Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Toμ Μπάρακ: Οποτε επεμβαίνουμε στη Μέση Ανατολή χάνουμε
  • Σχεδόν οι μισοί εν ενεργεία στρατιωτικοί των ΗΠΑ αντιτίθενται στον πόλεμο κατά του Ιράν: Δημοσκόπηση
  • Συνεχίζεται η καταστροφή της αιγοπροβατοτροφίας: 11 νέες εστίες ευλογιάς σε δυο εβδομάδες
  • Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης
  • Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη
  • Ο χιλμπίλης επιστάτης και το δουλάκι του αφεντικού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»H Δυτική Οχθη γονατίζει μπροστά στις σορούς των ηρώων μαχητών της
Διεθνή

H Δυτική Οχθη γονατίζει μπροστά στις σορούς των ηρώων μαχητών της

Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Σεπ 2024, 13:42

Κατά τη διάρκεια της εισβολής των σιωναζιστών στον Καταυλισμό Αλ-Φαράα στην Τούμπας, τρία αεροπορικά χτυπήματα στόχευσαν τρία αυτοκίνητα μέσα στην πόλη, όχι μακριά από τον Καταυλισμό.

Ολοι οι μάρτυρες ήταν ηγέτες και διοικητές της Αντίστασης στην Τούμπας και τη Τζενίν. Τζενίν και Τούμπας: αδέρφια στο αίμα, στον αγώνα, στα όπλα.

  • Αχμέντ Φαουάζ (Αμπού Νταουάς)
  • Κουσάι Αμπντελραζέκ
  • Μοχάμεντ Ζακαρία Αλ-Ζουμπάιντι
  • Μοχάμεντ Αμπού Ζαγά
  • Μοχάμεντ Αουάντ (Αλ-Λάχτι)
  • Ενας ακόμα αντιστασιακός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από τη Τζενίν ήταν οι μάρτυρες Μοχάμεντ Αμπού Ζαγά και Μοχάμεντ Ζακαρία Αλ-Ζουμπάιντι, οι οποίοι στο παρακάτω βίντεο διακρίνονται να μεταφέρουν τη σορό της μάρτυρα φυλακισμένης Ουαφά Ζαράρ, την οποία η Τζενίν τίμησε με τις ύψιστες τιμές. «Υψώστε την! Υψώστε την» φωνάζουν οι δύο -μάρτυρες πλέον- μαχητές στηγ νεκρώσιμη πομπή.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/09/jenin_funeral_fighters.mp4

Οικογένειες δοσμένες στον αγώνα

Ανάμεσα στους μάρτυρες μαχητές, ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Μοχάμεντ Αλ-Ζουμπάιντι, ενός από τους ηγέτες της Αντίστασης στη Τζενίν, ο οποίος πριν από κάποιες μέρες διέφυγε από μια άλλη απόπειρα δολοφονίας του στον Καταυλισμό της Τζενίν.

Ο Μοχάμεντ ήταν ο μεγαλύτερος γιος του φυλακισμένου ηγέτη των Ταξιαρχιών Μαρτύρων του Αλ-Ακσα στη Τζενίν, Ζακαρία Αλ-Ζουμπάιντι, ενός από τους έξι ήρωες κρατούμενους της επιχείρησης Τούνελ της Λευτεριάς. Οι κρατούμενοι, σκάβοντας τούνελ με ένα κουτάλι, κατάφεραν να αποδράσουν από τη διαβόητη φυλακή υψίστης ασφαλείας Γκιλμπόα, ακριβώς πριν από τρία χρόνια.

Την απόδραση είχαν σχεδιάσει κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς και ο Ζακαρία ήταν το μόνο μέλος άλλης οργάνωσης που συμμετείχε. Επελέγη λόγω της θέσης του στην Αντίσταση και ένα άλλο μέλος των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς του παραχώρησε τη θέση του. Οι κρατούμενοι συνελήφθησαν, καθώς ήταν τεράστια η απόσταση που έπρεπε να διανύσουν από το βορρά της σιωνιστικής οντότητας. Αμέσως μετά τη σύλληψή τους, υπέστησαν βασανιστήρια από τους δεσμοφύλακές τους, που είχαν ως αποτέλεσμα ο Ζακάρια Αλ-Ζουμπάιντι να χρειαστεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, καθώς οι δεσμώτες του χρησιμοποιήσαν ηλεκτροσόκ για να του αποσπάσουν πληροφορίες, του έσπασαν το πόδι και στη συνέχεια τον κρέμασαν από αυτό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ-Κασάμ, Αμπού Ομπάιντα, δήλωσε τότε πως οποιαδήποτε συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων με το Ισραήλ προκύψει στο μέλλον θα συμπεριλαμβάνει τους δραπέτες των φυλακών Γκιλμπόα, προσθέτοντας ότι οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ στέκονται στο πλευρό των μαχητών της Αντίστασης στο προσφυγικό στρατόπεδο της Τζενίν στη Δυτική Οχθη, που διεξάγουν μαχητικές ενέργειες, ένοπλες ή μη, ενάντια στον ισραηλινό στρατό όποτε εισβάλλει στο στρατόπεδο.

Ο Ζακαρία Αλ-Ζουμπάιντι θα απελευθερωθεί κάποια στιγμή, όταν υπογραφεί συμφωνία τερματισμού του πολέμου και ανταλλαγής αιχμάλωτων, αλλά όταν επιστρέψει στον Καταυλισμό της Τζενίν δε θα βρει τον μεγαλύτερο γιο του. Θα περπατάει, όμως, πάντοτε με ψηλά το κεφάλι και θα χαίρει του σεβασμού των Παλαιστίνιων.

Η οικογένεια Ζουμπάιντι έχει προσφέρει πολύ αίμα για τη λευτεριά της Παλαιστίνης. Ο Νταούντ Αλ-Ζουμπάιντι, θείος του Μοχάμεντ, έπεσε μάρτυρας στη Τζενίν τον Μάη του 2022. Η μητέρα του Ζακαρία και γιαγιά του Μοχάμεντ και ένας ακόμα αδερφός του Ζακαρία, ο Τάχα Αλ-Ζουμπάιντι μαρτύρησαν δολοφονημένοι από το σιωναζιστικό στρατό. Το σπίτι της οικογένειας κατεδαφίστηκε αρκετές φορές. Αυτοί, όμως, πάντα το ξανάχτιζαν περιμένοντας την επόμενη κατεδάφιση. Ο Τζιμπρίλ, ο Μοχάμεντ (Αλ-Νις) και ο Ναΐμ Αλ-Ζουμπάιντι ήταν κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές. Ο Ναΐμ, ένας ήρωας της Παλαιστίνης, λίγο προτού μαρτυρήσει, είχε προσφερθεί να γίνει δότης μυελού των οστέων για τον κρατούμενο ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης Ουαλίντ Ντακά.

Στο βίντε που ακολουθεί, αφιερωμένο στους μάρτυρες της οικογένειας Ζουμπάιντι, ο Ζακαρία, με το τουφέκι στην πλάτη, αχώριστο σύντροφό του, εμφανίζεται να αγκαλιάζει τον μικρούλη Μοχάμεντ που έπεσε μάρτυρας προτού προλάβει να δει την επικείμενη αποφυλάκιση του πατέρα του.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/09/zakaria_zubeidi_general.mp4

Σ’ ένα άλλο βίντεο, ο Ζακαρία δηλώνει απελπισμένος (λόγω της προδοσίας της Παλαιστνιακής Αρχής), αλλά δεν παραλείπει να πει: «Θέλω ο γιος μου να μορφωθεί. Θέλω να ζήσει μια καλύτερη ζωή απ’ αυτή που ζούμε. Θέλω να πάρει πανεπιστημιακό πτυχίο, να γίνει γιατρός, δικηγόρος, μηχανικός, ό,τι θελήσει. Αυτή είναι η θέλησή μου και θα δουλέψω σκληρά γι’ αυτό. Αλλά αυτό εξαρτάται από το αν οι Ισραηλινοί θα του αφήσουν την ευκαιρία να μεγαλώσει και να πετύχει αυτά τα πράγματα».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/09/Zakaria_Zubeidi_child.mp4

Η κατοχή και η σιωνιστική βαρβαρότητα δεν επέτρεψαν στον Μοχάμεντ Αλ-Ζουμπάιντι να σπουδάσει και να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Του επέβαλαν να σταθεί στο ύψος του καθήκοντος, συνεχίζοντας το δρόμο που από τα γεννοφάσκια του του έδειξε ο πατέρας του. Η οικογένεια Ζουμπάιντι πότισε το δέντρο της λευτεριάς με το αίμα ενός ακόμα μέλους της.

Εκτύπωση 🖨
ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ φύση απεχθάνεται τα κενά

Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

Επόμενο άρθρο Οι φωνές των νεκρών αιχμάλωτων κυνηγούν τον Νετανιάχου (νέο video)

Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

Σχετικά Αρθρα

Toμ Μπάρακ: Οποτε επεμβαίνουμε στη Μέση Ανατολή χάνουμε

Μια στρατιωτική επέμβαση στην Υεμένη «φαίνεται άσκοπη»

Διεθνή 21 Οκτ 2026, 12:00

Σχεδόν οι μισοί εν ενεργεία στρατιωτικοί των ΗΠΑ αντιτίθενται στον πόλεμο κατά του Ιράν: Δημοσκόπηση

Τα ευρήματα αντικατοπτρίζουν την ευρύτερη κατάρρευση της υποστήριξης στον πόλεμο, καθώς η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών

Διεθνή 21 Οκτ 2026, 10:17

Η συγκομιδή των ελιών των Παλαιστίνιων συμβάλλει στην εδραίωση της εβραϊκής κυριότητας στη Δυτική Οχθη, δηλώνει κορυφαίος ραβίνος των εποίκων

Εφτά εβραίοι γάιδαροι μαλώνανε σε παλαιστινιακό αχυρώνα

Διεθνή 20 Οκτ 2026, 13:33

Η μάχη της σοδειάς στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, η δυτική υποκρισία και ο «αριστερός» σιωνισμός

Διεθνή 20 Οκτ 2026, 13:17

Φοιτητές πέταξαν τον Μπεν Γκβιρ έξω από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

Διεθνή 20 Οκτ 2026, 10:16

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

Διεθνή 19 Οκτ 2026, 14:31
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Toμ Μπάρακ: Οποτε επεμβαίνουμε στη Μέση Ανατολή χάνουμε

Μια στρατιωτική επέμβαση στην Υεμένη «φαίνεται άσκοπη»

21 Οκτ 2026, 12:00
Διεθνή

Σχεδόν οι μισοί εν ενεργεία στρατιωτικοί των ΗΠΑ αντιτίθενται στον πόλεμο κατά του Ιράν: Δημοσκόπηση

Τα ευρήματα αντικατοπτρίζουν την ευρύτερη κατάρρευση της υποστήριξης στον πόλεμο, καθώς η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών

21 Οκτ 2026, 10:17
Αγροτικά

Συνεχίζεται η καταστροφή της αιγοπροβατοτροφίας: 11 νέες εστίες ευλογιάς σε δυο εβδομάδες

Εκαναν την Ελλάδα χώρα ενδημική στον ιό της ευλογιάς

21 Οκτ 2026, 09:50
Πολιτισμός

Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Την Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

21 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο χιλμπίλης επιστάτης και το δουλάκι του αφεντικού

20 Οκτ 2026, 21:27
Αγροτικά

Αναβολές συνεχίζουν να ζητούν από τα δικαστήρια τα λαμόγια του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν πιστεύουν ότι μπορούν να αθωωθούν με τον νέο νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

20 Οκτ 2026, 20:07
Καταστολή

Επνιξαν 12 ακόμα πρόσφυγες στο Αιγαίο

20 Οκτ 2026, 19:40
Παιδεία

Αποκολλήθηκε τμήμα της οροφής στο 1ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απέξω

20 Οκτ 2026, 18:26
Εργατικά

Στάση εργασίας στο υπουργείο του ακροδεξιού Πλεύρη

Οι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους

20 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

Η συγκομιδή των ελιών των Παλαιστίνιων συμβάλλει στην εδραίωση της εβραϊκής κυριότητας στη Δυτική Οχθη, δηλώνει κορυφαίος ραβίνος των εποίκων

Εφτά εβραίοι γάιδαροι μαλώνανε σε παλαιστινιακό αχυρώνα

20 Οκτ 2026, 13:33
Διεθνή

Η μάχη της σοδειάς στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, η δυτική υποκρισία και ο «αριστερός» σιωνισμός

20 Οκτ 2026, 13:17
Πολιτισμός

Για τον αστικό πολιτισμό της σήψης και της καταστροφής της κοινωνίας

Γιουφ, Θανάσης Νικολάου: Ο Πολιτισμός

20 Οκτ 2026, 11:46
Διεθνή

Φοιτητές πέταξαν τον Μπεν Γκβιρ έξω από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

20 Οκτ 2026, 10:16
Εργατικά

Aλλη μια δικαίωση για την Π. Τυχεροπούλου, άλλο ένα χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ την απάλλαξε από τις κατηγορίες του Μπαμπασίδη και έσβησε την ποινή που της επέβαλε ο Σαλάτας

20 Οκτ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Το λες και χαριστική βολή

19 Οκτ 2026, 19:23
Διεθνή

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

19 Οκτ 2026, 14:31
Αθλητισμός

ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση

19 Οκτ 2026, 14:08
Εργατικά

Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ

19 Οκτ 2026, 13:48
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

Σομαλία, Σουδάν: Ημέρα επανάστασης (1964).

Ονδούρα: Ημέρα στρατού (1956).

Αγγλία: Ημέρα Trafalgar (1805).

1918: Πρώτο πανελλαδικό πανεργατικό συνέδριο (βασιλικό θέατρο Αθήνας), ιδρύεται η Γ.Σ.Ε.Ε.

1945: Οι Γαλλίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

1950: Η Κίνα καταλαμβάνει το Θιβέτ.

1967: 80.000 διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον κατά του πολέμου του Βιετνάμ, σύλληψη 250 ατόμων.

1967: Ανακαλύπτεται πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.

1969: Δύο βαριές καταδίκες μελών του ΠΑΚ για βόμβες κατά της χούντας.

1977: Βόμβα σε γραφείο του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (Βερολίνο), πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικού σταθμού (RAF).

1977: Διαδηλώσεις-συγκρούσεις με την αστυνομία και βόμβες σε Παρίσι, Πον Μαρλί, Τουλούζη, Λιμόζ και Νανσί, βόμβες στο γερμανικό προξενείο στη Μαδρίτη, επιθέσεις στα γερμανικά προξενεία Αμστερνταμ και Μάαστγκιχτ (Ολλανδία), μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια σε Ρώμη και Φλωρεντία, βόμβες σε γερμανικούς στόχους σε Γένοβα και Μιλάνο, απ’ αφορμή τη δολοφονία των φυλακισμένων της RAF στα λευκά κελιά του Στάμχαϊμ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Εφετείο 17Ν

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • ΕΛΑ

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • Επικοινωνία

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • Όροι χρήσης

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • Ποιοι είμαστε

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • Επικοινωνία

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

  • Όροι χρήσης

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

    Οικογένειες δοσμένες ολόψυχα στον αγώνα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo