είναι μόνο η αρχή. Μια μέτρια αρχή για ό,τι μπορούμε να κάνουμε. Αν η υπόθεση πάρει αρνητικές διαστάσεις, ο θεός ξέρει που θα μπορούσαμε να φτάσουμε. Μπορούμε να αναποδογυρίσουμε το τραπέζι». Το τραπέζι στο οποίο έτρωγαν το γιορτινό τους δείπνο οι εγκληματίες της Ταξιαρχίας Γκολάνι μόλις αναποδογυρίστηκε. Το φαγητό τους ανακατεύτηκε με το αίμα τους.

ΥΓ1. Τα σιωνιστικά μίντια σκούζουν: Η Χεζμπολά γνώριζε τη θέση της στρατιωτικής βάσης, γνώριζε ακριβώς πού βρίσκεται η αίθουσα φαγητού και έστειλε το drone εκεί… Δεν είμαστε οι μόνοι που διαθέτουμε καλές πληροφορίες.

ΥΓ2. Η Χεζμπολά έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο με βομβαρδισμούς προηγούμενων ημερών. Χτυπήματα συγκεντρώσεων του σιωναζιστικού στρατού στις περιοχές Κατμούν (7.10.2024) και Ραχέμπ (3.10.2024). Οι πολεμικές δυνατότητες της Λιβανέζικης Αντίστασης στο τακτικό επίπεδο φαίνονται καθαρά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/hezbollah_Katyousa_13-12-24.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 14 Οκτώβρη

Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

Επόμενο άρθρο Τεράστιες διαστάσεις έχουν πάρει ο τζίρος και τα κέρδη από το εμπόριο σκύλων και γατών στην Ευρωπαϊκή Ενωση

Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

Σχετικά Αρθρα

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Διεθνή 13 Σεπ 2025, 13:06

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 19:37

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 18:27

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 21:43

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 18:00
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Εφετείο 17Ν

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • ΕΛΑ

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • Επικοινωνία

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • Όροι χρήσης

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • Ποιοι είμαστε

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • Επικοινωνία

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

  • Όροι χρήσης

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

    Βομβάρδισε με drones την τραπεζαρία της βάσης της, την ώρα του φαγητού!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo