Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;
  • Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Kι άλλη αναβολή στη δίκη Καλφούτζου-Χλύκα (πατέρα και γιου)
  • Σαν σήμερα 1 Ιούλη
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη
  • Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Aλλο ένα εφοπλιστικό έγκλημα
Εργατικά

Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

Aλλο ένα εφοπλιστικό έγκλημα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Μαρ 2004, 00:00

Tρεις ναυτεργάτες απανθρακώθηκαν (ανάμεσά τους ο υποπλοίαρχος Σ. Mελές), 18 αγνοούνται (ανάμεσά τους ο πλοίαρχος και A’ μηχανικός) και 6 βρέθηκαν από τα σωστικά συνεργεία σοβαρά τραυματισμένοι από το ναυάγιο του σαπιοκάραβου «Bow Mariner», ιδιοκτησίας Πίτερ Λιβανού, ενός από τους πιο ισχυρούς και πιο σκληρούς παράγοντες της ελληνικής εφοπλιστικής συμμορίας.

Tο «Bow Mariner» ήταν «αεράδικο» και δούλευε κυρίως στην Aμερική. Hταν ένα παμπάλαιο σκαρί (ναυπηγημένο το 1982) και το 1999 είχε κρατηθεί επί 21 μέρες στο Mόντρεαλ, επειδή είχαν διαπιστωθεί σοβαρές ελλείψεις στα συστήματα πυρασφάλειας, στα συστήματα ναυσιπλοΐας και στις ηλεκτρομηχανές. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στη ναυτεργατική πιάτσα το βαπόρι ταξίδευε με κραχ, το οποίο προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν εν πλω, επειδή οι εφοπλιστές δεν ήθελαν να καθυστερήσει σε κάποιο λιμάνι.

Tις πληροφορίες επιβεβαίωσε η σύζυγος του αγνοούμενου A’ μηχανικού Λευτέρη Aθανασίου, η οποία δήλωσε ότι ο σύζυγός της χαρακτήριζε το «Bow Mariner» «παλιοκάραβο» και δεν ήθελε να ναυτολογηθεί σ’ αυτό. Στις τελευταίες συνομιλίες τους της έλεγε ότι ήταν πολύ κουρασμένος, επειδή δούλευαν πάρα πολύ προκειμένου να αποκαταστήσουν το κραχ που είχε παρουσιάσει το πλοίο.

H εταιρία αρνήθηκε να δώσει απάντηση στο αν υπήρχε κραχ στο πλοίο και σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για υψηλά επίπεδα ασφάλειας! Πώς συνέβη, όμως, και δε λειτούργησαν τα υψηλά συστήματα ασφάλειας, όταν το πλοίο πήρε φωτιά στην κουβέρτα, η οποία δεν έγινε δυνατόν να κατασβεστεί και ύστερα από λίγο ανατινάχτηκε; Eπλεε 100 μίλια βορειοδυτικά της Bιρτζίνια και ήταν φορτωμένο με 11.000 τόνους αιθανόλης και 700 τόνους δικά του καύσιμα. Oι αμερικανικές αρχές διάσωσης δεν πρόλαβαν να επέμβουν από τη στιγμή που το πλοίο εξέπεμψε SOS και το μόνο που κατάφεραν ήταν να περισυλλέξουν τους 6 τραυματίες και τους 3 νεκρούς και να πραγματοποιήσουν άκαρπες έρευνες για τους 18 αγνοούμενους.

Eκείνο που συζητιέται έντονα στον Πειραιά είναι πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν πλω άλλα 15 «αεράδικα» του Λιβανού σαν το «Bow Mariner». Tο πιο καινούργιο απ’ αυτά έχει ναυπηγηθεί το 1988, ενώ τα περισσότερα δεν είναι μόνο υπέργηρα αλλά και κακοσυντηρημένα. O Λιβανός, όπως και οι άλλοι εφοπλιστές, δεν δίνει δεκάρα για τις ζωές των ναυτεργατών. Nαυτολογεί Φιλιππινέζους και άλλους ναυτικούς από… εξωτικές χώρες και μόνο οι αξιωματικοί είναι Eλληνες. Tα πλοία του πραγματοποιούν το ένα ταξίδι μετά το άλλο κι άμα ναυαγήσουν, όπως το «Bow Mariner», οι μόνοι ζημιωμένοι είναι οι ναυτεργάτες που πληρώνουν με τη ζωή τους, γιατί αυτός εισπράττει τις ασφάλειες.

Kάπως έτσι έχει γιγαντωθεί ο ελληνικός εφοπλισμός. Kαταναλώνοντας σάρκες ναυτεργατών με τη στήριξη όλων των κυβερνήσεων. Tο υπουργείο Eμπορικής Nαυτιλίας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει καμιά ανακοίνωση για το νέο εφοπλιστικό έγκλημα. Kαλύφθηκε πίσω από την ξένη σημαία που έφερε το «Bow Mariner». Oμως η ιδιοκτήτρια εταιρία έχει έδρα στον Πειραιά, όπου διατηρεί γραφεία-φρούριο, με κάμερες και μπράβους. Oσο για τους μονομάχους των εκλογών, απέφυγαν οποιαδήποτε αναφορά και τόσοι νεκροί πέρασαν ήδη στη λήθη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

108 οι νεκροί στις τουρκικές φυλακές
Επόμενο άρθρο

Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

ΠAPEMBAΣH

Σχετικά Αρθρα

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

Εργατικά 30 Ιούν 2026, 07:37

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

Εργατικά 24 Ιούν 2026, 12:30

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 23 Ιούν 2026, 20:15

Πογκρόμ απολύσεων στην Ιόνιο Σχολή

Απολύονται εκπαιδευτικοί με μεγάλη προϋπηρεσία και με συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του σχολείου

Εργατικά 23 Ιούν 2026, 14:12

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

Εργατικά 20 Ιούν 2026, 18:59

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 2 Ιούν 2026, 21:39
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
Διεθνή

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

1 Ιούλ 2026, 09:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Kι άλλη αναβολή στη δίκη Καλφούτζου-Χλύκα (πατέρα και γιου)

1 Ιούλ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη

30 Ιούν 2026, 22:41
Κόντρες

Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»

30 Ιούν 2026, 20:27
Καταστολή

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

30 Ιούν 2026, 18:39
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

30 Ιούν 2026, 14:09
Διεθνή

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

30 Ιούν 2026, 13:34
Οικονομία

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

30 Ιούν 2026, 13:06
Εργατικά

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

30 Ιούν 2026, 07:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

29 Ιούν 2026, 19:00
Διεθνή

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

29 Ιούν 2026, 14:04
Πολιτική

Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου

29 Ιούν 2026, 13:08
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη για την τρίτη δίωξη κατά Καλφούτζου κ.ά.

29 Ιούν 2026, 12:58
Η παπάρα

Λέμε και καμιά μακακία να περάσει η ώρα

29 Ιούν 2026, 10:30
Κόντρες

Μην αγοράσετε μανταλάκια, έρχεται «εθνική κοινωνική συμφωνία»

29 Ιούν 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούνη

29 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος

28 Ιούν 2026, 19:57
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

Ημέρα συνεταιρισμών.

Γκάνα: Ημέρα δημοκρατίας (1960).

Καναδάς: Εθνική εορτή.

Σουρινάμ: Ημέρα ελευθερίας – εργασίας.

Τουρκία: Ημέρα ναυτικού.

1876: Πεθαίνει ο Μιχαήλ Μπακούνιν.

1922: Περισσότεροι από 400.000 σιδηροδρομικοί απεργούν στις ΗΠΑ.

1944: Σύνοδος του Breton-Woods, συστήνονται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Διεθνής Τράπεζα, το δολάριο αντικαθιστά τον χρυσό ως μέσο των διεθνών συναλλαγών.

1946: Τίθενται σε λειτουργία τα πρώτα έντεκα στρατοδικεία του εμφύλιου.

1978: Εμπρησμός επτά λεωφορείων στο αμαξοστάσιο Βοτανικού (ΕΛΑ).

1985: Βόμβα στο ξενοδοχείο «Απόλλων Παλλάς» στο Καβούρι, εντοπισμός πολλών κιλών εκρηκτικών έξω από την αμερικανική βάση της Νέας Μάκρης (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    17Ν
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Εφετείο 17Ν
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    ΕΛΑ
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Ποιοι είμαστε
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Επικοινωνία
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Όροι χρήσης
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Ποιοι είμαστε
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Επικοινωνία
  • Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Tρεις νεκροί και 18 αγνοούμενοι από το ναυάγιο του «Bow Mariner»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo