Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών
  • Τώρα με το app ποιος τους πιάνει
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης
  • Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία
  • Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Οι… γιορτές ανεργίας επέστρεψαν στην Αττική!
Εργατικά

Οι… γιορτές ανεργίας επέστρεψαν στην Αττική!

Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιαν 2024, 09:33

Αφού έκαναν το γύρο της Ελλάδας, λύνοντας το πρόβλημα της ανεργίας σε μια σειρά πόλεις, οι «Ημέρες Καριέρας» επέστρεψαν στην Αθήνα, από όπου και ξεκίνησαν.

Πρόκειται για την 24η «Ημέρα Καριέρας», που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 26 και 27 Σεπτέμβρη, με σκοπό «να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού». Στην εκδήλωση είχαν δηλώσει συμμετοχή «πάνω από 200 επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, ενώ η εκδήλωση πλαισιώνεται από ενημερωτικές δράσεις στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων».

Το συγκεκριμένο μέτρο, κρίνεται άκρως απαραίτητο, αφού όπως είχε… αποκαλύψει τον περασμένο Νοέμβριο ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-τέως υπουργός Εργασίας Αδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση «DYPA Bussiness Award», «πάνω από 5.000 άνθρωποι έχουν βρει δουλειά μόνο από τις Ημέρες Καριέρας, τα τελευταία 2 χρόνια που εφαρμόζεται το μέτρο»! Φαίνεται πως η ανεργία οφειλόταν σε κάποιους είδους… τεχνικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις αυτές να μην μπορούν να βρουν κόσμο να προσλάβουν όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Ενώ τώρα, σε αυτές τις φιέστες, οι άνεργοι δεν θα ψάχνουν αγωνιωδώς μαρκάροντας αγγελίες, ώστε να κλείσουν κάποιο ραντεβού, ούτε θα περιμένουν να τους πάρουν τηλέφωνο για συνέντευξη και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς τα πάντα θα βρίσκονται μπροστά στα… πόδια τους.  Θα κάνουν απλώς μια βόλτα στα τραπεζάκια που στήνονται σε αυτά τα εργασιακά παζάρια, σαν να πηγαίνουν στην αγορά, θα παίρνουν πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα θα αφήνουν το βιογραφικό τους σ’ αυτές.  

Σε αυτή την χαλαρή εργασιακή αναζήτηση, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ (τέως ΟΑΕΔ) θα παίζουν όπως πάντα το ρόλο της… γλάστρας,  αφού -σύμφωνα με την ανακοίνωση- «τα στελέχη της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της». Οι εργασιακοί σύμβουλοι της υπηρεσίας, δηλαδή, δεν παρεμβαίνουν στις επαφές του κοινού με τους εκπροσώπους των εταιριών που κάθονται στα τραπεζάκια. Δεν καταγράφουν ούτε τις ανάγκες των επισκεπτών, ούτε ειδικότητες και προϋπηρεσίες, ούτε προτείνουν ή (προς Θεού!) επιβάλλουν συγκεκριμένες προσλήψεις. Το υπουργείο Εργασίας και η ΔΥΠΑ δεν πάσχουν από τέτοιες… κρατικιστικές ιδεοληψίες.

Για όσους δεν τα καταφέρουν τελικά να βρουν δουλειά στην… ελεύθερη αγορά εργασίας, δεν χάθηκε ο κόσμος! Στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονται οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ, που με τη… διακριτική παρουσία τους είναι πρόθυμοι να τους ενημερώσουν για τα προγράμματα ολιγόμηνης «ενεργητικής απασχόλησης», που όπως προπαγανδίζουν οι ιθύνοντες του υπουργείου, έχουν βρει δουλειά περίπου… 150.000 άνεργοι (δείτε εδώ και εδώ) στη δική τους ηλικιακή κατηγορία, στα οποία για κάποιους μήνες παίρνουν το πολύ το βασικό μισθό, ενώ οι καπιταλιστές εργοδότες  επιδοτούνται με το 100% των μισθών και των εισφορών (κι από πάνω επιλέγουν αυτοί ποιους θα προσλάβουν), ενώ  έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουν τη μέθοδο του… «φύγε εσύ, έλα εσύ», απολύοντας πλέον ελεύθερα παλιότερους εργαζόμενους, μέχρι και τρεις μήνες πριν από την έναρξη του προγράμματος, ανακυκλώνοντας έτσι απλώς την ανεργία. 

Ή για τα περίφημα προγράμματα «κατάρτισης» σε ψηφιακές δεξιότητες, στα οποία κάνουν αίτηση 2.500 άτομα και στο τέλος παίρνουν μόνο 1.000 για ένα διάστημα, χωρίς καμία εγγύηση πως θα βρουν δουλειά στο μέλλον. 

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το τετ-α-τετ που έχουν οι άνεργοι  με τους εκπροσώπους των εταιριών σε αυτήν τη φιέστα. Οι περιβόητες «Ημέρες Καριέρας» είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε οι άνεργοι να μάθουν να «ψαρεύουν» μόνοι τους στη φουρτούνα της ανεργίας και της «απασχολησιμότητας». Οι… εργασιακοί κόουτς  της ΔΥΠΑ,  βέβαια, θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν καλύτερα το εργασιακό «προφίλ» τους, υποδεικνύοντάς τους τρόπους καλύτερης σύνταξης του βιογραφικού τους, μήπως και… εντυπωσιάσουν περισσότερο τους υποψήφιους εργοδότες. 

Αυτοί είναι οι κανόνες των… ίσων ευκαιριών στην καπιταλιστική οικονομία, και δεν γίνεται να αλλάξουν. Μάλιστα, είχε διοργανωθεί ολόκληρη εκδήλωση στις 25 Νοεμβρίου με τίτλο «Job Ready», με θέματα τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, προετοιμασία συνεντεύξεων, βελτίωση βιογραφικού, αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας», αλλά και… ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και διαμόρφωση bussines plan (όλα όσα διδάσκονται σε πενθήμερα εργαστήρια της ΔΥΠΑ»! 

Πάντως, αν κατά την διάρκεια της περιήγησής τους στο χώρο της εκδήλωσης έπεσαν σε καμιά προσφορά μερικής απασχόλησης με άστατα ωράρια και απλήρωτες υπερωρίες (όπως είχαμε διαπιστώσει στις Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα πριν ενάμιση χρόνο, σε σχέση με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, γερμανικών συμφερόντων), δεν χρειάζεται να απογοητεύονται! Ισως είναι μια ευκαιρία και για 65ρηδες, ακόμα και συνταξιούχους, να συμπληρώσουν το ισχνό εισόδημά τους, όπως προέτρεψε και ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, φέρνοντας το παράδειγμα της… Ιαπωνίας. 

Οσο για τους νέους και τις νέες εργαζόμενους, υπομονή, γιατί έτσι χτίζονται οι καριέρες, με θυσίες! Οπως έλεγε παλιότερα ο σημερινός πρόεδρος της Επιθεώρησης Εργασίας Γ. Τζιλιβάκης, «θα χρειαστεί να προσπαθήσουν να αποδείξουν την αξία τους επιδεικνύοντας μεγαλύτερο ζήλο και επαγγελματισμό, κάτι που μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμο για αυτούς».

Εκτύπωση 🖨
ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ)
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜε εντολή φιρερίσκου και ηγετικής ομάδας γίνονταν τα νεοναζιστικά πογκρόμ στις λαϊκές αγορές

Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Επόμενο άρθρο Το καλύτερο πιτόγυρο του Λεβάντε

Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Σχετικά Αρθρα

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 1 Ιούλ 2026, 19:32

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

Εργατικά 1 Ιούλ 2026, 19:27

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

Εργατικά 30 Ιούν 2026, 07:37

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

Εργατικά 24 Ιούν 2026, 12:30

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 23 Ιούν 2026, 20:15

Πογκρόμ απολύσεων στην Ιόνιο Σχολή

Απολύονται εκπαιδευτικοί με μεγάλη προϋπηρεσία και με συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του σχολείου

Εργατικά 23 Ιούν 2026, 14:12
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

2 Ιούλ 2026, 17:12
Κόντρες

Τώρα με το app ποιος τους πιάνει

2 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

1 Ιούλ 2026, 20:35
Εργατικά

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

1 Ιούλ 2026, 19:32
Εργατικά

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

1 Ιούλ 2026, 19:27
Διεθνή

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

1 Ιούλ 2026, 13:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

1 Ιούλ 2026, 13:11
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
Διεθνή

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

1 Ιούλ 2026, 09:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Kι άλλη αναβολή στη δίκη Καλφούτζου-Χλύκα (πατέρα και γιου)

1 Ιούλ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη

30 Ιούν 2026, 22:41
Κόντρες

Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»

30 Ιούν 2026, 20:27
Καταστολή

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

30 Ιούν 2026, 18:39
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

30 Ιούν 2026, 14:09
Διεθνή

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

30 Ιούν 2026, 13:34
Οικονομία

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

30 Ιούν 2026, 13:06
Εργατικά

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

30 Ιούν 2026, 07:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Εφετείο 17Ν

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • ΕΛΑ

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Επικοινωνία

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Όροι χρήσης

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Ποιοι είμαστε

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Επικοινωνία

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

  • Όροι χρήσης

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

    Σε ρόλο… image maker για τους ανέργους η ΔΥΠΑ!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo