Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 12 Αυγούστου
  • Οταν σε υμνεί η Δεξιά
  • Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»
  • Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε
  • Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
  • Σαν σήμερα 11 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Οι… γιορτές ανεργίας επέστρεψαν στην Αττική!
Εργατικά

Οι… γιορτές ανεργίας επέστρεψαν στην Αττική!

Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιαν 2024, 09:33

Αφού έκαναν το γύρο της Ελλάδας, λύνοντας το πρόβλημα της ανεργίας σε μια σειρά πόλεις, οι «Ημέρες Καριέρας» επέστρεψαν στην Αθήνα, από όπου και ξεκίνησαν.

Πρόκειται για την 24η «Ημέρα Καριέρας», που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 26 και 27 Σεπτέμβρη, με σκοπό «να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού». Στην εκδήλωση είχαν δηλώσει συμμετοχή «πάνω από 200 επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, ενώ η εκδήλωση πλαισιώνεται από ενημερωτικές δράσεις στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων».

Το συγκεκριμένο μέτρο, κρίνεται άκρως απαραίτητο, αφού όπως είχε… αποκαλύψει τον περασμένο Νοέμβριο ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-τέως υπουργός Εργασίας Αδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση «DYPA Bussiness Award», «πάνω από 5.000 άνθρωποι έχουν βρει δουλειά μόνο από τις Ημέρες Καριέρας, τα τελευταία 2 χρόνια που εφαρμόζεται το μέτρο»! Φαίνεται πως η ανεργία οφειλόταν σε κάποιους είδους… τεχνικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις αυτές να μην μπορούν να βρουν κόσμο να προσλάβουν όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Ενώ τώρα, σε αυτές τις φιέστες, οι άνεργοι δεν θα ψάχνουν αγωνιωδώς μαρκάροντας αγγελίες, ώστε να κλείσουν κάποιο ραντεβού, ούτε θα περιμένουν να τους πάρουν τηλέφωνο για συνέντευξη και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς τα πάντα θα βρίσκονται μπροστά στα… πόδια τους.  Θα κάνουν απλώς μια βόλτα στα τραπεζάκια που στήνονται σε αυτά τα εργασιακά παζάρια, σαν να πηγαίνουν στην αγορά, θα παίρνουν πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα θα αφήνουν το βιογραφικό τους σ’ αυτές.  

Σε αυτή την χαλαρή εργασιακή αναζήτηση, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ (τέως ΟΑΕΔ) θα παίζουν όπως πάντα το ρόλο της… γλάστρας,  αφού -σύμφωνα με την ανακοίνωση- «τα στελέχη της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της». Οι εργασιακοί σύμβουλοι της υπηρεσίας, δηλαδή, δεν παρεμβαίνουν στις επαφές του κοινού με τους εκπροσώπους των εταιριών που κάθονται στα τραπεζάκια. Δεν καταγράφουν ούτε τις ανάγκες των επισκεπτών, ούτε ειδικότητες και προϋπηρεσίες, ούτε προτείνουν ή (προς Θεού!) επιβάλλουν συγκεκριμένες προσλήψεις. Το υπουργείο Εργασίας και η ΔΥΠΑ δεν πάσχουν από τέτοιες… κρατικιστικές ιδεοληψίες.

Για όσους δεν τα καταφέρουν τελικά να βρουν δουλειά στην… ελεύθερη αγορά εργασίας, δεν χάθηκε ο κόσμος! Στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονται οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ, που με τη… διακριτική παρουσία τους είναι πρόθυμοι να τους ενημερώσουν για τα προγράμματα ολιγόμηνης «ενεργητικής απασχόλησης», που όπως προπαγανδίζουν οι ιθύνοντες του υπουργείου, έχουν βρει δουλειά περίπου… 150.000 άνεργοι (δείτε εδώ και εδώ) στη δική τους ηλικιακή κατηγορία, στα οποία για κάποιους μήνες παίρνουν το πολύ το βασικό μισθό, ενώ οι καπιταλιστές εργοδότες  επιδοτούνται με το 100% των μισθών και των εισφορών (κι από πάνω επιλέγουν αυτοί ποιους θα προσλάβουν), ενώ  έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουν τη μέθοδο του… «φύγε εσύ, έλα εσύ», απολύοντας πλέον ελεύθερα παλιότερους εργαζόμενους, μέχρι και τρεις μήνες πριν από την έναρξη του προγράμματος, ανακυκλώνοντας έτσι απλώς την ανεργία. 

Ή για τα περίφημα προγράμματα «κατάρτισης» σε ψηφιακές δεξιότητες, στα οποία κάνουν αίτηση 2.500 άτομα και στο τέλος παίρνουν μόνο 1.000 για ένα διάστημα, χωρίς καμία εγγύηση πως θα βρουν δουλειά στο μέλλον. 

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το τετ-α-τετ που έχουν οι άνεργοι  με τους εκπροσώπους των εταιριών σε αυτήν τη φιέστα. Οι περιβόητες «Ημέρες Καριέρας» είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε οι άνεργοι να μάθουν να «ψαρεύουν» μόνοι τους στη φουρτούνα της ανεργίας και της «απασχολησιμότητας». Οι… εργασιακοί κόουτς  της ΔΥΠΑ,  βέβαια, θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν καλύτερα το εργασιακό «προφίλ» τους, υποδεικνύοντάς τους τρόπους καλύτερης σύνταξης του βιογραφικού τους, μήπως και… εντυπωσιάσουν περισσότερο τους υποψήφιους εργοδότες. 

Αυτοί είναι οι κανόνες των… ίσων ευκαιριών στην καπιταλιστική οικονομία, και δεν γίνεται να αλλάξουν. Μάλιστα, είχε διοργανωθεί ολόκληρη εκδήλωση στις 25 Νοεμβρίου με τίτλο «Job Ready», με θέματα τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, προετοιμασία συνεντεύξεων, βελτίωση βιογραφικού, αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας», αλλά και… ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και διαμόρφωση bussines plan (όλα όσα διδάσκονται σε πενθήμερα εργαστήρια της ΔΥΠΑ»! 

Πάντως, αν κατά την διάρκεια της περιήγησής τους στο χώρο της εκδήλωσης έπεσαν σε καμιά προσφορά μερικής απασχόλησης με άστατα ωράρια και απλήρωτες υπερωρίες (όπως είχαμε διαπιστώσει στις Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα πριν ενάμιση χρόνο, σε σχέση με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, γερμανικών συμφερόντων), δεν χρειάζεται να απογοητεύονται! Ισως είναι μια ευκαιρία και για 65ρηδες, ακόμα και συνταξιούχους, να συμπληρώσουν το ισχνό εισόδημά τους, όπως προέτρεψε και ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, φέρνοντας το παράδειγμα της… Ιαπωνίας. 

Οσο για τους νέους και τις νέες εργαζόμενους, υπομονή, γιατί έτσι χτίζονται οι καριέρες, με θυσίες! Οπως έλεγε παλιότερα ο σημερινός πρόεδρος της Επιθεώρησης Εργασίας Γ. Τζιλιβάκης, «θα χρειαστεί να προσπαθήσουν να αποδείξουν την αξία τους επιδεικνύοντας μεγαλύτερο ζήλο και επαγγελματισμό, κάτι που μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμο για αυτούς».

Εκτύπωση 🖨
ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ)
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜε εντολή φιρερίσκου και ηγετικής ομάδας γίνονταν τα νεοναζιστικά πογκρόμ στις λαϊκές αγορές

Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Επόμενο άρθρο Το καλύτερο πιτόγυρο του Λεβάντε

Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Σχετικά Αρθρα

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

Εργατικά 29 Ιούλ 2026, 21:21

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

Εργατικά 28 Ιούλ 2026, 19:22

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

Εργατικά 24 Ιούλ 2026, 08:57

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

Εργατικά 22 Ιούλ 2026, 19:16

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

Εργατικά 15 Ιούλ 2026, 12:11
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
Διεθνή

«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»

Σκληρή ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

9 Αυγ 2026, 05:52
Πολιτισμός

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

9 Αυγ 2026, 05:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
Αγροτικά

Δυο χρόνια ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ενδημική στον ιό έγινε η χώρα μας

8 Αυγ 2026, 10:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

Ημέρα νεολαίας.
Οκλαχόμα, Μασαχουσέτη: Ημέρα Ινδιάνων.
Τέξας: Ημέρα εξερευνητών.
1942: Δολοφονική απόπειρα κατά του ιάπωνα πρωθυπουργού Τόγιο.
1954: Αποκαλύπτεται το δίκτυο του ΚΚΕ στη Θεσσαλία, περισσότερες από εκατό συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο Χαρίλαος Φλωράκης.
1968: Εκρηξη βόμβας στο «Ζάππειο».
1975: Μπράβος του Θεοφιλογιαννάκου γρονθοκοπεί στο στρατοδικείο τον βουλευτή Σαβούρα.
1983: Δεκαεπτά νεκροί στο Σαντιάγο από αστυνομικά πυρά σε διαδήλωση κατά του Πινοσέτ (Χιλή).
1986: Εμπρησμός υποκαταστήματος της «Citibank» στο Παλαιό Φάληρο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Εφετείο 17Ν

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • ΕΛΑ

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Επικοινωνία

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Όροι χρήσης

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Ποιοι είμαστε

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Επικοινωνία

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Όροι χρήσης

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo