Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 10 Μάη
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
  • 81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 9 Μάη
  • Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Ο εχθρός-ΔΥ
Εργατικά

Ο εχθρός-ΔΥ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Φεβ 2010, 00:00

Βρέθηκε, επιτέλους, ο μέγας εχθρός του έθνους. Είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Μετά την αποχώρηση των αγροτών από τα μπλόκα, ο μόνος εσωτερικός εχθρός που παρέμεινε είναι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο. Αυτοί με τους προκλητικούς μι-      σθούς τους και τα ακόμα πιο προκλητικά επιδόματά τους βού-λιαξαν την οικονομία. Επιτέλους, πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οχι μόνο να μην τους δώσουν τις αυξήσεις που τους είχαν τάξει προεκλογικά (πάνω από τον πληθωρισμό, έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός, την περίοδο του «λεφτά υπάρχουν»), όχι μόνο να τους κόψουν το 10% από τα επιδόματα, αλλά να τους κόψουν και το 14ο μισθό. (Υπάρχει, βέβαια, μια λεπτομέρεια: οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν παίρνουν 14 μισθούς το χρόνο, αλλά λίγο πάνω από 13, διότι τα δώρα τους δεν υπολογίζονται στο σύνολο των αποδοχών. Ποιος όμως νοιάζεται για τέτοιες λεπτομέρειες;).

Το δραματικό είναι πως αυτά δεν τ’ ακούς μόνο από τα παπαγαλάκια που χύνουν καθημερινά το λαϊκίστικο-φασιστικό δηλητήριο από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες. Τ’ ακούς και από εργαζόμενους. Από ανθρώπους του μεροκάματου, που δεν βλέπουν τον εχθρό απέναντί τους, εκεί που «κραυγάζει» θριαμβευτικά ο πλούτος, αλλά δίπλα τους. Που θεωρούν ότι ένας μισθός καλύτερος από το δικό τους είναι… εθνικό πρόβλημα. Αντί να κοιτάξουν πώς θ’ αυξήσουν το δικό τους, επιχαίρουν και συναινούν, όταν το κράτος προσπαθεί να ρίξει το μισθό των συναδέλφων τους. Ερμαια του κάθε χρυσοπληρωμένου τηλεαστέρα, που γίνεται τιμητής μόνο εκείνων που κερδίζουν τα προς το ζην με τη δουλειά τους.

Αυτοί οι τηλεαστέρες και όλα τα υπόλοιπα παπαγαλάκια της αστικής προπαγάνδας επιλέγουν σκόπιμα κάποιες ολιγομελείς κατηγορίες εργαζόμενων στο δημόσιο, όπως π.χ. οι εφοριακοί, που οι αποδοχές τους ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ το χρόνο (αλήθεια, γιατί είναι πολλά αυτά τα λεφτά;), κρύβοντας το πραγματικό γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία κυμαίνεται πάνω-κάτω στο ενάμισι χιλιάρικο το μήνα. Ποιοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων, οι λίγες χιλιάδες εφοριακοί ή οι εκατοντάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί, νοσοκομειακοί και εργαζόμενοι στους ΟΤΑ; Αυτή η συντριπτική πλειοψηφία φτάνει το ενάμισι χιλιάρικο μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς. Αυτοί βουλιάζουν την οικονομία ή τα παράσιτα της κεφαλαιοκρατίας, που λυμαίνονται προμήθειες και δημόσια έργα, που παίρνουν επιδοτήσεις επί επιδοτήσεων, που φοροαπαλλάσσονται νόμιμα και φοροδιαφεύγουν με δεκάδες κομπίνες;

Ρίχτε μια ματιά στα repos και τα άλλα χρηματιστηριακά προϊόντα που εκδίδουν οι τράπεζες. Αγγίζουν τα 300 δισ. ευρώ οι συμμετοχές των επιχειρήσεων. Ξεπέρασαν τα 100 δισ. ευρώ οι καταθέσεις τους σε προθεσμιακούς λογαριασμούς. Πάνω από 500 δισ. ευρώ διακινούν κάθε χρόνο οι περιβόητες offshore εταιρίες. Μόνο οι εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρίες δήλωσαν τη δεκαετία 2000-2009 περισσότερα από 60 δισ. καθαρά κέρδη, ενώ το ενεργητικό τους έχει ξεπεράσει τα 700 δισ. ευρώ.

Δεν αποτελεί πρόκληση όλος αυτός ο πλούτος, πλούτος φτιαγμένος με τον ιδρώτα και το αίμα των εργατών, και αποτελεί πρόκληση το ενάμισι χιλιάρικο του δάσκαλου, της νοσοκόμας, του οδοκαθαριστή; Αιδώς Αργείοι, θα λέγαμε, αλλά η λέξη ντροπή είναι άγνωστη στην αστική τάξη, στο πολιτικό της προσωπικό και στα παπαγαλάκια της προπαγάνδας της.

Στους εργαζόμενους που πέφτουν θύματα αυτής της προπαγάνδας, θα θυμίσουμε τη φράση του προτεστάντη πάστορα Μάρτιν Νιμάιλερ, που είχε φυλακιστεί από τους ναζί:

 «Πρώτα ήρθαν και συλλάβανε τους κομμουνιστές. Δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής. Επειτα ήρθαν για τους Εβραίους. Δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν Εβραίος. Μετά συλλάβανε τους εργάτες, μέλη των συνδικάτων. Δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν συνδικαλιστής. Υστερα ήρθαν για τους καθολικούς. Πάλι δεν μίλησα, επειδή ήμουν προτεστάντης. Στο τέλος, όταν ήρθαν να πιάσουν εμένα, δεν είχε απομείνει κανένας για να μιλήσει»…

ΥΓ: Η μόνη πραγματικά εθνική τάξη είναι η αστική. Είναι η μόνη που δείχνει πλήρη κατανόηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης, που χειροκροτεί τα μέτρα και φωνάζει «πάρτε κι άλλα». Ολες οι άλλες τάξεις είτε γκρινιάζουν και ψιλοαπεργούν, όπως οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, είτε δοκίμασαν να κόψουν τη χώρα στη μέση, όπως οι αγρότες. Μόνο οι καπιταλιστές, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι χοντρέμποροι δεν διαμαρτύρονται. Δεν διαμαρτύρονται ούτε όταν η κυβέρνηση τους εξοντώνει με τη φορολογία. Τόσον αλτρουϊσμό, τέτοια διάθεση για εθνική προσφορά πραγματικά δεν την περιμέναμε. Γι’ αυτό και καταγγέλλουμε τους κακεντρεχείς που υποστηρίζουν ότι οι καπιταλιστές δεν διαμαρτύρονται γιατί κανένα μέτρο δεν τους θίγει στο ελάχιστο, ούτε καν το φορολογικό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠειραματόζωα για το γονάτισμα της εργατικής τάξης
Επόμενο άρθρο Ταξικά, όχι ατομικά

Σχετικά Αρθρα

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

Εργατικά 7 Μάι 2026, 09:08

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

Εργατικά 1 Μάι 2026, 08:20

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

Εργατικά 1 Μάι 2026, 08:18

Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο

Εργατικά 29 Απρ 2026, 10:42

Απεργιακό ραντεβού δεκάδων σωματείων ενάντια στις διώξεις

Εργατικά 28 Απρ 2026, 14:14

Μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση

Εργατικά 28 Απρ 2026, 13:14
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

1859: Φοιτητική εξέγερση στην Αθήνα («Σκιαδικά» που ξεκίνησε από το Πεδίο του Αρεως και εξαπλώθηκε, οδηγώντας αργότερα στην απομάκρυνση του Οθωνα.

1941: Η Λέλα Καραγιάννη συγκροτεί την αντιστασιακή ομάδα “Μπουμπουλίνα“.

1943: Ο Στέφανος Σαράφης γίνεται αρχιστράτηγος του ΕΛΑΣ.

1944: Εκτελούνται 92 πατριώτες (ανάμεσά τους και δέκα γυναίκες) από τους Γερμανούς στην Καισαριανή.

1955: Εισαγάγεται το πάγιο τέλος στους λογαριασμούς νερού, φωταερίου, ΟΤΕ, ΔΕΗ και της ΟΥΛΕΝ.

1956: Εκτελούνται με απαγχονισμό οι Μιχάλης Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου στις φυλακές της Λευκωσίας από τις βρετανικές αποικιακές αρχές.

1968: “Νύχτα των οδοφραγμάτων” στη Γαλλία (12.000 διαδηλωτές σε οδοφράγματα) με απολογισμό 720 ελαφρά και 367 βαριά τραυματισμένους (οι 251 αστυνομικοί) και ογδόντα καμένα αυτοκίνητα.

1968: Δεκάδες συλλήψεις μελών του ΠΑΜ και του ΚΚΕ εσ. στον Πειραιά.

1968: Δολοφονείται ο βουλευτής της ΕΔΑ Γιώργος Τσαρουχάς με ξυλοδαρμό στη διάρκεια ανάκρισης.

1972: Συλλήψεις επτά αριστερών για “εξτρεμιστικές ενέργειες“.

1973: Βόμβες της ΕΑΝ σε δύο αμερικανικά αυτοκίνητα.

1979: 24 νεκροί διαδηλωτές από αστυνομικά πυρά στο Σαν Σαλβαδόρ.

1990: Η Κίνα απελευθερώνει 211 άτομα που κρατούνταν στη φυλακή μετά τη διαμαρτυρία του 1989 στην πλατεία Τιέν-αν-Μεν.

1994: Ο Νέλσον Μαντέλα ορκίζεται ως ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo