Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ
  • Σαν σήμερα 3 Μάρτη
  • Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης
  • Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!
  • Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!
  • Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»H Κατερίνα κο-κο-κο…
Πολιτική

H Κατερίνα κο-κο-κο…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Αυγ 2022, 08:42

Xάσαμε την Κατερίνα STOP. Ακόμα Αμοργό είναι ή πέρασε σε κάνα άλλο νησί, βρίσκοντας… τοξικό το κλίμα στο «νησί του Γκάτσου», επειδή πολίτες σηκώνουν… τοξικά πανό στα πανηγύρια; 

Aυτή η τόσο λαλίστατη, που δε δίστασε να διακηρύξει στεντορεία τη φωνή ότι τις δικαστικές αποφάσεις παίρνουν οι δικαστές και όχι… το κοινό περί δικαίου αίσθημα (και επομένως γούστο τους και καπέλο τους που αποφυλάκισαν τον καταδικασμένο για βιασμούς ανηλίκων Λιγνάδη), τώρα κατάπιε το αμίλητο νερό. Μια δηλωσούλα, βρε αδερφέ, που να λέει ότι το Σύνταγμα προστατεύει το δικαίωμα των πολιτών στο απόρρητο των επικοινωνιών. Ενα τηλεφώνημα στον Ανδρουλάκη, έστω, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Μπα, τίποτα. 

Ακρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει…

Η Σακελλαροπούλου είναι ένα μπρελόκ στα χέρια του Μητσοτάκη. Αθυρμα, κυριολεκτικώς. Ενδέχεται τις επόμενες μέρες, ανάλογα με το σχεδιασμό που θα κάνει το Μέγαρο Μαξίμου, να τη δούμε να πεταρίζει τα βλέφαρα ακούγοντας τον Κούλη που θα της κάνει βίζιτα στο προεδρικό και θα μιλάει για τις… νέες εγγυήσεις που θα θεσπίσει η κυβέρνησή του για να προστατεύσει το απόρρητο των επικοινωνιών. Και αφού τελειώσει ο Κούλης, θα πάρει κι αυτή το λόγο -on camera πάντοτε- και θα μας πει τι λέει το Σύνταγμα και πώς πρέπει να το τηρούμε όλοι, κράτος και πολίτες.

Αν αυτά λέγονταν σήμερα, έστω και με έμμεσο τρόπο, θα ερμηνεύονταν ως προσπάθεια της ΠτΔ να απογαλακτιστεί από τον Μητσοτάκη, να κρατήσει κάποιες αποστάσεις. Αν ειπωθούν στο πλαίσιο των κιτσάτων σόου που οργανώνουν οι image makers του Μεγάρου Μαξίμου στο Προεδρικό Μέγαρο, θα επιβεβαιώσουν απλώς ότι το μπρελόκ παραμένει μπρελόκ.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε. Ηταν 8 του Ιούλη (ακριβώς πριν από ένα μήνα), όταν στον αρχαιολογικό χώρο του ναού του Ολυμπίου Διός η κυβέρνηση Μητσοτάκη διοργάνωσε φιέστα για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Σακελλαροπούλου, που δεν περιορίστηκε στη συνήθη παπαρολογία για τη «χώρα μας [που] έχει την ευκαιρία να αναδείξει την ευρωπαϊκή της ταυτότητα και πρόοδο και να συμβάλει, ειδικά τώρα, στη σφυρηλάτηση της κοινής ευρωπαϊκής μας πορείας και την έξοδο από μια ακόμα κρίση». Εκανε και χοντροκομμένη φιλοκυβερνητική προπαγάνδα. 

Κούλης και Κατερίνα στους στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ η Μαρέβα βγάζει σέλφι, πεδίο στο οποίο η «οικογένεια» αναδεικνύεται πρωταθλήτρια.

Μας είπε ότι η ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει ως κεντρικό της θέμα «την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας σε συνθήκες πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης με πλήρη σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των αρχών της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου»! Ενα θέμα που, «σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, συμβαδίζει πλήρως με τις αξίες και την αποστολή του Συμβουλίου της Ευρώπης».

Δεν έμεινε, όμως, μόνο στις γενικές (και πάντα αβανταδόρικες για την κυβέρνηση) διατυπώσεις. Το εξέλιξε σε ανοιχτή πρόκληση, λέγοντας ότι η Ελλάδα «έγινε διεθνές πρότυπο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης»! Οπως είπε χαρακτηριστικά, «εμπιστευθήκαμε τους ειδικούς, οργανώσαμε και ενισχύσαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και, με τις άοκνες προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, περιορίσαμε, στο μέτρο του δυνατού, τις ανθρώπινες απώλειες»!

Εκείνη τη στιγμή η χώρα μας μετρούσε πάνω από 40 νεκρούς την ημέρα (πλέον μετρά πάνω από 50 νεκρούς, ενώ οι σκληροί δείκτες της πανδημίας τραβούν την ανηφόρα). Εκείνη τη στιγμή η χώρα μας ήταν πρώτη στον κόσμο σε νεκρούς!

Ο Μητσοτάκης έβαλε μπροστά τη Σακελλαροπούλου να ωραιοποιήσει την εγκληματική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας. Αν το έκανε αυτός, η παρέμβασή του θα είχε περιορισμένη αποτελεσματικότητα. Ο κόσμος θα σιχτίριζε και η αντιπολίτευση θα του την έπεφτε. Οταν, όμως, τα λέει η ΠτΔ, η μεν αντιπολίτευση σωπαίνει, ενώ πολλοί άνθρωποι μπορεί να χάψουν το παραμύθι (βοηθά και το γεγονός ότι η πανδημία έχει θαφτεί από τα μίντια, σαν να μην υπάρχει).

Αφού τελείωσε η αηδιαστική φιέστα στον αρχαιολογικό χώρο, η Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της και ο Μητσοτάκης με τη σύζυγό του πήγαν για δείπνο… στο Μεταξουργείο, σε αγαπημένο στέκι της προέδρου! Να τους δουν όσοι ήταν εκεί και να το κάνουν θέμα και να το μάθουν όλοι οι υπόλοιποι μέσω των φωτογραφιών. Ολα σχεδιασμένα από τους αμερικανούς image makers του Μητσοτάκη, με το μπρελόκ να παίζει πειθήνια το ρόλο του.

Η Σακελλαροπούλου, μια νομική μετριότητα που βρέθηκε στο ΣτΕ χωρίς ποτέ να χρειαστεί να δικηγορήσει (ο πατέρας της ήταν αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, αν αυτό σας λέει κάτι), δεν μπορεί να διεκπεραιώσει ούτε τυπικά το ρόλο του «ρυθμιστή του πολιτεύματος». Είναι δουλικά προσδεδεμένη στο άρμα του Μητσοτάκη, απόλυτα αφοσιωμένη σ’ αυτόν. Ας τη «λουστούν» ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι που την ψήφισαν και που εξακολουθούν να της παρέχουν ασυλία ακόμη και όταν προκαλεί απροκάλυπτα.

Εκτύπωση 🖨
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 8 Αυγούστου
Επόμενο άρθρο Εχουν χάσει τη μπάλα

Σχετικά Αρθρα

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

Πολιτική 3 Μαρ 2026, 05:39

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

Πολιτική 2 Μαρ 2026, 14:25

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

Πολιτική 27 Φεβ 2026, 19:54

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

Η Αποψή Μας 27 Φεβ 2026, 09:35

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

Πολιτική 27 Φεβ 2026, 09:33

Δε θα ανακοινωθεί την Παρασκευή η απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει μόνο διακοπή για επόμενη συνεδρίαση, που θα απαγγείλει την απόφαση

Πολιτική 25 Φεβ 2026, 18:45
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

3 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

28 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Φλεβάρη

28 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

Ημέρα για το αυτί και την ακοή.
Ημέρα ψηφιακού βιβλίου.
Αυστραλία: Εργατική αργία.
Βουλγαρία: Ημέρα απελευθέρωσης (1878).
Μαλάουι: Ημέρα μαρτύρων.
Σουδάν: Ημέρα ενότητας.
1939: Ο Μαχάτμα Γκάντι αρχίζει απεργία πείνας αντιδρώντας στην απολυταρχική διακυβέρνηση των Βρετανών (Ινδία).
1960: Αρχή απεργίας εργατών Τύπου, η Αθήνα μένει χωρίς εφημερίδες ως το τέλος του Μάρτη.
1981: Βόμβες στο πατάρι του Μαρινόπουλου (Πανεπιστημίου και Πατησίων), στο αυτοκίνητο του εκδότη της «Βραδινής» και στο αυτοκίνητο του αρχισυντάκτη της «Ακρόπολης» (ΕΛΑ).
1993: Βόμβα στην εφορία Περιστερίου (17Ν).
2003: Αρχίζει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των Δικαστικών Φυλακών Κορυδαλλού η δίκη των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo