Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές
  • Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου
  • Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη
  • Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου
  • Ο Macklemore, οι Γαζαίοι και οι τεκτονικές δονήσεις στην αμερικάνικη βιομηχανία της ψυχαγωγίας
  • Δικηγορικοί Σύλλογοι για ιδιωτικά «πανεπιστήμια»-πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια: Ναι μεν, αλλά…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»«Φυγή προς τα μπρος» διά του Ασφαλιστικού
Εργατικά

Κυβέρνηση ΝΔ

«Φυγή προς τα μπρος» διά του Ασφαλιστικού

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιαν 2008, 00:00

Τη διεξαγωγή συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως με θέμα: «Μεταρρύθμιση για ένα σύγχρονο, κοινωνικά δίκαιο και βιώσιμο Ασφαλιστικό» ζήτησε με επιστολή του προς τον Σιούφα ο Καραμανλής. Η προσπάθεια αντιπερισπασμού είναι ολοφάνερη. Η κυβέρνηση αυτή, πριν την πανεργατική-πανυπαλληλική απεργία της 12ης Δεκέμβρη, που επέβαλε την αποπομπή Μαγγίνα, δήλωνε ότι ο «πολιτικός και κοινωνικός διάλογος» ολοκληρώθηκε με τις τρεις συζητήσεις που έγιναν σε κοινές συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων και πως εκείνο που απέμενε ήταν η κατάρτιση νομοσχέδιου και η συζήτησή του με την προβλεπόμενη κοινοβουλευτική διαδικασία. Στη συνέχεια, μετά την τοποθέτηση της Πετραλιά στη θέση του Μαγγίνα, ο Καραμανλής έκανε δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες η κυβερνητική ρότα στο Ασφαλιστικό δεν αλλάζει. Σε καμιά απ’ αυτές τις τοποθετήσεις του δεν υπαινίχτηκε καν την ανάγκη για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων. Ανακάλυψε αυτή την ανάγκη, όταν διαπίστωσε ότι το σκάνδαλο Ζαχόπουλου δεν κλείνει, αλλά εξακολουθεί να βαθαίνει και να πλήττει ανεπανόρθωτα την εικόνα της κυβέρνησής του και –για πρώτη φορά τόσο έντονα- τον ίδιο προσωπικά.

Πέρα, όμως, από την παραπολιτική, υπάρχει και η πολιτική πλευρά του θέματος. Υπάρχει η ουσία του Ασφαλιστικού. Το γεγονός ότι βγαίνει μπροστά ο ίδιος ο Καραμανλής, δείχνει πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σύντομα σε νομοσχέδιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια κυβέρνηση που λειτουργεί εν πολλοίς με επικοινωνιακούς όρους. Οι σύμβουλοι του Καραμανλή φαίνεται πως κρίνουν ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου προκαλεί μεγαλύτερη φθορά σε σχέση με το Ασφαλιστικό, οπότε μπορούν να «πνίξουν» το Ασφαλιστικό μέσα στο γενικότερο ορυμαγδό των ημερών.

Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει με βάση το αρχικό σχέδιο (με ορισμένες ανούσιες τροποποιήσεις, κυρίως στο θέμα των ενοποιήσεων, για να βγάλει έξω δημοσιογράφους και δικηγόρους) φάνηκε και από τη συνάντηση της Πετραλιά με τη ΓΣΕΕ την Πέμπτη. Η Πετραλιά πήγε στο κτίριο της ΓΣΕΕ, αλλά στη συζήτηση -σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ- δεν έδωσε καμιά συγκεκριμένη απάντηση στα αιτήματα της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας ενώ επιβεβαίωσε «ότι ισχύουν οι κυβερνητικές εξαγγελίες όπως έχουν εκφρασθεί στο παρελθόν, τις δε τελικές και συγκεκριμένες θέσεις της Κυβέρνησης θα τις προσδιορίσει ο κος Πρωθυπουργός, στην προ ημερησίας  διάταξης συζήτηση στη Βουλή».

Οσο για τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, για μια ακόμη φορά ξεκίνησε από τη θέση ότι «ο πυρήνας του ασφαλιστικού προβλήματος στην Ελλάδα επικεντρώνεται στο σκέλος των εισροών (έσοδα) και όχι στο σκέλος των εκροών (παροχές) του συστήματος», για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «η λύση του  Ασφαλιστικού επικεντρώνεται στην αναζήτηση νέων πόρων για την ενίσχυση της χρηματοδότησης της κοινωνικής αποτελεσματικότητας». Τι σημαίνει αυτή η θέση; Κλείσιμο του ματιού στην κυβέρνηση, ώστε με κάποιες βελτιώσεις στον τομέα της χρηματοδότησης να μπορέσει να περάσει ένα ακόμη πακέτο αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων. Εξυπηρετώντας την τακτική του ΠΑΣΟΚ, που δεν θέλει να δώσει «αέρα» στην κυβέρνηση, καθώς τα γκάλοπ καταγράφουν και δική του φθορά, ο Παναγόπουλος ανακοίνωσε ότι «τις επόμενες ημέρες θα συγκληθούν τα όργανα Διοίκησης της ΓΣΕΕ, στα οποία θα εισηγηθώ, εν όψει και της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, την κήρυξη  απεργιακών κινητοποιήσεων». Αμέσως μετά ανακοίνωση καταγγελίας της κυβέρνησης εξέδωσαν και οι τομεάρχισσες του ΠΑΣΟΚ Χριστοφιλοπούλου και Ξενογιαννακοπούλου.

Η επίθεση, λοιπόν, ανεξάρτητα από το ακριβές περιεχόμενο του «πακέτου» είναι δεδομένη. Δεδομένη είναι και η τακτική της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας. Μια-δυο 24ωρες απεργίες ακόμα και τα κεφάλια μέσα μόλις ψηφιστεί ο νόμος. Αυτή η τακτική οδηγεί σε μια ακόμα ήττα, όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να ενταθούν όλες οι κινήσεις οργάνωσης της ταξικής αντεπίθεσης. Να υπάρξει προετοιμασία όχι για ντουφεκιές στον αέρα, αλλά για σκληρό αγώνα, με στόχο να αποκρουστεί η επίθεση σε όλα τα μέτωπα του ασφαλιστικού. Να προωθηθεί ένα πρόγραμμα ταξικών ασφαλιστικών διεκδικήσεων, γιατί μόνο αυτό μπορεί να βγάλει την εργατική τάξη στο προσκήνιο. Να φύγει από το ρόλο του φτωχού συγγενή και να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν. Γιατί η Ασφάλιση είναι δικαίωμά της.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κυβέρνηση ΝΔ

Στην τελική ευθεία για την ανατροπή
Επόμενο άρθρο

Κυβέρνηση ΝΔ

Κυβερνητική τσόντα

Σχετικά Αρθρα

Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις: Αγωνιστικά ραντεβού

Εργατικά 24 Σεπ 2026, 07:36

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 21:36

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 12:01

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

Εργατικά 8 Σεπ 2026, 10:56

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

Εργατικά 2 Σεπ 2026, 21:38

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

27 Σεπ 2026, 09:54
Αγροτικά

Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου

27 Σεπ 2026, 09:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη

27 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου

26 Σεπ 2026, 19:06
Πολιτισμός

Ο Macklemore, οι Γαζαίοι και οι τεκτονικές δονήσεις στην αμερικάνικη βιομηχανία της ψυχαγωγίας

26 Σεπ 2026, 14:30
Παιδεία

Δικηγορικοί Σύλλογοι για ιδιωτικά «πανεπιστήμια»-πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια: Ναι μεν, αλλά…

26 Σεπ 2026, 13:35
Διεθνή

Κράτος απαρτχάιντ: Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του Ισραήλ απαγόρευσε τη συμμετοχή στις εκλογές όλων των κομμάτων που εκπροσωπούν Παλαιστίνιους

Απέρριψε την προσφυγή για απαγόρευση του κόμματος του Μπεν Γκβιρ

26 Σεπ 2026, 12:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

26 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Σεπτέμβρη

26 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Καθολικοί κληρικοί έκαναν πορεία προς το Βατικανό, απαιτώντας τον τερματισμό της γενοκτονίας στη Γάζα

25 Σεπ 2026, 21:06
Πολιτική

Μητσοτάκης: Γλάστρα του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου στον ΟΗΕ, όταν όλα τα κράτη τον απομόνωσαν

25 Σεπ 2026, 20:41
Περιβάλλον

Εδωσαν «μπιρ παρά» το Ελληνικό στους Λάτσηδες και τώρα η περιφέρεια Αττικής νοικιάζει πανάκριβα αθλητικές εγκαταστάσεις

25 Σεπ 2026, 20:17
Κόντρες

Πόθοι στον καταραμένο βάλτο

25 Σεπ 2026, 19:30
Καταστολή

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

25 Σεπ 2026, 18:19
Υγεία

Πατούλης και στα εβραϊκά

Υπερασπίζεται τον ιατρικό τουρισμό και τον σιωναζισμό

25 Σεπ 2026, 13:44
Διεθνή

Ο Νετανιάχου, η Σούζαν Σαράντον και ο ορισμός της είδησης

25 Σεπ 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη

25 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Το Ιράν δεν θα διαπραγματευτεί ούτε θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του

24 Σεπ 2026, 21:23
Παιδεία

Σωματείο Εργαζομένων στην Ερευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Ενάντια στις πρυτανικές αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό στο ΕΜΠ

Συγκέντρωση ενάντια στην πειθαρχική ακρόαση υποψήφιου διδάκτορα, τη Δευτέρα

24 Σεπ 2026, 20:19
Πολιτισμός

Macklemore και φίλοι: Περιοδεία «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Προγραμματίστηκαν ήδη συναυλίες σε Δουβλίνο, Παρίσι και Λονδίνο - Τα έσοδα θα διατεθούν σε υποστηρικτές του Παλαιστινιακού Κινήματος

24 Σεπ 2026, 19:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη

Ημέρα τουρισμού.

Βραδιά του ερευνητή.

1940: Υπογράφεται σύμφωνο συμμαχίας Ιταλίας – Γερμανίας.

1960: Το Μεξικό εθνικοποιεί όλες τις επιχειρήσεις.

1962: Εκτελείται από αντάρτες ο Μουχάμαντ αλ-Μπαντρ, μια εβδομάδα αφότου ανέβηκε στον θρόνο της Υεμένης. Τερματίζεται η μοναρχία.

1970: Τερματίζεται ο εμφύλιος στην Ιορδανία (3.440 νεκροί και 10.840 τραυματίες) με την υπογραφή συνθήκης με τους Παλαιστίνιους.

1977: Βόμβα στο σπίτι του Θ. Καφίρη, δήμαρχου της χούντας στην Καλλιθέα.

1996: Εκτελείται ο πρόεδρος  του Αφγανιστάν Μοχάμεντ Νατζιμπουλάχ από τους Ταλιμπάν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    17Ν
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Εφετείο 17Ν
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Κυβέρνηση ΝΔ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Κυβέρνηση ΝΔ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Κυβέρνηση ΝΔ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Κυβέρνηση ΝΔ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κυβέρνηση ΝΔ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Κυβέρνηση ΝΔ

    Ποιοι είμαστε
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Κυβέρνηση ΝΔ

    Επικοινωνία
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Κυβέρνηση ΝΔ

    Όροι χρήσης
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Κυβέρνηση ΝΔ

    Ποιοι είμαστε
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Κυβέρνηση ΝΔ

    Επικοινωνία
  • Κυβέρνηση ΝΔ

    Κυβέρνηση ΝΔ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo